- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #34.841
Ev daginikligida depresyon yapiyor bnde .
Cok sinirli oluuorum .bebegin esyalari utu bekliyor oglum alerji oldu balkonda kurutmadim diye ..yaninda utuleyemiyorum.sancidan da hic bir is yapamiyorum saka .
Bizi kesin havada etkiliyor.gunes enerjisiyle calisiyorum resmen
Aaa bnde çok merak etmiştim :)Canım nst de gözükmüyor, benim iki defa oldu nst takılıyken, sonra doktor sonuçlara bakıp Harika, çok güzel falan dedi :) gözükseydi söylerdi sanırım
Benim de kafam karışık senin gibi. Ama oluruna bırakmaya karar verdim. Normal Doğumuanne için sezaryenı bebek için daha sağlıklı görüyorlar.
Ben de bebeği doğar doğmaz görmek istiyorum genel anesteziden korkmuyorum. Aksine. Ama görmek istiyorum işte. Bi taraftan da
Belden aşağının uyuşması beni çok ürkütüyor. O sırada fenalaşmaktan falan korkuyorum. Kesildiğini bilme düşüncesi ürkütüyor. Yanıma o sırada biri Alsalar ondan güç alabilirim.
İnş normal Doğum için her şey yolunda gider de bu çıkmaza girmeyiz.
@Berenimo877 Hep normal doğum diye gittim sonuna kadar 38 hafta bitti "Perşembe" günü çatı muayenesinde doktor çok zor olacağını söyledi "Pazartesi" için sezaryen randevusu verdi, ben ağladım...doğuramıyorum falan çocuğa yazık işte randevuyla doğum mu olur vs "Cumartesi" günü 3cm açılma ve feci sancılarla acil sezaryen oldum...yani benim de gönlüm oldu yavrumun da...zaten kanala girmiyordu 20 saat de bağırsam doğuramazmışım...ben 1.56 çıtı pıtı bir kadınım oğlan 4 kilo kafası da kocamandı ve annem de doğumlarında hep ölümden döndüğünden genetiktir diye düşündüm ...Narkozlu burun ve kıl dönmesi ameliyatı geçirdiğim için onu hiç düşünmedim...zaten doktorum spinal yapıyorum dedi tamam dedim...hiç de öyle kesiliyorum biçiliyorum duyguları olmuyor...doğduğunda ilk ben gördüm dua ederek ayetel kursi okuyarak bi gülüp bi ağlayarak karnımdan çıkar çıkmaz ben gördüm aklıma kazıdım yüzünü hah işte karışma ihtimali de kalmadı böylece...Narkozla ilk gece sarhoş gibi oluyorum ben kendime gelemiyorum rüyada gibi...aldım hemen annemle uğraşa didine memeyi de tutturduk tosunum 2 sene emdi çok şükür şimdi 6 yaşında Allah yavrulara sağlıklı uzun ömür versin...narkozla yarı baygın emzirebilir miydim bilmiyorum...şimdi hep belden igneyle oluyor zaten...bi zararını da görmedim...Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin...Bence çok güzel bir doğum yaşadım inşallah yine öyle olur normal ya da sezaryen Allah herkese böyle güzelini nasip etsin
Bende sizinle aynıyım.Benimde aynı şekilde normalde 1 mayıs ama bebişim 2 hafta ileri , erken mi doğar acaba , halaaaa makat geliş babası kılıklı kızımın herşeyi son dakikaya kalacakille beni panikletecekler babalı kızlı
Kullaniliyormus canım kızlar öyle demişti. Dikiş denk gelmiyormus gayet rahatmis. Ben ebebekten lohusa pedi almıştım bir de normalde ben büyük gece pedi kullanirim kotex, aşırı adet oluyorum çünkü, onlardan da koymuştum ama kızlar çok iyi deyince ben de alayım bari dedim. Hastaneler hasta bezi veriyormuş galiba
Benim gittiğim hastanede normal Doğum olunca bi bayan alıyorlarmış Can'ım. Ama sezaryena almıyorlarmış malesef. Halbuki benim sezaryende ihtiyacım var birineİçimi okumuşsunuz. Bende aynı şeyleri düşünüyorum. Yanıma alıyorlar mı birini sormadım henüz ama almazlarsa benim için stress. Spinal olmak isterim sezeryan olursa çünkü bebeğimi hemencik görmek istiyorum Allahın izniyle.
Benim gittiğim hastanede normal Doğum olunca bi bayan alıyorlarmış Can'ım. Ama sezaryena almıyorlarmış malesef. Halbuki benim sezaryende ihtiyacım var birine
Can'ım benim hazır ama valizle dolap üstünde ve baya ağır.Kızlar hastane çantasını hazırlayanlar vardır. Fotoğraf aldınız mı hiç neler koydunuz bir fotoğraf atsanız ne güzel olur. Ben herşeyimi hallettim ama sanki halen eksiğim varmış gibi geliyor. İki tane hurç almıştım koyarım diye bir çantaya. Hurçalara sığamadım bende çantaya hurçsuz koydum mecbur.
Gercekten daginiklik insani mutsuz ediyor ve daginiklik daginikligi cagiriyor. Benim de bebegimin nevresimlerini yikayip utulemem lazim. Ama yerimden kalkamiyorum. Güneşi sevmem ben. Ama gercekten insana enerjii verdigi de bir gercek. Hava kasvetli olunca insanin ruhu karariyor.Ev daginikligida depresyon yapiyor bnde .
Cok sinirli oluuorum .bebegin esyalari utu bekliyor oglum alerji oldu balkonda kurutmadim diye ..yaninda utuleyemiyorum.sancidan da hic bir is yapamiyorum saka .
Bizi kesin havada etkiliyor.gunes enerjisiyle calisiyorum resmen
merhabalar. bende dün kontrole gittim ve kızım dönmemiş. Dönmediği gibi kilosu azcık iri dedi doktorum. 2800 gr şuanda ve boyu da +/- 47 cm .Bir hafta önde görünüyor bebeğin gelişimi. 3 haftaya kadar dönmesini bekleriz yoksa sezaryene gün veririm dedi. Bende normal doğum istedim hep hala daha gönlüm o yönden yana, dr. um da normal destekçisi ama 37 den sonra dönmezse beklemenin de riske atmanın da gereksiz olduğu düşüncesinde. Artık hayırlısı neyse o olacak dedim. Kendimi dualara, beynimi ve vücudumu da rahatlığa bıraktım. Çünkü aklımın bir köşesi döndü mü? Dönseydi, dönüyor muydu diye oyalanırken bebeğim de alttan alttan strese girer ve döneceği varsa da dönmez diye düşünüp saldım kendimi Sizde üzmeyin kendinizi bence. Hayırlısı neyse o olsun. Olumsuz düşünüp olumsuzu çağırmayalım derim. Son günlerin keyfini çıkarılım inş. Biz artık mutlulukla adım adım gün sayıyoruz hayırlısıyla. Nisan ortasında tarihimiz belli olur gibi sanki.
Can'ım benim hazır ama valizle dolap üstünde ve baya ağır.
Aklıma gelenleri yazayım sana.
Kendim için : 3 pijama takımı (o biraz fazla oldu ama)
1 gecelik sabahlık
Depend hasta kilodu. Paketle.
2 alt çamaşır
2 atlet
2 emzirme sütyeni
Çorap 2 çift. Biri kalın
Terlik
Tacım
Göğüs pedi
Diş fırçası macun
Tarak vs
BEBİŞ için:
2 hastane çıkışı
2 battaniye. Biri penye biri peluş
2 tulum ve şapka
Her takıma çorap
Bir tane kalın hırkalı alt üst takım belki serin olur çıkarırken diye.
10 tane bez
Islak mendil
Biberon
Emzik
Aklıma gelenler bunlar şimdilik Can'ım
Canim bayildim harika olmus
1_senin fikrinmiydi modeli.
2_nasil yaptin harfi.
3_bitmis halini de atarmisin
Tamam biraz asagida ama gunu doktor bile vermiyor onlar nasil veriyor yaa
Asagida duruyor seninkide benim gb .
Aksamlari sanki asagi iniyormus gb geliyor benimkininde neden bilmiyorum normalmi
Ay sorma. Ben de o gelenler icinde aldigim cantayi gordum ve 60 lira. Geldiginde gidip bakacam insallah kalitesi falan kötüdürA101 e beşik bile geliyormuş kızlar :))
Her şey var.
Bir de şu malum sayfadan ne kadar çok kişi sipariş vermiş. İnş mağdur olmazsınız kızlar
Ben de bebek icin 3 takim koydum tulum koymadim. Bebek bezi de hem 1 hem 2 koydum ne olur ne olmaz diye. Kendime kiyafet koymam heralde. Hastaneye gittigim kiyafetle cikarim diye dusunuyorumBenimde hemen hemen aynı ben pijamayı 2 takım koydum bebiş içinde tulum değilde 3 takım koydum ayrı ayrı. Birde benim gözüme 1 numara bez çok küçük geldi 2 numara koydum 10 tane de nolur nolmaz diye :) Birde hastaneden çıkışta ne giyeceğiz hiç bilmiyorum eşofmanlamı çıksam normal gündelik kot bluzmü yapsam bilemedim. Eski pantolonlarıma sığmayacağım için eşofman daha mantıklı sanırım.
Ben de bebek icin 3 takim koydum tulum koymadim. Bebek bezi de hem 1 hem 2 koydum ne olur ne olmaz diye. Kendime kiyafet koymam heralde. Hastaneye gittigim kiyafetle cikarim diye dusunuyorumben oyle dogurur dogurmaz kot falan hayatta giyemem zaten kot giymeyi oldum olasi sevmem. Kendim icin bir pijama bir gecelik koydum. Alt acma bezi de koydum bebek icin.
gule gule kullansın canımKendiyatagini kardeşine bıraktı yeni yatak aldık oğluma:)
sudanlık birşey söylemiyorlar doktorlar.Gerçi kesin dönüyordur her taraftan tekme yiyorum gün içindetersmi pozisyonu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?