- 8 Eylül 2017
- 1.351
- 1.258
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #34.961
Bende şikayet et kısmından Spam bildirdim inşallah kapanır sayfa yazık ya hamile insanı mağdur etmek nedir
Evet benimde dün aklıma aynı şey geldi walla tek dileğim sağsalim kavuşmak artık haftasında gününde değilim baksana hiçbirşeyin garantisi yok doğum fotografçısı falan tutmuştu odayı süslemişti hiçbirini gözüm görmüyor dedi allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versinAllah allaaahhh...38.hafta hem de...ay 34-35 bitsin biraz rahatlıycam diyorum bize rahat yok o zaman hiç de...az değil yani 38.haftada nasıl bu kadar komplikasyon oluyor
Kac olmasini istiyor doktorun canimEvet canım hgb hemoglobin diyede geçer. Benim doktorum en çok onu önemsiyor. Bir ara benim düşüktü kan hapını 2 ye çıkardı. Düzeldi ama yinede 2 tane içmeye devam et dedi. Doğuma kadar içeceğim düşmemesi için.
Ben de yoğurt suyuyla geçiririm diye düşündüm zaten rahatsızlık vermiyor canım çok az çıkmış. Allah korusun ya gerçekten her türlü çok riskli şu hamilelikBendende istemedi iki hafta sonra kontrolüm var belki o zaman ister bende iki gündür sarımsaklı yoğurt ve yeşil mercimek yiyorum yeşil mercimekte demir çok sarımsak da enfeksiyon falan varsa diye yiyorum iki gün önce yazmıştım buraya arkadaşım doğum yaptı diye enfeksiyon çıkmıştı bebekte birde ciğerine su kaçmıştı enfeksiyonu anne karnındayken kapmış anneden geçmiş korktum bende.
Aynen canım bende kronik zaten enfeksiyon bol su içmeye çalışıyorum kızılcık marmelatını sulandırıp içiyorum bide coraspini bıraktıtan sonra günlük bir diş sarımsağı yoğurda katıp yiyorumBen de yoğurt suyuyla geçiririm diye düşündüm zaten rahatsızlık vermiyor canım çok az çıkmış. Allah korusun ya gerçekten her türlü çok riskli şu hamilelik
Kac olmasini istiyor doktorun canim
Canım ne desem bilemedim ama drun söylemiş bak dışarıda daha iyi kilo alır diye inşallah sağsalim kucağına alacaksın prensesini sonra sen onu ne yapar eder besler büyütürsün kuzum doğum ne zaman olcak şimdiKızlar ben geldim kontrole gitmiştim malesef çook üzgünüm .. Benim cimcime yaptı yapacağını üzdü beni malesef 1gram almamış 9 günde .. Bu nedemek gerilik başladı demek... Doktorum 2000 olaydı iyiydi dedi ama umudu olmadığını dedi haftaya tekrar ciğer geliştirici vurulcam şuan 3 hafta olmuş yaklaşık gerilik 2 hafta kadar daha bekleriz muhtemelen iğneden 2 3 gün sonra alcak bebeği .. Dışarda daha hızlı kilo alır dedi şuan durum kötü dedi zaten ben ne olucağını ne yapmam gerektiğini biliyorum hiç sormadım bile.... Az stres yapıp kızım içerde stres olmasın diye uzanmak ne yemek ne içmek boş biliyorum .. Herşeye hazır olup doğumu beklemeye başladık biz.... Rabbim ömür verdiyse sağlıcakla doğar yavrum kuvezde kalır çıkar... Görelim mevlam neyler ... Neylerse güzel eyler ... Dualarınızı bekleriz
Canım inşallah herkesi şaşırtır tekrar büyür..yer gök dua ile..haftası 30 gibi o zaman..çok küçük değil..İnş sorunsuz atlatırsın süreci... peki belli bir sebebi var mı canımKızlar ben geldim kontrole gitmiştim malesef çook üzgünüm .. Benim cimcime yaptı yapacağını üzdü beni malesef 1gram almamış 9 günde .. Bu nedemek gerilik başladı demek... Doktorum 2000 olaydı iyiydi dedi ama umudu olmadığını dedi haftaya tekrar ciğer geliştirici vurulcam şuan 3 hafta olmuş yaklaşık gerilik 2 hafta kadar daha bekleriz muhtemelen iğneden 2 3 gün sonra alcak bebeği .. Dışarda daha hızlı kilo alır dedi şuan durum kötü dedi zaten ben ne olucağını ne yapmam gerektiğini biliyorum hiç sormadım bile.... Az stres yapıp kızım içerde stres olmasın diye uzanmak ne yemek ne içmek boş biliyorum .. Herşeye hazır olup doğumu beklemeye başladık biz.... Rabbim ömür verdiyse sağlıcakla doğar yavrum kuvezde kalır çıkar... Görelim mevlam neyler ... Neylerse güzel eyler ... Dualarınızı bekleriz
Ya canım sen bu kadına yapmadan önce görsel attın mı hani böyle istiyorum diye. Nasıl farklı yapmış ki sen pleksiMOM kids&baby adı altındada kayra butik yazıyo, her yerden engelledi beni ya bi özür bile dilemedi hiç pişman değil demekki
Bunun sebebi pek anlaşılmıyor malesef daha öncede yaşadım bulamadılar evet 30 haftalık ta kaldı Allah büyük tabiki ama sonu görmek zor değil canımCanım inşallah herkesi şaşırtır tekrar büyür..yer gök dua ile..haftası 30 gibi o zaman..çok küçük değil..İnş sorunsuz atlatırsın süreci... peki belli bir sebebi var mı canım
Canım hayırlısı böyleymiş demekki hiç üzülme dışarda müdahale ederler küvezde daha iyi olur. Emre beymi yapacak doğumunu araştırmayamı gideceksin. Sağ salim dünyaya gelsinlerde hiç canını sıkma.Kızlar ben geldim kontrole gitmiştim malesef çook üzgünüm .. Benim cimcime yaptı yapacağını üzdü beni malesef 1gram almamış 9 günde .. Bu nedemek gerilik başladı demek... Doktorum 2000 olaydı iyiydi dedi ama umudu olmadığını dedi haftaya tekrar ciğer geliştirici vurulcam şuan 3 hafta olmuş yaklaşık gerilik 2 hafta kadar daha bekleriz muhtemelen iğneden 2 3 gün sonra alcak bebeği .. Dışarda daha hızlı kilo alır dedi şuan durum kötü dedi zaten ben ne olucağını ne yapmam gerektiğini biliyorum hiç sormadım bile.... Az stres yapıp kızım içerde stres olmasın diye uzanmak ne yemek ne içmek boş biliyorum .. Herşeye hazır olup doğumu beklemeye başladık biz.... Rabbim ömür verdiyse sağlıcakla doğar yavrum kuvezde kalır çıkar... Görelim mevlam neyler ... Neylerse güzel eyler ... Dualarınızı bekleriz
Cok gecmis olsunKızlar ben geldim kontrole gitmiştim malesef çook üzgünüm .. Benim cimcime yaptı yapacağını üzdü beni malesef 1gram almamış 9 günde .. Bu nedemek gerilik başladı demek... Doktorum 2000 olaydı iyiydi dedi ama umudu olmadığını dedi haftaya tekrar ciğer geliştirici vurulcam şuan 3 hafta olmuş yaklaşık gerilik 2 hafta kadar daha bekleriz muhtemelen iğneden 2 3 gün sonra alcak bebeği .. Dışarda daha hızlı kilo alır dedi şuan durum kötü dedi zaten ben ne olucağını ne yapmam gerektiğini biliyorum hiç sormadım bile.... Az stres yapıp kızım içerde stres olmasın diye uzanmak ne yemek ne içmek boş biliyorum .. Herşeye hazır olup doğumu beklemeye başladık biz.... Rabbim ömür verdiyse sağlıcakla doğar yavrum kuvezde kalır çıkar... Görelim mevlam neyler ... Neylerse güzel eyler ... Dualarınızı bekleriz
Rabbim şifa versin canım dünya dua üstüne inşallah herşey yoluna girerKızlar ben geldim kontrole gitmiştim malesef çook üzgünüm .. Benim cimcime yaptı yapacağını üzdü beni malesef 1gram almamış 9 günde .. Bu nedemek gerilik başladı demek... Doktorum 2000 olaydı iyiydi dedi ama umudu olmadığını dedi haftaya tekrar ciğer geliştirici vurulcam şuan 3 hafta olmuş yaklaşık gerilik 2 hafta kadar daha bekleriz muhtemelen iğneden 2 3 gün sonra alcak bebeği .. Dışarda daha hızlı kilo alır dedi şuan durum kötü dedi zaten ben ne olucağını ne yapmam gerektiğini biliyorum hiç sormadım bile.... Az stres yapıp kızım içerde stres olmasın diye uzanmak ne yemek ne içmek boş biliyorum .. Herşeye hazır olup doğumu beklemeye başladık biz.... Rabbim ömür verdiyse sağlıcakla doğar yavrum kuvezde kalır çıkar... Görelim mevlam neyler ... Neylerse güzel eyler ... Dualarınızı bekleriz
Ben 34 doldurunca alcak sanırım öyle konuştu ben çok dinlemedim aslında şunu yap bunu yap dedi klasik kendide inanmadı tabi adam... Sen yapta vicdanın rahat olsun dedi resmen Ben Allaha bıraktım bir damla su bu hale geldi Rabbim isterse daha neler yapar nelerrrr...Canım ne desem bilemedim ama drun söylemiş bak dışarıda daha iyi kilo alır diye inşallah sağsalim kucağına alacaksın prensesini sonra sen onu ne yapar eder besler büyütürsün kuzum doğum ne zaman olcak şimdi
BENİmki de öyle kızlar ya kana çok önem veriyor. Benim 12 hala 2 tane içiyorum. Çünkü çok kan kaybediyoruz doğumda o sebeple sanırım. Bir de son ay kan ekstra önemli imiş bebiş için.Evet canım hgb hemoglobin diyede geçer. Benim doktorum en çok onu önemsiyor. Bir ara benim düşüktü kan hapını 2 ye çıkardı. Düzeldi ama yinede 2 tane içmeye devam et dedi. Doğuma kadar içeceğim düşmemesi için.
Canım çok üzüldüm 1.5 kg idi bizim cimcime sanırım dimi. Moral olsun teyzemin ikizleri 700 gr ve 900 gr doğdu marmara eğitim araştırma da. Geçen gün eve çıktılar tebriğe gittik sapasağlamlar. İnşallah sen de sağlıkla kucaklayacaksınKızlar ben geldim kontrole gitmiştim malesef çook üzgünüm .. Benim cimcime yaptı yapacağını üzdü beni malesef 1gram almamış 9 günde .. Bu nedemek gerilik başladı demek... Doktorum 2000 olaydı iyiydi dedi ama umudu olmadığını dedi haftaya tekrar ciğer geliştirici vurulcam şuan 3 hafta olmuş yaklaşık gerilik 2 hafta kadar daha bekleriz muhtemelen iğneden 2 3 gün sonra alcak bebeği .. Dışarda daha hızlı kilo alır dedi şuan durum kötü dedi zaten ben ne olucağını ne yapmam gerektiğini biliyorum hiç sormadım bile.... Az stres yapıp kızım içerde stres olmasın diye uzanmak ne yemek ne içmek boş biliyorum .. Herşeye hazır olup doğumu beklemeye başladık biz.... Rabbim ömür verdiyse sağlıcakla doğar yavrum kuvezde kalır çıkar... Görelim mevlam neyler ... Neylerse güzel eyler ... Dualarınızı bekleriz
Canım benim güzel kızın doğduğunda üzmez seni artık hemencecik toparlar Allah'ın izniyle kuvezdede çok kalmaz dediğin gibi hiç strese girme bak minicik doğan kuzularımız bile buyuyolar maşallah seninde öyle.olacakKızlar ben geldim kontrole gitmiştim malesef çook üzgünüm .. Benim cimcime yaptı yapacağını üzdü beni malesef 1gram almamış 9 günde .. Bu nedemek gerilik başladı demek... Doktorum 2000 olaydı iyiydi dedi ama umudu olmadığını dedi haftaya tekrar ciğer geliştirici vurulcam şuan 3 hafta olmuş yaklaşık gerilik 2 hafta kadar daha bekleriz muhtemelen iğneden 2 3 gün sonra alcak bebeği .. Dışarda daha hızlı kilo alır dedi şuan durum kötü dedi zaten ben ne olucağını ne yapmam gerektiğini biliyorum hiç sormadım bile.... Az stres yapıp kızım içerde stres olmasın diye uzanmak ne yemek ne içmek boş biliyorum .. Herşeye hazır olup doğumu beklemeye başladık biz.... Rabbim ömür verdiyse sağlıcakla doğar yavrum kuvezde kalır çıkar... Görelim mevlam neyler ... Neylerse güzel eyler ... Dualarınızı bekleriz
Canım doktor da dışarıda daha kolay kilo alacağını söylemiş, sen iki hafta strese girmeden yavruyu rahat ettirmeye bak, bol bol dua ile inşallah.. rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin... dualarımız sizinle..Kızlar ben geldim kontrole gitmiştim malesef çook üzgünüm .. Benim cimcime yaptı yapacağını üzdü beni malesef 1gram almamış 9 günde .. Bu nedemek gerilik başladı demek... Doktorum 2000 olaydı iyiydi dedi ama umudu olmadığını dedi haftaya tekrar ciğer geliştirici vurulcam şuan 3 hafta olmuş yaklaşık gerilik 2 hafta kadar daha bekleriz muhtemelen iğneden 2 3 gün sonra alcak bebeği .. Dışarda daha hızlı kilo alır dedi şuan durum kötü dedi zaten ben ne olucağını ne yapmam gerektiğini biliyorum hiç sormadım bile.... Az stres yapıp kızım içerde stres olmasın diye uzanmak ne yemek ne içmek boş biliyorum .. Herşeye hazır olup doğumu beklemeye başladık biz.... Rabbim ömür verdiyse sağlıcakla doğar yavrum kuvezde kalır çıkar... Görelim mevlam neyler ... Neylerse güzel eyler ... Dualarınızı bekleriz
Canım orası öyle zaten ben spinal sezaryen oldum bebek çıktı ağladı ohh çok şükür dedim ilk sözüm de eli ayağı parmakları her şeyi tam mı düzgün mü? Aldılar götürdüler gene aklım onda sağlıklı mi her şeyi normal mi...haftalar ilerleyince insan biraz daha güvenmek rahatlamak istiyor ama yok gerçekten rahat yok hep dua edicez Rabbim sağ salim hayırlı sağlıklı kavuştursun inşallahEvet benimde dün aklıma aynı şey geldi walla tek dileğim sağsalim kavuşmak artık haftasında gününde değilim baksana hiçbirşeyin garantisi yok doğum fotografçısı falan tutmuştu odayı süslemişti hiçbirini gözüm görmüyor dedi allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?