2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kaç haftalık doğum yapmıştı arkadaşın...ben idrar yolu enfeksiyonunu yoğurt suyuyla falan atlattım doktor antibiyotik vermemişti...nasıl geçmiş ki bebeğe enfeksiyon...cigerine nasıl su kaçıyor ters çevirip poposuna vuruyorlar o arada suyun çıkması lazım normalde

38. Haftada aldılar canım normalde bebek doğunca poposuna vuruyorlar ağlıyor ya bunun çok sesi çıkmamış ağlayamamış dr müdahalesiyle ağlatmışlar bu akşama kadar yoğun bakımda kaldı bir iki saat önce aradığımda bebeği yanıma getiriyorlar dedi

Canım nasıl şikayet ediliyo nereye tıklamam lazım , sağol uğraştın sende
Canım sayfasına girdiğinde sağ üst köşede nokta nokta bir yer çıkıyor ordan şikayet edebilirsin ama seni engellediyse edebilir misin bilmiyorum. Gerçekten çok kötü yapmış, ayıp günah...^ bir derdim var^ bölümüne konu aç, meseleyi anlat, hem ne yapacağın konusunda fikir verirler hem de daha çok kişi şikayet eder

Yok bni 30. Hfta çağırmıştı sadece bu sefer gittiğimde doğumdan sonra görüşcez dedi

Sağol canım benim , bir derdim var bölümü nerde instagramdamı kk demi

Evet incik cincik cok masrafli gercekten.sadece cocugu gun icinde yatircak yeri dusunurek arayisa girdim Ben.anakucaklari dahada pahali.
Adı ana kucağımı bilmiyorum da hani bu müzikli titreşimli şeyleri diyosan onu da arkadaşımdan aldım reflü yatağını da arkadaşımdan aldım ahhh bu arkadaslarım olmasa ne yapardım bilmiyorum

Yok canım sağlık ocağı da istememişti

Sağol canım benim , bir derdim var bölümü nerde instagramdamı kk demi
Kk dakine yaz canım, ben girdim sayfasına nerdeyse tüm görsellere
“Görseller Harika görünüyor ama arkadaşımıza görsellerle alakası olmayan saçma sapan ürünler kargolamışsınız, üstelik bir özür dile dilemeden.. hem de her yerden engellemişsiniz, başka sayfaların ütün resimlerini çalarak mı çalışıyorsunuz, öyle değilse bu durumu açıklar mısınız?” Yazdım, sanırım beni de engelledi artık yazamıyorum, kopyala yapıştır yapabildiğim kadar yaptım, hepimiz yapalım, cezasını çeksin pis dolandırıcı

Yok canım sağlık ocağı da istememişti

Doktoruna bir dahaki gittiğinde sor bence. Kan değerlerine falan bakması lazım kanın düşükmü yüksekmi bilmeleri gerekiyor sanırım bildiğim kadarıyla. Benim doktorum en çok kan değerine bakıyor yüksek tutalım hep doğumda sıkıntı olmasın diyor. Sen gittiğinde hiçbir belirti olmadan da bazen değerlerde farklı birşey çıkabiliyor Allah korusun.

Salı günü gittiğimde istedi kan değerini falanda . Önümüzdeki salı götürcem sonuçları bu jan değerim hangisi oluyor kağıtta bir sürü kısaltmalı sonuçlar var HGB yazan mı

Salı günü gittiğimde istedi kan değerini falanda . Önümüzdeki salı götürcem sonuçları bu jan değerim hangisi oluyor kağıtta bir sürü kısaltmalı sonuçlar var HGB yazan mı

Evet canım hgb hemoglobin diyede geçer. Benim doktorum en çok onu önemsiyor. Bir ara benim düşüktü kan hapını 2 ye çıkardı. Düzeldi ama yinede 2 tane içmeye devam et dedi. Doğuma kadar içeceğim düşmemesi için.

Allah allaaahhh...38.hafta hem de...ay 34-35 bitsin biraz rahatlıycam diyorum bize rahat yok o zaman hiç de...az değil yani 38.haftada nasıl bu kadar komplikasyon oluyor

Çok sağol canım , canını sıksak yeter birde 1 kişi görse yorumu o bile kar bir kişinin dolandırılmasını engellemiş oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…