- 6 Ocak 2008
- 914
- 800
- 648
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #34.901
Aynısını arkadaşımdan aldım eğilimli değil canım[/QUOTE anakucagi aldinmi peki canim.
Sepet beşiğe sığmaz sanırım canım, sepet beşiklerdeki sünger yetiyormuş bizim de sepet beşik var, onun içine sadece yan yatış yastığı aldım. Babynesti de dediğim gibi karyolanın içine koyarım ya da kendi yatağımıza koyarsam onun içinde koyarım diye aldım, yine şu yan yatma yastığını kullanırım diye düşündümBizde reflu yatagi var aslinda.tabi kucuk bisey.onun egimi gibi sandim bunuda.sepet besigin yatagindan iyidir ozaman dimi orayada koyuyorlarsa.
Yok kuzum heniz benden istemedi yarın ister belki, Bu arada sağlık ocağı 27 mart-17 Nisan arası uğramam gerektiğini söylemişti, ben gidemicem sanırım. Seni de çağırdılar mı? Gümlerimiz aynı ya o yüzden soruyorumKızlar doktorunuz son ay kan testleri istedi mi ? Gerçi bn bi başında bi de snunda vermiş oldum . Aile hekimi kanda biraz enfeksiyon var o çıkmış dedi kontrolüm salı günü bi sıkıntı olmaz herhalde
Bebegi gun icinde besigindemi yatircaksin yoksa anakucagimi aldin .cok zor napcami bilmiyorum bende canim
Bana da hala önde gidiyor diye söyleniyor 1 haftanın 200-300 gramın lafı olmaz bence ultrasonun yanılma payı da vardır o kadar... benim oğlum 28 haftalıkken 31+4 görünüyormuş hem de koca kafalıydı ikimiz de gayet sağlıklıydık dedim ben 1 haftanın lafı mı olurmuş...bu ne yediler bitirdiler bizi birine ileri diye birine geri diye...fesuphanallahCanım çok mutsuzdum hiç birşey yapasım yoktu girmedim foruma o yuzden. Herkes dinlenmeye calisirken ben ev temizlemeye calisiyorum. Artik sekeri takmamaya calisiyorum o beni taksin :) zaten diyeti tam olarak uygulayamiyordum hâlâ aynı mesela ya 2 dilim ekmek yada 6 kaşık bulgur pilavi yemem gerekirken ikisinden de yiyorum. Benimde sekerim çok yüksek çıkmıyor. Dün sadece sağlıksız kaçamak yaptım kfc ye uğradık eşimle ve 2 saat sonra ölçebildim şekeri 167 idi. Seninde insulin direncin düzelmeye başlamıştır belki. Bende kilo aldigimi sanmıyorum canım hâlâ aynıyım. Bebeklerimiz bizim depolarımızı tüketiyor. Doğum sonrası nasıl olacagiz çok merak ediyorum.
Bana bugun gittigim doktor tokluk sekerim 95 i geçmeyecek dedi benim de gözlerim yuvalarından fırladı. Hatta diyabet hemsiresinin yazdığı notu gösterdim. Hamilelerde 95 i baz alıyoruz dedi.
Kizim bazi olcumlerde 1 hafta geri yine.
Evet incik cincik cok masrafli gercekten.sadece cocugu gun icinde yatircak yeri dusunurek arayisa girdim Ben.anakucaklari dahada pahali.
reflu yatağı varsa gün içinde ona yatırırsın canım hatta bizim komşu yaninda taşıyordu onuda üstüne bi etek bezi ser o mia gibi.sıcaklarda baybisent zor olur benceBizde reflu yatagi var aslinda.tabi kucuk bisey.onun egimi gibi sandim bunuda.sepet besigin yatagindan iyidir ozaman dimi orayada koyuyorlarsa.
ok canım deneyeyimFotoyu azcık kes canım o zaman koyuluyor
Ne güzel ya bn ilk zamn vermiştim bi de şimdi e bi de bi ara iki gün hstanede yatmıştım üç aylıkken o zmn bakıldı
canım doktordan geldim şimdi, doktor ödemin varsa tansiyonunu takip et eğer tansiyon da yüksekse o zaman tehlikeli dedi, sen de tansiyonunu takip et mutlakaBende asiri odemliyim davul gibi oldum ayak bileklerimi gec ayak parmaklarim dun bakiyorum patlayacak gibi sis suda bol iciyorum ama oluyo iste nasil bi tehlikesi var acaba ben bi kucuk yemek yesem yaniyor icim yemek azaldi bende yuruyuncede yirtik agrilari oluyo bebek sanki bi tik daha asa iniyo ve canim yaniyor sayiyorum resmen
İcanım doktordan geldim şimdi, doktor ödemin varsa tansiyonunu takip et eğer tansiyon da yüksekse o zaman tehlikeli dedi, sen de tansiyonunu takip et mutlaka
Yaaa evet işin o kısmı var bi de. Şimdiden kıyafet koymayayım dedim ne giyeceğimi de bilmiyorum.Benimde hemen hemen aynı ben pijamayı 2 takım koydum bebiş içinde tulum değilde 3 takım koydum ayrı ayrı. Birde benim gözüme 1 numara bez çok küçük geldi 2 numara koydum 10 tane de nolur nolmaz diye :) Birde hastaneden çıkışta ne giyeceğiz hiç bilmiyorum eşofmanlamı çıksam normal gündelik kot bluzmü yapsam bilemedim. Eski pantolonlarıma sığmayacağım için eşofman daha mantıklı sanırım.
Hadi yaaa senin çantandan mı o? Seninki daha farklıydı sankiAy sorma. Ben de o gelenler icinde aldigim cantayi gordum ve 60 lira. Geldiginde gidip bakacam insallah kalitesi falan kötüdür
Bende de bu var sevi bebenin reflu yatagi Buda olur sanirim.sepet besik icinde degilmi.Sepet beşiğe sığmaz sanırım canım, sepet beşiklerdeki sünger yetiyormuş bizim de sepet beşik var, onun içine sadece yan yatış yastığı aldım. Babynesti de dediğim gibi karyolanın içine koyarım ya da kendi yatağımıza koyarsam onun içinde koyarım diye aldım, yine şu yan yatma yastığını kullanırım diye düşündüm
canım doktora sordum karnın genişlemesinden olur o ağrı dedi önemli değilmiş yaniay unutma sor muhakkak ben hep unutuyorum yazmazsambenim de pazartesi ama ne sorsam normal diyor benim doktor.
Evet park yatak tasimasi cok kolay guzel gunlerde kullansin kuzun.park yatak var onda yatırırım diyorum onu odalar arası taşıması kolay oluyor yengemden biliyorum.bide önümüz yaz sere serpe rahat rahat yatsin diyorum kuzucuk.Gerçi anakucagida var ama beşik onun için daha rahat olur
Bu ara yine bi baktir canim.Ne güzel ya bn ilk zamn vermiştim bi de şimdi e bi de bi ara iki gün hstanede yatmıştım üç aylıkken o zmn bakıldı
Gorumcem yun yorgan yapti. Ben iki kat yapip onun ustunde yatirmayi dusunuyorum gun icindeEvet incik cincik cok masrafli gercekten.sadece cocugu gun icinde yatircak yeri dusunurek arayisa girdim Ben.anakucaklari dahada pahali.
Ay evet ondan yaaYaaa evet işin o kısmı var bi de. Şimdiden kıyafet koymayayım dedim ne giyeceğimi de bilmiyorum.
Evde giydiğim eşofmanlar olmaz kötü durur. Ne giyeceğimi ben de bilmiyorum. Onun için bi de eşofman takımı almak istemiyorum. Kapalıyım ben bi de. Sezaryen falan olursak rahat olması lazım. Hamile pantolonu koyarım belki. Göbek kısmı sıkmaz o zaman. Üstüne bi tunik. Tabi fırsat olursa :)
Suyum gelmezse gittiğim kıyafetle de çıkabilirim :)) arabaya binip eve gelicez aslında. Önemli de değil sanki.
Hadi yaaa senin çantandan mı o? Seninki daha farklıydı sanki
Foto atsana müsaitsen Can'ım. Ben farklı hatırlıyorum. Kız inş kötü olur deme sen
Bari başkalarının işine yarasın
Sakincasi yoksa fotografini atar misin canimBen de babynest almayı düşünmüyorum. Onun yerine anakucağı aldım hem daha uzun süre kullanır hem de uyanık olduğunda bile içinde daha eğlenceli vakit geçirebilir diye düşündüm. Araçta gidip gelirken kullanmak için zaten oto koltuğu var. Çok pahalı anakucakları da var ama orta ayar kaliteli birşey alırsan yine uzun süre kullanabilirsin.
Yaaa evet işin o kısmı var bi de. Şimdiden kıyafet koymayayım dedim ne giyeceğimi de bilmiyorum.
Evde giydiğim eşofmanlar olmaz kötü durur. Ne giyeceğimi ben de bilmiyorum. Onun için bi de eşofman takımı almak istemiyorum. Kapalıyım ben bi de. Sezaryen falan olursak rahat olması lazım. Hamile pantolonu koyarım belki. Göbek kısmı sıkmaz o zaman. Üstüne bi tunik. Tabi fırsat olursa :)
Suyum gelmezse gittiğim kıyafetle de çıkabilirim :)) arabaya binip eve gelicez aslında. Önemli de değil sanki.
Sakincasi yoksa fotografini atar misin canim
Olur canım tabiki, babynest gibiymiş bence almana gerek yokBende de bu var sevi bebenin reflu yatagi Buda olur sanirim.sepet besik icinde degilmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?