2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar hayırlı pazarlar.
Dünden beri rahmimden dışarı bişey çıkacak gibi geliyor. Neden anlayamadım. Özellikle ayakta ve yürürken.
Açılmamı oluyor ki acaba ya da bebek mi dayanıyor oraya
Benim de oldu canım hatta doktora sordum açılmamı var sanki aşağıdan bişey açılıyor diye. Kemikler açılıyor dedi. Kanalda bile değil benim bebiş zaten. Anlık birşey dimi sanki açılıyor gibi. Sonra geçiyor

Bugün nasılsın canım var mı bebişten haber :)) hergün senin için heyecanlanıyorum sanki benim riskim yok
Bu arada yine hareketsiZ günler bir iki hareket ediyor tamam
Ayaklarım çok şişti ( üstüne basamıyorum resmen, baldırlarıma da kramplar giriyor, yürüyüşe çıkayım diyordum, çok zor görünüyor.. sen nasılsın kuzum? Benimki de dünden beri pek hareket etmiyor, sürtünüyor sadece

Canim cocuk olunca hic toplanmiyor zaten .
Duzenli evlere bayiliyorum.Hic oyle olmadi bizim ev
bana pek fayda etmemeye başladı, eskiden uyuyunca sabaha birley kalmıyordu ama şimdi sabah da zor oluyo
Gittikce artiyor demek

Kızlar hayırlı pazarlar.
Dünden beri rahmimden dışarı bişey çıkacak gibi geliyor. Neden anlayamadım. Özellikle ayakta ve yürürken.
Açılmamı oluyor ki acaba ya da bebek mi dayanıyor oraya
Canim ayaklarini yukari kaldirip dinlen .
Ben doktora bunu soyleyince daha cok erken dogum icin bir ay daha gecseydi dedi.dinlen bol bol erken gelmesin dedi

Ah ne oyunmus arkadas biz ne kavgalar ettik esimle oyun yuzunden .
Kolumda hala kirdigim camin izleri ve dikis izleri var sonuc birakmak zorunda kaldi
Kafamı kırsam bırakmaz bu adam şimdi yine tartışıyoruz pazar pazar oyun sesinden kafam şişti.. Kolun için üzüldüm canım..ah bu erkekleerrr

Kuzlar benimde bebiş pek hareket etmiyor bgün . Sabah bi iki oynadı bayadır hareket yok temek yicem şimdi bakalım hareket etcek mi

Rahattı terzioğlu yerleskesi tepede ya sadece rüzgar vurdu mu yanına büyük çöplük vardı çöp kokusu çok geliyordu hatta comu nun açılımını çöp manzaralı üniversite diye dalga geciyodu öğrenciler. sonra çöplüğü taşıdılar oradan. Ben de çok severim canakkaleyi memleketim gibi eşimle bikac yılda bir gideriz ama baya değişti kordon falan eski bikac büyük oteli yıktılar değişik geliyor yine de güzel

Canım benimkide iki gündür biraz nazlı niye acaba
Bnde anlanadım ki bnmki dün iyiydi bugün bişey oldu kıza . Ben döndüğünden şüpheleniyodum ya ondan mı acaba diye düşünüyorum . Dönmese bile pozisyon değştirmiş o kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…