- 30 Ocak 2015
- 812
- 1.052
- 63
- 36
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #38.921
Ya evet onu da anlamıyorum diyelim ki kanala indi açılma olmadı ? E bu çocuk içerde mi kalcakSen yine hazırlıklı git tabi canım ne olur ne olmaz, illa ki sezeryansa 38+3 gibi alıyorlarmış ki daha bekletmiyorlarmış.. çünkü sezeryan için uygunsa vücudun kafasının iyice aşagıya İnmemiş olması gerekiyormuş
Ay allahim yoksa bizim burdakide mi oyle yapiyor allah korusun cok korkunc gercekten.Canım valla aynen ablamın dediğini aktarıyorum elini komple sokup kafası kadar açmış açık eli aynı hizada geri cıkarmış kafa sıgacakmı sıgmayacakmı diye ablam hastaneyi inlettim diyor o öyle anlatınca ben yumruk falan sandım hep. Doktor kendi dedi benim iki parmağım gircek diye önce sakince anlattı parmak deyince ben resmen sevindimParmağa sevineceğim hiç aklıma gelmezdi. Bence kolay bir muayene sıkmayın kendinizi.
Hmm sanırım o zaman kesiyorlar falanYa evet onu da anlamıyorum diyelim ki kanala indi açılma olmadı ? E bu çocuk içerde mi kalcak
Neden 20 si özel bir gün mü..Benim anam sipariş verdi 23 ünden sonra doğur diyor..Az öncede sanki içimden çıkacakmış gibi bi şeyler yapıyordu, ayy allahım 20 Nisa’na kadar gelmezse nasıl dayanıcam, her yerimden ayrı agrı sızı geliyor
patlıyacakmışın yakındaAyyy acaba öyle mi kız öyleyse rezeneyi icmeyeymisim gaz bulutu olcakmisim megersem
Ay allahim yoksa bizim burdakide mi oyle yapiyor allah korusun cok korkunc gercekten.
Aynısından bende de var.karnım belim bacaklarım adet olmuşum gibi ağrıyor.benim bebiş de ilerde.Kizlar selam bende de dun geceden beri regl olcam gibi karin ve kasik agrisi var. Bebis de biraz ilerdeymis kilosu fazla. Kafasi baski yapiyor herhalde anlamadim. Doktor alttan muayene yapmadi henuz. 36+2 su an. 37de yapar herhalde. Normal dusunuyorum ama ilk cocuk deneyimsizlik panik var tabii.
Canım ben kısmetse hastaneye çikolata götürcem birde kolonya ikram etmeyi düşünüyorum arkadaşımı ziyarete gitmiştim o da kolonya ikram etti çikolata hurma ve üzerinde hadis yazılı pleksi magnet verdi ben kolonya şişelerimi eve gelenlere vercem çikolatayla birlikte zaten hastane için birsürü şey oldu götürecek birde şişeleri taşıyamamBir sorum olacak arkadaşlar, ben bebek için renkli minik kolonya şişelerini çok beğeniyorum, hem kullanılacak bir hediye, bir de renkli kokulu tesbihler de çok hoşuma gidiyor ama tesbih galiba mevlid sırasında hediyelik olarak veriliyor, doğumda verilir mi bilmiyorum. Renkli kolonya şişeleri bir de normal çikolata mı alsam diyorum. Hastaneye yanımızda götürmeliyiz değil mi? İlki apar topar olunca unutmuştuk herşeyi bunda daha planlı olabiliriz inşallah :)
Çok sevindim canım kilo almanıza gözün aydın seninde az kaldı allahın izniyleKızlar ben geldim kızım azda olsa almış şükür dedik napalım haftaya çarşamba görüşelim dedi doktor sezeryan gününü Ogün bana bakıp karar verelim dedi... Hadi hayırlısı ama poliklinike değil yatış servisine çağırdı neden bilmiyorum hiç öyle yapmamış sekreteri şaşırdı ... Hayırlısı olsun inşallah
Arkadaslar nst alındı kalp atımı 120-125 arası cıktı. Doktora 2den sonra göstercem, fikri olan var mı normal mi?
Daha bebeğin kıyafetlerini yıkamadım desem, bırak hastane çantasını hazırlamayı36. Hafta da hazırlarım diyordum ama sanırım artık vakti geldi
Ay keşke bana da dese yarın hazır bekle gelir yakında diyeSağolasın canım zaten doktorum çantanı heran hazır et dedi. Bu rahimle çatıyla senin doğumun kolay olur dedi. İnşallah dediği gibi olur. Herşeyim hazır bekliyorum yarında temizliğim yapılacak oda oldumu sadece beklemek kaldı. Hepimiz bir nefesde kolayca doğuralım kızlar inşallah
Gözün aydın canım...bak 35 i bitiriyorsun Allah ın izniyle...korka korka geldi geçti günlet çok şükürKızlar ben geldim kızım azda olsa almış şükür dedik napalım haftaya çarşamba görüşelim dedi doktor sezeryan gününü Ogün bana bakıp karar verelim dedi... Hadi hayırlısı ama poliklinike değil yatış servisine çağırdı neden bilmiyorum hiç öyle yapmamış sekreteri şaşırdı ... Hayırlısı olsun inşallah
Ayy çok korkunççHmm sanırım o zaman kesiyorlar falankemik yapısı çok darsa zaten inemiyordur, nasıl insin yazık.. vakumla falan çekiliyor deniyor belki öyle bi şeylerdir
Ay keşke bana da dese yarın hazır bekle gelir yakında diye
Canım mevlüt yapacaksan eğer tesbih ve kolonya şişelerini o zaman dağıtmak daha hoş olur gibi..hastanede çikolata yeterli gibi...hastanede sadece çikolata ikram edeceğim ben..hediyelikleri mevlüte düşündüm.tabi yinede senin işine nasıl geliyorsa öyle yap..Bir sorum olacak arkadaşlar, ben bebek için renkli minik kolonya şişelerini çok beğeniyorum, hem kullanılacak bir hediye, bir de renkli kokulu tesbihler de çok hoşuma gidiyor ama tesbih galiba mevlid sırasında hediyelik olarak veriliyor, doğumda verilir mi bilmiyorum. Renkli kolonya şişeleri bir de normal çikolata mı alsam diyorum. Hastaneye yanımızda götürmeliyiz değil mi? İlki apar topar olunca unutmuştuk herşeyi bunda daha planlı olabiliriz inşallah :)
Vardır bi bildiği canım ya..ama kızının azda olsa kilo almış olmasına çok sevindim. Tamamen durmamış gelişimi...sen sürekli soluna uzanıp dinlen canım haftaya kadarKızlar ben geldim kızım azda olsa almış şükür dedik napalım haftaya çarşamba görüşelim dedi doktor sezeryan gününü Ogün bana bakıp karar verelim dedi... Hadi hayırlısı ama poliklinike değil yatış servisine çağırdı neden bilmiyorum hiç öyle yapmamış sekreteri şaşırdı ... Hayırlısı olsun inşallah
Evet yaa gelsin kavuşalım artıkCanım merak etme der zaten mayıs başı seninde nisan sonunda doğururuz gibime geliyor bana. Şurda zaten sıksak bile ne kadar kaldı. 10 güne kadar pıtır pıtır hepimiz başlayacağız doğurmaya bence.
Doktor teyzemiz o vakte kadar doğmazsa 19-20 gibi sezeryanla alırız dedi teyzesi o yüzdenNeden 20 si özel bir gün mü..Benim anam sipariş verdi 23 ünden sonra doğur diyor..23 ünde düğün varmış İstanbul da oraya gitcekmiş..olur tamam dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?