2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben de comu mezunuyum ,kaç mezunusun canım ben 2009

Ayyy ne mutlu oldum bilemezsin 2002 mezunuyum canım daha yeni yapılıyordu kampüs bizden sonrakiler rahat etti.
Acaba etti mi
Ama yine de çanakkale öğrenci için çok güzel bir şehir özlüyorum aklıma geldikçe de böyle oluyorum

Senin bölümün neydi... benim ev arkadaşım da orda okumuştu sınıf öğretmenliğinde... 2004 mezunu falandı galiba devlet yurdunda kalmış

Canim sen sadece gezdigine karisiyorlar diye mi görüşmüyorsun ailesiyle. Valla her erkek kabul etmez ortada buyuk bi problem yoksa bu denli ipleri koparmayi.

Ben cok takilmazdim ama herkes anlatmis bende anlaticam. Benim kv de simdiye kdr cop bile almadi. 8 aylik bi eksiginiz var mi diyo. Hediye soylenerek alinir zaten. Ve ilk torunu. He kotu niyetten degil ama odunluk!!. En son geldiginde annemle bebegin kiyafetlerini dolabini fln gosterdik. Bunu annem aldi. Bunu annemin halasinin kiizi ordu. Bunu soyle yaptik boyle yaptik diye odayi kiyafetleri gosterdim. 1 gunde 2 patik ormus. Yorgan nevresim 5li hastane cikisi 3 alt ust takim almis. Yuhh dedim ya nasil alinmissa

Hakikatten korkunç ve çok zor. Yıl basında bir tanıdığımız 6 senelik evliliklerini bitireceklerini ilan ettiler. Eşim soruyor sorun neymiş aldatma mı falan diye yok dedim geçinemiyorlarmiş şiddetli geçimsizlik yani dedim.
Ulan adam vardiye usulü çalışıyor hatun ise gidiyor bunlar ne ara görüşüyorlar da geçinemiyorlarmiş dedi. Biz 14 sene iyi dayandık o zaman bu ufak tefek kavgalar olur aşkım biz çok iyiyiz değil mi demeye başladı.
Ama gerçekten bazı zamanlar ruhun mengeneye sikismis gibi hissediyorum daralıyorum ama anlayan yok
Tavsiyemdir sakın homeofis e evet demeyin diyecek olanları engelleyin

Aminnnn inşallahhh.. valla ben eşimden razıyım tabi herzaman değil zaman zaman:) umarım o da benden razıdır..

Her zaman razı olmak dizilere mahsus güzelim. Benim de razı olduğun konular var elbet ama razı olmayıp deli olduğum konularda mevcuttur arz ederimtaleplerinin dinlenmesini de isterim ama nerdeeeee

Bu benim basimda var malesef.
Esimin sirketi esnek isi de bilgisayar basinda. haftada en az 2 gun evden calisir. Diger gunlerde l de oglen yemeginden sonra cikip gelir evden calisir. Cay kahve pek icmez, kutu soda gibi seyler icer. Bir iki kez baktim ogle yemegi kahvalti etmis, tabagini canagini yigmis tezgaha. Saglam bir azarladim seni is yerinde doyuruyorlar pakliyorlar, Ben isten gelince senin daginikligini toplamak istemiyorum diye. O azarlama bir alti ay filan gitti. Ama unuttu onu sanirim, simdilerde yine bir guncelleme istiyor Bir daha bi cazlasam bir alti ay daha gider.
Gerci haftaya isten ayriliyorum ben, gurultu yaparim evden calisamaz..

Şu çok çiçekli şeyleri bende sevemedim.terliğimde ve tacımda küçük süslemeler var..hem sade hem şık duruyor..
Hadi hayırlısı cnm..hepimizin günü gitgide azalıyor iyice..yürüyüş yapmaya çalış canım
Canum depend i aldiysan bi tane acik haliyle resmini atsan cok mu tuhaf kacar ki ben de alacam ama buyuk boyunu bulamadim bi turlu.
Canım bebekler için kilot bezler varya onun gibi düşün. Gerçi kızlar resim atmışlar..esneyen bir sey...beden tablosu yazıyor üstlerinde orda yazan bedenler hangisi arasındaysan onu al.36_ 40 yazıyor benim aldığımda 38 bedenim galiba şuan..denedim süper oldu..ama komikti tipim tabi
Kızlar selam, 8.aydan itibaren göğüs ucu kremi kullanmaya başlayan oldu mu? Lansinoh aldım, şimdiden sürmem gerekiyor mu?
Canım yaklaşık 1 ay kadar önce başlattı doktorum...çatlama ya başlamadan kullanmak önemli..

Son düzenleme:
Beyazkediiiiii Ha bu arada senin kapı süsünü çok beğenmiştim..ama dediğin sayfayı bulamadım bir türlü..başka bir yere sipariş verdim..inşallah güzel yapar geldimi senin ki

Hurma yemeye başladınmı

Lansinoh un ciftli sagma makinesini aldim. Ama duzenli sagamiyorum. Agrilardan halim kalmıyor. Sen nasilsin bebis nasil
Bende lansinoh kullanıyorum tekli, arada hastaneye gittiğimde de oradaki cihazdan sağım yapıyorum. Şükür iyiyiz şu anda, günde iki kez hastaneye gidiyorum, geri kalan zaman süt sağmakla geçiyor. Süt çok önemli sakın atlama canım. Minik kuşların için düzenli yapmalısın. Ağrılar insanı zorluyor haklısın. Bende zorlanıyorum ama hastaneye gidip miniğimi görünce herşeyi unutuyorum

İyi yapmışsın canım alıştırarak evet biraz fazla yuklenmssin kendine :)
Benim odaya alıştırma işi doğumdan uzun bir süre sonra olacak sanırım kardeşinin farkında besigini vermek istemiyor şimdilik seviyor kardeşini ama eşyalarını paylaşma konusunda çok da ılımlı değil ben de üstüne gitmiyorum
Kaç kg aldın ki cmm?
Son ay çok zordur hatırlıyorum yine de en azından 4 hafta kaldı çok az kalmış bir de beni düşün daha 10 haftadan fazla var bana :)
Sezeryan benimki cnm aslında tarih belli haziran sonu temmuz başı büyük ihtimalle
Senin normal mi

Gecmis mesajlari okuyamadim kizlar. Spinal+ sedasyon oldum. Bebekler 2 kiloya yakin. 3 doz ciger gelistirici vurulmama ragmen cigerleri hic gelismemis. Solunum destegine baglilar. Benim agrilarim cok fena. Duanizi eksik etmeyin

Merhaba kizlar, bugun ilk defa bebeklerimin ayaklarina dokundum. Kucucuk ellerinde bir sürü boru serumla besleniyorlar. Agizlarinda olan oksijen hortumu artik burunlarinda. Aglarken sesleri bile cikmiyor. Sütüm de gelmedi.
canim saglicakla buyuyecekler inşallah. bu gunlerde bitecek ... rabbim tez zamanda saglicakla kavusmanizi nasip etsin bolbol süt versin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…