2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bayram da vardi degilmi .
Kirkimiz cikmamis olacak daha bizim
Teyzem oglusuma o kadar guzel seyler almis ki bayramda gidecek bir yerim ve gelenim olmamasina ragmen gunde iki sefer bayramlik giydiririm heralde kuzuma. Ya ne kadar guzel heyecanlar. Allahim isteyen hak eden herkese yasatsin.
Ooff kızlar nefes alamıyorummm bacağıma dün kramp girdi bugün topallıyorum ağrılarım oluyor say say bitmiyoorr
Ben de nefes alamiyorum malesef. Ama kralplarim gecti sukur bayadir girmiyor. Peynir ve süt tuketimimi baya arttirdim ben ona bagliyorum.
Her aksam birimiz sikayetci su gorumcelerden.
Kizlar nefes darligi ceken varmi aranizda . Iyice zorlanmaya basladim ben
Ben geceleri nefes alamadigim icin uyuyamadigimi fark ettim. Resmen tikaniyorum. Nefes gitmiyor ileri bogulacak gibi oluyorum.

Sana oyle diyorum ama ben rahat edebiliyor muyum ki! Nerdeyse oylenden beri hic oynamiyor benimki yorgun falan da degilim. İnsallah vurur yoksa bu gecenin sonunda ben de acile giderim kesin.
Bnmki şuanda baya oynuyor canım. Seninki de uyku modundadır bn oynamıyor diye sabahtan beri bişeyler yiyorum sende ye . Ben bi de çay içtim ondan sonra başladı bi hareketlilik duşa da girdim iyice rahatlattım kndimi.

Inşallah hareket ederler de azcık yuzumuz güler valla böyle olunca moralim çok bozuk oluyor

Midemi de kesip atcam az kaldı artik sinirlerim bozuldu her şeyden ya yeter zaman geçsin de dogsun istiyorum bunalıma gircem
Sakin ol canim bak benimkide sessizdi şimdi açıldı şuan hickiriyor ayni zamanda tepiniyo bende artık zaman bir an önce geçsin gitsin istiyorum

Bnmki şuanda baya oynuyor canım. Seninki de uyku modundadır bn oynamıyor diye sabahtan beri bişeyler yiyorum sende ye . Ben bi de çay içtim ondan sonra başladı bi hareketlilik duşa da girdim iyice rahatlattım kndimi.
Yedim ya bakalim. Bekleyim biraz daha. Buun hic tatli yemedim ondan sessiz galiba cocuk tatli yedigimde tepinmeye alisti.

Sakin ol canim bak benimkide sessizdi şimdi açıldı şuan hickiriyor ayni zamanda tepiniyo bende artık zaman bir an önce geçsin gitsin istiyorum
Çok şükür sağlıklılar Allah'ın zoruna gitmesin ama ben çok bıktım artik ya bir an önce hayatıma devam etmek istiyorum sanki böyle hayatım durmuş gibi buna da şükür

Çok şükür sağlıklılar Allah'ın zoruna gitmesin ama ben çok bıktım artik ya bir an önce hayatıma devam etmek istiyorum sanki böyle hayatım durmuş gibi buna da şükür
Öyle canım bende öyleyim oğlumda çok rahatmisim tabi o zaman 22 yaşındaydım şimdi 29 onunda etkisi var gece yatakta dönerken çok zorlanıyorum iki adım.yuruyim mahfoluyorum hele merdiven cikmak.zulum

Dimdik oturdum nefes cekip diruyorum . Bide bu aksam annemin yadimcisi izinli diye onda kaliyorum , esimde yok bu aksam iyice isgillendim

Allah sifa versin, agrilarini dindirsin canim. Bana da veriyorlar antibiyotik. Kestiler bictiler normal. Benim süt de tadimlik oluyor. Sarilik olmus benimkiler . Seninkiler nasil. Tek olan sıkıntılı demistin[/QUOTE]
Canım kac gün oldu sezaryen olalı? İlk günden sonra o kadar ağrı sızı olmuyordu sanki...ben de sezaryen oldum akşamüstü 7 gibi doğum oldu ertesi gün 3te falan hastaneden çıktım sonra da igne falan vurulmadım...antibiyotik vardı bi tane o da her ameliyattan sonra verilir enfeksiyona karşı tedbir olsun diye...ağrı olursa iç diye ilac verdiyse bile fazla içmedim...senin böbrekten dolayı mı acaba ağrılar

esmerhatun66

Oyle kuvezde kablolar icinde görünce keske karnimda biraz daha tutabilseydim diyorum. Saglikla eve cikacagimiz gunler yakindir ins.

tired

Canım perşembe 1.30da oldum. Aksam 10da odanin icinde yürüttüler ama ölüm gibiydi. Ertesi gun yuruyemedim, tuvalete ancak gidebildim. 3.gun biraz yürüdüm . Bugun daha iyiyim yarin taburcuyum. Eve gidip hastaneye tekrar donmektense kalmayi tercih ettim. Çocuklarım da burada.

Yerken biraz oynadı yine durdu . Çok uykucu galiba . Eşim çikolata getircek onu da yiyeyim bakalım be yapcak hanımefendi
Canım soluna yat bekle.benimki de bu aralar az oynuyo gibi korkutuyor beni.az hareket ettiğinde soluna yatıp 1 saat takip et diyor doktorum.o 1 saatte 10 hareket hissetmemiz lazımmış.hissetmezsen hemen gel diyor.

kardelen384 evet canm oda ayri bi üzücü ben her defasinda girdigimde aglayarak cikiyorum sanki yanimda olunca daha iyi olcaklar gibi geliyo ama suan cok kucukler ellerini bile tutmaya korkuyorum.iyi hatta daha iyi olmalari icin orda gecirdikleri sure cok onemli.bide cok guzel.ilgileniyolar.birinden bir dierine gecerken bile ellerini mutlaka tekrar yikanilmasi isteniyo fotoraf falan yasak herseyleri ayri ve en iyisi ben guveniyorum bilmiyorum iyi olsunlarda ben sabrederim 3 sene bekledim yine beklerim

Bugun benimkide sessiz daha dogrusu derinden derinden hissediyrm hareketlerini aceba sanci mi varki birazda agrim var bugun

Kancali korse almayı düşünüyorum alan var mı yamuna alacaktım ama kullananlardan yorum almak daha mantıklı

Kancali korse almayı düşünüyorum alan var mı yamuna alacaktım ama kullananlardan yorum almak daha mantıklı
Bende istiyorum onlardan henüz ne alayım bilemedim.. gerçi beni Allah bildiğiniz kahretti 10 korse üst üste taksam toparlayamaz ama umut fakirin ekmeği işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…