- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 44
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #38.541
Ben de comu mezunuyum ,kaç mezunusun canım ben 2009
Senin bölümün neydi... benim ev arkadaşım da orda okumuştu sınıf öğretmenliğinde... 2004 mezunu falandı galiba devlet yurdunda kalmışAyyy ne mutlu oldum bilemezsin 2002 mezunuyum canım daha yeni yapılıyordu kampüs bizden sonrakiler rahat etti.
Acaba etti mi
Ama yine de çanakkale öğrenci için çok güzel bir şehir özlüyorumaklıma geldikçe de böyle oluyorum
Benim eşimin ailesinin durumu ciddi iyi şuan oturduğum sitede toprak sahibiler düşün.. gerçi ben kendim istemedim onlar aradımgel altın set alalım falan diye bende salak gibi ay ben kullanmam ne yapcam onları dedim.. bak bak salaklığa bak! Şimdi ki aklım olsa o pigme kayınpederime kan kustururdum herhalde..
Benimkinin de bir ara homeofis ihtimali vardı, ya seni boşarım dedim ya eve tüm günlük hizmetçi tut dedim, ayy benimkine çay kahve mi dayanırsürekli evde olması fikri bile korkunc, allah kolaylıklar versin arkadaşım valla
Aminnnn inşallahhh.. valla ben eşimden razıyım tabi herzaman değil zaman zaman:) umarım o da benden razıdır..
Tamam gulum kullanilir her turlu zatenCanım actım artık ya cantama koydum kenarları lastikli filan idare ederim artık
Hakikatten korkunç ve çok zor. Yıl basında bir tanıdığımız 6 senelik evliliklerini bitireceklerini ilan ettiler. Eşim soruyor sorun neymiş aldatma mı falan diye yok dedim geçinemiyorlarmiş şiddetli geçimsizlik yani dedim.
Ulan adam vardiye usulü çalışıyor hatun ise gidiyor bunlar ne ara görüşüyorlar da geçinemiyorlarmiş dedi. Biz 14 sene iyi dayandık o zaman bu ufak tefek kavgalar olur aşkım biz çok iyiyiz değil mi demeye başladı.
Ama gerçekten bazı zamanlar ruhun mengeneye sikismis gibi hissediyorum daralıyorum ama anlayan yok
Tavsiyemdir sakın homeofis e evet demeyin diyecek olanları engelleyin
Amiiiin bebegim amin benim hic aklimda yoktu aslinda esim teklif etti benimde hosuma gitti cok begendim :)Amiin canimm cok begeniyodum duru ismini cok saf temiz anlami cok guzel adlariyla yasasinlar insallahh
Şu çok çiçekli şeyleri bende sevemedim.terliğimde ve tacımda küçük süslemeler var..hem sade hem şık duruyor..Ayni benim esim gibi herkes ozeniyormus ben de hic heves yokmus.biara magnetlere 300tl verecekti Ben Engel oldum.Louisa terlikleri bana col suslu geliyo sabo terlik alcam diyorum kiziyor.hele begendigi taclari gorsen.hic anlaasamiyoruz.o mu erkek benmi anlamadim:)).tac terlik diye beynimi yedi sade bisey bulsam alicamda oda yok.
Hadi hayırlısı cnm..hepimizin günü gitgide azalıyor iyice..yürüyüş yapmaya çalış canımKızlar selamlar herkese, kontrolden çıktık.. çatı muayenesi oldum, biraz canım yandı tabi ama çok da dayanılmaz değildi. Neyse çatım normal dogum için müsaitmiş ama bebegin kafası iri oldugu için 10 gün içinde doğmazsa normal dogamazmış.. rahimde açılma yokmuş, bebek Doğum kanalındaydı biraz daha inmiş, normal dogum için her an doğması muhtemel dedi ama normal dogum seyrindeyken sezeryana da dönebilir dedi. Nisan 19 a kadar kendiliğinden Doğum başlamazsa 19 ya da 20 Nisan da sezeryan dedi. Dedim ben artık taşıyamıyorum haftaya yapsak sezeryanı :)) yok bekleriz dedi.. ben de durumlar böyle işte, hakkımızda hayırlısı
Canım bebekler için kilot bezler varya onun gibi düşün. Gerçi kızlar resim atmışlar..esneyen bir sey...beden tablosu yazıyor üstlerinde orda yazan bedenler hangisi arasındaysan onu al.36_ 40 yazıyor benim aldığımda 38 bedenim galiba şuan..denedim süper oldu..Canum depend i aldiysan bi tane acik haliyle resmini atsan cok mu tuhaf kacar kiben de alacam ama buyuk boyunu bulamadim bi turlu.
Canım yaklaşık 1 ay kadar önce başlattı doktorum...çatlama ya başlamadan kullanmak önemli..Kızlar selam, 8.aydan itibaren göğüs ucu kremi kullanmaya başlayan oldu mu? Lansinoh aldım, şimdiden sürmem gerekiyor mu?
Bizim de eşimle aramızda cinsellik namına bişey yok ama valla anam beni kadir gecesi doğurmuş galiba.. geçen annem bize kalmaya geldiğinde oğlum kaldırma sunun biyerlerini bu kadar tepene çıkar falan dedi.. akşam yorgun argın geliyo ben niye yapıyorum demiyo her konuda yardımcı ayaklarım çok şişiyo şu ara tv izlerken bütün akşam ayaklarımı ovuyo, bi bardak su almaya bile kalkmıyorum.. gece kaç kere tuvalete kalksam benle beraber uyanıyo gerçi onun uykusu hafif sabahları ellerim kütük gibi oluyo uyuşuyo iie gitmeden ben uyurken ellerime masaj falan yapıyo doğurunca hepsi bitcek diye çok üzülüyorum :) geçen dedim valla sitenin girişine heykelini diktircem bu performansa devam et diye :))
Hahaha ben öyleyim. Nohut yutmuş solucan gibi ama bende kendimi cok çirkin hissediyorum :)
Geceleri artıyor genelde canım ..gelip giden sancı yoksa endişelenme..belden girip kasıklara vuran düzenli..Bu gecede başladı adet ağrısı gibi ağrı , bu nedir ya beni korkutuyo hepte gece bu saatlerde
Geceleri artıyor genelde canım ..gelip giden sancı yoksa endişelenme..belden girip kasıklara vuran düzenli..
Canım adet tarzı işte geçen tüm gün ağrıdı öyle benim..ertesi gün hiç yoktu..sanırım olacak bu agrilar artıkBelde yok canım direk karnımda kasıklarımda gelip gitmiyo sürekli ağrıyo, acaba miğdemmi ağrıyo ya , hangi organ nerde belli değil ki
Hurma yemeye başladınmıHeee ya benim göğüslerim uyarılsa nolur ki, şurda kalmış en fazla iki haftam, süreyim de oğlum rahat rahat emsin inşallahaman bu hamilelikte ne zor işmiş yahu, göbeğini yağla, memeni kremle, alışveriş yap, hurma ye Çok yoruldummmm
Bende lansinoh kullanıyorum tekli, arada hastaneye gittiğimde de oradaki cihazdan sağım yapıyorum. Şükür iyiyiz şu anda, günde iki kez hastaneye gidiyorum, geri kalan zaman süt sağmakla geçiyor. Süt çok önemli sakın atlama canım. Minik kuşların için düzenli yapmalısın. Ağrılar insanı zorluyor haklısın. Bende zorlanıyorum ama hastaneye gidip miniğimi görünce herşeyi unutuyorumLansinoh un ciftli sagma makinesini aldim. Ama duzenli sagamiyorum. Agrilardan halim kalmıyor. Sen nasilsin bebis nasil
İyi yapmışsın canım alıştırarak evet biraz fazla yuklenmssin kendine :)Ben de aynı şekilde canım o konuda rahatız. Yatağına alıştırma odasına alıştırma sallamayı bırakma evresi derken bittim şu son ay. Bebek doğmadan alışsın biraz istedim çok yükleme yaptım herhalde :) biraz sıkıntılıyız iki gündür. Bende de ağırlaşma ve ödem başladı ya kilo alıyorum hızla. Son ay önceki hamileliğimde de ızdıraptı şimdi de öyle başladı. Daha da 4 haftam var dolu dolu :) senin normal miydi canım
al benden de o kadar, okuttular evlendim bi faydam olmadı aileme ama koca tarafım okuttuk adam ettik tabi sefa sürücez kafasında. sülalece hem deYavrum bizi okutanların sucu ne acaba...34 yaşına gelmişim hala peşimden koşuyorlar
Gecmis mesajlari okuyamadim kizlar. Spinal+ sedasyon oldum. Bebekler 2 kiloya yakin. 3 doz ciger gelistirici vurulmama ragmen cigerleri hic gelismemis. Solunum destegine baglilar. Benim agrilarim cok fena. Duanizi eksik etmeyin
canim saglicakla buyuyecekler inşallah. bu gunlerde bitecek ... rabbim tez zamanda saglicakla kavusmanizi nasip etsin bolbol süt versin ...Merhaba kizlar, bugun ilk defa bebeklerimin ayaklarina dokundum. Kucucuk ellerinde bir sürü boru serumla besleniyorlar. Agizlarinda olan oksijen hortumu artik burunlarinda. Aglarken sesleri bile cikmiyor. Sütüm de gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?