2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
ay cnm hepsinden var parça hepimizde, o midemin oralarda sanki etim kesiyorlar gibi sızı oluyor bazen bir kez acile gitmiştim geçmemişti gaviscon vermişti o zaman geçmişti ama bu kez baya içerden kılcal damarlar çatlıyor gibi oluyor. sağ salim atlatalım inş.

İnşallah bocalamayız canım, yıllardır çalışan biri olarak evde olmak nasıl bir duygu unuttum gerçekten. Bakalım vakit nasıl geçecek
hayırlı olsun ayrıldınızmı kac hafta calısmıs oldunuz ben son hafta sınav için ayrılırım tabi allahtan bişe olmazsa

hayırlı olsun ayrıldınızmı kac hafta calısmıs oldunuz ben son hafta sınav için ayrılırım tabi allahtan bişe olmazsa

Yok canım daha ayrılmadım pazartesi bir aksilik olmazsa ayrılmayı düşünüyorum. Bu haftayıda çıkarayım dedim. Aslında bende 37 bitince ayrılcaktım ama kalçamdan yürüyemiyorum

Yok canım daha ayrılmadım pazartesi bir aksilik olmazsa ayrılmayı düşünüyorum. Bu haftayıda çıkarayım dedim. Aslında bende 37 bitince ayrılcaktım ama kalçamdan yürüyemiyorum
benim ayaklarım şişiyoda evde hic kendime bakamam dayanabildiğim yere kadar dayanacam

İnsan çok zorlanıyor gerçekten son haftalarda bende dayanırım diyordum ama yok yemeğe bile gidemiyorum sürekli aparatif söylüyorum işe olmuyor. Yoksa ne kadar çalışsam kardır diye düşündüm hep.
bende dayanamıyorum pes ederim gibi geliyo tabi suyumada baglı azdı cunku tehlikeli

Yaaa çok sevindim. Almamıştım ben de araştırıyordum. Ben de sevindim valla. Kalırsa tabi
ben sevi bebenin şu yeşil etiketli olanından giderli kuvet aldım 20 tl gibiydi ama kova maşrapa almadım evde var diye, böyle zararsız plastikten kova bulursam alırım. giderli kuvet önemli bence kaldıramayız gider kısmına açarız yine giderin üstünde akar :)

evet canım ya bendeki sızı da aynen öyle,sanki içerlerden biyerler çatlıyor gibi, onu da soracam bugün doktora

evet canım ya bendeki sızı da aynen öyle,sanki içerlerden biyerler çatlıyor gibi, onu da soracam bugün doktora
ay unutma sor muhakkak ben hep unutuyorum yazmazsam benim de pazartesi ama ne sorsam normal diyor benim doktor.

İlk bebeğim canım, bende de kireçlenme çıktı o da erken doğuma sebep olurmuş ama doktorum şuan doğsa bile küveze bile girmez dedi. İnşallah zamanlı zamanlı sağ salim doğumlar yaparız.
inşallah canım o zaman dinlenirsin evde 1 cocuk oldumu zor oluyor dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…