2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Bende asiri odemliyim davul gibi oldum ayak bileklerimi gec ayak parmaklarim dun bakiyorum patlayacak gibi sis suda bol iciyorum ama oluyo iste nasil bi tehlikesi var acaba ben bi kucuk yemek yesem yaniyor icim yemek azaldi bende yuruyuncede yirtik agrilari oluyo bebek sanki bi tik daha asa iniyo ve canim yaniyor sayiyorum resmen

Hayrli gecelr arkadaslar 10 gun once kontrole gittim doktor bebegimin 1 hafta geriden geldgni soyledi bugn tekrar gittim 2 hafta geride oldgnu soyledi 31 haftalikta kalms bebegm yardm edin kzlar napmam lazim kilo almasi icin

Muz kasar peyniri felan ise yariyor benimde bebegim cok degisik basi 37 hafta 4 cikmisti karni 34 haftalik ayaklari 32 doktor bile sasirdi bende merak ediyorum bu gittimde ne olacak

Insallah cabuk toparlayacak sana kavusacak adim adim yaklasiyor sana kavusmaya ikinizde cook mutlu olun

Aynen aslında almamak lazım da çarşı pazar gezemeyince mecbur kalıyoruz işte şikayet edelim hepimiz, sayfası kapanır belki, hangi sayfa?

MOM kids& baby Adı altında da kayra butik yazıyor, dikkat ettim yeni resimleri hep farklı yani bu resimleri başkalarından alıyo bence aynısını yaparım diye sonrada çok basit çakmalarını yapıyo

Hafta sonu hava güzel olabilirse çıkıp bakıcam kendim yapıcam , 400 tl para verdim elimde 2 tane kurdale var işe yarar geri kalan çer çöp, haram zıkkım olsun hem 1 ay oyaladı hemde ilkokul çocuklarının yaptıklarına benzer dandik ürün gönderdi her kuruş haram olsun ben bunu hakem heyetine vergi dairesine falan şikayet edemezmiyim aacaba ya

ayy cok begendim yaaa, çok güzel olmus. normalde pek hevesim yoktu ama bunu görünce bende mi yapsam oldumm :)
Teşekkür ederim. Azcık el becerin varsa yaparsın. Mukavvadan harf yaptım kestim. Üstüne kağıt iple sardım. Sonrası zevkine kalmış. Nehir i ördüm kucuk mandallarla tutturdum. Yapay çiçek doğal rafya kullandım :)

Ya biliyo musun korkutmak istemem ama bebek geri yukari ciktigi icin olabilir mide yanman benimki asagidaydi yanmiyordu midem falan. Geri yukari cikmis bir iki haftadir yaniyor midem. Gece beni de uyutmadi mide yanmasi. Bi doktora sor bakalim. İnsallah donmemistir.

Afedersin banada gaz yapar o şey nasıl desem pırt rahat yapınca pek sorun olmuyor... anam herşeyimiz sorun oldu başımız ,kıçımız ortada kaldık

Ay dün merdiven çıkarken artık kahkaha attım kendime topallamaktan eşime diyorum ki adeta 80 nimden yeni gün aldım. Her yerim ağrıyor midem fena akşam evde halsizlikten bitiyorum. Yaşlılar gibi oldum iyice oram şöyle buram böyle diye diye

Yaaaa ben de aynı sayfadan kapı süsü siparişi verdim burada bazı arkadaşlar memnun kalmıştı hatta ben de o yüzden yazdım. Henüz gelmedi benimki de ama daha zamanı var, pazartesi salı kargo yaparım demişti. Umarım problem yaşamam, çok profesyonel bir arkadaş değil kendisi belli

kızlar 5 nisanda a101 e kuvet kova takımı geliyomus benim bekledğim bişeydi haberiniz olsun

Ben de henüz almamıştım bekliyordum Bilgilendirme için teşekkürler

400₺lik ne yaptı yaa yuh artık vicdansız foto koyabiliyorsan koysana canım çok merak ettim

Arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum. Daha önce burda duymuştum yine kapalıçarşı tarafında havuzlu han diye bir yer varmış. Sanırım bebekle alakalı şeyler var burada sürekli. Ben de yarın gitmeyi düşünüyorum kendim ve bebek için çiçekli taç terlik falan bakmaya. Nasıl bir yer önereceğiniz mağazalar var mı?

Çok güzelll... Maaşallah harika görünüyorsun. Ya benim 10 gün öncesine kadar yukardaydı sanki, göğüs altımı falan dolu hissediyordum ama artık boş gibi geliyor, üstelik aşağıdaki baskı da arttı, relax olmaya çalışıyorum ama yine de düşününce bi garip oluyorum, tecrübeli bir anne olmakta kesmiyor bu heyecanı inanın, en azından bende böyle ama şunu biliyorum ki kucağımıza aldığımız an herşey tatlı bir anı oluveriyor

Eşimin yanında ahlayıp uhlamıya utanır oldum ..bide pimpirikli benimki en ufak şeyde doktora götürmek istiyorbenimde vücudum resmen sağa çekiyor..bebeğin kafası o tarafta sanırım oda dengemi bozuyor....ha bide bu gece hiç uyumadım halada uğraşıyorum...say say bitmiyor.... Ve diyorum ki ne yapalım beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır....kuzum sağlıkla gelsinde tek ...yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…