2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hepimiz şikayet edelim kaç kişiyiz, sayfasını kapattıralım çok kızarım öyle insanlara, terbiyesiz dolandırıcı

Whatsaptan yazdıklarım iletildi görünüyo ama okunmadı hala dünden buyana engelledimi acaba beni , ay dün çok üzüldüm kargo gelince ağla ağla içim çıktı şimdide basemciklerim şişti halsizim hasta oluyorum ben ne zaman bişeye üzülsem hasta oluyorum

Kizlar herkes babynast aldimi ?birde bu babynestler hastanedeki bebek besikleri gibi egimlimi oliyor?bogulmalara yada kusmalara karsi cunku sepet besigin ince yatagi Beni tedirgin ediyor.

Bunu almayi dusunuyorum sizce dogrumu yapiyorum off cok zor dogru karari vermek evlat icin.bu egimlimi sizce?

Eklentiler

• Screenshot_2018-03-30-14-19-40.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 67
gecmiş olsun engelemiştir intagramda sıkıntı cıkabiliyor cok mu kötü

Kizlar herkes babynast aldimi ?birde bu babynestler hastanedeki bebek besikleri gibi egimlimi oliyor?bogulmalara yada kusmalara karsi cunku sepet besigin ince yatagi Beni tedirgin ediyor.
Ben aldım canım. Orjinal babynest sitesinden. Eğimli değil bildiğin dümdüz ve o sepet besiklerdeki ince sünger yataklar gibi altı

ben almadim almayida düşünmüyorum çok kullanışlı gelmiyor bana evde fazla esyayida sevmiyorum zaten

Ben göğüs pedi almadim ya. İhtiyacim olur mu olmaz mi emin olamiyorum.

Kasılma nasıl bsy en ufak bir fikrim yok, skarın sertleşşmesi diye düşünüyordum bende. benden 2 hafta öndesin canım, sen yasadın mı kasılma?

Canım ben şikayet ettim ama incelendi sorun bulunmadı diye cevap geldi instagramdan yaz, vergi falan ödemiyorlar, maliyeye oraya buraya şikayet edeceğini söyle, sakin sakin söyle ama güzellikle, istediğin ürünün bu olmadığını, zaten hamile halinle bu işle uğraşmak istemediğini falan tatlı tatlı anlat, 400 lira az para değil, ayy ne kötü olmuş, ben bile çok üzüldüm

Kızlar benim hastane çantası gene kaldı.kayinvaldem bebegin ilk giyeceği kıyafetlere 3 cuma üst üste yasin okunacak dedi.Bende çalıştığım için okuması için ona gonderdi.artik erkende gelirse evden getirsin ne yapayım

Ben almayi cok istiyordum ama alamadim ya her sey o kadar masrafli ki. 4-5 ay yatacagi bir sey icin masraf yapmak istemedim :/ benim bildigim egimli degil. Ama ozel dikim yaptirirsan belki icini egimli yapabilir.

Yazik olmus ya sinir oldum. Bu resmen dolandiricilik. Gonderdikleri seyin resmi var mi? Biz de bakalim bi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…