- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #38.581
Takma kafana ev leşmiş pismiş. Sen bir can dünyaya getiriyorsun. Kim beğenmiyorsa evini gelmesin. Ben de bu haftaya kadar çok takıyordum. Aman kadın tutayım bir kerelik, aman şunu da şöyle tıkayayım falan diye kendimi yedim. Şimdi boşverdim artık. Nefes almak bile zorlaştı. Kendi ihtiyaçlarımı bile karşılayamıyorum yardım olmadan (ayakkabı giymek vs vs) bu duymda kümseyi de memnun etmeye çalışamam. Bebeklerimizi sağ salim kucagımıza alalım 2 günde pırıl pırıl yaparız evlerimizi. Düşünüp de kendini de bebeği de strese sokmaHerkese mutlu hafta sonları kızlar . Kimbilir sondan kaçıncı bu hafta sonumuz.??benim kızçem hıçkırıyor hıçkırınca kızıyor kendiyle kavga ediyor eyvah çıkınca işimiz var bununla ... Camlar leş gibi çamur yağdı ya geçen gün evde batık şimdi karar veremiyorum pazartesi kontrol var yatırırmı bu doktor yatırırsa ev leş yapmayada hiç keyfim yok off offf
inşallah canım ya
Cok haklisin kesinlikle ama hep gorusmemenin az gorusmekten daha zor olduğunu dusunuyorum. Dusunsene bebek olcak gormek istemicekler mi. Sen illaki gostermiceksin esin alip gidicek cocugu aklin onda kalcak. :/. Ay ne biliyim iki ucu sey yani. Allah hepimize evlatlarimizla huzur dolu gunler versin ne diyelimYok tabi ki başka başka birikmiş problemlerde var hepsi üst üste gelince laflar sözler iyice çirkinleşince ben de görüşmeme kararı aldım.. eşime kabul eder misin diye de sormadım valla çünkü ben onları gerçekten sevmiştim kayınpeder hariç ki onu zaten kimse sevmez.. hepsi seviyomuş gibi davranır garip bir adam.. canları sağ olsun Allah yollarını hep açık etsin ama ben inanılmaz soğudum görmek istemiyorum bi zorunluluğumda yok valla herkes kendi ailesinden sorumlu..
Ben görmek istemiyorum cocuğu tabi ki görcekler eşim alsın gitsin ama tabi biraz ele avuca gelsin öyle.. aklım da kalmaz sonuçta kaynanam tam 4 tane cocuk büyütmüş niye aklım kalsın öyle görmesinler etmesinler gibi hırslarım yok aslında kötü insanlar da değiller sadece kafalarımız uyuşmuyo yüzüme ayrı arkamdan ayrı konuşuyolar hayatım boyunca şimdi yüzüme gülüyolar ama yine ne dümenler çevircekler diye düşünerek yaşayamam ki.. bana bulaşmasınlar ben muhattap olmak zorunda kalmıyım benim için yeterli.. mevlüttü, doğumgünüydü, doğumdu hiçbirinde gölgelerini istemem..Cok haklisin kesinlikle ama hep gorusmemenin az gorusmekten daha zor olduğunu dusunuyorum. Dusunsene bebek olcak gormek istemicekler mi. Sen illaki gostermiceksin esin alip gidicek cocugu aklin onda kalcak. :/. Ay ne biliyim iki ucu sey yani. Allah hepimize evlatlarimizla huzur dolu gunler versin ne diyelim
Rahatca gonderirsen problm yok zaten. Bn kendimi yerdim. :). Uzak olsunlar senden nasil mutluysan oyle davranBen görmek istemiyorum cocuğu tabi ki görcekler eşim alsın gitsin ama tabi biraz ele avuca gelsin öyle.. aklım da kalmaz sonuçta kaynanam tam 4 tane cocuk büyütmüş niye aklım kalsın öyle görmesinler etmesinler gibi hırslarım yok aslında kötü insanlar da değiller sadece kafalarımız uyuşmuyo yüzüme ayrı arkamdan ayrı konuşuyolar hayatım boyunca şimdi yüzüme gülüyolar ama yine ne dümenler çevircekler diye düşünerek yaşayamam ki.. bana bulaşmasınlar ben muhattap olmak zorunda kalmıyım benim için yeterli.. mevlüttü, doğumgünüydü, doğumdu hiçbirinde gölgelerini istemem..
İki haftadır yiyorum canım, artırayım daha çok yiyeyimHurma yemeye başladınmı
İki haftadır yiyorum canım, artırayım daha çok yiyeyim
Bugün nasılsın canım var mı bebişten haber :)) hergün senin için heyecanlanıyorum sanki benim riskim yokİki haftadır yiyorum canım, artırayım daha çok yiyeyim
Bizim mutfak küçükken oturma odasında yerdik ne yaparaak yapalım batrdı ev. Şimdi mutfakta yiyoruz daha az kirleniyorKizlar bu ev neden hic temiz kalmiyor kafayi yiyecem. Takintili bir insan degilim. Nerdeyse 2 haftadir toz almiyorum. Takmiyorum yani evin kirini. Ama bu kadar da olmaz daha iki gun once supurup sildim suan yine ayaklarima bir seyler batiyor. Hayir evde 2 kisiyiz kim batiriyor bu evi anlamiyorum. Heralde cocugum dogup ek gidaya geçtiğimizde kafayi yerim.
Bir ay öncesinden kullanmaya başlamak gerekiyor ama Benim ilk doğumunda kullanmama rağmen çatlamıştı garmastan krem geçirmişti görümcemse Doğum öncesi soğan sürmüştü ay kokar falan ben yapmadım ona bişey olmadı bana oldu bu sefer başlamadım bende hala
Bizde tam tersi homeofis çalışan benim,hem ev işini hallet, hem iş yap, hem çocuk bak . Geçen hafta ofise gitmeyi bıraktım iyikide yaptım Anadolu yakasında oturuyorum ,işyeri karşıda gidiş geliş 2 saatten fazla yolda geçiyor böyle daha iyi oldu
Aynı durumdayız canım. Bir de parkeler beyaz,karolar beyaz ben kafayı yemek uzereyimKizlar bu ev neden hic temiz kalmiyor kafayi yiyecem. Takintili bir insan degilim. Nerdeyse 2 haftadir toz almiyorum. Takmiyorum yani evin kirini. Ama bu kadar da olmaz daha iki gun once supurup sildim suan yine ayaklarima bir seyler batiyor. Hayir evde 2 kisiyiz kim batiriyor bu evi anlamiyorum. Heralde cocugum dogup ek gidaya geçtiğimizde kafayi yerim.
bana pek fayda etmemeye başladı, eskiden uyuyunca sabaha birley kalmıyordu ama şimdi sabah da zor oluyoKizlar belki daha once yazmissinizdir ama bilmeyenler icin yaziyorum.Bacak araniz da agri varsa cati agrisi oluyor sanirim .
Gece uyurken bacaklarinizin arasina yastik koyun oyle yatin.cok iyi geldi bana dr demisti.
Amin canimYa esleri hic kafaya takmamak lazim. Nasil iyi hossediyorsan oyle yap bosver. Ama esle konusmak lazim yani bak ben soyle hissediyorum sen biyle yapinca ben bunu hissediyorum falan gibi. Bi ara ben de bunaldim sinir ediyodu beni cok uzaklastik soguduk gibi geliyodu konustukca rahatladim.. Kafalari cok farkli onlarin ve gercekten aslinda bizim hissettigimiz hic birseyi hossetmiyorlar onlar icin hayat ayni bizim icin cok farkli.. Allah hepimizin yardimcisi olsun kolay sey degilmis ..
Sorma tatkim bende tumhazirlarla kendim uğraştımkızlar eşlerinizden yakınmışsınız, bugünlerde biz de kötüyüz. eşimPamukprncess in dediği gibi ben öpmesem öpmez, sarılmasam sarılmaz, seviyor mu sevmiyor mu şüpheye düşüyorum. artık ben de sarılmayayım hiç ilgilenmeyeyim diyorum yapamıyorum, galiba biraz salağım. daha bugüne kadar bebeğe ne alınacak demedi, ben şu eksik bu eksik dediğimde de sürekli daha vakit var diyor. beşiği yatağı arabası hep yeğenimden. geçen nevresim takımı alalım dedim annen diker diyor, inanın delirecem, bi insanın hiç mi hevesi olmaz. bugün dayanamadım biraz söylendim sen kavga edecek yer arıyorsun diyor, iyice bunaldım daraldım. yeğenimin beşiği yıkanacak sonuçta eski, yıkayalım diyorum beyefendi ya yorgun ya modunda değil. artık söylemicem, kendi yıkayalım derse yıkarız, yoksa gitsin yenisini alsın bebek doğunca. nerden buldum böyle taş kafalı taş kalpli adamı bilmiyorum, arayacam anasını alsın götürsün bunu
Atıyorum :)Canum depend i aldiysan bi tane acik haliyle resmini atsan cok mu tuhaf kacar kiben de alacam ama buyuk boyunu bulamadim bi turlu.
Aynen canım hassas eslerimiz yok demek ki insallah biz sogumayiz çok ne diyelimErkekler malesef inçe düşünceden uzak. Ben de çok kez kırıldım eşime. Hatta konuştum ağladım.
Ama ne değişti hiçbirşey. İşin kötüsü dediğin gibi ben soğuyorum. Ona bişey olmuyor. Buz gibi oluyorum ona karşı. Doğumdan sonrasını düşünmek bile istemiyorum bu yüzden
Ne kadar benziyor sıkıntılar yaaa. Ne kavgalar ettim eşimle zerre heves Yok diye. Birçok şeyi benim gayretimle aldık. Neye baksam gereksiz gördü çoğunu. Ben de ona sormadan almaya başladım çoğunu. Biraz ferahladım işte o zaman :))
Çok da alınganız Can'ım. Üzülme lütfen. İnan yüzde 99 ü aynı bunların :)
Canım ben denedim sen sormustun depeendi değil mi çok iyi oldu tam oldu üstümeAynı durumdayız canım. Bir de parkeler beyaz,karolar beyaz ben kafayı yemek uzereyim
Evet canım orta boydu dimi? Kaç kilosun unuttum yaCanım ben denedim sen sormustun depeendi değil mi çok iyi oldu tam oldu üstüme
Benim de öyle oldu dünden beri canım, 2 defa otururken oldu bi anda yukarda itti aşağıdan çıkıyor gibi oldu. Sonra ayağa kalkınca da ara ara oldu. Açılma olmuyordur heralde ya inşallah yaniKızlar hayırlı pazarlar.
Dünden beri rahmimden dışarı bişey çıkacak gibi geliyor. Neden anlayamadım. Özellikle ayakta ve yürürken.
Açılmamı oluyor ki acaba ya da bebek mi dayanıyor oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?