2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ya ben yıldırmadım da vallahi hiç öyle cırlamam bağırmam yoktur. Bi ara geç geliyor diye surat asıyordum. O da elimde değil evde yalnız korkuyorum diye. Adamın bi Pazar'ı var diye bi gün önceden hep temizliği yaptım yorulmasın o gün kendimize ayıralım diye. Ams yok yani olmayınca olmuyor yine de
Ay çok güldüm kaynanana. Böyle göstermek lazım sanırım. Bizimki de hiçbirşey almadı. 2 yelek örmüş sadece. Ki onu dıdısının dıdısına da örüyor. Gelse de bende göstersem. Ama gelmiyor ki :)))
Can'ım senin eşin yabancıydı dimi
Bu erkekler her memlekette böyle galiba. Havası suyu da değiştirmiyor bazı huyları.

32 haftalik dogdular. Ins saglikla cikarlar

3 ümüz de iyi olmaya calisiyoruz. Benim bel agrim bugun basladi. Allah yardimcimiz olsun
Rabbim sifa versin insallh butun meleklere.ya bn sanki iylesecgim yerde daha da kotu oluyorum gibi bisey hissediyorum hergun farkli bi aci anlmdm igne olmadan duramiyorum

semabsrn canım rüyamda seni gördüm
Artık birbirimizin rüyalarına girer olduk.
Biraz sıkıntılıydın. Hastane konusunu çok kafana takıyordun. Saçların böyle bal rengi gibi bişeydi :))

Kızlar sabahın 6sinda uyandım ya. Gece de 12de uyudum yani erken de değil. Amele gibi niye uyanıyorum hep böyle azcık uyusam ya gündüz de perişan perişan dolaş

Benim de kontrolüm pzrts öğleden sonra, not alayım unutmayayım sorayım :) haber veririm mutlaka... Bana mothercare dükkanındaki kadın dedi kullanmaya başlayın diye ama? Etrafımda da tembihleyen olmadı halbuki :/
Bir ay öncesinden kullanmaya başlamak gerekiyor ama Benim ilk doğumunda kullanmama rağmen çatlamıştı garmastan krem geçirmişti görümcemse Doğum öncesi soğan sürmüştü ay kokar falan ben yapmadım ona bişey olmadı bana oldu bu sefer başlamadım bende hala

Bizde tam tersi homeofis çalışan benim,hem ev işini hallet, hem iş yap, hem çocuk bak . Geçen hafta ofise gitmeyi bıraktım iyikide yaptım Anadolu yakasında oturuyorum ,işyeri karşıda gidiş geliş 2 saatten fazla yolda geçiyor böyle daha iyi oldu

Işte bu da boyutları kilo ölcu vs.

Boy Bel Ölçüsü Kilo
Kadın Orta 71-102 cm 52-86 kg
Kadın Büyük 97-127 cm 77-117 kg
Buyuk. Almak lazim
Gelmez gelmez sıkı daha iyi olur, yoksa bol bol rahat olmaz kuzum
Orasi oyle. İnsallah iyi olur.

Bence de. Ben diyemem yalniz oyle benim dilim bir esime cikar bir kardesime (((
Aman komikliği önemli degil rahat olsun da
Canim şok a baktin mi orda vardi buyuk bedeni
Şok tam gorumcemin evinin dibinde. Onlara yakalanirim diye gitmiyorum

Yok tabi ki başka başka birikmiş problemlerde var hepsi üst üste gelince laflar sözler iyice çirkinleşince ben de görüşmeme kararı aldım.. eşime kabul eder misin diye de sormadım valla çünkü ben onları gerçekten sevmiştim kayınpeder hariç ki onu zaten kimse sevmez.. hepsi seviyomuş gibi davranır garip bir adam.. canları sağ olsun Allah yollarını hep açık etsin ama ben inanılmaz soğudum görmek istemiyorum bi zorunluluğumda yok valla herkes kendi ailesinden sorumlu..

Bende yarın cikmayi düşünüyorum hastaneden. Evde daha rahat ederim. Gelen gidenden süt sagamiyorum. Evde odama gecer kapiyi kilitlerim.

Rabbim sifa versin insallh butun meleklere.ya bn sanki iylesecgim yerde daha da kotu oluyorum gibi bisey hissediyorum hergun farkli bi aci anlmdm igne olmadan duramiyorum

Bende agriya dayanayim dedim ama yok vurdurdum dicloron da rahat uyudum. Her seyin basi saglik.

Depend i büyük boy tavsiye ediyorum. 60 kiloydum dogurmadan once. Karniniza hicbir sey degsin istemiyorsunuz.

Humana stil tea çayına baslayin yavastan. Icinde rezene var, gaz sorununa birebir. Benim karnim gazdan hareket ediyordu sanki çocuk icerdeymis gibi. Gaz cikarmazsaniz agri kesici yapmıyorlar. Kabiz olmamak da cok önemli, yapamazsaniz sonunuz lavman

Ben dependi orta boy aldım 72 kiloyum şu anda humanaya erken değilmi canım başlamak için

Ben dependi orta boy aldım 72 kiloyum şu anda humanaya erken değilmi canım başlamak için

Dogumun planliysa 2-3 hafta onceden başlanabilir diye biliyorum. Dogurduktan sonra 2-3 su bardagi tuketiyorsun. Simdilik 1le baslanabilir bence. Süt cabuk gelebilen bir sey degilmis. Dependi büyük aldim, rahat rahat giyiyorum

Baslayalim bakalim ozaman .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…