- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #34.821
Cozum bulmussun ama boynunu heran kaybedebilirsin :)Yediğimle alakalı değil sanki artık ne yesem yanıyor.
Rennie şurubu içemedim güvenip bugün tablet alıcam şurup zaten içemiyorum. Gece yatarken bazen bişey olmuyo ama sonra bi uyanıyorum felaket. En azından gece içerim.
Kesinliklr mutsuzum böyle bi yanma huzursuzluk yok. Sadece bi yerde bebeklerde alerji oluşumuna sebep oluyor diye okumuştum Bu tarz ilaçlar için. Ondan dolayı emin olup içemedim
Bu gece en son yatmadan karbonatlı su denedim son çare 3 tane yastıkla yattım. Ama boynum ağrıyo bu seferde. Yanma pek olmadı. Çözüm bulmuş olabilir miyim ki
Ya acaba bebeğin pozisyonuyla mı alakalı. Normalde baş aşağıydı. Tekrar geri mi döndü ki.
Canım benim amin Allah razı olsunInsallah cabuk toparlayacak sana kavusacak adim adim yaklasiyor sana kavusmaya ikinizde cook mutlu olun
ya canım peki yapan kişiyle konuştun mu sen alay mı ediyosun diye. Telefonu var mı gerekirse hepimiz şikayet edelim. Resim varsa atar mısınMOM kids& baby Adı altında da kayra butik yazıyor, dikkat ettim yeni resimleri hep farklı yani bu resimleri başkalarından alıyo bence aynısını yaparım diye sonrada çok basit çakmalarını yapıyo
Canim bayildim harika olmusKızlar bu da benim kapı susum. Pleksi yıldız yapistiricam 2 adet bitmiş olacak. Yapımı kolay, fikir olur belki size.
Tamam biraz asagida ama gunu doktor bile vermiyor onlar nasil veriyor yaaBizim son halimizde bu) banada asagiya inmis diyenler oluyor hatta gun veriyorlar nisanin sonuna dogurursun diye
Asagida duruyor seninkide benim gb .Benim bebiş de bir iniyor bir çıkıyor sanki iki akşam önce böyleydi geliyor galiba dedim rahatladım baya nefesim falan açıldı ama bugün yine tepedekararsız bebiş.
Eki Görüntüle 2130628
Hiç bilmiyorumi canım nereye şikayet etsen bunlar vergi şu bu vermiyorlar zaten dükkanları falan yoksa o yüzden maliye yada tüketici hakları bişey yapabiliyormu bilmiyorumcanım boyuttan koyamıyorum fotoyu, bişey yapmadı işte sıkıntı orda benim bunu bi yerlere şikayet etmem lazım akıl verin bana
20 bin de takipçisi varmış yaaa. Şikayet edelim Can'ım sayfayı biz de.MOM kids& baby Adı altında da kayra butik yazıyor, dikkat ettim yeni resimleri hep farklı yani bu resimleri başkalarından alıyo bence aynısını yaparım diye sonrada çok basit çakmalarını yapıyo
Almadım canım bakayım, teşekkür ederimKızlar 5 nisanda a101 e bebek çantası geliyor 60 liraya bakın istiyorsanız broşürüne. Kalitesi nasıldır bilmiyorum ama ben gidip bakacağım güzelse alırım. Normalde aynı model çantalar 120 den başlıyor.EvBoregi Canım sende bak istersen almadıysan.
Benim bebis malesef ters duranlardan. Her zaman hayirlisini istiyorum. Ama allah biliyor ya kendimi normal doguma cok hazırlamıştım. Sanki fırt diye cikartiverecekmis gibi hissediyordum. Ama bebisim büyüdü ve kafasi yukarda. Ayriyeten bebegim 37. Haftanin icinde. Boyu 50,50 cm yaklasik. Yani bu saatten sonra dönmesi doğum kanalina girmesi cok zor. Sezeryan da beni hep bahsettigin sebepten ötürü korkutuyor. Anestezi almak istemiyorum. Spinal icin de dogum yapacagim hastaneye guvenemem zaten yapiyorlar mi onu da bilmiyorum. Ayrica bir iki haber okumustum sezeryanda sargi bezi falan unutup annenin ölümüne sebep olabiliyorlarmis. Sezeryanla ilgili malesef aklima hep boyle kötü seyler geliyor. Ben baygin olacam bebegimi karistirirlarsa falan tedirgin oluyorum. Once her zaman hayirlisi olsun bebegim saglikla gelsin kollarima. Ama insallah döner ve normal dogum yapmama yardimci olur. Sezeryan sonrasi bakacak kimsem yok o da cok buyuk sıkıntı benim icin.
Yok kuzum sen neden üzülüyorsun aşk olsun, inşallah yetiştirir. Yoğunluğu var sanırım, en kötü magnetleri hazırlamış sadece onları teslim eder, gerisinin ödemesini iptal eder napalım :)Canım serbet sekeri filan deniyo olabilir aktarlarda vardır diye düşünüyorum
Ay canım üzüldüm ben söylemiştim sana o sayfayı ama ben sıkıntı yasamadım hediyelik anahtarlık siparişide verdim hatta belki aksilik olmustur calısıyo sanırım bide kücük kızı var yetiştirir mutlaka
Hepimiz şikayet edelim kaç kişiyiz, sayfasını kapattıralım çok kızarım öyle insanlara, terbiyesiz dolandırıcıMOM kids& baby Adı altında da kayra butik yazıyor, dikkat ettim yeni resimleri hep farklı yani bu resimleri başkalarından alıyo bence aynısını yaparım diye sonrada çok basit çakmalarını yapıyo
Evet sanki başa çıkamadı siparişlerle, bir de soguk böyle zorla cevap veriyor gibi ya da bende ki hormon yoğunluğundan bilemiyorum. Kapı süsü, puset süsü, terlik-taç vs. Ne var ne yoksa hepsini ona sipariş ettim ben, yetişmezse biterimYaaaa ben de aynı sayfadan kapı süsü siparişi verdimburada bazı arkadaşlar memnun kalmıştı hatta ben de o yüzden yazdım. Henüz gelmedi benimki de ama daha zamanı var, pazartesi salı kargo yaparım demişti. Umarım problem yaşamam, çok profesyonel bir arkadaş değil kendisi belli
Ben de henüz almamıştım bekliyordum Bilgilendirme için teşekkürler
Canım nst de gözükmüyor, benim iki defa oldu nst takılıyken, sonra doktor sonuçlara bakıp Harika, çok güzel falan dedi :) gözükseydi söylerdi sanırımCanım o kasılma galiba ama bn alıştım mesela artık işk zamnlar yürüdüğümde çok hissediyodum karnm taş gibi oluyordu . Şuanda tatarken otururken bile oluyor bence normal bi durum . Ama nedense nst takılıylen hiç olmadı :) merak ediyodum olsa sancı gibi mi gözükcek diye
Bende aynı düşüncedeyim sizinle. bir haftadır dönsün normal olsun diye kendi kendimi yedim ama artık rahat bıraktım hayırlısı neyse olsun. Rabbim korktuğumuza iletmesin.Valla cnm benim de ilk doğumum olacak elimden geldiğince eğitimlere katıldım normal istiyorum ama asla şartlamıyorum kendimi sezeryan da olabilir. Gönlüm normal doğumun nasıl bir şey olduğunu bilmek isityor bir daha yaşamayabilirim. Sezeryan iyi ki var bir çok bebek anne hayatta kalabiliyor bu sayede ama en doğalı normal doğum. Allah hepimize kolay doğum nasip etsin. Sezeryan ameliyat olduğu için baya korkuyorum ondan ben yaa
Evet sanki başa çıkamadı siparişlerle, bir de soguk böyle zorla cevap veriyor gibi ya da bende ki hormon yoğunluğundan bilemiyorum. Kapı süsü, puset süsü, terlik-taç vs. Ne var ne yoksa hepsini ona sipariş ettim ben, yetişmezse biterim
Kızlar bu dependi e bebek dışında nerden alıyoruz? Şimdi onun için avmye gidemem de
Evet arkadaşım yeni sezeryanla Doğum yaptı depend kullandı çok memnun kaldığını söylediDepend demişken sezaryende de kullanılıyor mu acaba? Yani doğum sonrası veriyorlardır illaki hijyenik ped tarzı bir şeyler zaten ama en kullanışlı hangisi nasıl yapmalıyız acaba.
Kullaniliyormus canım kızlar öyle demişti. Dikiş denk gelmiyormus gayet rahatmis. Ben ebebekten lohusa pedi almıştım bir de normalde ben büyük gece pedi kullanirim kotex, aşırı adet oluyorum çünkü, onlardan da koymuştum ama kızlar çok iyi deyince ben de alayım bari dedim. Hastaneler hasta bezi veriyormuş galibaDepend demişken sezaryende de kullanılıyor mu acaba? Yani doğum sonrası veriyorlardır illaki hijyenik ped tarzı bir şeyler zaten ama en kullanışlı hangisi nasıl yapmalıyız acaba.
Evet canım öyle tavırları da var bana da yaptı, onun istediği gibi olsun diye inatlaşıyor sanki :)) teslim alırız almasına da zamanında alır mıyızİnşallah yetişir siparişler de zor durumda bırakmaz bizitavırlarını ben de beğenmedim. Püsküllü bir kapı süsü istiyordum yere kadar uzanan. Özellikle görsel attım birebirini yapabilirsen sipariş vericem diye. Yaparım falan dedi parasını ödedim ama ondan sonra 'yok 50 cm püskül bulabiliyorum daha uzunu fiyat farkı çıkar' demeye başladı. Ben de en başta görsel ilettiğimi ona göre sipariş geçtiğimi söyledim. Diyor ki ' sizin için bu kadar önemli olacağını tahmin etmedim ' en sonunda sağ salim teslim alabilelim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?