- 7 Ocak 2009
- 2.900
- 1.586
- 698
- 45
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #38.561
Beyazkediiiiii Ha bu arada senin kapı süsünü çok beğenmiştim..ama dediğin sayfayı bulamadım bir türlü..başka bir yere sipariş verdim..inşallah güzel yapar geldimi senin ki
Amin amin insallah canm rabbim sabir versin cok zor bi sürec..Sağol canım bizde de atlattık sayılır çok şükür :) Allah sabrını selametle sonuçlandırsın inşallah senin ve küvezde bebekleri olan tüm annelerin
Ya ben yıldırmadım da vallahiAt suratına kezzap! Bergen gibi gezsin.. en sinir olduğum şey.. ya yapma yapıyosan da ne demeye surat yapıyosun.. çok haklısın bende sinir olurum ama şöyle de bişey var en azından kendi adıma söyleyeyim hormonlardan olduğunu düşünüyorum ben çok gereksiz şeylere hemen sinirlenip evi 2 dk da adana adliyesine çevirebiliyorum mesela.. sonra düşününce e ben şimdi neden delirdim? Diyorum kendime.. yıldırdık mı ne azıcık adamları :)
Canim sen sadece gezdigine karisiyorlar diye mi görüşmüyorsun ailesiyle. Valla her erkek kabul etmez ortada buyuk bi problem yoksa bu denli ipleri koparmayi.
Ben cok takilmazdim ama herkes anlatmis bende anlaticam. Benim kv de simdiye kdr cop bile almadi. 8 aylik bi eksiginiz var mi diyo. Hediye soylenerek alinir zaten. Ve ilk torunu. He kotu niyetten degil ama odunluk!!. En son geldiginde annemle bebegin kiyafetlerini dolabini fln gosterdik. Bunu annem aldi. Bunu annemin halasinin kiizi ordu. Bunu soyle yaptik boyle yaptik diye odayi kiyafetleri gosterdim. 1 gunde 2 patik ormus. Yorgan nevresim 5li hastane cikisi 3 alt ust takim almis. Yuhh dedim ya nasil alinmissa
Can'ım senin eşin yabancıydı dimiBu benim basimda var malesef.
Esimin sirketi esnek isi de bilgisayar basinda. haftada en az 2 gun evden calisir. Diger gunlerde l de oglen yemeginden sonra cikip gelir evden calisir. Cay kahve pek icmez, kutu soda gibi seyler icer. Bir iki kez baktim ogle yemegi kahvalti etmis, tabagini canagini yigmis tezgaha. Saglam bir azarladim seni is yerinde doyuruyorlar pakliyorlar, Ben isten gelince senin daginikligini toplamak istemiyorum diye. O azarlama bir alti ay filan gitti. Ama unuttu onu sanirim, simdilerde yine bir guncelleme istiyorBir daha bi cazlasam bir alti ay daha gider.
Gerci haftaya isten ayriliyorum ben, gurultu yaparim evden calisamaz..
Rabbim sifa versin insallh butun meleklere.ya bn sanki iylesecgim yerde daha da kotu oluyorum gibi bisey hissediyorum hergun farkli bi aci anlmdm igne olmadan duramiyorum32 haftalik dogdular. Ins saglikla cikarlar
3 ümüz de iyi olmaya calisiyoruz. Benim bel agrim bugun basladi. Allah yardimcimiz olsun
Canim depent den bende aldim ve 100 kg yim suan denedim hatta ben sigdiysam herkes sigar bence baya esnek cunkiMigrosta var canım oraya bak
Kaç kilosun bebisim ya cidden küçük mu
Canim şok a baktin mi orda vardi buyuk bedeniKiz bakiyorum hep orta boy var. Ben kiloluyum. Kilom da kalcam ve basenlerimde. Buyuk boyun bike kucuk geleceginden şüphe ediyorum.
Günaydın canım, orta boy mu aldın? Büyük boy mu?Canim depent den bende aldim ve 100 kg yim suan denedim hatta ben sigdiysam herkes sigar bence baya esnek cunki
Gunaydin Buyuk boy aldim cnmGünaydın canım, orta boy mu aldın? Büyük boy mu?
Bir ay öncesinden kullanmaya başlamak gerekiyor ama Benim ilk doğumunda kullanmama rağmen çatlamıştı garmastan krem geçirmişti görümcemse Doğum öncesi soğan sürmüştü ay kokar falan ben yapmadım ona bişey olmadı bana oldu bu sefer başlamadım bende halaBenim de kontrolüm pzrts öğleden sonra, not alayım unutmayayım sorayım :) haber veririm mutlaka... Bana mothercare dükkanındaki kadın dedi kullanmaya başlayın diye ama? Etrafımda da tembihleyen olmadı halbuki :/
Bizde tam tersi homeofis çalışan benim,hem ev işini hallet, hem iş yap, hem çocuk bak . Geçen hafta ofise gitmeyi bıraktım iyikide yaptım Anadolu yakasında oturuyorum ,işyeri karşıda gidiş geliş 2 saatten fazla yolda geçiyor böyle daha iyi olduHakikatten korkunç ve çok zor. Yıl basında bir tanıdığımız 6 senelik evliliklerini bitireceklerini ilan ettiler. Eşim soruyor sorun neymiş aldatma mı falan diye yok dedim geçinemiyorlarmiş şiddetli geçimsizlik yani dedim.
Ulan adam vardiye usulü çalışıyor hatun ise gidiyor bunlar ne ara görüşüyorlar da geçinemiyorlarmiş dedi. Biz 14 sene iyi dayandık o zaman bu ufak tefek kavgalar olur aşkım biz çok iyiyiz değil mi demeye başladı.
Ama gerçekten bazı zamanlar ruhun mengeneye sikismis gibi hissediyorum daralıyorum ama anlayan yok
Tavsiyemdir sakın homeofis e evet demeyin diyecek olanları engelleyin
Buyuk. Almak lazimIşte bu da boyutları kilo ölcu vs.
Boy Bel Ölçüsü Kilo
Kadın Orta 71-102 cm 52-86 kg
Kadın Büyük 97-127 cm 77-117 kg
Orasi oyle. İnsallah iyi olur.Gelmez gelmez sıkı daha iyi olur, yoksa bol bol rahat olmaz kuzum
Bence de. Ben diyemem yalniz oyleAllah allah çok bakmak istiyosa kendine çocuk yapsın. Ne hevesmiş ya bi bitmediler. Valla ben söylicem. Bu benim çocuğum ben büyütürüm. Bakmak isteyen kendine yapsın. yallah. Yapacak yaşı geçtiyse de şansına küssün. Herkesin kendine göre hevesi var. Bi düşsünler yakamızdan.
Aman komikliği önemli degil rahat olsun daŞu çok çiçekli şeyleri bende sevemedim.terliğimde ve tacımda küçük süslemeler var..hem sade hem şık duruyor..
Hadi hayırlısı cnm..hepimizin günü gitgide azalıyor iyice..yürüyüş yapmaya çalış canım
Canım bebekler için kilot bezler varya onun gibi düşün. Gerçi kızlar resim atmışlar..esneyen bir sey...beden tablosu yazıyor üstlerinde orda yazan bedenler hangisi arasındaysan onu al.36_ 40 yazıyor benim aldığımda 38 bedenim galiba şuan..denedim süper oldu..ama komikti tipim tabi
Canım yaklaşık 1 ay kadar önce başlattı doktorum...çatlama ya başlamadan kullanmak önemli..
Şok tam gorumcemin evinin dibinde. Onlara yakalanirim diye gitmiyorumCanim şok a baktin mi orda vardi buyuk bedeni
Yok tabi ki başka başka birikmiş problemlerde var hepsi üst üste gelince laflar sözler iyice çirkinleşince ben de görüşmeme kararı aldım.. eşime kabul eder misin diye de sormadım valla çünkü ben onları gerçekten sevmiştim kayınpeder hariç ki onu zaten kimse sevmez.. hepsi seviyomuş gibi davranır garip bir adam.. canları sağ olsun Allah yollarını hep açık etsin ama ben inanılmaz soğudum görmek istemiyorum bi zorunluluğumda yok valla herkes kendi ailesinden sorumlu..Canim sen sadece gezdigine karisiyorlar diye mi görüşmüyorsun ailesiyle. Valla her erkek kabul etmez ortada buyuk bi problem yoksa bu denli ipleri koparmayi.
Ben cok takilmazdim ama herkes anlatmis bende anlaticam. Benim kv de simdiye kdr cop bile almadi. 8 aylik bi eksiginiz var mi diyo. Hediye soylenerek alinir zaten. Ve ilk torunu. He kotu niyetten degil ama odunluk!!. En son geldiginde annemle bebegin kiyafetlerini dolabini fln gosterdik. Bunu annem aldi. Bunu annemin halasinin kiizi ordu. Bunu soyle yaptik boyle yaptik diye odayi kiyafetleri gosterdim. 1 gunde 2 patik ormus. Yorgan nevresim 5li hastane cikisi 3 alt ust takim almis. Yuhh dedim ya nasil alinmissa
Bende lansinoh kullanıyorum tekli, arada hastaneye gittiğimde de oradaki cihazdan sağım yapıyorum. Şükür iyiyiz şu anda, günde iki kez hastaneye gidiyorum, geri kalan zaman süt sağmakla geçiyor. Süt çok önemli sakın atlama canım. Minik kuşların için düzenli yapmalısın. Ağrılar insanı zorluyor haklısın. Bende zorlanıyorum ama hastaneye gidip miniğimi görünce herşeyi unutuyorum
Rabbim sifa versin insallh butun meleklere.ya bn sanki iylesecgim yerde daha da kotu oluyorum gibi bisey hissediyorum hergun farkli bi aci anlmdm igne olmadan duramiyorum
Ben dependi orta boy aldım 72 kiloyum şu anda humanaya erken değilmi canım başlamak içinDepend i büyük boy tavsiye ediyorum. 60 kiloydum dogurmadan once. Karniniza hicbir sey degsin istemiyorsunuz.
Humana stil tea çayına baslayin yavastan. Icinde rezene var, gaz sorununa birebir. Benim karnim gazdan hareket ediyordu sanki çocuk icerdeymis gibi. Gaz cikarmazsaniz agri kesici yapmıyorlar. Kabiz olmamak da cok önemli, yapamazsaniz sonunuz lavman
Ben dependi orta boy aldım 72 kiloyum şu anda humanaya erken değilmi canım başlamak için
Baslayalim bakalim ozaman .Depend i büyük boy tavsiye ediyorum. 60 kiloydum dogurmadan once. Karniniza hicbir sey degsin istemiyorsunuz.
Humana stil tea çayına baslayin yavastan. Icinde rezene var, gaz sorununa birebir. Benim karnim gazdan hareket ediyordu sanki çocuk icerdeymis gibi. Gaz cikarmazsaniz agri kesici yapmıyorlar. Kabiz olmamak da cok önemli, yapamazsaniz sonunuz lavman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?