- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #38.701
Can'ım bence Tosbikler büyüdüler. Alanları kısıtlandı. O yüzden az hareket ediyorlar.Benimki de hep uyuyor kızlar iki üç gündür ama keyfi yerinde arada ben burdayım diyor :) 3 saatte 10 hareket yeterli biliyordum bazılarınız bir saat dedi. Valla artık şu son ay geçsin istiyorum erken doğsun da istemiyorum. Çok şey istiyorum
Yaa ben de resmi olarak şişmeye başladım. Kabusum geri döndüAyaklarım çok şişti( üstüne basamıyorum resmen, baldırlarıma da kramplar giriyor, yürüyüşe çıkayım diyordum, çok zor görünüyor.. sen nasılsın kuzum? Benimki de dünden beri pek hareket etmiyor, sürtünüyor sadece
Kız ben gibi olamazsın ucuz olsam karnım bu kadar olmazdı 27 kilo aldım daha ne olsun çatlak baslangici bile var ama onceden deneyimliyim gitcek o kilolarBende istiyorum onlardan henüz ne alayım bilemedim.. gerçi beni Allah bildiğiniz kahretti 10 korse üst üste taksam toparlayamaz ama umut fakirin ekmeği işte :)
Evet canım kesinlikle. Bir de bence asıl kiloyu uyudukları dönemde alıyorlar atak gibi bişey sanırım. Yakında karnımız iyice büyür. Bugün arkadaşlarla görüştük büyümemiş karnın diyorlar. Demekki daha da büyütecekCan'ım bence Tosbikler büyüdüler. Alanları kısıtlandı. O yüzden az hareket ediyorlar.
5 yaşında ki bizde çocuk da yok.Cok sacma ya kac yasinda oglu.
Bende izin versem gondermek istiyor gorumcem izin vermiyorum.Kendi cocuguma bakamiyorum zaten .Birde simarikta sozde dinlemiyor
Canim daha iyi olun insallah .Daha guzel haberlerle gel insallah
Sarilik hepsinde oluyo benimkilerde de var ara ara isik aliyolar.benimkiler iyi cok sukur teyzesi.ikizlerim iyide tek olan iste biraz skntili zamanlar geciriyo riskimiz var hala.cigerinden cikardilar ama burnundan cikaramadilar hala solunum cihazini.oda cok rahatsiz oluyo burnu tahris olmus kuzum cekip cekip cikariyo bide o ciksaydi daha iyi olcakti insallah
Bence olur canım mantık karna baskı yapması zaten. Alttan çıtçıtlılar iyi değilmiş. Ama bir de önden çıtçıtlı olanlar varmış. Bunun orjinal olanı çok pahalı 250 tl civsrı imiş ama çok iyimiş. Bence gereksiz benimki 50 60 tl idi ama zayıfladıkça cırcırtımı sıktım ve hiç sezeryan göbeğim kalmamıştı. Herkes şaşırıyordu ben onu taktıkça kanama hep devam etti alakası var mı bilmiyorum daKorse konusunda ben de soracaktım
Kızlar geçenlerde önerdiğiniz bi korse vardı. Sezaryen şonrası kullanılan. Medikal ürünler satılan yerlerde satılıyormuş. Onu alsak normal Doğum sonrasında da faydası olur mu?
Yoksa ikisi için ayrı mı almak lazım?
5 yaşında ki bizde çocuk da yok.
Bu ne rahatlık yaaa...pes...benim oğlum 6 yaşında çok da terbiyelidir kendi kendine oynar önüne geleni yer...annemler kizkardeşim o kadar gelir kalırlar biz gideriz çok severler çok yakınız buna rağmen ben kolay kolay birine bırakıp bi yere gitmem...hastane işimi o kreşteyken hallederim kimseye yük etmek istemem...ne kadar sevseler de bıktırmak yormak istemem...sancım var de git yat madem eşin yedirsin içirsin baksın...baş edemez yollar anasına...direk olarak istemiyorum dersen sorun olur canım taktik yapacaksın5 yaşında ki bizde çocuk da yok.
Kesinliks katılıyorum hiç bırakamam ben de keyfi ya. Millet ne rahat hamile çocuksuz kadına miye bırakılır çocuk. Bence de sancım başlaıd desin adamım etekleri tutuşsun bir. Duşa girip ohh yatacaksın koca kişisi uğraşsınBu ne rahatlık yaaa...pes...benim oğlum 6 yaşında çok da terbiyelidir kendi kendine oynar önüne geleni yer...annemler kizkardeşim o kadar gelir kalırlar biz gideriz çok severler çok yakınız buna rağmen ben kolay kolay birine bırakıp bi yere gitmem...hastane işimi o kreşteyken hallederim kimseye yük etmek istemem...ne kadar sevseler de bıktırmak yormak istemem...sancım var de git yat madem eşin yedirsin içirsin baksın...baş edemez yollar anasına...direk olarak istemiyorum dersen sorun olur canım taktik yapacaksın
Eşim ilgilenir ama gerçekten çok hareketli ve yediği içtiği yerlerde. Ya 4 saat kaldı sonunda hapis çay içmeye gidelim dedi öyle kurtuldum. Ağlamak geliyor içimden bu günlerde.Bu ne rahatlık yaaa...pes...benim oğlum 6 yaşında çok da terbiyelidir kendi kendine oynar önüne geleni yer...annemler kizkardeşim o kadar gelir kalırlar biz gideriz çok severler çok yakınız buna rağmen ben kolay kolay birine bırakıp bi yere gitmem...hastane işimi o kreşteyken hallederim kimseye yük etmek istemem...ne kadar sevseler de bıktırmak yormak istemem...sancım var de git yat madem eşin yedirsin içirsin baksın...baş edemez yollar anasına...direk olarak istemiyorum dersen sorun olur canım taktik yapacaksın
Ay ilk günler takamam herhaldeBence olur canım mantık karna baskı yapması zaten. Alttan çıtçıtlılar iyi değilmiş. Ama bir de önden çıtçıtlı olanlar varmış. Bunun orjinal olanı çok pahalı 250 tl civsrı imiş ama çok iyimiş. Bence gereksiz benimki 50 60 tl idi ama zayıfladıkça cırcırtımı sıktım ve hiç sezeryan göbeğim kalmamıştı. Herkes şaşırıyordu ben onu taktıkça kanama hep devam etti alakası var mı bilmiyorum da
Amin hepimiz inşallah sağlıcakla kavusalim mutlu buyutelimAllah razi olsun teyzesi insallah sende yavruna vakti geldiginde sagsalim kavusursun salicakla :)
Biraz daha büyürse öne doğru yığılır kalırız artıkEvet canım kesinlikle. Bir de bence asıl kiloyu uyudukları dönemde alıyorlar atak gibi bişey sanırım. Yakında karnımız iyice büyür. Bugün arkadaşlarla görüştük büyümemiş karnın diyorlar. Demekki daha da büyütecek
Allah yardımcısı olsun ikisinin de. Bebekleri de olacakmışKizlar asagi komsum ikizlerine hamile. 6 yil sonr tup bebek ile hamile kaldi. Yaklasik 7 aylik. Ama kocasiyla o kadar cok kavga ediyorlar ki cok üzülüyorumaz once yine kavga gurultu kopuyordu. Nerdeyse polisi arayacaktim ama herif cikti evden apartman kapi sesini duydum. Baktim kolunu tuta tuta gidiyor. Hep kavga ediyorlar ya allahim kimseye yasatmasin cok üzülüyorum boyle denk geldigimde.
Aminn aminn. Esim diyo ki allah adama sabir versin. Kadin biraz tuhaf. Hakikaten tuhaf yani. Ama yine de iki tane can tasiyor.Biraz daha büyürse öne doğru yığılır kalırız artıkson bir hafta daha da büyüdü Zaten benimki de
Allah yardımcısı olsun ikisinin de. Bebekleri de olacakmışüzülmemek elde değil Can'ım.
Ben de ondan korkuyordum ama son günlerde Ayşe Duman diye bir doktoru dinledim netten ufkum açıldı valla tavsiye ederim hepinize. Allah herşeyi öğretmiş yavrularimiza onlara güvenip destek olursak sağlıkla doğarlar inş. Bebişler bizden iyi biliyor doğumu. Sağlıkla gelsin inş o yeter cnm.Tedaviden beri beraberiz bu doktorla, duygusal bağ kurdum
Son dakika doktor değiştirmek istemiyom
Saatlerce sancı çekip son dakika sezaryen olmak da var, kardeşimin eşi öyle oldu
Kafam karmakarışık
Sarilik hepsinde oluyo benimkilerde de var ara ara isik aliyolar.benimkiler iyi cok sukur teyzesi.ikizlerim iyide tek olan iste biraz skntili zamanlar geciriyo riskimiz var hala.cigerinden cikardilar ama burnundan cikaramadilar hala solunum cihazini.oda cok rahatsiz oluyo burnu tahris olmus kuzum cekip cekip cikariyo bide o ciksaydi daha iyi olcakti insallah[/QUOTE]Allah sifa versin, agrilarini dindirsin canim. Bana da veriyorlar antibiyotik. Kestiler bictiler normal. Benim süt de tadimlik oluyor. Sarilik olmus benimkiler . Seninkiler nasil. Tek olan sıkıntılı demistin
Ben ilk 4 gün şal sardım kuzum gevşek. 5. Gğn korseye geçtim acıtacak sanıyordum ama resmen destek oldu bana. Korse takılıyken daha az acıdı hep canımAy ilk günler takamam herhaldeçarşaf falan sararım eski usul :)) 20-30 tl ye bile var korse
Asıl kiloyu şimdi alacaklar ya korkuyorum daha ne kadar büyüyebilir karnımBiraz daha büyürse öne doğru yığılır kalırız artıkson bir hafta daha da büyüdü Zaten benimki de
Allah yardımcısı olsun ikisinin de. Bebekleri de olacakmışüzülmemek elde değil Can'ım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?