2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ya evet onu da anlamıyorum diyelim ki kanala indi açılma olmadı ? E bu çocuk içerde mi kalcak

Ay allahim yoksa bizim burdakide mi oyle yapiyor allah korusun cok korkunc gercekten.

Arkadaşlar selamlar çatı muayenesi ikinci doğumda yapılıyor mu bilmiyorum ilki normaldi benim, bana ilkinde yaptılar, ama doktorunuz yavaş sakin bir şekilde yaptığı sürece acıyacak bir durum yok sadece hoş bir durum olmuyor ama normal doğumda da aynı pozisyonda pek çok kez kontrol ediliyor açıklığın ölçülmesi için iki parmakla yapılıyor ve benim canım acımamıştı sadece pozisyondan ötürü rahat değildim, normal doğumda sancıyla birkaç kez muayene ettiler alttan o zaman ben söylüyordum lütfen bakın diye biran önce doğurabilmek için Mesela doktor ve hemşirenin yaptığı hiç acımamışken bir ebe muayene etmişti doğum için gittiğimde, o canımı yakmıştı hafif bağırdım yani ama acele ettiği için öyle oldu ki ilişki de bile acele olduğunda acı oluyor; ama doğum sancısının yanında çok da acılı bir olay değil.

Az öncede sanki içimden çıkacakmış gibi bi şeyler yapıyordu, ayy allahım 20 Nisa’na kadar gelmezse nasıl dayanıcam, her yerimden ayrı agrı sızı geliyor
Neden 20 si özel bir gün mü..Benim anam sipariş verdi 23 ünden sonra doğur diyor..23 ünde düğün varmış İstanbul da oraya gitcekmiş..olur tamam dedim
Ayyy acaba öyle mi kız öyleyse rezeneyi icmeyeymisim gaz bulutu olcakmisim megersem
patlıyacakmışın yakındagüümmm

Bir sorum olacak arkadaşlar, ben bebek için renkli minik kolonya şişelerini çok beğeniyorum, hem kullanılacak bir hediye, bir de renkli kokulu tesbihler de çok hoşuma gidiyor ama tesbih galiba mevlid sırasında hediyelik olarak veriliyor, doğumda verilir mi bilmiyorum. Renkli kolonya şişeleri bir de normal çikolata mı alsam diyorum. Hastaneye yanımızda götürmeliyiz değil mi? İlki apar topar olunca unutmuştuk herşeyi bunda daha planlı olabiliriz inşallah :)

Aynısından bende de var.karnım belim bacaklarım adet olmuşum gibi ağrıyor.benim bebiş de ilerde.

Kızlar ben geldim kızım azda olsa almış şükür dedik napalım haftaya çarşamba görüşelim dedi doktor sezeryan gününü Ogün bana bakıp karar verelim dedi... Hadi hayırlısı ama poliklinike değil yatış servisine çağırdı neden bilmiyorum hiç öyle yapmamış sekreteri şaşırdı ... Hayırlısı olsun inşallah

Canım ben kısmetse hastaneye çikolata götürcem birde kolonya ikram etmeyi düşünüyorum arkadaşımı ziyarete gitmiştim o da kolonya ikram etti çikolata hurma ve üzerinde hadis yazılı pleksi magnet verdi ben kolonya şişelerimi eve gelenlere vercem çikolatayla birlikte zaten hastane için birsürü şey oldu götürecek birde şişeleri taşıyamam

Çok sevindim canım kilo almanıza gözün aydın seninde az kaldı allahın izniyle

Arkadaslar nst alındı kalp atımı 120-125 arası cıktı. Doktora 2den sonra göstercem, fikri olan var mı normal mi?

Benim de geçtiğimiz hafta bağlandı ilk defa. 160 tan aşağı inmedi. O da bana yüksek geldi. Daha önce anasağlıkta açken bakmışlardı 160 çıkmıştı yine. Hemşire aç olduğun için yüksek demişti. Ama geçen hafta baktırdığıma doktor normal dedi akşam tokken

Daha bebeğin kıyafetlerini yıkamadım desem, bırak hastane çantasını hazırlamayı 36. Hafta da hazırlarım diyordum ama sanırım artık vakti geldi

Benim gibi düşünen bir arkadaş daha var benim de aynen hiç birşeyim hazır değil ne güzel

Ay keşke bana da dese yarın hazır bekle gelir yakında diye

Gözün aydın canım...bak 35 i bitiriyorsun Allah ın izniyle...korka korka geldi geçti günlet çok şükür

Canım mevlüt yapacaksan eğer tesbih ve kolonya şişelerini o zaman dağıtmak daha hoş olur gibi..hastanede çikolata yeterli gibi...hastanede sadece çikolata ikram edeceğim ben..hediyelikleri mevlüte düşündüm.tabi yinede senin işine nasıl geliyorsa öyle yap.. Vardır bi bildiği canım ya..ama kızının azda olsa kilo almış olmasına çok sevindim. Tamamen durmamış gelişimi...sen sürekli soluna uzanıp dinlen canım haftaya kadar

Canım merak etme der zaten mayıs başı seninde nisan sonunda doğururuz gibime geliyor bana. Şurda zaten sıksak bile ne kadar kaldı. 10 güne kadar pıtır pıtır hepimiz başlayacağız doğurmaya bence.
Evet yaa gelsin kavuşalım artık sonra bu çocuk niye susmuyor uyumuyor diye bebişleri çekiştiririz

Neden 20 si özel bir gün mü..Benim anam sipariş verdi 23 ünden sonra doğur diyor..23 ünde düğün varmış İstanbul da oraya gitcekmiş..olur tamam dedim
Doktor teyzemiz o vakte kadar doğmazsa 19-20 gibi sezeryanla alırız dedi teyzesi o yüzden ahh bu analar beni öldürecek zaten benimki de geldi susmaz, geldiginden beri sadece uyurken sessiz, bunun dışında sürekli bi şeyler anlatıyor, dizi yorumluyor, telefonda konuşuyor, hiç biri yoksa kuşla muhabbet ediyor. Bileklerimi kesiciiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…