- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #34.881
Canım ben almamıştım ama bir kitap okuyordum orda her şeyi aldın bunu mu almayacaksın, en azından gittiğin her yere götürür temizliğinden emin olduğun yerde yatırırsın bebeğini falan yazıyordu, dün sipariş verdim, evet biraz eğimli oluyor ama reflü yatakları kadar değil. Salona falan getirdiğimde ona yatırırım, kayınvalideye gidince rahat olur, karyolanın içine koyuyorlar bazen.. 2,5 yasına kadar kullanılıyormuşKizlar herkes babynast aldimi ?birde bu babynestler hastanedeki bebek besikleri gibi egimlimi oliyor?bogulmalara yada kusmalara karsi cunku sepet besigin ince yatagi Beni tedirgin ediyor.
Fotoyu azcık kes canım o zaman koyuluyorvala olmuyo canım buyuk diyo foto koyamıyorum yoksa geceliğimide koyacaktım
Ben göğüs pedi almadim ya. İhtiyacim olur mu olmaz mi emin olamiyorum.
Canim ekran resmini cekip kirp o zaman oluyorvala olmuyo canım buyuk diyo foto koyamıyorum yoksa geceliğimide koyacaktım
Nerelerdesin kız? Diyabetle aranız nasıl? Tuhaf bi şekilde artık benim şeker yükselmez oldu hayır mı şer mine yersem yiyeyim çok fazla yükselmiyor bikaç şey denedim de...ama tabi ki bozmuyorum çizgimi aynen devam diyet ve yürüyüş...Ben doğum iznine ayrıldım hep buralardayım bi de yatıyorum vakitli vakitsiz...pzt gittim doktor hanım hiç kilo almamışsın listedekileri tam yiyeceksin diye fırçaladı bu sefer de aklımı kaçırmadan bitseydi 9 ay hayırlısıyla...ama ultrasona geçince bebek iyi kilo almış sorun yok falan dedi...bu kadar diyet ve yürüyüşle 3,5 kilo falan doğsalar yine iyidir...sen gittin mi yenilerde...ölçümlere de baktı bunda diyabetik bi durum bile yok dedi
Aynısını arkadaşımdan aldım eğilimli değil canımBunu almayi dusunuyorum sizce dogrumu yapiyorum off cok zor dogru karari vermek evlat icin.bu egimlimi sizce?
Canım bi anda karnının her yeri sert oluyor bebek hareketinden farklı bazen eşim karnımı tutarken o bile fark ediyor semsert oldu diyorKasılma nasıl bsy en ufak bir fikrim yok, skarın sertleşşmesi diye düşünüyordum bende. benden 2 hafta öndesin canım, sen yasadın mı kasılma?
canım dediğin hareketi tam anlayamadım5 parmağımı göğüs arası ile göbeğim arasına mı koyacagım? yatay mı dikey mi?
Kızlar etraftan fazla etkilenmeyin her söyleyeni duymayın dinlemeyin...düştü dediğiniz göbekleri görebilir miyiz...bakın bu benimki taa tepede bir göbek...düşme inme yok...no panic...relax lütfenEki Görüntüle 2130521
Benim kan ve idrar tahlilleri ilk zamanlarda iki ayda bir, sonra ayda bir vermeye basladim. En son carsamba gunu bakildi. Tekrar bakilmaz heralde. Her sey noraldi cunku. Cok sukur hic kansizlik falan yasamadim.Kızlar doktorunuz son ay kan testleri istedi mi ? Gerçi bn bi başında bi de snunda vermiş oldum . Aile hekimi kanda biraz enfeksiyon var o çıkmış dedi kontrolüm salı günü bi sıkıntı olmaz herhalde
Ne güzel ya bn ilk zamn vermiştim bi de şimdi e bi de bi ara iki gün hstanede yatmıştım üç aylıkken o zmn bakıldıBenim kan ve idrar tahlilleri ilk zamanlarda iki ayda bir, sonra ayda bir vermeye basladim. En son carsamba gunu bakildi. Tekrar bakilmaz heralde. Her sey noraldi cunku. Cok sukur hic kansizlik falan yasamadim.
Evet oyleymis canim.peki Sen gun icinde salonda falan yatirmak icinmi aldinBen aldım canım. Orjinal babynest sitesinden. Eğimli değil bildiğin dümdüz ve o sepet besiklerdeki ince sünger yataklar gibi altı
Bebegi gun icinde besigindemi yatircaksin yoksa anakucagimi aldin .cok zor napcami bilmiyorum bende canimben almadim almayida düşünmüyorum çok kullanışlı gelmiyor bana evde fazla esyayida sevmiyorum zaten
Hem onun için hem de annemlere kv lere gideriz, bir de yazlık var her yil 20 gün gidiyoruz orada kullanırım, uzun yolda kullanırım vs.diye aldım canım benEvet oyleymis canim.peki Sen gun icinde salonda falan yatirmak icinmi aldin
Kızlar instagramdan anı defteri siparişi verdim iğrenç ötesi yapmış göndermiş param boşa gitti , ben yapsam dada güzel yapardım...
Sizlerden yaptıran varmı anı defteri tavsiye edeceğiniz bi yer
Çıldırmış heralde hiç kimsenin tokluk şekeri 95 olamaz...geçen ben bi midem yandı 2ye kadar uyuyamadım sonra da uyuyunca kendimi helva dolu bir odada gördüm çeşit çeşit helvalar cennette gibiyim bildiğin...ilk defa böyle bir şey yaşıyorum ama çok fena oldum...akşam eşim almış gelmiş 1-2 catal aldım yüruyuşe çıktım o helvayı hemen yok et diye mesaj attım garibim oturmuş hepsini yemişCanım çok mutsuzdum hiç birşey yapasım yoktu girmedim foruma o yuzden. Herkes dinlenmeye calisirken ben ev temizlemeye calisiyorum. Artik sekeri takmamaya calisiyorum o beni taksin :) zaten diyeti tam olarak uygulayamiyordum hâlâ aynı mesela ya 2 dilim ekmek yada 6 kaşık bulgur pilavi yemem gerekirken ikisinden de yiyorum. Benimde sekerim çok yüksek çıkmıyor. Dün sadece sağlıksız kaçamak yaptım kfc ye uğradık eşimle ve 2 saat sonra ölçebildim şekeri 167 idi. Seninde insulin direncin düzelmeye başlamıştır belki. Bende kilo aldigimi sanmıyorum canım hâlâ aynıyım. Bebeklerimiz bizim depolarımızı tüketiyor. Doğum sonrası nasıl olacagiz çok merak ediyorum.
Bana bugun gittigim doktor tokluk sekerim 95 i geçmeyecek dedi benim de gözlerim yuvalarından fırladı. Hatta diyabet hemsiresinin yazdığı notu gösterdim. Hamilelerde 95 i baz alıyoruz dedi.
Kizim bazi olcumlerde 1 hafta geri yine.
canım ben 1 ay önce sağlık ocağında yaptırıp özeldeki doktoruma götürdüm. O da kan testimizi de yapmış oldu dedi. İstemicem başka anlamında. Yaptırmaya gerek yok benceKızlar doktorunuz son ay kan testleri istedi mi ? Gerçi bn bi başında bi de snunda vermiş oldum . Aile hekimi kanda biraz enfeksiyon var o çıkmış dedi kontrolüm salı günü bi sıkıntı olmaz herhalde
Evet incik cincik cok masrafli gercekten.sadece cocugu gun icinde yatircak yeri dusunurek arayisa girdim Ben.anakucaklari dahada pahali.Ben almayi cok istiyordum ama alamadim ya her sey o kadar masrafli ki. 4-5 ay yatacagi bir sey icin masraf yapmak istemedim :/ benim bildigim egimli degil. Ama ozel dikim yaptirirsan belki icini egimli yapabilir.
Bizde reflu yatagi var aslinda.tabi kucuk bisey.onun egimi gibi sandim bunuda.sepet besigin yatagindan iyidir ozaman dimi orayada koyuyorlarsa.Canım ben almamıştım ama bir kitap okuyordum orda her şeyi aldın bunu mu almayacaksın, en azından gittiğin her yere götürür temizliğinden emin olduğun yerde yatırırsın bebeğini falan yazıyordu, dün sipariş verdim, evet biraz eğimli oluyor ama reflü yatakları kadar değil. Salona falan getirdiğimde ona yatırırım, kayınvalideye gidince rahat olur, karyolanın içine koyuyorlar bazen.. 2,5 yasına kadar kullanılıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?