- 13 Nisan 2009
- 2.692
- 3.128
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #38.901
Benim eşim de 3. Çocuk diyor ya@nilts okadarmi bıktın kız :) saka Maka bende cok zorlanıyorum artık eşim bide 3.yu istiyor o nasıl olur bilmem artık :)
Şöyle söyleyeyim dün böyle yatarken çocuk kendini ittiriyor gibi geldi daha öncede oluyordu . Daha çok kasığım çekiliyomuş gibi oluyor ani ani batmalar özellikle sağ kasığım oluyor . Hele dönerken falan yatakta uykumdan uyanıyorum . Çatı muayenesini 38+ larda yapıyor diye biliyorum bnm doktor . Ama ne olur olmaz ben hazırlıklı gitcemHayırlısıyla canım inşallah, sende vajina içi batma falan yok mu? Çatı muayenen de olmadı dimi? Bu hafta sanırım? Ayy ne çok soru sordum
Daha bebeğin kıyafetlerini yıkamadım desem, bırak hastane çantasını hazırlamayıHaklısın canım aramızda bir hafta var nerdeyse ben de bu hafta herşeyi halletmek istiyorum. Ben zaten en aceleci anneyim sanırım anakucağı puseti beşiği herşeyi kurulu bekliyoruz :)
Benimkide yuzunu gostermiyor. Demek kafa diye hissettigim sirti minigimin :)Ben sormadım Can'ım dr söyledi. Yüzünü göremez miyiz diyince artık çok zor. Arkası dönük. Sırtını dayamış dedi kaburgalarını gösterdi hatta sıra sıra minik minik
Totişini de dayamış demek ki yukarı doğru.
Dönmüştür inş Can'ım. Ben sol kasığıma doğru sertlik hissettim hep. Sola zor yattım. Hıçkırıklarını duyuyor musun? Ben hıçkırıktan anladım. Bi ara yukarı dönmüştü ama yukarda hıçkırıyordu.
Sağol kuzum. Çok şükür iyi. 3300-3500 gibi doğar dedi. Korkmuştum öncesinde 4 dayanır diyince. Normal doğuramam diye.
Seninki de bulur bulur merak etme.
Onlar ne zaman isterse o zaman. Nst de bi kadın vardı. 41. Haftası :)) hala sancı falan yoktu kadında.
Bir sey sorabilir miyimKızlar randevudan geldim şimdi, oğluşum çok iyi bir sıkıntımız yok 2900 ve 49 cm haftasıyla uyumlu dedi önden gidiyordu ama şuanda tam haftasıyla uyumlu. Çatı muayenesi yaptı çok iyi normal doğurursun dedi zaten rahmin yumuşamış artık doğuma vücut kendini hazırlamış çantan her an hazır olsun dedi. Artık haftalık kontrol edecek. Kafası şuanda tam ortada ama kanalda değil daha yavaş yavaş kanala girer dedi. Çatı muayenesinde ben hiç zorlanmadım acı çok az hissettim sadece ilk kez olduğu için kastım ama onun dışında korkulacak bir durum değil.
Benimkide yuzunu gostermiyor. Demek kafa diye hissettigim sirti minigimin :)
Bir sey sorabilir miyimesinle iliski sıklığınız ne durumda? Biz hamileligin basindan beri 3 defa zor yapmisizdir. Ki en sonniliski uzerinden nerdeyse 3 ay gecti. Sanki girişim kapandi iyice daraldi gibi hissediyorum ve bu sebeple cati muayenesi beni cok korkutuyor. Yani sonucta 2 parmak giriyor alt tarafi. Normal iliskiye devam etseydim sanki hic zorlanmazdim da simdi zorlanacakmisim gibi hissediyorum. Nolur bana alakasi olmadigini soyle
Sen yine hazırlıklı git tabi canım ne olur ne olmaz, illa ki sezeryansa 38+3 gibi alıyorlarmış ki daha bekletmiyorlarmış.. çünkü sezeryan için uygunsa vücudun kafasının iyice aşagıya İnmemiş olması gerekiyormuşŞöyle söyleyeyim dün böyle yatarken çocuk kendini ittiriyor gibi geldi daha öncede oluyordu . Daha çok kasığım çekiliyomuş gibi oluyor ani ani batmalar özellikle sağ kasığım oluyor . Hele dönerken falan yatakta uykumdan uyanıyorum . Çatı muayenesini 38+ larda yapıyor diye biliyorum bnm doktor . Ama ne olur olmaz ben hazırlıklı gitcem
Alakası yok canım bende eşimle 2 buçuk 3 aydır ilişkiye girmiyorum eşim o işleri bıraktı bebeğe birşey olur diyeZorlanacak bir durum değil bende doğumdan çok çatı muayenesinden korkuyordum çok şey duydum çünkü 1 dk bile sürmedi zaten rahmin durumunu bile söylüyor o sırada.
Oh iyi bariAlakası yok canım bende eşimle 2 buçuk 3 aydır ilişkiye girmiyorum eşim o işleri bıraktı bebeğe birşey olur diyeZorlanacak bir durum değil bende doğumdan çok çatı muayenesinden korkuyordum çok şey duydum çünkü 1 dk bile sürmedi zaten rahmin durumunu bile söylüyor o sırada.
Ayyyy ne güzelllBilmemki boylede cok yanlizim gibi2 eltim var yurtdisindalar daha tanisamadik bile bu yaza insallah gorusecez ilk kez..
Ben de dün baktım siteden beğendim bir model canım onu da bu hafta hllledicem sanırım. Depo var orada durur bişey olmaz zaten. Ah ah benim temizliğim duruyor ben mi yapsam kadın mı çağırsam hiç bilmiyorum. Halıları da vericem ya sanki halıları verince kolay olur temizlik gibi.Benimde perşembe kontrolüm bar kontrolden sonra beşiği bizde kurcaz inşallah ev hazırlığı olarakda camlarımla tüllerim kaldı birde çikolata sipariş etcem onuda hacı şeriften düşünüyorum ertesi gün geliyormuş zaten
Canım maşallah herşeyin çok iyi olmasına çok sevindim. Çatın da müsaitmiş ohh gözünaydın. Rahmin yumuşaması çok önemli bir belirti benim bildiğim. Kanala girince hızlıca ilerler bebişin yumuşaksa haberin olsun. Herşeyini hazır et bekle annesi :)))Kızlar randevudan geldim şimdi, oğluşum çok iyi bir sıkıntımız yok 2900 ve 49 cm haftasıyla uyumlu dedi önden gidiyordu ama şuanda tam haftasıyla uyumlu. Çatı muayenesi yaptı çok iyi normal doğurursun dedi zaten rahmin yumuşamış artık doğuma vücut kendini hazırlamış çantan her an hazır olsun dedi. Artık haftalık kontrol edecek. Kafası şuanda tam ortada ama kanalda değil daha yavaş yavaş kanala girer dedi. Çatı muayenesinde ben hiç zorlanmadım acı çok az hissettim sadece ilk kez olduğu için kastım ama onun dışında korkulacak bir durum değil.
Ben 33 içindeyken yaptım canım kıyafet olayını bir iki hafta sonra da çantayı hazırladım. Sen de çok geç klmadın 22 si imiş. Sana doktorun sezeryan tarihi verdi mi. Bir tek benim doktor 40 ın içinde alacak sanırım. Herkese 38+larda verilmiş randevuDaha bebeğin kıyafetlerini yıkamadım desem, bırak hastane çantasını hazırlamayı36. Hafta da hazırlarım diyordum ama sanırım artık vakti geldi
Icimi rahatlattin canim ya bende burdaki arkadaslardan cati muayenesini duyunca ufak korku olusmustu. Nekadar acitabilirki sanki diyorumUyusturulmadan kurtaj olmak zorunda kaldim onda bile dayanilmiyacak aci degildi. Insallah hepimiz sag salim muayenelerden gecip sag salim dogururuz
Oh iyi baribenimkide ayni sebeplerden ötürü birakti. Bu ara laf sokuyorum senin yuzunden dogumum zor gececek diye ama yine orali olmuyor. O zaman korkup kasmamak lazim. Kasmayinca rahat olur. Bana cati muayenesi yapacam demedi zaten. Ama illaki yapilacak gerek dogum aninda gerek oncesinde. Kayganlastirici kullandi mi peki? Kullandigsa eger o da rahatlatiyor olabilir.
Canım biz de ne zamandır ilişkiye girmiyoruz, kayganlaştırıcı sürüyor tabi, eldiven de olunca rahatça giriyor zaten, ben de çok korkmuştum ama hiç korkulacak gibi değil, rahat olursan kolay geçiyorOh iyi baribenimkide ayni sebeplerden ötürü birakti. Bu ara laf sokuyorum senin yuzunden dogumum zor gececek diye ama yine orali olmuyor. O zaman korkup kasmamak lazim. Kasmayinca rahat olur. Bana cati muayenesi yapacam demedi zaten. Ama illaki yapilacak gerek dogum aninda gerek oncesinde. Kayganlastirici kullandi mi peki? Kullandigsa eger o da rahatlatiyor olabilir.
Canım maşallah herşeyin çok iyi olmasına çok sevindim. Çatın da müsaitmiş ohh gözünaydın. Rahmin yumuşaması çok önemli bir belirti benim bildiğim. Kanala girince hızlıca ilerler bebişin yumuşaksa haberin olsun. Herşeyini hazır et bekle annesi :)))
Ay o ney ilk kez duydum yumrukla uapilir mi tovbe yarabbim allah oyle doktorlarla karsilastirmasin. Ben de gecen acildeydim. Kadinin birine yapti kadin hastaneyi yikti da korkuttu biraz. Bana da cok zor olmazmis gibime geliyor. Sonucta dedigin gibi iliskiye giriyoruz. Kac parmak buyuklugundeYok canım kullanmadı iki kat eldiven taktı direk baktı hiç öyle birşey falan sürmedi. Benim birazda acı eşiğim yüksektir o yüzden ben zorlanmadım ama düşündüğün zaman ilişkiye giren insanlarız o acıtmıyorsa bu hiç acıtmaz. Benim ablamın doktoru yumrukla yapmış o yüzden çok korkmuştum.
Çok büyük bir temizlik yapmayacaksan halıları verip kendini iyi hissettikçe yapabilirsin canım ben bahar temizliği gibi heryeri dip köşe yaptım koltuklarım dolaplarım falan hep sildim aöa 32de izne ayrılmıştım o zamandan bugüne kadar yaptım yavaş yavaş kendimi fazla yormadan senin şimdi haftan ilerledi yapabilirmisin bilmiyorumBen de dün baktım siteden beğendim bir model canım onu da bu hafta hllledicem sanırım. Depo var orada durur bişey olmaz zaten. Ah ah benim temizliğim duruyor ben mi yapsam kadın mı çağırsam hiç bilmiyorum. Halıları da vericem ya sanki halıları verince kolay olur temizlik gibi.
Canım maşallah herşeyin çok iyi olmasına çok sevindim. Çatın da müsaitmiş ohh gözünaydın. Rahmin yumuşaması çok önemli bir belirti benim bildiğim. Kanala girince hızlıca ilerler bebişin yumuşaksa haberin olsun. Herşeyini hazır et bekle annesi :)))
Ay o ney ilk kez duydum yumrukla uapilir mi tovbe yarabbim allah oyle doktorlarla karsilastirmasin. Ben de gecen acildeydim. Kadinin birine yapti kadin hastaneyi yikti da korkuttu biraz. Bana da cok zor olmazmis gibime geliyor. Sonucta dedigin gibi iliskiye giriyoruz. Kac parmak buyuklugundeo acitmiyorsa o da acitmaz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?