2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Ay canım inşallah şurada ne kaldı 1 ay 1 buçuk ayımız var hep. Bende geceleri hep uyanıyorum zaten benim uykular baştan beri yok ama uykusuzluğa alıştım. Dönerken çok zorlanıyorum kalkarken çok zorlanıyorum eşime de kıyamıyorum kaldırmıyorum cebelleşip duruyorum hep. Kendi kendimi telkin etme de nirvana yaptım ha gayret diye diye geçiyor günlerim :)

ricaaa

400 tl mi ne kadar da pahalıymış öyle.
Edebilirsin Can'ım. Hatta mutlaka şikayet et. Faturası falanda vardır inş.

canım boyuttan koyamıyorum fotoyu, bişey yapmadı işte sıkıntı orda benim bunu bi yerlere şikayet etmem lazım akıl verin bana
canım ödemeyi yaptığına dair dekont fatura herhangi bir şey varmı...yazışmaların duruyor mu...ekran görüntüsü al yazışmalarını..direk savcılık ve emniyetten yardım alabilirsin bunlar varsa... ha bide eğer varsa şahısla tekrar görüşüp mağduriyetin giderilmezse hakkında işlem yapacağını söyleyebilirsin..işe yaramazsa en son şikayetçi olursun

Kahverengikus pozisyondan mi bilmiyorum gerçi bizimkinin maşallahı var hiç durmuyor.Bildiğin karnım şekil değiştir yor çukurlar dağlar tepeler oluşuyor karnimda

Kizlar hayirli cumalar.
Dun oglumu dogum yaptigim doktora gittim .cok kotulemisler gozumde cok buyutmusum.
Gayet guzel gecti.
Normal dogum bekliyoruz dedi bi sorun cikmazsa.
Agrilarimi soyleyince dinlen dedi.
Bebisim 33.haftalik gozukuyormus .2.080gr.
Normal olursa dogum insallah kizimida epidural dogum yapacagim.
Bel agrisi ivin magnezyum kullan dedi .36.haftada magnezyumu kesecekmis .

Asagidakide pijama takimim.geceligi bekliyorum oda gelince cantami hazirlarim artik

Eklentiler

• IMG-20180330-WA0012.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 65
canım boyuttan koyamıyorum fotoyu, bişey yapmadı işte sıkıntı orda benim bunu bi yerlere şikayet etmem lazım akıl verin bana
Canım tüketicinin açık ayıbı ihbar süresi, malın teslim tarihinden itibaren 30 gündür.Yani ayıplı malı satıcıya hemen ihbar etmen gerekiyor. İletişime geç ve satıcıya böyle böyle diye söyle. Fotolarini at. Önce geri vermek ve paranı almak istediğini söyle.
Muhtemelen kabul etmez. Sen de daha sonra ilçe tüketici hakem heyetine basvuru yaparsın bir dilekçeyle. Dilekçeye ek olarak saticiyla yazışmalarınızı ve satıcıya gönderdiğin paranın dekontunun kopyasını sun.

Çok hızlı bi şekilde dönüş alırsın

evet canım dinlenince daha doğrusu yatınca kısmen yumusuyor. bu karın sertleşmesi kasılma olmuyor değil mi?
Canım o kasılma galiba ama bn alıştım mesela artık işk zamnlar yürüdüğümde çok hissediyodum karnm taş gibi oluyordu . Şuanda tatarken otururken bile oluyor bence normal bi durum . Ama nedense nst takılıylen hiç olmadı :) merak ediyodum olsa sancı gibi mi gözükcek diye

Seninki yukarda canim masallah seninkine gore ben epey asagida tasiyorum penguen gb yuruyorum zaten
Masallah canim seninde benimkinden yukarda ama cok degil sanki

Ev daginikligida depresyon yapiyor bnde .
Cok sinirli oluuorum .bebegin esyalari utu bekliyor oglum alerji oldu balkonda kurutmadim diye ..yaninda utuleyemiyorum.sancidan da hic bir is yapamiyorum saka .
Bizi kesin havada etkiliyor.gunes enerjisiyle calisiyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…