- 6 Ocak 2008
- 914
- 800
- 648
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #34.921
Cok begendim eglenceli duruyor baya birde adini sorsam ya kusura bakma lutfenYok canım ne sakıncası olabilir. Ama evde değilim internetteki görüntüsünü ekliyorum.
Cok begendim eglenceli duruyor baya birde adini sorsam ya kusura bakma lutfen
Supersin cok saol icim rahatladi ozaman canim.Olur canım tabiki, babynest gibiymiş bence almana gerek yok
Eğimli değil Can'ım bunlar. Çok güzeller ama ben de kararsızım. Anakucağı alıcam zaten ama onu tiny love alırsam baby mest gereksiz olur gibi geliyor. Ana kucağında da yatar gün içindeBunu almayi dusunuyorum sizce dogrumu yapiyorum off cok zor dogru karari vermek evlat icin.bu egimlimi sizce?
Çok beğeniyorum ben de yaaa çok tatlılar. Sanırım sonunda dayanamayıp alıcam. Ailemin yanında falan kullanırım. Bir de eşim sen çocuğu yanında yatırma gece ezersin deli yatıyorsun diyor O yüzden de istiyorum bi bakıma.Canım ben almamıştım ama bir kitap okuyordum orda her şeyi aldın bunu mu almayacaksın, en azından gittiğin her yere götürür temizliğinden emin olduğun yerde yatırırsın bebeğini falan yazıyordu, dün sipariş verdim, evet biraz eğimli oluyor ama reflü yatakları kadar değil. Salona falan getirdiğimde ona yatırırım, kayınvalideye gidince rahat olur, karyolanın içine koyuyorlar bazen.. 2,5 yasına kadar kullanılıyormuş
Can'ım ben kaşar alınca üçe bölüp buzluğa atıyorum iki parçasını. Lazım oldukça çıkarıyorum. Sen de öyle yap.Evde her zaman kaşar peyniri olur ve yenmedigi icin sonu hep küflenir ve atarim. Şimdi evde kaşar yok. Ve canim acayip kaşarlı tost istiyor :/ zaten hep boyle olur. Evde ne yoksa canim kesinlikle onu çeker.
Koku sinmiyor mu :/Can'ım ben kaşar alınca üçe bölüp buzluğa atıyorum iki parçasını. Lazım oldukça çıkarıyorum. Sen de öyle yap.
Fisher price almayı düşündüm ben de ama bunlarda uzun süreli uyku olmazmış gibi geliyor. Düz yatırılmıyor yA ondan vazgeçtim gibi. Tabi netleştirmedim henüzBen n11.com dan almıştım adı aşağıdaki gibi geçiyor
Fisher Price Yağmur Ormanı Katlanabilir Anakucağı CMR10
Yok Can'ım. Yani beni rahatsız etmedi şimdiye kadar hiç.Koku sinmiyor mu :/
Eğimli değil Can'ım bunlar. Çok güzeller ama ben de kararsızım. Anakucağı alıcam zaten ama onu tiny love alırsam baby mest gereksiz olur gibi geliyor. Ana kucağında da yatar gün içinde
Bende anakucagina kaydim birden:)arastiriyorum simdi saolsun @evboregi elimdeki yataga olur deyince banada mantikli geldi.
Çok beğeniyorum ben de yaaa çok tatlılar. Sanırım sonunda dayanamayıp alıcam. Ailemin yanında falan kullanırım. Bir de eşim sen çocuğu yanında yatırma gece ezersin deli yatıyorsun diyor O yüzden de istiyorum bi bakıma.
Can'ım ben kaşar alınca üçe bölüp buzluğa atıyorum iki parçasını. Lazım oldukça çıkarıyorum. Sen de öyle yap.
Kilitli posetlerde koku olmuyor canim.normal buzdolabi poseti daha direncsiz kokuya.aklinda olsun.Koku sinmiyor mu :/
gecmiş olsun engelemiştir intagramda sıkıntı cıkabiliyor cok mu kötü
Canım ben şikayet ettim ama incelendi sorun bulunmadı diye cevap geldiinstagramdan yaz, vergi falan ödemiyorlar, maliyeye oraya buraya şikayet edeceğini söyle, sakin sakin söyle ama güzellikle, istediğin ürünün bu olmadığını, zaten hamile halinle bu işle uğraşmak istemediğini falan tatlı tatlı anlat, 400 lira az para değil, ayy ne kötü olmuş, ben bile çok üzüldüm
Yazik olmus ya sinir oldum. Bu resmen dolandiricilik. Gonderdikleri seyin resmi var mi? Biz de bakalim bi.
Anı defteri tam olarak nedir bilmiyorum, hastaneye ziyarete gelenler için mi?
Ben şöyle bişey tavsiye ederim. Bebeğimin ilk kitabı diye geçiyor bir kaç farklı türü var. Bebek gelişimi ile ilgili ilkleri ve resimler koyabileceğimiz bir kitap. Doğum bilgileri, ilk yılbaşı, tatili, doğum günü, diş çıkarma tarihleri ne bileyim ilk kelimeleri falan var. Doldurunca hoş oluyor.
Eki Görüntüle 2130730
Gerçekten kötü duruyorEki Görüntüle 2130764 Eki Görüntüle 2130763
Anı defterinin içi bu alelade bi defter ve sayfaları yapıştırmış, anı defterinin dışına bak bide pleksi yerine taş yapıştırmış i noktasını bile yanlış yapıştırmış , masa örtüsü diye kumaşçıdan aldığı kumaşı öylece göndermiş ben kenarlarına dikiş geç demiştim kumaşçıdan kumaşı bende alırdım
Gerçekten kötü duruyor
Gerçekten kötü duruyor
Harika olmuş çok orjinal canım güle güle kullan. Bugün nasılsınız oğlun ve bebişKızlar bu da benim kapı susum. Pleksi yıldız yapistiricam 2 adet bitmiş olacak. Yapımı kolay, fikir olur belki size.
Havuzlu hanı bilmiyoruö girmedim ama bebek eşyaları varmış. Ben hürriyet pasajında gördüm ama internette daha ucuDu terlik takımları. Ebebekte falan var çok güzel. Sadece terlik içinse internet daha ucuz sanırımArkadaşlar bir şey danışmak istiyorum. Daha önce burda duymuştum yine kapalıçarşı tarafında havuzlu han diye bir yer varmış. Sanırım bebekle alakalı şeyler var burada sürekli. Ben de yarın gitmeyi düşünüyorum kendim ve bebek için çiçekli taç terlik falan bakmaya. Nasıl bir yer önereceğiniz mağazalar var mı?
Nasıl hakka giriyorlar ama vardır bir hayır. Hundan sebep bebeğini üzme canıöim. O paranın gideceği varmış, haram olsun o ayrı bir konu tabicanım boyuttan koyamıyorum fotoyu, bişey yapmadı işte sıkıntı orda benim bunu bi yerlere şikayet etmem lazım akıl verin bana
Maşallah ya çok tontik kaç yaşında oğlun :)Kendiyatagini kardeşine bıraktı yeni yatak aldık oğluma:)
Kızlar ya yolda suyunuz gelirseBen de bebek icin 3 takim koydum tulum koymadim. Bebek bezi de hem 1 hem 2 koydum ne olur ne olmaz diye. Kendime kiyafet koymam heralde. Hastaneye gittigim kiyafetle cikarim diye dusunuyorumben oyle dogurur dogurmaz kot falan hayatta giyemem zaten kot giymeyi oldum olasi sevmem. Kendim icin bir pijama bir gecelik koydum. Alt acma bezi de koydum bebek icin.
Evet canım aldı. 2 ay önce yine istemişti. Benim de idrarda çıktı bol su iç dedi. Ateş olmadığı sürece sıkıntı yok sanırımKızlar doktorunuz son ay kan testleri istedi mi ? Gerçi bn bi başında bi de snunda vermiş oldum . Aile hekimi kanda biraz enfeksiyon var o çıkmış dedi kontrolüm salı günü bi sıkıntı olmaz herhalde
Böyke insanlar nasıl rahatlıkla o parayı yiyor anlamıyorum hiçmi allahtan korkuları yok seni şu hamile halinle bu kadar üzdü ya allah bunun hesabını sorar ondan neye uğradığını şaşırırHemen instagramdanda engelledi beni tam bi dolandırıcıymış bu ya
Bendende istemedi iki hafta sonra kontrolüm var belki o zaman ister bende iki gündür sarımsaklı yoğurt ve yeşil mercimek yiyorum yeşil mercimekte demir çok sarımsak da enfeksiyon falan varsa diye yiyorum iki gün önce yazmıştım buraya arkadaşım doğum yaptı diye enfeksiyon çıkmıştı bebekte birde ciğerine su kaçmıştı enfeksiyonu anne karnındayken kapmış anneden geçmiş korktum bende.Harika olmuş çok orjinal canım güle güle kullan. Bugün nasılsınız oğlun ve bebiş
Havuzlu hanı bilmiyoruö girmedim ama bebek eşyaları varmış. Ben hürriyet pasajında gördüm ama internette daha ucuDu terlik takımları. Ebebekte falan var çok güzel. Sadece terlik içinse internet daha ucuz sanırım
Nasıl hakka giriyorlar ama vardır bir hayır. Hundan sebep bebeğini üzme canıöim. O paranın gideceği varmış, haram olsun o ayrı bir konu tabi
Maşallah ya çok tontik kaç yaşında oğlun :)
Kızlar ya yolda suyunuz gelirseek kıyafet koyun terlemiş oluyorsunuz orda bekletiyorlar falan bence koyun yani güzel eşıfman takımı evde giydiniz. Şık olmasına gerek yok.
Evet canım aldı. 2 ay önce yine istemişti. Benim de idrarda çıktı bol su iç dedi. Ateş olmadığı sürece sıkıntı yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?