2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Son derece haklısın canım, terbiyesizlik bu ,saygısızlık. Benim eşimin ailesi 22 saatlik mesafede burda bir bekar kaynim ise girdi ev tuttu o eşimi her haftasonu arar görüşelim dışarda diye eve gelmeye çekiniyor esimde getirmez yoruluyorum hamileyim diye ama ona bile sinir oluyorum bazen bir haftasonu birlikteyiz çalışıyoruz hafta içi yorgun oluyoruz diye. Bir de en sinir olduğum şey insanı kaale almamaları, o evi çekip çeviren, evin hanımı sensin tabiki seni aramaları müsait misin, razı misin sormaları lazimken kardeşlerini arıyorlar. Sanki sen kimsin orası kardesimizin evi der diye saymiyorlar. Yeni evliyken ben kayinpeder yapmıştı gelin de ne karışır gibisinden bir carladim şimdi hepsi haddini bilir. Hem çalışıyoruz, hem eve emek veriyoruz ogullariyla evlendik diye köle miyiz arada dişini göstermek lazım. Gamsız bu insanlar canım, ama doğum öncesi esinle gerilme hiç moralini bozma tired in dediği gibi strateji yapmak lazim

Canım ben dün mahvoldum ya rezene bir gaz yaptı ki hiç sorma. Sabaha kadar infilak edecektim az daha yani eşimi yanımdan gönderdim git içerde yat dedim. Zart zurt. Daha önce çok olmuyordu olsa da ama dün patladim

Gaz yaptığını bilmiyordum.Ben çok kullandım kızımda..Belki denk geldi diyeceğim ama bilemedim ki şimdi...
Süt arttırdığı kesin ama

Çok şeyler yazmak istoyorum kızlar şu söyledikleriniz üstüne fakat nereden nasıl başlasam bilemiyorum sadece gülüyorum acınacak halimize.. Konuşsan kötü olursun sussan daha çok binerler tepene.. Bende tutuyorum kendimi birgün patlayacağım ya hadi hayırlısı... O zaman mahkemede aliriz soluğu..

@toist hastanedeki bebek yatağı için fiyonk yapcaktın ya bacım yaptıysan foto atarmısın ya bide benim dikiş makinem yok elde dikince nasıl olurki
Canım ben elde diktim amatörce ama elde makine dikisi gibi dikip ters çevirince güzel durdu dikisleri siritmadi yani. Yanları katladim alttan ve üstten diktim ters çevirip elyaf koydum. Arkasının ortasından üstten diktim ki ortası buzulsun diye. Dikisin üstüne kurdela baglayinca dıştan diktigin yer kapanıyor. İdare eder benim için

Eklentiler

• IMAG3285.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 58
Canım EvBoregi gaz yapmaz olan gazi çıkarır dedi de demekki bende çok gaz vardı o ise yaradı çıkardı belki de, tekrar deneyeyim bakalım
Evet canım, ben çok gaz sancısı oluyorum doktor önermişti, diyetisyene gitmiştim hamile değilken o da günde 3 defa vermişti, tok tutar, yağ yakar, gaz atar diye

Canım ben dün mahvoldum ya rezene bir gaz yaptı ki hiç sorma. Sabaha kadar infilak edecektim az daha yani eşimi yanımdan gönderdim git içerde yat dedim. Zart zurt. Daha önce çok olmuyordu olsa da ama dün patladim
Ya sana bişey söyleyeyim mi bu rezene çayı bir iki çay kaşığı bebeklere de veriliyor gazını çıkartsın diye . Bence sende gaz vardı o çayda işe yaradı . İçmeye devam et bnce

Kızlar randevudan geldim şimdi, oğluşum çok iyi bir sıkıntımız yok 2900 ve 49 cm haftasıyla uyumlu dedi önden gidiyordu ama şuanda tam haftasıyla uyumlu. Çatı muayenesi yaptı çok iyi normal doğurursun dedi zaten rahmin yumuşamış artık doğuma vücut kendini hazırlamış çantan her an hazır olsun dedi. Artık haftalık kontrol edecek. Kafası şuanda tam ortada ama kanalda değil daha yavaş yavaş kanala girer dedi. Çatı muayenesinde ben hiç zorlanmadım acı çok az hissettim sadece ilk kez olduğu için kastım ama onun dışında korkulacak bir durum değil.

Evet canım, ben çok gaz sancısı oluyorum doktor önermişti, diyetisyene gitmiştim hamile değilken o da günde 3 defa vermişti, tok tutar, yağ yakar, gaz atar diye
Abovvv icmeyeymisim çürüyomuşum az daha bebisim ben o zaman düzenli içeyim de bir daha bu kadar gaz depolamayayim

Ya sana bişey söyleyeyim mi bu rezene çayı bir iki çay kaşığı bebeklere de veriliyor gazını çıkartsın diye . Bence sende gaz vardı o çayda işe yaradı . İçmeye devam et bnce
Aynen canim onu biliyordum o yüzden şaşırdım ya demek yüzde 80im gazmis benim düzenli içeyim ya garibim cocugum da içerde bogulcakmis az kalsın

Az öncede sanki içimden çıkacakmış gibi bi şeyler yapıyordu, ayy allahım 20 Nisa’na kadar gelmezse nasıl dayanıcam, her yerimden ayrı agrı sızı geliyor
Bende hem hemn gelmesini istiyorum hem de boğa burcu olsun diye yirmisinden sonra gelsin diyorum ayy eşim boğa burcu bütün özelliklerini de taşıyor . Zaten muhtemel doğum tarihimizde babasının doğum günü

Canım parmak mı sokuyo muayenede? Ne kadar sürüyor

Bebişkoya da maşallah, hadi bakalım her şey sorunsuz ilerlesin Allah'ın izniyle

Canım parmak mı sokuyo muayenede? Ne kadar sürüyor
Evet canım iki parmak sokuyor parmakları aşağı ve yukarı hareket ettiriyor. Benim parmağım 4 cm dedi eğer dedi parmaklarımı aşağı yukarı 2 şer cm hareket ettirebilirsem çatın müsait demektir dedi. Öyle çok acımadı çatı muayenesinden sonra kanama olabilir çok normal hiç telaş yapma dedi.

Abovvv icmeyeymisim çürüyomuşum az daha bebisim ben o zaman düzenli içeyim de bir daha bu kadar gaz depolamayayim
Günde bi tane ama, hamilelikten sonra iki üç içersin, şimdi sadece bir tane içebilirsin dedi benim doktor, ben çok severim yoksa ama geçenlerde bir arkadaş kanser yapıyor falan diyordu bizim aile doktor dolu, hepsi de içer normal çay içer gibi.. kaldı ki siyah çayın ve neskafenin de kanser yapma riski var sonuçta

Senin de eli kulagındadır, yoksa hiç kasılmadan fırt diye dogurcan mı kız seninki daha iyi maşallah
Ay bilmiyorum ki doguruyum artik
Hic yurumuyorum nerdeyse ya halim olmuyo ki
Söylediğini denedim canım, çok rahat yapıyorum bana her zaman yapılabilir kolay bir hareket gibi geldi buna kalırsa hiç doguramazmisiz gibi geldi :)
Yapilmiyomus kiz dogum yaklasti mi. Suan bana da her zaman yapilabilirmis gibi geliyor ama ben bunu bi instagram sayfasinda gormustum. Altindaki yorumlarda hep yapamadim iki gun sonra doguma gittim, yapamadim ertesi gun dogurdum seklindeydi

Bende hem hemn gelmesini istiyorum hem de boğa burcu olsun diye yirmisinden sonra gelsin diyorum ayy eşim boğa burcu bütün özelliklerini de taşıyor . Zaten muhtemel doğum tarihimizde babasının doğum günü
Hayırlısıyla canım inşallah, sende vajina içi batma falan yok mu? Çatı muayenen de olmadı dimi? Bu hafta sanırım? Ayy ne çok soru sordum

Ben öyle hiç takmam ya kanser yapıyormuş falan. Aldığımız nefes bile kanser yapıyor artik bu büyük şehirlerde. Ona takilirsak ohooo. Günde bir kupa içeyim hurmalarla beraber oh mis

Çok sağol tatlım yaa bunu örnek alayım akşama yapmaya çalışayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…