2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar herkes babynast aldimi ?birde bu babynestler hastanedeki bebek besikleri gibi egimlimi oliyor?bogulmalara yada kusmalara karsi cunku sepet besigin ince yatagi Beni tedirgin ediyor.
Canım ben almamıştım ama bir kitap okuyordum orda her şeyi aldın bunu mu almayacaksın, en azından gittiğin her yere götürür temizliğinden emin olduğun yerde yatırırsın bebeğini falan yazıyordu, dün sipariş verdim, evet biraz eğimli oluyor ama reflü yatakları kadar değil. Salona falan getirdiğimde ona yatırırım, kayınvalideye gidince rahat olur, karyolanın içine koyuyorlar bazen.. 2,5 yasına kadar kullanılıyormuş

Canım çok mutsuzdum hiç birşey yapasım yoktu girmedim foruma o yuzden. Herkes dinlenmeye calisirken ben ev temizlemeye calisiyorum. Artik sekeri takmamaya calisiyorum o beni taksin :) zaten diyeti tam olarak uygulayamiyordum hâlâ aynı mesela ya 2 dilim ekmek yada 6 kaşık bulgur pilavi yemem gerekirken ikisinden de yiyorum. Benimde sekerim çok yüksek çıkmıyor. Dün sadece sağlıksız kaçamak yaptım kfc ye uğradık eşimle ve 2 saat sonra ölçebildim şekeri 167 idi. Seninde insulin direncin düzelmeye başlamıştır belki. Bende kilo aldigimi sanmıyorum canım hâlâ aynıyım. Bebeklerimiz bizim depolarımızı tüketiyor. Doğum sonrası nasıl olacagiz çok merak ediyorum.
Bana bugun gittigim doktor tokluk sekerim 95 i geçmeyecek dedi benim de gözlerim yuvalarından fırladı. Hatta diyabet hemsiresinin yazdığı notu gösterdim. Hamilelerde 95 i baz alıyoruz dedi.
Kizim bazi olcumlerde 1 hafta geri yine.

Kasılma nasıl bsy en ufak bir fikrim yok, skarın sertleşşmesi diye düşünüyordum bende. benden 2 hafta öndesin canım, sen yasadın mı kasılma?
Canım bi anda karnının her yeri sert oluyor bebek hareketinden farklı bazen eşim karnımı tutarken o bile fark ediyor semsert oldu diyor

Kızlar doktorunuz son ay kan testleri istedi mi ? Gerçi bn bi başında bi de snunda vermiş oldum . Aile hekimi kanda biraz enfeksiyon var o çıkmış dedi kontrolüm salı günü bi sıkıntı olmaz herhalde

Evde her zaman kaşar peyniri olur ve yenmedigi icin sonu hep küflenir ve atarim. Şimdi evde kaşar yok. Ve canim acayip kaşarlı tost istiyor :/ zaten hep boyle olur. Evde ne yoksa canim kesinlikle onu çeker.

canım dediğin hareketi tam anlayamadım 5 parmağımı göğüs arası ile göbeğim arasına mı koyacagım? yatay mı dikey mi?

Evet canım arasina yatay olarak koyuyorsun. Simdi disaridayim eve gidince bir gorsel atarim

Maşallah canım. Benim göbek hep düşük zaten hastanede gören kadınlar doğuma mı geldin diye soruyorlar. Ben hiç panik yapmıyorum o kadar aşağıda olmasına ragmen.
Arkadaşlara nacizane tavsiyem Aha doğuruyorum dediğinde bile 1 saat geçiyor. Ya anlamazsam sancıyı demeyin hiç o sanci anlaşılıyor zaten. Bebeklerimiz sanci tarzı hareketler yapacak doğuma hazırlar O hareketler. Hatta yavaş yavaş kanala girmek için zorlayacaklar. Benim kız bazen beni yerimden ziplatiyor ama doğal seyir bunlar. O yüzden keyfini çıkarın bebislerin bol bol konusun onlarla tepkilerinin ve hıçkırıklarını keyfini çıkarın.
Iyi düşünün ıyi olsun herşey.

Kızlar doktorunuz son ay kan testleri istedi mi ? Gerçi bn bi başında bi de snunda vermiş oldum . Aile hekimi kanda biraz enfeksiyon var o çıkmış dedi kontrolüm salı günü bi sıkıntı olmaz herhalde
Benim kan ve idrar tahlilleri ilk zamanlarda iki ayda bir, sonra ayda bir vermeye basladim. En son carsamba gunu bakildi. Tekrar bakilmaz heralde. Her sey noraldi cunku. Cok sukur hic kansizlik falan yasamadim.

Benim kan ve idrar tahlilleri ilk zamanlarda iki ayda bir, sonra ayda bir vermeye basladim. En son carsamba gunu bakildi. Tekrar bakilmaz heralde. Her sey noraldi cunku. Cok sukur hic kansizlik falan yasamadim.
Ne güzel ya bn ilk zamn vermiştim bi de şimdi e bi de bi ara iki gün hstanede yatmıştım üç aylıkken o zmn bakıldı

Kızlar instagramdan anı defteri siparişi verdim iğrenç ötesi yapmış göndermiş param boşa gitti , ben yapsam dada güzel yapardım...
Sizlerden yaptıran varmı anı defteri tavsiye edeceğiniz bi yer

Anı defteri tam olarak nedir bilmiyorum, hastaneye ziyarete gelenler için mi?
Ben şöyle bişey tavsiye ederim. Bebeğimin ilk kitabı diye geçiyor bir kaç farklı türü var. Bebek gelişimi ile ilgili ilkleri ve resimler koyabileceğimiz bir kitap. Doğum bilgileri, ilk yılbaşı, tatili, doğum günü, diş çıkarma tarihleri ne bileyim ilk kelimeleri falan var. Doldurunca hoş oluyor.

Çıldırmış heralde hiç kimsenin tokluk şekeri 95 olamaz...geçen ben bi midem yandı 2ye kadar uyuyamadım sonra da uyuyunca kendimi helva dolu bir odada gördüm çeşit çeşit helvalar cennette gibiyim bildiğin...ilk defa böyle bir şey yaşıyorum ama çok fena oldum...akşam eşim almış gelmiş 1-2 catal aldım yüruyuşe çıktım o helvayı hemen yok et diye mesaj attım garibim oturmuş hepsini yemiş ben görürsem dayanamam belki diye...hayırlısiyla dolduralım vaktimizi de sağlika alalım kucağımıza bebişlerimizi inşallah

canım ben 1 ay önce sağlık ocağında yaptırıp özeldeki doktoruma götürdüm. O da kan testimizi de yapmış oldu dedi. İstemicem başka anlamında. Yaptırmaya gerek yok bence

Ben almayi cok istiyordum ama alamadim ya her sey o kadar masrafli ki. 4-5 ay yatacagi bir sey icin masraf yapmak istemedim :/ benim bildigim egimli degil. Ama ozel dikim yaptirirsan belki icini egimli yapabilir.
Evet incik cincik cok masrafli gercekten.sadece cocugu gun icinde yatircak yeri dusunurek arayisa girdim Ben.anakucaklari dahada pahali.

Bizde reflu yatagi var aslinda.tabi kucuk bisey.onun egimi gibi sandim bunuda.sepet besigin yatagindan iyidir ozaman dimi orayada koyuyorlarsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…