- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #34.781
Kızlar benim ayaklarım şişiyordu ama bu sabah ilk defa ayak bileklerim de şişmeye başladı. baya baya şiş yani. biraz korktum bazı ödemler tehlikeli diye sık sık tansiyonumu ölçüyorum. bol su da içemedim bu ara. siz nasıl başediyorsunuz ödemlerle? kasıklarımda da ağrı başladı yürürken zorlanıyorum. ruh halim de bir acaip vara yoğa ağlıyorum. iyice saçmalıyorum anlayacağınızbirkaç gündür bi de tam göğüslerimin altıyla bir sızı oluyor. mideden mi başka bişey mi anlayamadım, yarın doktor kontrolüm var soracağım bakalım. hayırlısıyla zaman geçse de bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alabilsek
Hayrli gecelr arkadaslar 10 gun once kontrole gittim doktor bebegimin 1 hafta geriden geldgni soyledi bugn tekrar gittim 2 hafta geride oldgnu soyledi 31 haftalikta kalms bebegm yardm edin kzlar napmam lazim kilo almasi icin
Maşallah cok güzel. Derli toplu:) aşağıda da diil. Benimkini gorsen kasigimda tasiyorumKarnımın guncel hali bu kızlarEki Görüntüle 2130538 Eki Görüntüle 2130539
Kuzum solunum cihazından ayrıldı benim kücük kurbagam ama hala kuvezde.Suan rabbim izin verirse büyümeyi bekliyoruz. Tabi bu evrede enfeksiyon kapmamalı ve herhangi bir komplikasyon olmamalı. Yinede doktorlar tam net konusmuyor. Zaman lazım sabır lazım canım. Allah kimseye yasatmasın...
seninki daha mı aşağıda canım? teşekkür ederim. aslında hiç önemli değil öenmli olan sonucunda sağ salim kavusabilmek.Maşallah cok güzel. Derli toplu:) aşağıda da diil. Benimkini gorsen kasigimda tasiyorum
ayy cok begendim yaaa, çok güzel olmus. normalde pek hevesim yoktu ama bunu görünce bende mi yapsam oldumm :)Kızlar bu da benim kapı susum. Pleksi yıldız yapistiricam 2 adet bitmiş olacak. Yapımı kolay, fikir olur belki size.
Aynen aslında almamak lazım da çarşı pazar gezemeyince mecbur kalıyoruz işteşikayet edelim hepimiz, sayfası kapanır belki, hangi sayfa?
Can'ım parasını yatırmış mıydın inş yatırmamışsındır. Ben de tırstım şimdi kapı süsümüz güme gitmesin bizim de.
Tüh yA üzüldüm. Nasıl lokmalar geçiyor böyle insanların ağzından. Can'ım kırtasiyelerde de çok sık defterler var. Onlardan birini alabilirsin bence.
Evet görünürde oyle ama doktor sıkıntı yok diyor. Aynen saglikla alalım da kucaklarimiza inşallah.seninki daha mı aşağıda canım? teşekkür ederim. aslında hiç önemli değil öenmli olan sonucunda sağ salim kavusabilmek.
Teşekkür ederim. Azcık el becerin varsa yaparsın. Mukavvadan harf yaptım kestim. Üstüne kağıt iple sardım. Sonrası zevkine kalmış. Nehir i ördüm kucuk mandallarla tutturdum. Yapay çiçek doğal rafya kullandım :)ayy cok begendim yaaa, çok güzel olmus. normalde pek hevesim yoktu ama bunu görünce bende mi yapsam oldumm :)
Çok şükür benim mide yanmam yok kızlar..oluyor ama zaman zaman az az...ablamın çok olurmuş o derdi bir tek sarı leblebi kesmiş onu...Bir deneyin bakalım.....deneyenler sonra yazsin bakalım ne olacak
Afedersin banada gaz yapar o şey nasıl desemBen denedim canım bu seferde gazdan fenalık geçirdim
Ya biliyo musun korkutmak istemem ama bebek geri yukari ciktigi icin olabilir mide yanmanYediğimle alakalı değil sanki artık ne yesem yanıyor.
Rennie şurubu içemedim güvenip bugün tablet alıcam şurup zaten içemiyorum. Gece yatarken bazen bişey olmuyo ama sonra bi uyanıyorum felaket. En azından gece içerim.
Kesinliklr mutsuzum böyle bi yanma huzursuzluk yok. Sadece bi yerde bebeklerde alerji oluşumuna sebep oluyor diye okumuştum Bu tarz ilaçlar için. Ondan dolayı emin olup içemedim
Bu gece en son yatmadan karbonatlı su denedim son çare 3 tane yastıkla yattım. Ama boynum ağrıyo bu seferde. Yanma pek olmadı. Çözüm bulmuş olabilir miyim ki
Ya acaba bebeğin pozisyonuyla mı alakalı. Normalde baş aşağıydı. Tekrar geri mi döndü ki.
Afedersin banada gaz yapar o şey nasıl desempırt rahat yapınca pek sorun olmuyor... anam herşeyimiz sorun oldu başımız ,kıçımız ortada kaldık
Döndü canım ek süre istedi, bi arkadaşa daha hastane süsü yapmıştı ama onunla sorun yaşamadılar, Eylül’ünrenkliDünyası. Benim siparişler fazla geldi sanırım ama ay sonuna yetişir mi diye kaç kere sormuştum,önce bile biter demişti, doğuma yetişse bari :))
kızlar 5 nisanda a101 e kuvet kova takımı geliyomus benim bekledğim bişeydihaberiniz olsun
400₺lik ne yaptı yaa yuh artık vicdansız foto koyabiliyorsan koysana canım çok merak ettimHafta sonu hava güzel olabilirse çıkıp bakıcam kendim yapıcam , 400 tl para verdim elimde 2 tane kurdale var işe yarar geri kalan çer çöp, haram zıkkım olsun hem 1 ay oyaladı hemde ilkokul çocuklarının yaptıklarına benzer dandik ürün gönderdi her kuruş haram olsun ben bunu hakem heyetine vergi dairesine falan şikayet edemezmiyim aacaba ya
Çok güzelll... Maaşallah harika görünüyorsun. Ya benim 10 gün öncesine kadar yukardaydı sanki, göğüs altımı falan dolu hissediyordum ama artık boş gibi geliyor, üstelik aşağıdaki baskı da arttı, relax olmaya çalışıyorum ama yine de düşününce bi garip oluyorum, tecrübeli bir anne olmakta kesmiyor bu heyecanı inanın, en azından bende böyle ama şunu biliyorum ki kucağımıza aldığımız an herşey tatlı bir anı oluveriyorKızlar etraftan fazla etkilenmeyin her söyleyeni duymayın dinlemeyin...düştü dediğiniz göbekleri görebilir miyiz...bakın bu benimki taa tepede bir göbek...düşme inme yok...no panic...relax lütfenEki Görüntüle 2130521
Eşimin yanında ahlayıp uhlamıya utanır oldum ..bide pimpirikli benimki en ufak şeyde doktora götürmek istiyorAy dün merdiven çıkarken artık kahkaha attım kendime topallamaktan eşime diyorum ki adeta 80 nimden yeni gün aldım. Her yerim ağrıyor midem fena akşam evde halsizlikten bitiyorum. Yaşlılar gibi oldum iyice oram şöyle buram böyle diye diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?