- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #34.941
Burdaki herkes sikayet etse Instagramindan yine ohh olur ona ben olsam burda ifşa ederdim, ben o zaman şikayet ederim mesela boyke dolandırıcılar hakediyorHemen instagramdanda engelledi beni tam bi dolandırıcıymış bu ya
Kaç haftalık doğum yapmıştı arkadaşın...ben idrar yolu enfeksiyonunu yoğurt suyuyla falan atlattım doktor antibiyotik vermemişti...nasıl geçmiş ki bebeğe enfeksiyon...cigerine nasıl su kaçıyor ters çevirip poposuna vuruyorlar o arada suyun çıkması lazım normaldeBendende istemedi iki hafta sonra kontrolüm var belki o zaman ister bende iki gündür sarımsaklı yoğurt ve yeşil mercimek yiyorum yeşil mercimekte demir çok sarımsak da enfeksiyon falan varsa diye yiyorum iki gün önce yazmıştım buraya arkadaşım doğum yaptı diye enfeksiyon çıkmıştı bebekte birde ciğerine su kaçmıştı enfeksiyonu anne karnındayken kapmış anneden geçmiş korktum bende.
Böyke insanlar nasıl rahatlıkla o parayı yiyor anlamıyorum hiçmi allahtan korkuları yok seni şu hamile halinle bu kadar üzdü ya allah bunun hesabını sorar ondan neye uğradığını şaşırır
38. Haftada aldılar canım normalde bebek doğunca poposuna vuruyorlar ağlıyor ya bunun çok sesi çıkmamış ağlayamamış dr müdahalesiyle ağlatmışlar bu akşama kadar yoğun bakımda kaldı bir iki saat önce aradığımda bebeği yanıma getiriyorlar dediKaç haftalık doğum yapmıştı arkadaşın...ben idrar yolu enfeksiyonunu yoğurt suyuyla falan atlattım doktor antibiyotik vermemişti...nasıl geçmiş ki bebeğe enfeksiyon...cigerine nasıl su kaçıyor ters çevirip poposuna vuruyorlar o arada suyun çıkması lazım normalde
Canım sayfasına girdiğinde sağ üst köşede nokta nokta bir yer çıkıyor ordan şikayet edebilirsin ama seni engellediyse edebilir misin bilmiyorum. Gerçekten çok kötü yapmış, ayıp günah...^ bir derdim var^ bölümüne konu aç, meseleyi anlat, hem ne yapacağın konusunda fikir verirler hem de daha çok kişi şikayet ederCanım nasıl şikayet ediliyo nereye tıklamam lazım , sağol uğraştın sende
Yok bni 30. Hfta çağırmıştı sadece bu sefer gittiğimde doğumdan sonra görüşcez dediYok kuzum heniz benden istemedi yarın ister belki, Bu arada sağlık ocağı 27 mart-17 Nisan arası uğramam gerektiğini söylemişti, ben gidemicem sanırım. Seni de çağırdılar mı? Gümlerimiz aynı ya o yüzden soruyorum
Burdaki herkes sikayet etse Instagramindan yine ohh olur ona ben olsam burda ifşa ederdim, ben o zaman şikayet ederim mesela boyke dolandırıcılar hakediyor
Canım sayfasına girdiğinde sağ üst köşede nokta nokta bir yer çıkıyor ordan şikayet edebilirsin ama seni engellediyse edebilir misin bilmiyorum. Gerçekten çok kötü yapmış, ayıp günah...^ bir derdim var^ bölümüne konu aç, meseleyi anlat, hem ne yapacağın konusunda fikir verirler hem de daha çok kişi şikayet eder
Adı ana kucağımı bilmiyorum da hani bu müzikli titreşimli şeyleri diyosan onu da arkadaşımdan aldım reflü yatağını da arkadaşımdan aldım ahhh bu arkadaslarım olmasa ne yapardım bilmiyorumEvet incik cincik cok masrafli gercekten.sadece cocugu gun icinde yatircak yeri dusunurek arayisa girdim Ben.anakucaklari dahada pahali.
Yok canım sağlık ocağı da istememiştiSağlık ocağı bakmıyor mu canım benim sağlık ocağı rutin kontrol diye ayda bir baktı hep 2 nisanda bir daha bakacak hatta. Ben her bakıldığında doktoruma yolladım o ayrı olarak bakmadı. Ama bir daha ki kontrolümde istedi kendiside bakacak.
Kk dakine yaz canım, ben girdim sayfasına nerdeyse tüm görsellereSağol canım benim , bir derdim var bölümü nerde instagramdamı kk demi
Yok canım sağlık ocağı da istememişti
Bende şikayet et kısmından Spam bildirdim inşallah kapanır sayfa yazık ya hamile insanı mağdur etmek nedirMOM kids&baby adı altındada kayra butik yazıyo, her yerden engelledi beni ya bi özür bile dilemedi hiç pişman değil demekki
Salı günü gittiğimde istedi kan değerini falanda . Önümüzdeki salı götürcem sonuçları bu jan değerim hangisi oluyor kağıtta bir sürü kısaltmalı sonuçlar var HGB yazan mıDoktoruna bir dahaki gittiğinde sor bence. Kan değerlerine falan bakması lazım kanın düşükmü yüksekmi bilmeleri gerekiyor sanırım bildiğim kadarıyla. Benim doktorum en çok kan değerine bakıyor yüksek tutalım hep doğumda sıkıntı olmasın diyor. Sen gittiğinde hiçbir belirti olmadan da bazen değerlerde farklı birşey çıkabiliyor Allah korusun.
Salı günü gittiğimde istedi kan değerini falanda . Önümüzdeki salı götürcem sonuçları bu jan değerim hangisi oluyor kağıtta bir sürü kısaltmalı sonuçlar var HGB yazan mı
Allah allaaahhh...38.hafta hem de...ay 34-35 bitsin biraz rahatlıycam diyorum bize rahat yok o zaman hiç de...az değil yani 38.haftada nasıl bu kadar komplikasyon oluyor38. Haftada aldılar canım normalde bebek doğunca poposuna vuruyorlar ağlıyor ya bunun çok sesi çıkmamış ağlayamamış dr müdahalesiyle ağlatmışlar bu akşama kadar yoğun bakımda kaldı bir iki saat önce aradığımda bebeği yanıma getiriyorlar dedi
Harika olmuş çok orjinal canım güle güle kullan. Bugün nasılsınız oğlun ve bebiş
Havuzlu hanı bilmiyoruö girmedim ama bebek eşyaları varmış. Ben hürriyet pasajında gördüm ama internette daha ucuDu terlik takımları. Ebebekte falan var çok güzel. Sadece terlik içinse internet daha ucuz sanırım
Nasıl hakka giriyorlar ama vardır bir hayır. Hundan sebep bebeğini üzme canıöim. O paranın gideceği varmış, haram olsun o ayrı bir konu tabi
Maşallah ya çok tontik kaç yaşında oğlun :)
Kızlar ya yolda suyunuz gelirseek kıyafet koyun terlemiş oluyorsunuz orda bekletiyorlar falan bence koyun yani güzel eşıfman takımı evde giydiniz. Şık olmasına gerek yok.
Evet canım aldı. 2 ay önce yine istemişti. Benim de idrarda çıktı bol su iç dedi. Ateş olmadığı sürece sıkıntı yok sanırtesekkürler 22 aylık:)
Kk dakine yaz canım, ben girdim sayfasına nerdeyse tüm görsellere
“Görseller Harika görünüyor ama arkadaşımıza görsellerle alakası olmayan saçma sapan ürünler kargolamışsınız, üstelik bir özür dile dilemeden.. hem de her yerden engellemişsiniz, başka sayfaların ütün resimlerini çalarak mı çalışıyorsunuz, öyle değilse bu durumu açıklar mısınız?” Yazdım, sanırım beni de engelledi artık yazamıyorum, kopyala yapıştır yapabildiğim kadar yaptım, hepimiz yapalım, cezasını çeksin pis dolandırıcı
Ne guzel arkadaslarin varmis )Adı ana kucağımı bilmiyorum da hani bu müzikli titreşimli şeyleri diyosan onu da arkadaşımdan aldım reflü yatağını da arkadaşımdan aldım ahhh bu arkadaslarım olmasa ne yapardım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?