2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Ev dağınıklığımı dedin canım şuan evde boyacılar var ev 56 durumda ve temizlikçi alacağım kadın bulamadım daha. Bebekle ilgili herşeyim tamam ama bu ev düzenleme işi birden çıkınca plansız bence stres oldum :/ Ütü falan hallolur merak etme bende çalışıyorum akşam eve gidince bitap düşüyorum. Bakalım akşam evimi ne durumda bulacağım

İçimi okumuşsunuz. Bende aynı şeyleri düşünüyorum. Yanıma alıyorlar mı birini sormadım henüz ama almazlarsa benim için stress. Spinal olmak isterim sezeryan olursa çünkü bebeğimi hemencik görmek istiyorum Allahın izniyle.

Kızlar hastane çantasını hazırlayanlar vardır. Fotoğraf aldınız mı hiç neler koydunuz bir fotoğraf atsanız ne güzel olur. Ben herşeyimi hallettim ama sanki halen eksiğim varmış gibi geliyor. İki tane hurç almıştım koyarım diye bir çantaya. Hurçalara sığamadım bende çantaya hurçsuz koydum mecbur.

Motive oldum yazınızla:) Rabbim hayırlısını gönlümüze koysun inşallah :)

Benimde aynı şekilde normalde 1 mayıs ama bebişim 2 hafta ileri , erken mi doğar acaba , halaaaa makat geliş babası kılıklı kızımın herşeyi son dakikaya kalacak ille beni panikletecekler babalı kızlı
Bende sizinle aynıyım. kızım bir hafta önde kilosu boyu falanda azcık ileri ve hala makat geliş. Bizde bekliyoruz heyecanla bakalım

Anladım. Almak lazım o zaman. Neyin ne olacağı belli değil. hangisi rahatıma giderse onu kullanırım :) Teşekkür ettim

Benim gittiğim hastanede normal Doğum olunca bi bayan alıyorlarmış Can'ım. Ama sezaryena almıyorlarmış malesef. Halbuki benim sezaryende ihtiyacım var birine

Benim gittiğim hastanede normal Doğum olunca bi bayan alıyorlarmış Can'ım. Ama sezaryena almıyorlarmış malesef. Halbuki benim sezaryende ihtiyacım var birine

Aynen... Keşke alsalardı... Belki bende de almayacaklar bilemiyorum. Ama tek bile gireceksek hemşireler ya da doktorumuz illa ki motive edecektir bizi ya. Hepimiz insanız kaldı ki panik halinde bir hamişiz yaaniii hiç olmadı kendi kendime konuşurum öyle motive olurum heralde

Can'ım benim hazır ama valizle dolap üstünde ve baya ağır.
Aklıma gelenleri yazayım sana.
Kendim için : 3 pijama takımı (o biraz fazla oldu ama)
1 gecelik sabahlık
Depend hasta kilodu. Paketle.
2 alt çamaşır
2 atlet
2 emzirme sütyeni
Çorap 2 çift. Biri kalın
Terlik
Tacım
Göğüs pedi
Diş fırçası macun
Tarak vs

BEBİŞ için:
2 hastane çıkışı
2 battaniye. Biri penye biri peluş
2 tulum ve şapka
Her takıma çorap
Bir tane kalın hırkalı alt üst takım belki serin olur çıkarırken diye.
10 tane bez
Islak mendil
Biberon
Emzik

Aklıma gelenler bunlar şimdilik Can'ım

Gercekten daginiklik insani mutsuz ediyor ve daginiklik daginikligi cagiriyor. Benim de bebegimin nevresimlerini yikayip utulemem lazim. Ama yerimden kalkamiyorum. Güneşi sevmem ben. Ama gercekten insana enerjii verdigi de bir gercek. Hava kasvetli olunca insanin ruhu karariyor.

Döner insallah hepimizin ki ya. Bana da doktor bekleyelim dedi ama sezeryan tarihi eririm demedi. Bana da sacma geliyor. Donmezse bile dogum sancilarini beklememiz daha iyi olmaz mi sezeryan olacak olsak bile. Yani risk olusturan bir durum yoksa, bebek saglikliysa, suyu yerindeyse, plasenta yaslanmaya baslamamissa bence beklemeliyiz sancilarin kendiliginden gelmesini. Sezeryan olacaksak da oyle olalim. Bebim dusuncem bu ama ne yasarim bilmiyorum.

Benimde hemen hemen aynı ben pijamayı 2 takım koydum bebiş içinde tulum değilde 3 takım koydum ayrı ayrı. Birde benim gözüme 1 numara bez çok küçük geldi 2 numara koydum 10 tane de nolur nolmaz diye :) Birde hastaneden çıkışta ne giyeceğiz hiç bilmiyorum eşofmanlamı çıksam normal gündelik kot bluzmü yapsam bilemedim. Eski pantolonlarıma sığmayacağım için eşofman daha mantıklı sanırım.

Tabiki atarım. Instagramda gördüm fiyatı 100 tl idi. Bende böyle şeylerle uğraşmayı severim. Çokta beğenmiştim. Eger beceremezsem satın alırım diye düşündüm. Kirtasiyeden mukavva aldım. Sonrasında kurşun kalemle baş harfini yazdım ve kestim. Ben güzel sanatlar okudum. O sebepten pek zorlamadı.

Ben de bebek icin 3 takim koydum tulum koymadim. Bebek bezi de hem 1 hem 2 koydum ne olur ne olmaz diye. Kendime kiyafet koymam heralde. Hastaneye gittigim kiyafetle cikarim diye dusunuyorum ben oyle dogurur dogurmaz kot falan hayatta giyemem zaten kot giymeyi oldum olasi sevmem. Kendim icin bir pijama bir gecelik koydum. Alt acma bezi de koydum bebek icin.

Altaçma bezi bende koydum göğüs pedide koydum kendime. Kıyafet bende öyle yaparım ya gittiğimle çıkarım hamile pantolonu giyiyorum onunla da çıkarım üstüme de normal sweet alırım yeter. Zaten arabaya bin in yapcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…