2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bunu almayi dusunuyorum sizce dogrumu yapiyorum off cok zor dogru karari vermek evlat icin.bu egimlimi sizce?
Eğimli değil Can'ım bunlar. Çok güzeller ama ben de kararsızım. Anakucağı alıcam zaten ama onu tiny love alırsam baby mest gereksiz olur gibi geliyor. Ana kucağında da yatar gün içinde

Çok beğeniyorum ben de yaaa çok tatlılar. Sanırım sonunda dayanamayıp alıcam. Ailemin yanında falan kullanırım. Bir de eşim sen çocuğu yanında yatırma gece ezersin deli yatıyorsun diyor O yüzden de istiyorum bi bakıma.

Evde her zaman kaşar peyniri olur ve yenmedigi icin sonu hep küflenir ve atarim. Şimdi evde kaşar yok. Ve canim acayip kaşarlı tost istiyor :/ zaten hep boyle olur. Evde ne yoksa canim kesinlikle onu çeker.
Can'ım ben kaşar alınca üçe bölüp buzluğa atıyorum iki parçasını. Lazım oldukça çıkarıyorum. Sen de öyle yap.

Ben n11.com dan almıştım adı aşağıdaki gibi geçiyor
Fisher Price Yağmur Ormanı Katlanabilir Anakucağı CMR10
Fisher price almayı düşündüm ben de ama bunlarda uzun süreli uyku olmazmış gibi geliyor. Düz yatırılmıyor yA ondan vazgeçtim gibi. Tabi netleştirmedim henüz

Canım nasıl şikayet ediliyo nereye tıklamam lazım , sağol uğraştın sende

Yazik olmus ya sinir oldum. Bu resmen dolandiricilik. Gonderdikleri seyin resmi var mi? Biz de bakalim bi.

Anı defterinin içi bu alelade bi defter ve sayfaları yapıştırmış, anı defterinin dışına bak bide pleksi yerine taş yapıştırmış i noktasını bile yanlış yapıştırmış , masa örtüsü diye kumaşçıdan aldığı kumaşı öylece göndermiş ben kenarlarına dikiş geç demiştim kumaşçıdan kumaşı bende alırdım

Eklentiler

• EA178806-F39C-4643-B969-5F5D85304538.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 86

Güzelmiş canım nerden buluruz internette varmı d&m de falan

Gerçekten kötü duruyor

Daha bunlar fotosunu yükleyebildiklerim, daha kötü bebek puseti örtüsü anı defterinin tamamı takı yastığı berbat ben bile daha güzelini yapardım , yazdım sayfasına buna inanmayın görsellerden farklı gönderiyo diye birazda o sinir olsun , sayfasını nasıl şikayet edebilirim acaba

Kızlar bu da benim kapı susum. Pleksi yıldız yapistiricam 2 adet bitmiş olacak. Yapımı kolay, fikir olur belki size.
Harika olmuş çok orjinal canım güle güle kullan. Bugün nasılsınız oğlun ve bebiş
Havuzlu hanı bilmiyoruö girmedim ama bebek eşyaları varmış. Ben hürriyet pasajında gördüm ama internette daha ucuDu terlik takımları. Ebebekte falan var çok güzel. Sadece terlik içinse internet daha ucuz sanırım
canım boyuttan koyamıyorum fotoyu, bişey yapmadı işte sıkıntı orda benim bunu bi yerlere şikayet etmem lazım akıl verin bana
Nasıl hakka giriyorlar ama vardır bir hayır. Hundan sebep bebeğini üzme canıöim. O paranın gideceği varmış, haram olsun o ayrı bir konu tabi

Kendiyatagini kardeşine bıraktı yeni yatak aldık oğluma:)
Maşallah ya çok tontik kaç yaşında oğlun :)
Kızlar ya yolda suyunuz gelirse ek kıyafet koyun terlemiş oluyorsunuz orda bekletiyorlar falan bence koyun yani güzel eşıfman takımı evde giydiniz. Şık olmasına gerek yok.
Kızlar doktorunuz son ay kan testleri istedi mi ? Gerçi bn bi başında bi de snunda vermiş oldum . Aile hekimi kanda biraz enfeksiyon var o çıkmış dedi kontrolüm salı günü bi sıkıntı olmaz herhalde
Evet canım aldı. 2 ay önce yine istemişti. Benim de idrarda çıktı bol su iç dedi. Ateş olmadığı sürece sıkıntı yok sanırım

Hemen instagramdanda engelledi beni tam bi dolandırıcıymış bu ya
Böyke insanlar nasıl rahatlıkla o parayı yiyor anlamıyorum hiçmi allahtan korkuları yok seni şu hamile halinle bu kadar üzdü ya allah bunun hesabını sorar ondan neye uğradığını şaşırır

Bendende istemedi iki hafta sonra kontrolüm var belki o zaman ister bende iki gündür sarımsaklı yoğurt ve yeşil mercimek yiyorum yeşil mercimekte demir çok sarımsak da enfeksiyon falan varsa diye yiyorum iki gün önce yazmıştım buraya arkadaşım doğum yaptı diye enfeksiyon çıkmıştı bebekte birde ciğerine su kaçmıştı enfeksiyonu anne karnındayken kapmış anneden geçmiş korktum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…