2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende agriya dayanayim dedim ama yok vurdurdum dicloron da rahat uyudum. Her seyin basi saglik.[/QUOTE]
Bende dicloron vurduyorum gunluk bitane yoksa sırtım beni perisan ediyo.bide ekstra bende rahim ameliyatindan dolayi diren yeri var orada acik yara ince ince sizlayip canimi cekiyo bana bide ekstra antibiyotik verdiler bunun icin ama bi sorun olmuyodur dimi süt acisindan

Allah razi olsun teyzesi insallah sende yavruna vakti geldiginde sagsalim kavusursun salicakla :)

Bende agriya dayanayim dedim ama yok vurdurdum dicloron da rahat uyudum. Her seyin basi saglik.
Bende dicloron vurduyorum gunluk bitane yoksa sırtım beni perisan ediyo.bide ekstra bende rahim ameliyatindan dolayi diren yeri var orada acik yara ince ince sizlayip canimi cekiyo bana bide ekstra antibiyotik verdiler bunun icin ama bi sorun olmuyodur dimi süt acisindan[/QUOTE]

Allah sifa versin, agrilarini dindirsin canim. Bana da veriyorlar antibiyotik. Kestiler bictiler normal. Benim süt de tadimlik oluyor. Sarilik olmus benimkiler . Seninkiler nasil. Tek olan sıkıntılı demistin

Kizlar tek tek cvp veremedim valla k.bakmayin nolur cok karistirdim.bugun biraz daha iyiyim elhamdulillah.meleklerimde iyiye gidiyolar cok sukur sutlerini artirmya baslicaklar 10 cc kadar ikizlerimden birinn bagirsak problemi vardi onunki hala az az gidiyo ama goruntu olarak cok iyiler masallah.yazip dua eden teyzelerimizin hepsinden allah razi olsun cok saolun biz bu yola beraber basladik beraber sona geldik insallah daha guzel gunlere beraber gelecez burda paylascaz.rabbim hepimizin yardimcisi olsun tez zamanda kurtarsin insallah :) aminnnn

Allah sifa versin, agrilarini dindirsin canim. Bana da veriyorlar antibiyotik. Kestiler bictiler normal. Benim süt de tadimlik oluyor. Sarilik olmus benimkiler . Seninkiler nasil. Tek olan sıkıntılı demistin[/QUOTE]
Insallah kuzum cumlemizin insallah rabbim hepimizi yavrularimiz tez zamanda kurtarsin.hic uzulme surekli sag bak ole gelecekki nasil sasircaksin.eger hastanedeysen eve cikinca cok rahat edrsin.benim piskolojim bozuldu artik ddim sütüm yok benim.eve cikcam ddim ertsi gun.cikamadim cunku riskliydim rahimden dolayi.bi gun daha yattim ciktim eve geldim bi banyo hafaif sicak bi yemek bi hosaf ilaclarimi ictim ignemi oldum yattim dinlendim bi guzel.aksamina gosuslerim doldu ama agiz sutunu cikaramadik bi turlu sadece 2 cay kasigi geliyodu eve hastanede kullandigim o pompadan aldirdim elektrikli ilk iki gun cok azdi ama 10 dkika da bi sagdim acilsin diye sicak su torbasi koydum suan com sukur acildi cokta guzel geliyo hic uzulme.

Seni anlayabiliyorum bu konuda. Ben de doktorumla devam etmek istemiştim. Ama benimki malesef gebe takibi yapmıyordu.
Açıkçası mecbur olunmadığı sürece ve özel bir korku olmadığı sürece normal Doğum en iyisi.
İçini ferahlatabilirsen doktor değişme konusunda geç kalmış değilsin.
Benim bi arkadaşım 40. Haftasında dr sancın başlamazsa suni sancı veririz yada sezaryen yaparız dediği halde beklemek istedi sancılarını birkaç gün daha. Böyle olunca doktoru da azarlar gibi konuşmuş. O da üzülmüş tabi. 40 hafta dolmasına rağmen dr değiştirdi :) başka hastane ve doktora gitti. O dr da bekleyeceğiz sancıların başlayacaktır iki güne demiş.
O yüzden geç değil yani. Son dk dr değiştirenler var.

Canim tup bebek olup normal yapan varmi bilmiyorum.Ama baska bir yerede muayene olup oyle karar verebilirsin.
Ay bi de bende hastane süsleme hevesi yok hiç
Kapı süsü yaptırdım çok severek, lohusa şerbeti olur
Ama daha ne dağıtacağıma karar bile veremedim
Odayı da süslemicem
Canim ben bebegin yatagina birde kendi yatagima fiyonk aldim sadece .
Zaman yaklasiyor karar vermek lazim

Allah sifa versin, agrilarini dindirsin canim. Bana da veriyorlar antibiyotik. Kestiler bictiler normal. Benim süt de tadimlik oluyor. Sarilik olmus benimkiler . Seninkiler nasil. Tek olan sıkıntılı demistin[/QUOTE]
Sarilik hepsinde oluyo benimkilerde de var ara ara isik aliyolar.benimkiler iyi cok sukur teyzesi.ikizlerim iyide tek olan iste biraz skntili zamanlar geciriyo riskimiz var hala.cigerinden cikardilar ama burnundan cikaramadilar hala solunum cihazini.oda cok rahatsiz oluyo burnu tahris olmus kuzum cekip cekip cikariyo bide o ciksaydi daha iyi olcakti insallah

Cok sacma ya kac yasinda oglu.
Bende izin versem gondermek istiyor gorumcem izin vermiyorum.Kendi cocuguma bakamiyorum zaten .Birde simarikta sozde dinlemiyor
Canim daha iyi olun insallah .Daha guzel haberlerle gel insallah

Aynen canım büyüdüğü içindir büyük ihtimal ama korktum valla neyseki az önce hareket etti yine etmeseydi saat altıda falan acike gitmeyi düşünmüştüm
Sana oyle diyorum ama ben rahat edebiliyor muyum ki! Nerdeyse oylenden beri hic oynamiyor benimki yorgun falan da degilim. İnsallah vurur yoksa bu gecenin sonunda ben de acile giderim kesin.

bugün ben de pek hissedemedim hareket ama kendim de hareket halimdeydim hep misafirlerim vardı şimdi herkes gitti uzandım biraz hissediyorum çok şükür yorulunca biz acaba onlarda mı yoruluyo...

Canim fena durumdayiz ne olacak bilmiyorum .ama bu topik pek saglam degil gibi dokuluyoruz

Canim cok guzel gule gule kullansin kuzu insallah
Ya walla bu nedir anlamadım kontrol gümüm biran önce gelsin ve drum tam gün belirlesin istiyorum belki doğumdan sonra daha zor olacak ama şimdide zorlanıyorum eşim az kaldı dayan dedikçe geriliyorum nefes alamamaya nasıl dayanacaksam boş boş konuşuyor

Kızlar ben de bugün çok hissetmedim bebegi.

Bir de midem o kadar kötü ki. Yanma da değil ağrı da değil. Bilmiyorum hiç başınıza geldi mi ama afedersiniz gegirdikce böyle ekşi yoğurt kokusu tadı geliyor ve sinirlerim bozuluyor midem bulanıyor öyle olunca. Her şeyi denedim ilaç süt bal herşey herşey. İşe yaramadı offf

Bende bugün çık hissetmiyorum canım bizim bebekler aralarında anlaşma yapmadılarsa normal herhalde baksana hepimizde aynı sıkıntı var midenide üşütmş olabilirsin ayaklarını sıcak tut ekşime yapıyordur

İyi olmana sevindik canım. Vakitler yaklaştıkça korku sarıyor insanı. Rabbim yardım etsin hepimize

Inşallah hareket ederler de azcık yuzumuz güler valla böyle olunca moralim çok bozuk oluyor

Midemi de kesip atcam az kaldı artik sinirlerim bozuldu her şeyden ya yeter zaman geçsin de dogsun istiyorum bunalıma gircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…