- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.206
- 133
- 34
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #38.661
Allah razi olsun teyzesi insallah sende yavruna vakti geldiginde sagsalim kavusursun salicakla :)Canım geçmiş olsun sana, yavruların da inşallah tez zamanda toparlarlar ve evinize gidersiniz mutlu , mesut Allah sabır,güç versin beklemek çok zor ama güzel olacak inşallah .Allahım sağlık versin ucunu de tüm bebeklere
Bende dicloron vurduyorum gunluk bitane yoksa sırtım beni perisan ediyo.bide ekstra bende rahim ameliyatindan dolayi diren yeri var orada acik yara ince ince sizlayip canimi cekiyo bana bide ekstra antibiyotik verdiler bunun icin ama bi sorun olmuyodur dimi süt acisindan[/QUOTE]Bende agriya dayanayim dedim ama yok vurdurdum dicloron da rahat uyudum. Her seyin basi saglik.
Canim fena durumdayiz ne olacak bilmiyorum .ama bu topik pek saglam degil gibi dokuluyoruzOoff kızlar nefes alamıyorummm bacağıma dün kramp girdi bugün topallıyorum ağrılarım oluyor say say bitmiyoorr
Canim cok guzel gule gule kullansin kuzu insallahArkadasim kizim icin yaptirmis cok tatli deil miEki Görüntüle 2134530
Bende dicloron vurduyorum gunluk bitane yoksa sırtım beni perisan ediyo.bide ekstra bende rahim ameliyatindan dolayi diren yeri var orada acik yara ince ince sizlayip canimi cekiyo bana bide ekstra antibiyotik verdiler bunun icin ama bi sorun olmuyodur dimi süt acisindan
Seni anlayabiliyorum bu konuda. Ben de doktorumla devam etmek istemiştim. Ama benimki malesef gebe takibi yapmıyordu.Evet canım tedaviden sonra da onla devam ettim
Başından beri sezaryen taraftarı olduğunu biliyodum aslında ama en baştan beri beraberiz diye başkasına gitmek istemedim
Şimdi de çok zor geliyo yeni doktor olaylarına girmek
Canim tup bebek olup normal yapan varmi bilmiyorum.Ama baska bir yerede muayene olup oyle karar verebilirsin.Merhaba kızlar
Dün randevumuz vardı, minnoş 1936 gram ve yaklaşık 44 cm
Her şeyi yolunda çok şükür, haftası ile uyumlu
Benim doktor sezaryenci, tüp bebek eşittir sezaryen görüşünde
Macera yaşamak istiyosan normal deneyebilirsin ama ben giremem doğumuna, normal doğum yaptırmıyorum dedi
İlla normal doğum takıntım yok ama kafam kurcalanıyo, spinal anestezi ile sezaryen yapıyomuş
Özel klinik olduğu için de pahalıya patlıyor, sonunda fiyat verdi
1380 hastaneye, 2500 doktora
2 gece kalınıyormuş falan
Sezaryen de korkutuyo beni, sonrasında ağrılarım olur vs diye
Neyse, akışına bıraktım
Canim ben bebegin yatagina birde kendi yatagima fiyonk aldim sadece .Ay bi de bende hastane süsleme hevesi yok hiç
Kapı süsü yaptırdım çok severek, lohusa şerbeti olur
Ama daha ne dağıtacağıma karar bile veremedim
Odayı da süslemicem
Bende dicloron vurduyorum gunluk bitane yoksa sırtım beni perisan ediyo.bide ekstra bende rahim ameliyatindan dolayi diren yeri var orada acik yara ince ince sizlayip canimi cekiyo bana bide ekstra antibiyotik verdiler bunun icin ama bi sorun olmuyodur dimi süt acisindan
Cok sacma ya kac yasinda oglu.Kızlar valla sinir geldi kimseye de birşey diyemiyorum ama haftasonu olunca çocuğunu bana gönderen gorumcemin Allah iyiliğini versin diyorum. Evde çocukta yok ha bire bilgisayar oynuyor yerinde durmuyor döküyor saçıyor... Allah'ım çıldırmak üzereyim söylensem kocamla tartışıyoruz. Resmen erkek çocuğundan nefret ettirdi.
Canim daha iyi olun insallah .Daha guzel haberlerle gel insallahKizlar tek tek cvp veremedim valla k.bakmayin nolur cok karistirdim.bugun biraz daha iyiyim elhamdulillah.meleklerimde iyiye gidiyolar cok sukur sutlerini artirmya baslicaklar 10 cc kadar ikizlerimden birinn bagirsak problemi vardi onunki hala az az gidiyo ama goruntu olarak cok iyiler masallah.yazip dua eden teyzelerimizin hepsinden allah razi olsun cok saolun biz bu yola beraber basladik beraber sona geldik insallah daha guzel gunlere beraber gelecez burda paylascaz.rabbim hepimizin yardimcisi olsun tez zamanda kurtarsin insallah :) aminnnn
Sana oyle diyorum ama ben rahat edebiliyor muyum ki! Nerdeyse oylenden beri hic oynamiyor benimkiAynen canım büyüdüğü içindir büyük ihtimal ama korktum valla neyseki az önce hareket etti yine etmeseydi saat altıda falan acike gitmeyi düşünmüştüm
Ya walla bu nedir anlamadım kontrol gümüm biran önce gelsin ve drum tam gün belirlesin istiyorum belki doğumdan sonra daha zor olacak ama şimdide zorlanıyorum eşim az kaldı dayan dedikçe geriliyorum nefes alamamaya nasıl dayanacaksam boş boş konuşuyorCanim fena durumdayiz ne olacak bilmiyorum .ama bu topik pek saglam degil gibi dokuluyoruz
Canim cok guzel gule gule kullansin kuzu insallah
İşte o aradığın kişi benimmmm beennnn walla ciğerlerim yetmiyorKizlar nefes darligi ceken varmi aranizda . Iyice zorlanmaya basladim ben
Bende bugün çık hissetmiyorum canım bizim bebekler aralarında anlaşma yapmadılarsa normal herhalde baksana hepimizde aynı sıkıntı var midenide üşütmş olabilirsin ayaklarını sıcak tut ekşime yapıyordurKızlar ben de bugün çok hissetmedim bebegi.
Bir de midem o kadar kötü ki. Yanma da değil ağrı da değil. Bilmiyorum hiç başınıza geldi mi ama afedersiniz gegirdikce böyle ekşi yoğurt kokusu tadı geliyor ve sinirlerim bozuluyor midem bulanıyor öyle olunca. Her şeyi denedim ilaç süt bal herşey herşey. İşe yaramadı offf
Insallah kuzum hep beraber insallah :)Cok sacma ya kac yasinda oglu.
Bende izin versem gondermek istiyor gorumcem izin vermiyorum.Kendi cocuguma bakamiyorum zaten .Birde simarikta sozde dinlemiyor
Canim daha iyi olun insallah .Daha guzel haberlerle gel insallah
İyi olmana sevindik canım. Vakitler yaklaştıkça korku sarıyor insanı. Rabbim yardım etsin hepimizeKizlar tek tek cvp veremedim valla k.bakmayin nolur cok karistirdim.bugun biraz daha iyiyim elhamdulillah.meleklerimde iyiye gidiyolar cok sukur sutlerini artirmya baslicaklar 10 cc kadar ikizlerimden birinn bagirsak problemi vardi onunki hala az az gidiyo ama goruntu olarak cok iyiler masallah.yazip dua eden teyzelerimizin hepsinden allah razi olsun cok saolun biz bu yola beraber basladik beraber sona geldik insallah daha guzel gunlere beraber gelecez burda paylascaz.rabbim hepimizin yardimcisi olsun tez zamanda kurtarsin insallah :) aminnnn
Inşallah hareket ederler de azcık yuzumuz güler valla böyle olunca moralim çok bozuk oluyorBende bugün çık hissetmiyorum canım bizim bebekler aralarında anlaşma yapmadılarsa normal herhalde baksana hepimizde aynı sıkıntı var midenide üşütmş olabilirsin ayaklarını sıcak tut ekşime yapıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?