2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Takma kafana ev leşmiş pismiş. Sen bir can dünyaya getiriyorsun. Kim beğenmiyorsa evini gelmesin. Ben de bu haftaya kadar çok takıyordum. Aman kadın tutayım bir kerelik, aman şunu da şöyle tıkayayım falan diye kendimi yedim. Şimdi boşverdim artık. Nefes almak bile zorlaştı. Kendi ihtiyaçlarımı bile karşılayamıyorum yardım olmadan (ayakkabı giymek vs vs) bu duymda kümseyi de memnun etmeye çalışamam. Bebeklerimizi sağ salim kucagımıza alalım 2 günde pırıl pırıl yaparız evlerimizi. Düşünüp de kendini de bebeği de strese sokma

Kızlar olurmu görürmüyüm derken 34 haftayı doldurduk elhamdülillah ... Dikişlerim artık zonk zonk etsede hergün şükür birgün daha geçti diyorum buarada yarın altta 35 haftalık yazar hani diyodum ya 35 haftalık olanlara heyecanlanıyorum görünce diye şimdi 37 leri görünce kalbin duracak gibi oluyo ... Zaman geçiyor aslında ama biz saydığımız için heralde kronometre takıldı bende

Cok haklisin kesinlikle ama hep gorusmemenin az gorusmekten daha zor olduğunu dusunuyorum. Dusunsene bebek olcak gormek istemicekler mi. Sen illaki gostermiceksin esin alip gidicek cocugu aklin onda kalcak. :/. Ay ne biliyim iki ucu sey yani. Allah hepimize evlatlarimizla huzur dolu gunler versin ne diyelim

Ben görmek istemiyorum cocuğu tabi ki görcekler eşim alsın gitsin ama tabi biraz ele avuca gelsin öyle.. aklım da kalmaz sonuçta kaynanam tam 4 tane cocuk büyütmüş niye aklım kalsın öyle görmesinler etmesinler gibi hırslarım yok aslında kötü insanlar da değiller sadece kafalarımız uyuşmuyo yüzüme ayrı arkamdan ayrı konuşuyolar hayatım boyunca şimdi yüzüme gülüyolar ama yine ne dümenler çevircekler diye düşünerek yaşayamam ki.. bana bulaşmasınlar ben muhattap olmak zorunda kalmıyım benim için yeterli.. mevlüttü, doğumgünüydü, doğumdu hiçbirinde gölgelerini istemem..

Rahatca gonderirsen problm yok zaten. Bn kendimi yerdim. :). Uzak olsunlar senden nasil mutluysan oyle davran

Kizlar bu ev neden hic temiz kalmiyor kafayi yiyecem. Takintili bir insan degilim. Nerdeyse 2 haftadir toz almiyorum. Takmiyorum yani evin kirini. Ama bu kadar da olmaz daha iki gun once supurup sildim suan yine ayaklarima bir seyler batiyor. Hayir evde 2 kisiyiz kim batiriyor bu evi anlamiyorum. Heralde cocugum dogup ek gidaya geçtiğimizde kafayi yerim.

Bizim mutfak küçükken oturma odasında yerdik ne yaparaak yapalım batrdı ev. Şimdi mutfakta yiyoruz daha az kirleniyor

Soğan meselesini bende duydum canım bi kac kişiden ama kokar diye sürmedim ilk oglumda görümcen emzirmeden hastanede mi sürdü evde mi bikac kere sürdü mü

Aynı durumdayız canım. Bir de parkeler beyaz,karolar beyaz ben kafayı yemek uzereyim

Kizlar belki daha once yazmissinizdir ama bilmeyenler icin yaziyorum.Bacak araniz da agri varsa cati agrisi oluyor sanirim .
Gece uyurken bacaklarinizin arasina yastik koyun oyle yatin.cok iyi geldi bana dr demisti.
bana pek fayda etmemeye başladı, eskiden uyuyunca sabaha birley kalmıyordu ama şimdi sabah da zor oluyo

Amin canim
Sorma tatkim bende tumhazirlarla kendim uğraştım
Canum depend i aldiysan bi tane acik haliyle resmini atsan cok mu tuhaf kacar ki ben de alacam ama buyuk boyunu bulamadim bi turlu.
Atıyorum :)
Aynen canım hassas eslerimiz yok demek ki insallah biz sogumayiz çok ne diyelim

Eklentiler

• IMG_20180408_123707.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_20180408_123647.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar hayırlı pazarlar.
Dünden beri rahmimden dışarı bişey çıkacak gibi geliyor. Neden anlayamadım. Özellikle ayakta ve yürürken.
Açılmamı oluyor ki acaba ya da bebek mi dayanıyor oraya

Kızlar hayırlı pazarlar.
Dünden beri rahmimden dışarı bişey çıkacak gibi geliyor. Neden anlayamadım. Özellikle ayakta ve yürürken.
Açılmamı oluyor ki acaba ya da bebek mi dayanıyor oraya
Benim de öyle oldu dünden beri canım, 2 defa otururken oldu bi anda yukarda itti aşağıdan çıkıyor gibi oldu. Sonra ayağa kalkınca da ara ara oldu. Açılma olmuyordur heralde ya inşallah yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…