2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim var canim .ama belli etmiyor yinede dr a gidince danis .

Canim benimde oyle yuruyus vs yapma bnce dinlen .
Dinlenince rahatliyosun cunku .dr da oyle demisti
evet canım dinlenince daha doğrusu yatınca kısmen yumusuyor. bu karın sertleşmesi kasılma olmuyor değil mi?

Canım benim sertleşmeler 30. Haftada başlamıştı ve doktor hemen rapor verdi dinleneceksin dedi. Bence kendini yoracak şeylerden uzak dur. Bu haftalarda artık sertleşmeler hepimizde var ama göbeğin aşağı düşmesini doktoruna danış derim.

37. haftaya kadar çalışayım diyordum, işim ağır değil aslında masa basındayım. ama haklısın canım ptesi doktor ne derse öyle yapayım artık. ısrarcı asla değilim çalışma konusunda. sende varmı aşağı düşme durumu?

Nerelerdesin kız? Diyabetle aranız nasıl? Tuhaf bi şekilde artık benim şeker yükselmez oldu hayır mı şer mi ne yersem yiyeyim çok fazla yükselmiyor bikaç şey denedim de...ama tabi ki bozmuyorum çizgimi aynen devam diyet ve yürüyüş...Ben doğum iznine ayrıldım hep buralardayım bi de yatıyorum vakitli vakitsiz...pzt gittim doktor hanım hiç kilo almamışsın listedekileri tam yiyeceksin diye fırçaladı bu sefer de aklımı kaçırmadan bitseydi 9 ay hayırlısıyla...ama ultrasona geçince bebek iyi kilo almış sorun yok falan dedi...bu kadar diyet ve yürüyüşle 3,5 kilo falan doğsalar yine iyidir...sen gittin mi yenilerde...ölçümlere de baktı bunda diyabetik bi durum bile yok dedi

canım dediğin hareketi tam anlayamadım 5 parmağımı göğüs arası ile göbeğim arasına mı koyacagım? yatay mı dikey mi?

Canım suyu sınırda olanlara yürüyüş önerilmiyor zaten. Ben de hiç yapamazdım. Sertleşme tam olarak kasılma mı bilmiyorum ama su azken kasılma daha çok olur. Sürekli su içip oturmak gerekiyor :) keyfini çıkar hamileliğin yatış yap bol bol :)

yürüyüş yapamıyorum zaten iyi denk gelmis ozaman :) yoksa bilmeden zorlayacaktım kendimi. tesekkür ederim canımm

Evet bana da 35 ten sonra yürümeye başla dedi normal Doğum için. Tabi ben yürüyemeyeceğim ağrılardan orası ayrı
Aman gelmesinler daha. 36 yı görelim bari.

Hayrli gecelr arkadaslar 10 gun once kontrole gittim doktor bebegimin 1 hafta geriden geldgni soyledi bugn tekrar gittim 2 hafta geride oldgnu soyledi 31 haftalikta kalms bebegm yardm edin kzlar napmam lazim kilo almasi icin
canım benimde oleydi idid doktor dopplerr ayrınntılı ultrasyon istedi plesentaya baktılar bi sıkıntı cıkmadı sukur dengesiz besleniyorum hergun 2cadet yumurta muz kasar ceviz badem fındık fıstık yogurt 3 nisanda kontrolum var bide hergun en az 2,5litre su

sagol kuzum tesekur ederim kapı süsünü nerde yaptırdın

cok tesekur ederim canım ozaman dogumdan sonra alayım dr yazdırayım dogrumu anladım

Canım acaba kasık ağrısı da sen mi böbrek gibi algiliyorsun çünkü yumurtlamada da kasik ağrır ya,Evet idrarda çıkardı eğer bisey olsaydı Allah allah. Geçmiş olsun canım artmaz inşallah böbrek ağrısıni çok çektim çok kötü bir şey

Evet canım göğüs aşağıda sıkışmıyor azcık elleri ileri koyuyorsun dönsün diye ne eziyetler çektim ya işte analık fedakarlık

Can'ım instagramda bi sayfa. Tlckişiyeözel sayfa adı.
Ahşap üzerine yapıştırma. 30 tl. Kargoyla 40. Çikolata falan da var bak istersen. İnstagramın yoksa tel vereyim özelden satış yapan sayfanın.
ok canım bakayım ıntagrama pek güvenmiyorum korkuyom ama bu cok gosuma gitti zevkin harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…