- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #34.981
BENİmki de öyle kızlar ya kana çok önem veriyor. Benim 12 hala 2 tane içiyorum. Çünkü çok kan kaybediyoruz doğumda o sebeple sanırım. Bir de son ay kan ekstra önemli imiş bebiş için.
İnş inş toparlar dışarda canım..dualarım seninleBunun sebebi pek anlaşılmıyor malesef daha öncede yaşadım bulamadılar evet 30 haftalık ta kaldı Allah büyük tabiki ama sonu görmek zor değil canım
Muza dadan canım bu hafta ne kilo aldırıyor artık bol bol ye inşallah birazda olsa alır kiloSağol kızlar tek tek yazmıyorum kafam durmuş gibi emre bey düşünüyorum ama bunun yanı sıra haftaya pazartesi perinatolog içinde aldım randevu.. Çünkü bu saatte sonra yoğun bakım çok önemli ordakiylede konuşup bir karara varıcaz İnş yani önümde 2 Hafta var inş azsa olsa alır bebeğim bakalım nolcak
Çok doğru söyledin sana katılıyorum. Hamile insanı strese sokuyor şu dr lar. Geçen gün oğlumun usg sonuçlarına baktım . Aynen dediğin gibi bazı haftalarda kafası 2 hafta bazısında başka şey önde veya geride çıkmış. Dr umuz 3 sene önce bunları hiç bize söylemedi bile. Demek ki Önem li bisey görmedi ki söylemedi . O zaman ben de bu kadar araştırmamışım. Sağolsun ıyiki de demedi beni strese sokmadı. Oğlumun maşallahı var gayet sağlıklı. Şimdi tutturdular ileri geri. Stresli hamilelik gecirtiryorlar insanaBana da hala önde gidiyor diye söyleniyor 1 haftanın 200-300 gramın lafı olmaz bence ultrasonun yanılma payı da vardır o kadar... benim oğlum 28 haftalıkken 31+4 görünüyormuş hem de koca kafalıydı ikimiz de gayet sağlıklıydık dedim ben 1 haftanın lafı mı olurmuş...bu ne yediler bitirdiler bizi birine ileri diye birine geri diye...fesuphanallah
Canım ben sanırım fisher price ana kucağını alıcam. Eğimli gibi duruyor ama kullanan bir arkadaşa sordun. Bebek doğar doğmaz yatırdım dedi. Sadece içine orta kısma destek yapmış o zaman yatar pozisyona yakın oluyor dedi. Icimi rahatlattiEğimli değil Can'ım bunlar. Çok güzeller ama ben de kararsızım. Anakucağı alıcam zaten ama onu tiny love alırsam baby mest gereksiz olur gibi geliyor. Ana kucağında da yatar gün içinde
Çok beğeniyorum ben de yaaa çok tatlılar. Sanırım sonunda dayanamayıp alıcam. Ailemin yanında falan kullanırım. Bir de eşim sen çocuğu yanında yatırma gece ezersin deli yatıyorsun diyor O yüzden de istiyorum bi bakıma.
Can'ım ben kaşar alınca üçe bölüp buzluğa atıyorum iki parçasını. Lazım oldukça çıkarıyorum. Sen de öyle yap.
Ben suan en uygunu bulmaya çalışıyorum netten. Keşke baby mallda 170 e düşmüşken alsaydık . Şuan 230 civariFisher price almayı düşündüm ben de ama bunlarda uzun süreli uyku olmazmış gibi geliyor. Düz yatırılmıyor yA ondan vazgeçtim gibi. Tabi netleştirmedim henüz
Allah kolaylık versin canım baksana 38 haftalık doğanı bile yoğun bakıma alabiliyorlar hangimizin ne olacağı hiç belli değil...senin durumun belli doktorlar hazırlıklı sen hazırlıklısın en azından ne yapılacağını biliyorsun...inşallah bir gün bunları ne maceraydı diyerek anlatacaksın fındık kızına...kan sulandırıcıya devam ediyor muydun...bebeğe kan gidişinde sorun var demek ki keşke ona müdahale edebilselerdi...geçen eltimin bi arkadaşı Doruk ta doğum yapmış yeterli teçhizatımız yok diye bebeği başka yere sevk etmişler ben de korktum şimdi güya var yenidoğan yoğun bakımları ama cihaz yok diye oraya buraya yolluyorlar...senin eğitim araştırmadaydı galiba...bence en iyi cihazlar ordadırSağol kızlar tek tek yazmıyorum kafam durmuş gibi emre bey düşünüyorum ama bunun yanı sıra haftaya pazartesi perinatolog içinde aldım randevu.. Çünkü bu saatte sonra yoğun bakım çok önemli ordakiylede konuşup bir karara varıcaz İnş yani önümde 2 Hafta var inş azsa olsa alır bebeğim bakalım nolcak
1.30 gr ve 1.20 gr doğan ikizlerden 1.30 gr olan bebek yaşadı simdi 2 3 aylik oldu.bizde ikiz kardesimli 2200 ve 2100 gr dogmuşuz.hic sorun olmamıs.2 kilo olursa bebegin iyi bir kilo benceBen 34 doldurunca alcak sanırım öyle konuştu ben çok dinlemedim aslında şunu yap bunu yap dedi klasik kendide inanmadı tabi adam... Sen yapta vicdanın rahat olsun dedi resmen Ben Allaha bıraktım bir damla su bu hale geldi Rabbim isterse daha neler yapar nelerrrr...
Can'ım bence yasal bi adres olabilir bu sayfa. Fatura yollamadı mı? Hakem heyetine şikayet et.Çok kötü , ama bu halde doğumuma az bir zaman kala uğraşayımmı yoksa Allahamı havale edeyim bilemedim, instagramda nasıl şikayet ediliyo şikayet et gibi bi şey görmedim
En son 1500 gr ı geçmişti sanki. Çok şükür iyi kilosu. Allah'ın izniyle sağlıkla doğacak annesi üzme artık kendini . O 1500 gr küvezde kısa sürede 2000 gr olur inşalla h. Sonra da misler gibi sağlıkla evinize gidersiniz prensesinle. Yeter ki başka sağlık sıkıntısı olmasınKızlar ben geldim kontrole gitmiştim malesef çook üzgünüm .. Benim cimcime yaptı yapacağını üzdü beni malesef 1gram almamış 9 günde .. Bu nedemek gerilik başladı demek... Doktorum 2000 olaydı iyiydi dedi ama umudu olmadığını dedi haftaya tekrar ciğer geliştirici vurulcam şuan 3 hafta olmuş yaklaşık gerilik 2 hafta kadar daha bekleriz muhtemelen iğneden 2 3 gün sonra alcak bebeği .. Dışarda daha hızlı kilo alır dedi şuan durum kötü dedi zaten ben ne olucağını ne yapmam gerektiğini biliyorum hiç sormadım bile.... Az stres yapıp kızım içerde stres olmasın diye uzanmak ne yemek ne içmek boş biliyorum .. Herşeye hazır olup doğumu beklemeye başladık biz.... Rabbim ömür verdiyse sağlıcakla doğar yavrum kuvezde kalır çıkar... Görelim mevlam neyler ... Neylerse güzel eyler ... Dualarınızı bekleriz
Canım ben sanırım fisher price ana kucağını alıcam. Eğimli gibi duruyor ama kullanan bir arkadaşa sordun. Bebek doğar doğmaz yatırdım dedi. Sadece içine orta kısma destek yapmış o zaman yatar pozisyona yakın oluyor dedi. Icimi rahatlatti
Ben de tiny love düşünüyorum kuzum. Ramazanda ailemin yanında kalıcam. Onda gece de yatırırım gerekirse. Gönlüm fisher price de ama.Ben suan en uygunu bulmaya çalışıyorum netten. Keşke baby mallda 170 e düşmüşken alsaydık . Şuan 230 civari
İki sayfam var ikisinden de sikayet ettim biri senin adına olsun :)MOM kids&baby adı altındada kayra butik yazıyo, her yerden engelledi beni ya bi özür bile dilemedi hiç pişman değil demekki
İEki Görüntüle 2130794 canım şunlara bir bak istersen..işini görür mü bilmem hacışerif ve gitti gidiyor da var..50 TL civarı..bende düşünmüştüm ama sonradan vazgeçtim..
Canım Allah korktuğuna uğratmasın, tez zamanda iyi haberler al inşallah. Doğarsa da sağlıkla gelsin bi an önce toparlayıp kucağına gelsin inşallah dualarım seninleKızlar ben geldim kontrole gitmiştim malesef çook üzgünüm .. Benim cimcime yaptı yapacağını üzdü beni malesef 1gram almamış 9 günde .. Bu nedemek gerilik başladı demek... Doktorum 2000 olaydı iyiydi dedi ama umudu olmadığını dedi haftaya tekrar ciğer geliştirici vurulcam şuan 3 hafta olmuş yaklaşık gerilik 2 hafta kadar daha bekleriz muhtemelen iğneden 2 3 gün sonra alcak bebeği .. Dışarda daha hızlı kilo alır dedi şuan durum kötü dedi zaten ben ne olucağını ne yapmam gerektiğini biliyorum hiç sormadım bile.... Az stres yapıp kızım içerde stres olmasın diye uzanmak ne yemek ne içmek boş biliyorum .. Herşeye hazır olup doğumu beklemeye başladık biz.... Rabbim ömür verdiyse sağlıcakla doğar yavrum kuvezde kalır çıkar... Görelim mevlam neyler ... Neylerse güzel eyler ... Dualarınızı bekleriz
Ya canım sen bu kadına yapmadan önce görsel attın mı hani böyle istiyorum diye. Nasıl farklı yapmış ki sen pleksi
İsterken nasıl taşla yapabilir
Can'ım bence yasal bi adres olabilir bu sayfa. Fatura yollamadı mı? Hakem heyetine şikayet et.
İki sayfam var ikisinden de sikayet ettim biri senin adına olsun :)
Ağlama kuzum canına yazık, biz ne olur ne olmaz diye n11 den 50 liralık balon, afiş vs siparişi verdik, bir kaç günde geliyor, en kötü elimizde onlar olur diğer siparişler yetişmezse diye düşündük.. bebegin adını falan da yazıyorlar, hiç yoktan iyidir.. bak istersenBeni sürekli oyaladı normalde parayı göndermeden önce 2 hafta içinde gönderirim dedi parayı gönderdim yok dikiş mak bozuldu yok yazdıklarımız silinmiş sizi bulamadım yok atölye açıyorum biraz yoğunum 2 hafta oldu 40 gün , ısrarla kargodan önce fotosunu atın dedim ay unuttum kargoladım dedi , içimde bi şüphe vardı kargoyu alma diyodu içimde bi ses ama dedim emek var yazıktır insanlık ettim kargoyu teslim aldım ve anında whatsaptan engelledi beni yazdıklarım ulaşmadı bugünde instagramdan yazdım ordan engelledi , hakkımı helal etmiyorum beni çok madur etti bu saatten sonra başkasına yaptırsam yetişmez eşimde kızdı faturasız instagramdan niye alışveriş yapıyorsun diye bende dün oturdum ağladım bugünde hasta oldum
Daha bunlar fotosunu yükleyebildiklerim, daha kötü bebek puseti örtüsü anı defterinin tamamı takı yastığı berbat ben bile daha güzelini yapardım , yazdım sayfasına buna inanmayın görsellerden farklı gönderiyo diye birazda o sinir olsun , sayfasını nasıl şikayet edebilirim acaba
Gercekten tam dolandirici. Sayfasinin ustunde uç nokta oluyor. Ordan sen de engelle. Heralde engelleye basinca sikayet yeri açılıyor. Ama etkilemez. Sikayet icin yuzlerce kisinin sikayet etmesi lazımHemen instagramdanda engelledi beni tam bi dolandırıcıymış bu ya
Harika olmuş çok orjinal canım güle güle kullan. Bugün nasılsınız oğlun ve bebiş
Havuzlu hanı bilmiyoruö girmedim ama bebek eşyaları varmış. Ben hürriyet pasajında gördüm ama internette daha ucuDu terlik takımları. Ebebekte falan var çok güzel. Sadece terlik içinse internet daha ucuz sanırım
Nasıl hakka giriyorlar ama vardır bir hayır. Hundan sebep bebeğini üzme canıöim. O paranın gideceği varmış, haram olsun o ayrı bir konu tabi
Maşallah ya çok tontik kaç yaşında oğlun :)
Kızlar ya yolda suyunuz gelirseek kıyafet koyun terlemiş oluyorsunuz orda bekletiyorlar falan bence koyun yani güzel eşıfman takımı evde giydiniz. Şık olmasına gerek yok.
Evet canım aldı. 2 ay önce yine istemişti. Benim de idrarda çıktı bol su iç dedi. Ateş olmadığı sürece sıkıntı yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?