2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
BEnimkinin de hareketleri oldukca azaldi bir haftadir. Buyumesine bağlıyorum. Tekme falan hic vurmuyor hele. Arasira dönme kayma ittirme falan yapiyor artik neresiyse :) bir de sanki artik karnima dokundugumda tepki veriyor :)
Aynen canım büyüdüğü içindir büyük ihtimal ama korktum valla neyseki az önce hareket etti yine etmeseydi saat altıda falan acike gitmeyi düşünmüştüm

Bebisleri hareket etmeyenler com endiselenmeyin. Bende yazmistim zamaninda sanirim pozisyon degistiriyolar. Hareketlerin hem formu hem sayisi degisiyo. 2 3 gun oyle devam ediyo sonra normale donuyo. Mesela ben saga yatmissam tum gece genelde sola yatarim ertesi gun mutlaka hareketleri degismis oluyo

Şekeri olan kızlar, bu diyabetik helvalar varya koska nin onu deneyen oldumu acaba? Yükseltiyor mu şekeri? Aksi gibi tatli krizlerine giriyorum. Gozum döndü. Eger şekeri etkilemiyorsa helva yiyim diyorum.
tatlandırıcı içerdiği için sağlıklı şeyler değil diyabetik ürülerin hiçbiri. ama illa çok canın istediyse bence normal helvadan az miktarda tat derim. o tatlandırıcılar bebeğe de geçiyormuş geçenlerde okudum.

Merhaba kızlar
Dün randevumuz vardı, minnoş 1936 gram ve yaklaşık 44 cm
Her şeyi yolunda çok şükür, haftası ile uyumlu
Benim doktor sezaryenci, tüp bebek eşittir sezaryen görüşünde
Macera yaşamak istiyosan normal deneyebilirsin ama ben giremem doğumuna, normal doğum yaptırmıyorum dedi
İlla normal doğum takıntım yok ama kafam kurcalanıyo, spinal anestezi ile sezaryen yapıyomuş
Özel klinik olduğu için de pahalıya patlıyor, sonunda fiyat verdi
1380 hastaneye, 2500 doktora
2 gece kalınıyormuş falan
Sezaryen de korkutuyo beni, sonrasında ağrılarım olur vs diye
Neyse, akışına bıraktım

Ay bi de bende hastane süsleme hevesi yok hiç
Kapı süsü yaptırdım çok severek, lohusa şerbeti olur
Ama daha ne dağıtacağıma karar bile veremedim
Odayı da süslemicem

Can'ım bu doktorun tüp bebek yaptırdığın doktor mu?
Zaten şu tüp bebek yapan doktorların bi çoğu sezaryen kafasında. Özellikle erkek doktorlar.
Bence akışına bırak. Belki de çok kolay bi Doğumun olacak.
Benim tedavimi yapan dr diğer gebelerden hiç farkınız Yok artık. Herkesin bebeği hamileliği kıymetli. Tabi ki normal Doğum yapabilirsin demişti. Sonraki iki doktorumda aynı şeyleri söyledi.

Canım başka bir doktorada muayene olsana normal.dogum.sansin varsa hiç kestirmeye değmez kendini

Ay bi de bende hastane süsleme hevesi yok hiç
Kapı süsü yaptırdım çok severek, lohusa şerbeti olur
Ama daha ne dağıtacağıma karar bile veremedim
Odayı da süslemicem
Ben de aynı şekilde düşünüyorum bir de çikolata ikramlik yeterli. Tüp bebek olabilir ama sonuçta diğer bebeklerden farkı yok ki normal gelmek isterse normal gelir bebiş, başka bir doktordan fikir alabilirsin cnm.

Kızlar valla sinir geldi kimseye de birşey diyemiyorum ama haftasonu olunca çocuğunu bana gönderen gorumcemin Allah iyiliğini versin diyorum. Evde çocukta yok ha bire bilgisayar oynuyor yerinde durmuyor döküyor saçıyor... Allah'ım çıldırmak üzereyim söylensem kocamla tartışıyoruz. Resmen erkek çocuğundan nefret ettirdi.

Canım sen dua ette doğumdan sonra göndermesin hey Allahım neden boyle düşüncesiz bu insanlar

Canım başka bir doktorada muayene olsana normal.dogum.sansin varsa hiç kestirmeye değmez kendini

Tedaviden beri beraberiz bu doktorla, duygusal bağ kurdum
Son dakika doktor değiştirmek istemiyom
Saatlerce sancı çekip son dakika sezaryen olmak da var, kardeşimin eşi öyle oldu
Kafam karmakarışık

Tedaviden beri beraberiz bu doktorla, duygusal bağ kurdum
Son dakika doktor değiştirmek istemiyom
Saatlerce sancı çekip son dakika sezaryen olmak da var, kardeşimin eşi öyle oldu
Kafam karmakarışık
Canım doktorunu değiştirmeye gerek yok sadece bir kereliğine başka.bir doktora muayene olabilirsin en azından normal şansın varsa değerlendir derim yinede sen bilirsin tsbi

Evet canım tedaviden sonra da onla devam ettim
Başından beri sezaryen taraftarı olduğunu biliyodum aslında ama en baştan beri beraberiz diye başkasına gitmek istemedim
Şimdi de çok zor geliyo yeni doktor olaylarına girmek

Canım doktorunu değiştirmeye gerek yok sadece bir kereliğine başka.bir doktora muayene olabilirsin en azından normal şansın varsa değerlendir derim yinede sen bilirsin tsbi
Haklısın, başka bir doktordan da fikir alayım ben doğum iznine ayrılınca falan
Bakalım normal doğuma elverişli miyim ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…