2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Cozum bulmussun ama boynunu heran kaybedebilirsin :)
Benim oyle olduda bi gun .sonrasi cok kotuydu

MOM kids& baby Adı altında da kayra butik yazıyor, dikkat ettim yeni resimleri hep farklı yani bu resimleri başkalarından alıyo bence aynısını yaparım diye sonrada çok basit çakmalarını yapıyo
ya canım peki yapan kişiyle konuştun mu sen alay mı ediyosun diye. Telefonu var mı gerekirse hepimiz şikayet edelim. Resim varsa atar mısın

Kızlar bu da benim kapı susum. Pleksi yıldız yapistiricam 2 adet bitmiş olacak. Yapımı kolay, fikir olur belki size.
Canim bayildim harika olmus
1_senin fikrinmiydi modeli.
2_nasil yaptin harfi.
3_bitmis halini de atarmisin
Bizim son halimizde bu) banada asagiya inmis diyenler oluyor hatta gun veriyorlar nisanin sonuna dogurursun diye
Tamam biraz asagida ama gunu doktor bile vermiyor onlar nasil veriyor yaa
Benim bebiş de bir iniyor bir çıkıyor sanki iki akşam önce böyleydi geliyor galiba dedim rahatladım baya nefesim falan açıldı ama bugün yine tepede kararsız bebiş.
Eki Görüntüle 2130628
Asagida duruyor seninkide benim gb .
Aksamlari sanki asagi iniyormus gb geliyor benimkininde neden bilmiyorum normalmi

canım boyuttan koyamıyorum fotoyu, bişey yapmadı işte sıkıntı orda benim bunu bi yerlere şikayet etmem lazım akıl verin bana
Hiç bilmiyorumi canım nereye şikayet etsen bunlar vergi şu bu vermiyorlar zaten dükkanları falan yoksa o yüzden maliye yada tüketici hakları bişey yapabiliyormu bilmiyorum

Almadım canım bakayım, teşekkür ederim

merhabalar. bende dün kontrole gittim ve kızım dönmemiş. Dönmediği gibi kilosu azcık iri dedi doktorum. 2800 gr şuanda ve boyu da +/- 47 cm . Bir hafta önde görünüyor bebeğin gelişimi. 3 haftaya kadar dönmesini bekleriz yoksa sezaryene gün veririm dedi. Bende normal doğum istedim hep hala daha gönlüm o yönden yana, dr. um da normal destekçisi ama 37 den sonra dönmezse beklemenin de riske atmanın da gereksiz olduğu düşüncesinde. Artık hayırlısı neyse o olacak dedim. Kendimi dualara, beynimi ve vücudumu da rahatlığa bıraktım. Çünkü aklımın bir köşesi döndü mü? Dönseydi, dönüyor muydu diye oyalanırken bebeğim de alttan alttan strese girer ve döneceği varsa da dönmez diye düşünüp saldım kendimi Sizde üzmeyin kendinizi bence. Hayırlısı neyse o olsun. Olumsuz düşünüp olumsuzu çağırmayalım derim. Son günlerin keyfini çıkarılım inş. Biz artık mutlulukla adım adım gün sayıyoruz hayırlısıyla. Nisan ortasında tarihimiz belli olur gibi sanki.

Yok kuzum sen neden üzülüyorsun aşk olsun, inşallah yetiştirir. Yoğunluğu var sanırım, en kötü magnetleri hazırlamış sadece onları teslim eder, gerisinin ödemesini iptal eder napalım :)

MOM kids& baby Adı altında da kayra butik yazıyor, dikkat ettim yeni resimleri hep farklı yani bu resimleri başkalarından alıyo bence aynısını yaparım diye sonrada çok basit çakmalarını yapıyo
Hepimiz şikayet edelim kaç kişiyiz, sayfasını kapattıralım çok kızarım öyle insanlara, terbiyesiz dolandırıcı

Evet sanki başa çıkamadı siparişlerle, bir de soguk böyle zorla cevap veriyor gibi ya da bende ki hormon yoğunluğundan bilemiyorum. Kapı süsü, puset süsü, terlik-taç vs. Ne var ne yoksa hepsini ona sipariş ettim ben, yetişmezse biterim

Canım nst de gözükmüyor, benim iki defa oldu nst takılıyken, sonra doktor sonuçlara bakıp Harika, çok güzel falan dedi :) gözükseydi söylerdi sanırım

Bende aynı düşüncedeyim sizinle. bir haftadır dönsün normal olsun diye kendi kendimi yedim ama artık rahat bıraktım hayırlısı neyse olsun. Rabbim korktuğumuza iletmesin.

İnşallah yetişir siparişler de zor durumda bırakmaz bizi tavırlarını ben de beğenmedim. Püsküllü bir kapı süsü istiyordum yere kadar uzanan. Özellikle görsel attım birebirini yapabilirsen sipariş vericem diye. Yaparım falan dedi parasını ödedim ama ondan sonra 'yok 50 cm püskül bulabiliyorum daha uzunu fiyat farkı çıkar' demeye başladı. Ben de en başta görsel ilettiğimi ona göre sipariş geçtiğimi söyledim. Diyor ki ' sizin için bu kadar önemli olacağını tahmin etmedim ' en sonunda sağ salim teslim alabilelim de

Kızlar bu dependi e bebek dışında nerden alıyoruz? Şimdi onun için avmye gidemem de

Depend demişken sezaryende de kullanılıyor mu acaba? Yani doğum sonrası veriyorlardır illaki hijyenik ped tarzı bir şeyler zaten ama en kullanışlı hangisi nasıl yapmalıyız acaba.

Depend demişken sezaryende de kullanılıyor mu acaba? Yani doğum sonrası veriyorlardır illaki hijyenik ped tarzı bir şeyler zaten ama en kullanışlı hangisi nasıl yapmalıyız acaba.
Kullaniliyormus canım kızlar öyle demişti. Dikiş denk gelmiyormus gayet rahatmis. Ben ebebekten lohusa pedi almıştım bir de normalde ben büyük gece pedi kullanirim kotex, aşırı adet oluyorum çünkü, onlardan da koymuştum ama kızlar çok iyi deyince ben de alayım bari dedim. Hastaneler hasta bezi veriyormuş galiba

Evet canım öyle tavırları da var bana da yaptı, onun istediği gibi olsun diye inatlaşıyor sanki :)) teslim alırız almasına da zamanında alır mıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…