- Konu Sahibi kardelen384
-
- #38.621
Taş gibiyken ben hiç hissetmiyordum ama ultrasonda oynuyordu bilgin olsunBi de karnım da sürekli taş gibi ondan mı hissetmiyorum acaba
Kendiniz süslersiniz heralde canım eğer organizasyon tutmadiysanKizlarrr bisey sorcam. Bu hastane odasina aldigimiz yaptığımız susleri biz mi yerlestiriyoruz. Eşime soyluyorum. Ben o heycanla sus mus takamam diyo. Annem kv de de hic anlamazlar. Ben sanci cekerken mi takicam :). Ya da yatisimiz yapılır yapilmaz suslerimi takiyoruz ilk isimiz o mu hahaha. Ben utanirim doguma gelmis derdine bak der hemsire doktor :). Daha once bu tur susleme yapanlar gorenler bilenler beni aydinlatabilir mi
Evet kendiniz süslüyorsunuz canım organizasyon şirketiyle anlaşmanız yoksa ama dediğin gibi normal doğum sancısıyla falan nasıl yapılır bilemedim bide mesela bizim burada normal doğum yapanları sabah yaptılarsa öğlene falan taburcu ediyorlar hastanede uzun düre kalmıyorlar o zaman ne ara süskenecek falan bilmiyorumKizlarrr bisey sorcam. Bu hastane odasina aldigimiz yaptığımız susleri biz mi yerlestiriyoruz. Eşime soyluyorum. Ben o heycanla sus mus takamam diyo. Annem kv de de hic anlamazlar. Ben sanci cekerken mi takicam :). Ya da yatisimiz yapılır yapilmaz suslerimi takiyoruz ilk isimiz o mu hahaha. Ben utanirim doguma gelmis derdine bak der hemsire doktor :). Daha once bu tur susleme yapanlar gorenler bilenler beni aydinlatabilir mi
Allah yardimcin olsun.Okadar iyi anliyorumkiKafamı kırsam bırakmaz bu adam şimdi yine tartışıyoruz pazar pazar oyun sesinden kafam şişti.. Kolun için üzüldüm canım..ah bu erkekleerrr
Dinlenince gecti.Bende de var aynı ağrılar herkes normal diyordu erken doğum belirtisi mi şimdi
Canim yedikten sonra yaz bize .Kuzlar benimde bebiş pek hareket etmiyor bgün . Sabah bi iki oynadı bayadır hareket yok temek yicem şimdi bakalım hareket etcek mi
Biz de oturma odasinda yiyoruz. Sanirim gercekten bu guzden hic temiz kalmiyor ev.Bizim mutfak küçükken oturma odasında yerdik ne yaparaak yapalım batrdı ev. Şimdi mutfakta yiyoruz daha az kirleniyor
Beyaz olunca da valla ferah duruyor ama sil sil temizlenmez.Aynı durumdayız canım. Bir de parkeler beyaz,karolar beyaz ben kafayı yemek uzereyim
Kiz nasil giycez bunu hic rahat gorunmuyor :/Amin canim
Sorma tatkim bende tumhazirlarla kendim uğraştım
Atıyorum :)
Aynen canım hassas eslerimiz yok demek ki insallah biz sogumayiz çok ne diyelim
Bizimki simdi bile duzenli degil bebis gelince yandik desene.Canim cocuk olunca hic toplanmiyor zaten .
Duzenli evlere bayiliyorum.Hic oyle olmadi bizim ev
Gittikce artiyor demek
Ben esime dedim o yapcak .Kizlarrr bisey sorcam. Bu hastane odasina aldigimiz yaptığımız susleri biz mi yerlestiriyoruz. Eşime soyluyorum. Ben o heycanla sus mus takamam diyo. Annem kv de de hic anlamazlar. Ben sanci cekerken mi takicam :). Ya da yatisimiz yapılır yapilmaz suslerimi takiyoruz ilk isimiz o mu hahaha. Ben utanirim doguma gelmis derdine bak der hemsire doktor :). Daha once bu tur susleme yapanlar gorenler bilenler beni aydinlatabilir mi
Ama hiç ağrı yok ki bnm artık hep böyle sanki hep sert o yüzden önemsemedimCanım karnın sürekli taş gibiyse sancıdır o, doktora mı gitsen?
Olur mu o kadar esnek ki daha önce giydiğimden diyorum hicbirseyhbu kadar rahat olmaz ic çamaşırını bile gerek kalmiyorBiz de oturma odasinda yiyoruz. Sanirim gercekten bu guzden hic temiz kalmiyor ev.
Beyaz olunca da valla ferah duruyor ama sil sil temizlenmez.
Kiz nasil giycez bunu hic rahat gorunmuyor :/
Bizimki simdi bile duzenli degil bebis gelince yandik desene.
sağol canım benimmki normalde çok oynaktı bgün biraz az oynuyor akşama kadar bi takip edeyim en iyisi olmazsa bi acile falan gderimTaş gibiyken ben hiç hissetmiyordum ama ultrasonda oynuyordu bilgin olsun
Yerken biraz oynadı yine durdu . Çok uykucu galiba . Eşim çikolata getircek onu da yiyeyim bakalım be yapcak hanımefendiDinlenince gecti.
Ama dinlenmeseydim belki yapardim dogum cunku cocuk cikacakmis gibi hissediyordum
Canim yedikten sonra yaz bize .
Buara bebislerin hareketleri azaldi sanki benimde oyledi iki gun once
Ben de hiç almadım canım, bayramlık alcam ama dogsun da bi bakalımKizlar ben bebege hic elbise almamisim
1tane var sadece mevlut icin .sizce almalimiyim.
Benim de öyle oldu dünden beri canım, 2 defa otururken oldu bi anda yukarda itti aşağıdan çıkıyor gibi oldu. Sonra ayağa kalkınca da ara ara oldu. Açılma olmuyordur heralde ya inşallah yani
İnş kızlar açılma falan değildir. Değişik birseydi bugüne dek yaşamadığım. O yüzden şüpheye düştüm. Eşim de Zaten sen 37 de doğurursun diyip duruyorBenim de oldu canım hatta doktora sordum açılmamı var sanki aşağıdan bişey açılıyor diye. Kemikler açılıyor dedi. Kanalda bile değil benim bebiş zaten. Anlık birşey dimi sanki açılıyor gibi. Sonra geçiyor
Ayy Allah korusun kuzum yaaa. Bugün de aksilik kıyafet ayıklama derdine düştüm. Bebiş gelmeden fazlalıklar çıksın aradan diye.Canim ayaklarini yukari kaldirip dinlen .
Ben doktora bunu soyleyince daha cok erken dogum icin bir ay daha gecseydi dedi.dinlen bol bol erken gelmesin dedi
Can'ım Allah yardımcın olsun yaa. Ne olursa olsun bağımlılık çok kötü. İlk evlendiğimiz yıl eşim sarmıştı şu pes midir nedir? Kardeşimle sabah 4 e kadar oynamışlardı. O gece odanın kapısını kilitledim. Almadım odaya.Kafamı kırsam bırakmaz bu adam şimdi yine tartışıyoruz pazar pazar oyun sesinden kafam şişti.. Kolun için üzüldüm canım..ah bu erkekleerrr
Doktorun Zaten öyle sık sık geleceğini sanmıyorum Can'ım. Bi arkadaşın vs yok mu? Ondan rica etsen. Benim ablam yapacak tabi yetişebilirseKizlarrr bisey sorcam. Bu hastane odasina aldigimiz yaptığımız susleri biz mi yerlestiriyoruz. Eşime soyluyorum. Ben o heycanla sus mus takamam diyo. Annem kv de de hic anlamazlar. Ben sanci cekerken mi takicam :). Ya da yatisimiz yapılır yapilmaz suslerimi takiyoruz ilk isimiz o mu hahaha. Ben utanirim doguma gelmis derdine bak der hemsire doktor :). Daha once bu tur susleme yapanlar gorenler bilenler beni aydinlatabilir mi
BEnimkinin de hareketleri oldukca azaldi bir haftadir. Buyumesine bağlıyorum. Tekme falan hic vurmuyor hele. Arasira dönme kayma ittirme falan yapiyor artik neresiyse :) bir de sanki artik karnima dokundugumda tepki veriyor :)Yerken biraz oynadı yine durdu . Çok uykucu galiba . Eşim çikolata getircek onu da yiyeyim bakalım be yapcak hanımefendi
Diyabetik olan hiç bir şeyi yeme. Şeker yok ama tatlandırıcı içeriyo. Zaten bizim olayımız sadece şeker içeren gıdaları yememek değil. Yumurtayı yada peyniride fazla kaçırırsan şeker yükseliyor. O yüzden bence yememelisin.Şekeri olan kızlar, bu diyabetik helvalar varya koska nin onu deneyen oldumu acaba? Yükseltiyor mu şekeri? Aksi gibi tatli krizlerine giriyorum. Gozum döndü. Eger şekeri etkilemiyorsa helva yiyim diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?