2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Öyle bir gaz var ki patlamaya hazır bomba gibiyim kızlar dün rezene içtikten sonra böyle oldum ya. Midem desen birazdan kesip aticam az kaldı. Bir de bütün bunların üstüne bir adet sivrisinek beni esir aldı her yerimi pıt pıt isirmis ve isirmaya devam ediyor. Galiba uykusuzluktan cildircam. beni deniyorlar

22 kilo da ben aldım! Kendimi öldüresim var! Şimdi yürüyüşten geldim 5km yürüdüm ama yine de alıyorum anlamıyorum yaaa
Canım hiç sıkma canini çünkü şeker şüphesiyle diyet yapmıştım 26 . Haftalarda miydi neydi yine de o hafta 700 Gr almıştım dedi dedim demek yemekle alakalı degil sen yine de salma kendini doğum sonrası o ödemler de gidecek kilolarda cokhizla cunku benim bünyede iki hamilelikte aynı gidiyor

Ben 6 da kalktım hastaneye geldim sira almaya 1 saat daha beklemem lazimmis daha gözler sis evdeki bücür uyutmuyor babasıyla koyun koyuna yatıyorlar bende sırf sezeryane gün almak umuduyla burdayım işte dua edin versin artık biri gun yoksa ben ve bücür zor durumda kalırız

Bnde uyuyamıyorum ya sağa dönüyorum iç organlarım batıyor . Sola dönüyorum kasıklarına arada bıçak saplanıyor . Gce desen üç dörtkez tuvalete çıkuyırum . Deliksiz uyumayı özledimm

Bnde uyuyamıyorum ya sağa dönüyorum iç organlarım batıyor . Sola dönüyorum kasıklarına arada bıçak saplanıyor . Gce desen üç dörtkez tuvalete çıkuyırum . Deliksiz uyumayı özledimm
Aynen bende ilk gebelikte oğlum hep ters pozisyonda diye miydi neydi öyle son güne kadar prenses gibi uyudum ne ağrı ne bişey bu seferkinde mahvoldum valla

Aynen bende ilk gebelikte oğlum hep ters pozisyonda diye miydi neydi öyle son güne kadar prenses gibi uyudum ne ağrı ne bişey bu seferkinde mahvoldum valla
Yaa ne güzel ben yirmili haftalardan beri böyleyim. İlk çocuk olmasının avantajı var tabi öğlen uyuyabiliyorum hiç olmadı . Çocuğum olsa çok zorlanırdım kesin:)

Sırt çantası da seninki gibi değildi Zaten. Baya uzun büyük bi çantaydı. Seninkinin modeli daha çok yan takmalıya benziyor.
Ben beğenmedim yA. Yani o fiyata. Az da sayılmaz 60 tl. Kaliteli değildi.
Sen güle güle kullan canım.

Herkese günaydın Sağlıklı mutlu huzurlu hafta diliyoruz kızımla .. Bugun bizim randevumuz var bakalım ne dicek doktor amca. İnşallah yatırmadan doğum günümüzü verip gönderir bakalım nezamana verecek .. İçim pır pır ediyo bu zilli kilo aldım acep... Güzel haberlerle dönücez İnşallah....

Çok güzel hayırlı haberlerle gel imşallah canım

Bu kundak hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ilk zamanlarda bebekler ellerinden korkup çok uyanıyormuş ya sanki kullanışlı olabilir gibi geldi bana

Eklentiler

• C88A809F-B123-420C-A03C-94B0851FCE79.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 79
Kendimle çok çelişkiye düştüm ben mi yanlış yapıyorum diye ama valla her haftasonu iki gün çocuğunu yolluyor dayısını istermiş diye. Ya ben çalışan insanim kendi de öyle haftasonu işlerim var ya da gezmek istiyorum. İlk evlendiğimde kızını yollardı 10 yaşında beni çok seviyor diye o kalırdı benimle uydurdu bir de baktım olacağı yok kıza soğuk davrandım. Eşime anlatamadim beni neden arayan yok bu evin hanımı benim benden niye izin istemiyorlar diye çok konuştum ama ben anlayışsız çocuk düşmanı oldum. Cocuk gelmezse topluca kendileri gelir eşimi arayıp. Bir kez ne halt yerseniz yiyin ben gelmiyorum.bana haber vermedeb yaptini is dedim aa gelin hakli bir daha onu arariz dediler hala arayan yoo. Bekarken evine girmeyen adam şimdi ailesinden ayrılmıyor hakikatten değişik bir olay. Akşam 4 saat kudurdum valla oyunu yemeği zıplamasi vir bir konuşması hiç bitmedi. Gerçekten yapıp üstüme atıyorlar Allah biliyor gerçeği artık kendimi yormu yorum. Benim ailem memlekeette burada olsa ne olurdu kimbilir ama ne evliliği ne hamileliğimi yaşadım az kaldı kıyamet kopacak.

Bu kundak hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ilk zamanlarda bebekler ellerinden korkup çok uyanıyormuş ya sanki kullanışlı olabilir gibi geldi bana
Yaa hafif yapmak lazımmış ama ben almadım emin de olamıyorum ne almalıyım.

anım gittiğim eğitimde çocuk doktoru çocuğu tamamen kundaklamayın kalça çıkığına sebep olabiliyor.Ancak sadece üst tarafı bi bezle hafif kundaklayabilirsiniz dedi. Gerçi senin attğın sıkı bişey değil canım pahalı değilse alınabilir

Benimkisi keske evham olsa. 1 yasinda oglusum var en.bilmeden hamile kaldim buyk komistum basima geldi ayni acilari gecen sene col siddetlibyasadim bide bu 3. Daha zor olucak cunki gobegomden parca alinicak.dahasi 1 yasindaki oglum bensiz ne yapocak 5 yasindali oglum bensiz ne yapocak . Cocuklarima kaynana adi altinda yasayan insana benzeyen biri balicak ki 9 aydir bi kere arayip sormadilar allahim deli olucam . Borde ameloyattan sonra icini temizleme islwmi yapoyolar aman allahim gidip kendimi asiyim ben .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…