2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
@nilts okadarmi bıktın kız :) saka Maka bende cok zorlanıyorum artık eşim bide 3.yu istiyor o nasıl olur bilmem artık :)
Benim eşim de 3. Çocuk diyor ya Belki kızımız olur diyor. Allah bunlara sağlıklı hayırlı ömür versin de ben bu zaman da 2 çocuk iyidir diyorum. Tabi Rabbim ne gösterir bilemeyiz. Hayırlısı diyelim

Hayırlısıyla canım inşallah, sende vajina içi batma falan yok mu? Çatı muayenen de olmadı dimi? Bu hafta sanırım? Ayy ne çok soru sordum
Şöyle söyleyeyim dün böyle yatarken çocuk kendini ittiriyor gibi geldi daha öncede oluyordu . Daha çok kasığım çekiliyomuş gibi oluyor ani ani batmalar özellikle sağ kasığım oluyor . Hele dönerken falan yatakta uykumdan uyanıyorum . Çatı muayenesini 38+ larda yapıyor diye biliyorum bnm doktor . Ama ne olur olmaz ben hazırlıklı gitcem

Haklısın canım aramızda bir hafta var nerdeyse ben de bu hafta herşeyi halletmek istiyorum. Ben zaten en aceleci anneyim sanırım anakucağı puseti beşiği herşeyi kurulu bekliyoruz :)
Daha bebeğin kıyafetlerini yıkamadım desem, bırak hastane çantasını hazırlamayı 36. Hafta da hazırlarım diyordum ama sanırım artık vakti geldi

Benimkide yuzunu gostermiyor. Demek kafa diye hissettigim sirti minigimin :)
Bir sey sorabilir miyim esinle iliski sıklığınız ne durumda? Biz hamileligin basindan beri 3 defa zor yapmisizdir. Ki en sonniliski uzerinden nerdeyse 3 ay gecti. Sanki girişim kapandi iyice daraldi gibi hissediyorum ve bu sebeple cati muayenesi beni cok korkutuyor. Yani sonucta 2 parmak giriyor alt tarafi. Normal iliskiye devam etseydim sanki hic zorlanmazdim da simdi zorlanacakmisim gibi hissediyorum. Nolur bana alakasi olmadigini soyle

Alakası yok canım bende eşimle 2 buçuk 3 aydır ilişkiye girmiyorum eşim o işleri bıraktı bebeğe birşey olur diye Zorlanacak bir durum değil bende doğumdan çok çatı muayenesinden korkuyordum çok şey duydum çünkü 1 dk bile sürmedi zaten rahmin durumunu bile söylüyor o sırada.

Sen yine hazırlıklı git tabi canım ne olur ne olmaz, illa ki sezeryansa 38+3 gibi alıyorlarmış ki daha bekletmiyorlarmış.. çünkü sezeryan için uygunsa vücudun kafasının iyice aşagıya İnmemiş olması gerekiyormuş

Icimi rahatlattin canim ya bende burdaki arkadaslardan cati muayenesini duyunca ufak korku olusmustu. Nekadar acitabilirki sanki diyorum Uyusturulmadan kurtaj olmak zorunda kaldim onda bile dayanilmiyacak aci degildi. Insallah hepimiz sag salim muayenelerden gecip sag salim dogururuz

Oh iyi bari benimkide ayni sebeplerden ötürü birakti. Bu ara laf sokuyorum senin yuzunden dogumum zor gececek diye ama yine orali olmuyor. O zaman korkup kasmamak lazim. Kasmayinca rahat olur. Bana cati muayenesi yapacam demedi zaten. Ama illaki yapilacak gerek dogum aninda gerek oncesinde. Kayganlastirici kullandi mi peki? Kullandigsa eger o da rahatlatiyor olabilir.

Ben de dün baktım siteden beğendim bir model canım onu da bu hafta hllledicem sanırım. Depo var orada durur bişey olmaz zaten. Ah ah benim temizliğim duruyor ben mi yapsam kadın mı çağırsam hiç bilmiyorum. Halıları da vericem ya sanki halıları verince kolay olur temizlik gibi.

Canım maşallah herşeyin çok iyi olmasına çok sevindim. Çatın da müsaitmiş ohh gözünaydın. Rahmin yumuşaması çok önemli bir belirti benim bildiğim. Kanala girince hızlıca ilerler bebişin yumuşaksa haberin olsun. Herşeyini hazır et bekle annesi :)))

Daha bebeğin kıyafetlerini yıkamadım desem, bırak hastane çantasını hazırlamayı 36. Hafta da hazırlarım diyordum ama sanırım artık vakti geldi
Ben 33 içindeyken yaptım canım kıyafet olayını bir iki hafta sonra da çantayı hazırladım. Sen de çok geç klmadın 22 si imiş. Sana doktorun sezeryan tarihi verdi mi. Bir tek benim doktor 40 ın içinde alacak sanırım. Herkese 38+larda verilmiş randevu

Amin canım inşallah kendimi sıkmadığımız sürece sıkıntı olmaz bence. Heyecan yapmayacaksın yoksa insan çok kasıyor kendini. Sonuçta normal doğuracaksan ordan kafa cıkacak kocaman çatı muayanesi neki. İnşallah bir nefeste doğururuz hepimiz

Kizlar selam bende de dun geceden beri regl olcam gibi karin ve kasik agrisi var. Bebis de biraz ilerdeymis kilosu fazla. Kafasi baski yapiyor herhalde anlamadim. Doktor alttan muayene yapmadi henuz. 36+2 su an. 37de yapar herhalde. Normal dusunuyorum ama ilk cocuk deneyimsizlik panik var tabii.

Yok canım kullanmadı iki kat eldiven taktı direk baktı hiç öyle birşey falan sürmedi. Benim birazda acı eşiğim yüksektir o yüzden ben zorlanmadım ama düşündüğün zaman ilişkiye giren insanlarız o acıtmıyorsa bu hiç acıtmaz. Benim ablamın doktoru yumrukla yapmış o yüzden çok korkmuştum.

Canım biz de ne zamandır ilişkiye girmiyoruz, kayganlaştırıcı sürüyor tabi, eldiven de olunca rahatça giriyor zaten, ben de çok korkmuştum ama hiç korkulacak gibi değil, rahat olursan kolay geçiyor

Sağolasın canım zaten doktorum çantanı heran hazır et dedi. Bu rahimle çatıyla senin doğumun kolay olur dedi. İnşallah dediği gibi olur. Herşeyim hazır bekliyorum yarında temizliğim yapılacak oda oldumu sadece beklemek kaldı. Hepimiz bir nefesde kolayca doğuralım kızlar inşallah

Ay o ney ilk kez duydum yumrukla uapilir mi tovbe yarabbim allah oyle doktorlarla karsilastirmasin. Ben de gecen acildeydim. Kadinin birine yapti kadin hastaneyi yikti da korkuttu biraz. Bana da cok zor olmazmis gibime geliyor. Sonucta dedigin gibi iliskiye giriyoruz. Kac parmak buyuklugunde o acitmiyorsa o da acitmaz insallah

Çok büyük bir temizlik yapmayacaksan halıları verip kendini iyi hissettikçe yapabilirsin canım ben bahar temizliği gibi heryeri dip köşe yaptım koltuklarım dolaplarım falan hep sildim aöa 32de izne ayrılmıştım o zamandan bugüne kadar yaptım yavaş yavaş kendimi fazla yormadan senin şimdi haftan ilerledi yapabilirmisin bilmiyorum

Canım valla aynen ablamın dediğini aktarıyorum elini komple sokup kafası kadar açmış açık eli aynı hizada geri cıkarmış kafa sıgacakmı sıgmayacakmı diye ablam hastaneyi inlettim diyor o öyle anlatınca ben yumruk falan sandım hep. Doktor kendi dedi benim iki parmağım gircek diye önce sakince anlattı parmak deyince ben resmen sevindim Parmağa sevineceğim hiç aklıma gelmezdi. Bence kolay bir muayene sıkmayın kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…