- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #38.721
Benim geçti şükür bebiş indi aşağı galiba ondan.Kizlar nefes darligi ceken varmi aranizda . Iyice zorlanmaya basladim ben
2 saat doğrusu cnm ama Banu çiftçi her anne bilir çocuğunun huyunu bazı bebek sabah hareketli olur bazı akşam saymak çok doğru değil diyo.Benimki de hep uyuyor kızlar iki üç gündür ama keyfi yerinde arada ben burdayım diyor :) 3 saatte 10 hareket yeterli biliyordum bazılarınız bir saat dedi. Valla artık şu son ay geçsin istiyorum erken doğsun da istemiyorum. Çok şey istiyorum
Ay valla siz doğurunda önümüz açılsın peşinizden gelelim bizde :) birinin siftahı açması lazımKızlar yaaa vajinam cokk batiyo, bebiş hareket edince yanıyor karnım kasilinca yanıyor ama lavaboda sıkıntı yok. Bir de kasilinca belime masaj yaptırdım eşime baya rahatladim, nefes alıp verdim o da yaradı. Ben ne zaman dogurcam ya ne kadar kasılı kalcan böyle.
22 kilo da ben aldım! Kendimi öldüresim var! Şimdi yürüyüşten geldim 5km yürüdüm ama yine de alıyorum anlamıyorum yaaaKız ben gibi olamazsın ucuz olsam karnım bu kadar olmazdı 27 kilo aldım daha ne olsun çatlak baslangici bile var ama onceden deneyimliyim gitcek o kilolar
Allah akıl fikir versin gorumcene, hamilesin son zamanların dinlenmen lazım, onu geçtim hani 5 yaşındaki çocuğu kendisinin olmadığı yere ne bırakıp gidiyor deli bu kadınlar yoksa bizi mi delirtmeye çalışıyorlar anlamıyorum. Çocukları fazlalık mi geliyor acaba önce yapıp sonra milletin başına bırakıyorlar. Bekar kayın. Gorumce abisinin,yengesinin evinde uzun süreli yasadiginda da bunu düşünüyorum. Dogur ,sal milletin kızı senin çocuğuna baksın işi gücü yok zaten başka5 yaşında ki bizde çocuk da yok.
Yani bilemiyoruz işte karı koca arasını. Genelde erkek suçlanır ama kadınlarda da çok sıkıntı olabiliyor. Hiçbirşey tek taraflı değil bence.Aminn aminn. Esim diyo ki allah adama sabir versin. Kadin biraz tuhaf. Hakikaten tuhaf yani. Ama yine de iki tane can tasiyor.
İlk günler bizde öyle sararız daha iyi olur. Korkarım korse gitmektenBen ilk 4 gün şal sardım kuzum gevşek. 5. Gğn korseye geçtim acıtacak sanıyordum ama resmen destek oldu bana. Korse takılıyken daha az acıdı hep canım
Asıl kiloyu şimdi alacaklar ya korkuyorum daha ne kadar büyüyebilir karnım
Ben o mesaji gördüm. Ama etiketlememistin ben de üstüme alinmak istemedim o yuzden belki baskasina yazmissindir diyeYani bilemiyoruz işte karı koca arasını. Genelde erkek suçlanır ama kadınlarda da çok sıkıntı olabiliyor. Hiçbirşey tek taraflı değil bence.
Allah o yavruların yüzü suyu hürmetine akıl versin ikisine de.
Can'ım ben bugün sana mesaj yazdım alıntılanmadım mı acaba? Gözünden mi kaçtı? A101 deki çantayla ilgili. Bildirimlerine bi bak istersen.
İlk günler bizde öyle sararız daha iyi olur. Korkarım korse gitmekten
Bende istiyoeum acaba benimki ne zaman dogumun yaklastiginin belirtisini verir :/ canim bi koca kari tarifi var. Sirtini duvara yasla. Sag topugunu sol ayak parmaklarinin uzerine koy. Eger bunu yapamazsan 2-3 gun icinde doguruyormussunuz. Zamane hamileleri tarafindan test edilip onaylanmisKızlar, ben de iki gündür bir garip hissediyorum düne kadar hiç ağrım,sizim, bulantim biseyim olmadı ama dünden beri vajinam, kemigim, belim,kalcam ağrıyor dayanilmayacak gibi değil ama birden başladı tuhaf hissettim pat diye bir ağırlık çöktü yatıp kalkamiyorum rahat, nefesim kesiliyor,bana yetmiyor bide dün bir uyandım karnım aşağıya inmiş bebeğin hareketleri de daha aşağıdan vuruyor. Doktor kanala girmiş demiş perşembe kontrolümde ama ben duymadım sanırım eşim ısrar ediyor ben kanalı ne bileyim doktordan duydum kanal kelimesini ilk , hadi bizim civciv geliyor diye geziniyor evin içinde.
Doğum öncesi sürdü hastaneye giderken bu sefer bende yapıcam lansinoh kullansamda çatlamıştı sonra garmastan krem çok iyi gelmiştiSoğan meselesini bende duydum canım bi kac kişiden ama kokar diye sürmedim ilk oglumda görümcen emzirmeden hastanede mi sürdü evde mi bikac kere sürdü mü
Ay onu bnde denedim bugün eşim diyo ki senin daha üç ayın var en azBende istiyoeum acaba benimki ne zaman dogumun yaklastiginin belirtisini verir :/ canim bi koca kari tarifi var. Sirtini duvara yasla. Sag topugunu sol ayak parmaklarinin uzerine koy. Eger bunu yapamazsan 2-3 gun icinde doguruyormussunuz. Zamane hamileleri tarafindan test edilip onaylanmisben suan cok rahat koyuyorum. Hatta koyamamamk inkansiz givi geliyor ama bi dene bence.
Benim canim bende gitmedim bu sene ama aksam haberlerde izleyincede keske gitse miydim dedim cok eglenmisler bensizKizlar adanali olan adanada yasayan varmi portakal cicegi festivali vardi korkumdan gidemedim dogururum diye
Bende dimdik oturup nefes alip verdim daha iyiceyim. Son haftalar cok zorluyor. Prsembe kontrole gidicez insallah bi taroh verecek doktorumuzBenim geçti şükür bebiş indi aşağı galiba ondan.
Allahim sen darda kalmislarin imdadina yetis.herseyden aneliyattan celicegim acilardan cok ama cook korkuyorum. Yasayacagim gunleri aklimdan cikaramiyorum.cocuklarim ne yapicak bilmiyorum.k. Allahim ne yapicam ben.ben ne yapicam allahim
Ay valla siz doğurunda önümüz açılsın peşinizden gelelim bizde :) birinin siftahı açması lazım
Olur mu o kadar esnek ki daha önce giydiğimden diyorum hicbirseyhbu kadar rahat olmaz ic çamaşırını bile gerek kalmiyor
Kızlar valla sinir geldi kimseye de birşey diyemiyorum ama haftasonu olunca çocuğunu bana gönderen gorumcemin Allah iyiliğini versin diyorum. Evde çocukta yok ha bire bilgisayar oynuyor yerinde durmuyor döküyor saçıyor... Allah'ım çıldırmak üzereyim söylensem kocamla tartışıyoruz. Resmen erkek çocuğundan nefret ettirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?