- 20 Kasım 2013
- 219
- 283
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #34.721
evet canım dinlenince daha doğrusu yatınca kısmen yumusuyor. bu karın sertleşmesi kasılma olmuyor değil mi?Benim var canim .ama belli etmiyor yinede dr a gidince danis .
Canim benimde oyle yuruyus vs yapma bnce dinlen .
Dinlenince rahatliyosun cunku .dr da oyle demisti
Canım benim sertleşmeler 30. Haftada başlamıştı ve doktor hemen rapor verdi dinleneceksin dedi. Bence kendini yoracak şeylerden uzak dur. Bu haftalarda artık sertleşmeler hepimizde var ama göbeğin aşağı düşmesini doktoruna danış derim.kızlar bir sorum olacak, yaklaşık 5 gündür yürüdüğümde karnım aşırı sertleşiyor ve yürüyüş yapamıyorumböyle aşağı doğru çekiliyor sanki karnım. dünde annem ve arkadasım karnın aşağı düşmüş dediler. hiç dikkatimi çekmemişti, cidden de öyle olmuş. bu ne demek oluyor? fikri olan var mı? kontrolüm ptesi günü ama yine de merak ettim.
37. haftaya kadar çalışayım diyordum, işim ağır değil aslında masa basındayım. ama haklısın canım ptesi doktor ne derse öyle yapayım artık. ısrarcı asla değilim çalışma konusunda. sende varmı aşağı düşme durumu?Canım benim sertleşmeler 30. Haftada başlamıştı ve doktor hemen rapor verdi dinleneceksin dedi. Bence kendini yoracak şeylerden uzak dur. Bu haftalarda artık sertleşmeler hepimizde var ama göbeğin aşağı düşmesini doktoruna danış derim.
Nerelerdesin kız? Diyabetle aranız nasıl? Tuhaf bi şekilde artık benim şeker yükselmez oldu hayır mı şer miCanım bebeğin aşağıya inmesi ile ilgili şöyle bir sey soylenir bir dene istersen iki göğüsunun arasından göbeğine dogru parmaklarını yerleştir o 5 parmağında rahatca giriyorsa evet bebek aşağıya inmiştir.
Benim bebiş hep aşağıda hatta hıçkırıklarını vajen kemiği üzerinde hissediyorum. Hareketleri 1 haftadır. göbek deliğinin orada göstermeye başladı. Bebiş yeni yeni yukarı çıkmayı akıl etti sanirim Ona rağmen iki parmak ancak sığıyor.
Sağol canımBana eve gelen servis elemanı söylemişti her temizlemeden sonra sürüyorum ben fazla zamanımı almıyo nasılsa yoksa çok gözüme batıyo sinir oluyorum.. güle güle kirlet :)
canım dediğin hareketi tam anlayamadımCanım bebeğin aşağıya inmesi ile ilgili şöyle bir sey soylenir bir dene istersen iki göğüsunun arasından göbeğine dogru parmaklarını yerleştir o 5 parmağında rahatca giriyorsa evet bebek aşağıya inmiştir.
Benim bebiş hep aşağıda hatta hıçkırıklarını vajen kemiği üzerinde hissediyorum. Hareketleri 1 haftadır. göbek deliğinin orada göstermeye başladı. Bebiş yeni yeni yukarı çıkmayı akıl etti sanirim Ona rağmen iki parmak ancak sığıyor.
Canım suyu sınırda olanlara yürüyüş önerilmiyor zaten. Ben de hiç yapamazdım. Sertleşme tam olarak kasılma mı bilmiyorum ama su azken kasılma daha çok olur. Sürekli su içip oturmak gerekiyor :) keyfini çıkar hamileliğin yatış yap bol bol :)kızlar bir sorum olacak, yaklaşık 5 gündür yürüdüğümde karnım aşırı sertleşiyor ve yürüyüş yapamıyorumböyle aşağı doğru çekiliyor sanki karnım. dünde annem ve arkadasım karnın aşağı düşmüş dediler. hiç dikkatimi çekmemişti, cidden de öyle olmuş. bu ne demek oluyor? fikri olan var mı? kontrolüm ptesi günü ama yine de merak ettim.
Devam ederse doktora gidersin canım kasığın da ağrıyormuş belki idrsr yoludur. Bende de lokosit çıktı kasık ağrım sonrası. Bol su iç dediBana stresten diye geliyorsusuz degilim cunku. Çisim bembeyaz afedersin
yürüyüş yapamıyorum zaten iyi denk gelmis ozaman :) yoksa bilmeden zorlayacaktım kendimi. tesekkür ederim canımmCanım suyu sınırda olanlara yürüyüş önerilmiyor zaten. Ben de hiç yapamazdım. Sertleşme tam olarak kasılma mı bilmiyorum ama su azken kasılma daha çok olur. Sürekli su içip oturmak gerekiyor :) keyfini çıkar hamileliğin yatış yap bol bol :)
kızlar bir sorum olacak, yaklaşık 5 gündür yürüdüğümde karnım aşırı sertleşiyor ve yürüyüş yapamıyorumböyle aşağı doğru çekiliyor sanki karnım. dünde annem ve arkadasım karnın aşağı düşmüş dediler. hiç dikkatimi çekmemişti, cidden de öyle olmuş. bu ne demek oluyor? fikri olan var mı? kontrolüm ptesi günü ama yine de merak ettim.
bence yürüme dinlen. ben ilk kızımda yürüye yürüye 36 haftanın başında doğurdum. yürümek son haftalarda tetikliyor. korkutmak için demiyorum ama artık dinlen 37den sonra yine başlarsın yürümeye
Evet bana da 35 ten sonra yürümeye başla dedi normal Doğum için. Tabi ben yürüyemeyeceğim ağrılardan orası ayrıbenimde öyle işte oturdugumda artık bacaklarıma değiyor göbeğim, arkdasımda 37. haftada doğum yapmıstı. erken gelebilir hazırlıklı ol deyince bi hoş oldum desem yeridir. dediğin gibi 34. haftadayız ama Allahtan hayırlısı artık
masallahKızlar etraftan fazla etkilenmeyin her söyleyeni duymayın dinlemeyin...düştü dediğiniz göbekleri görebilir miyiz...bakın bu benimki taa tepede bir göbek...düşme inme yok...no panic...relax lütfenEki Görüntüle 2130521
Amiinn hepimiz için inşallahiyi yalnız kalmayacağım canım.hayırlı bir doğum olsun
canım benimde oleydi idid doktor dopplerr ayrınntılı ultrasyon istedi plesentaya baktılar bi sıkıntı cıkmadı sukur dengesiz besleniyorum hergun 2cadet yumurta muz kasar ceviz badem fındık fıstık yogurtHayrli gecelr arkadaslar 10 gun once kontrole gittim doktor bebegimin 1 hafta geriden geldgni soyledi bugn tekrar gittim 2 hafta geride oldgnu soyledi 31 haftalikta kalms bebegm yardm edin kzlar napmam lazim kilo almasi icin
sagol kuzum tesekur ederim kapı süsünü nerde yaptırdınAy deme öyle keser alır falan içim kötü oluyor vallao ağrı boşa gitmeyecek inş Can'ım yaaa. Yeter ki sağlıklı olsunlar.
Senin doktorunun aklı havada kalmış yoğunluktan sanırım. :)) sevindim canım çıkabilecek olmana. Ya biz evdeyiz ona rağmen nasıl da zorlanıyoruz. Siz bu zamana iyi bile dayandınız. İzne çık da nefes al dinlen biraz.
Ahhh anne ahhhh deseydin :)) düşünemiyor demek ki yaaa. O kadar da uyardın üstelik.
Sen git ye tüm yemekleri:)
Bebeğin ilk olarak anneye verilmesi ile ilgili bi yazı okumuştum. Paylaşamamaktan ziyade ilk annenin kokusunu duyması çok daha iyiymiş. Anne ile bebeğin iletişimi açısından.
Ben korse almayı düşünüyorum Can'ım. Burda arkadaşlar söyledi. Medikal korseler varmış.
Kilo için bol fındık fıstık ceviz tahin pekmez muz kaşar :)
Oh oh süper bi habergözünaydın Can'ım.
Sağol kuzum. Her yere kullanılabilir. Hastane kapı süsünden şonra beşiğinin başına ve oda kapısına kullanırım ben de.
cok tesekur ederim canım ozaman dogumdan sonra alayım dr yazdırayım dogrumu anladımCanım bugün kontrole gittiğimde dün arkadaşım doğum yapmıştı onun yanınada uğradım korse takmıştı druna sormuş takabilirsin demiş ve çok rahatım dedi hatta medikalcilerden alıyormuşsun hastaneden çıkarken dr reçeteye kırseyi yazıyormuş reçeteyi medikalciye götürdüğünde onlar sana ödeme yapıyormuş açıköğretim sınavıyla ilgim yok canım bebek için muz badem fındık fıstık tahin pekmez kaşar peyniri portakal suyu birde makarnayı diyor arkadaşlar
Canım acaba kasık ağrısı da sen mi böbrek gibi algiliyorsun çünkü yumurtlamada da kasik ağrır ya,Evet idrarda çıkardı eğer bisey olsaydı Allah allah. Geçmiş olsun canım artmaz inşallah böbrek ağrısıni çok çektim çok kötü bir şeyDun kontrolum vardi. İdrar tahlili verdim temiz cikti. Olsaydi orda cikmaz miydi:/ ben bu agriyi normal zamanlarimda yumurtlama doneminde yasardim. Yani kendimi bildim bileli yumurtlama doneminde bibrek agrisi cekerim. Yabanci oldugum bir agri degil ama bebek olunca insani tedirgin ediyor.
10 günde hiç kilo almamış olması normal değil sanki belki boyu falan artmıştır ben olsam farklı bir doktora giderdim sanırım canım. Bir daha ne zaman çağırdı bebeğinin hareketleri nasıl
Ay onu nasıl yaptın ya göbüş aşağı yöne. Akacak değil mi. Ayaklar yukarda göbek arada sıkışmıyor mu :)))
ok canım bakayım ıntagrama pek güvenmiyorum korkuyom ama bu cok gosuma gitti zevkin harikaCan'ım instagramda bi sayfa. Tlckişiyeözel sayfa adı.
Ahşap üzerine yapıştırma. 30 tl. Kargoyla 40. Çikolata falan da var bak istersen. İnstagramın yoksa tel vereyim özelden satış yapan sayfanın.
Can'ım dün yazmıştım sana ama gözünden kaçtı sanırım. Tlckişiyeözel diye bi instagram sayfası. 30 tl.sagol kuzum tesekur ederim kapı süsünü nerde yaptırdın
Bilmiyorum ki bana güven verdi kadın. Yine sen bilirsin tabi. Yada bekle benimki gelsin ona göre sipariş verok canım bakayım ıntagrama pek güvenmiyorum korkuyom ama bu cok gosuma gitti zevkin harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?