2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim eşim de 3. Çocuk diyor ya Belki kızımız olur diyor. Allah bunlara sağlıklı hayırlı ömür versin de ben bu zaman da 2 çocuk iyidir diyorum. Tabi Rabbim ne gösterir bilemeyiz. Hayırlısı diyelim
Bizim.bi kız bı erkek yinede 3 diyo işte :)) dedigin gibi zaman ve rabbim ne gösterirse o :)

Ne güzel senin minnak görevini yerine getiriyo benim kız çok tembel hem ters duruyo hemde hiç belirti vermiyo
Sen hiç şu döndürmek için bazı hareketler var onları yapıyomusun ? Bu haftalarda bile işe yarayanlar var . Gerçi senin bebişte tombikti dimi bzimki gibi . Ama yinede bi deneyebilirsin

M
Maşallah canım gözün aydın

Ben de begenemedim kuzum, bir tek çantamız kaldı hemen sokağa çıkacak değiliz Ya denk gelir alırız bir yerden diyorum ama nasıl olacak bilmem
Canım ben kızım da okiedog almıştım ama dağ tepe kullandım ve hala taş gibi verdiğin parayı hak ediyor resmini ekliyorum resmini bak bu 2 yıl neredeyse hergün kullanılmış kaç şehir gezmiş bir çanta :)

Daha bebeğin kıyafetlerini yıkamadım desem, bırak hastane çantasını hazırlamayı 36. Hafta da hazırlarım diyordum ama sanırım artık vakti geldi
Haftalarımız yakınmış bende aynı durumdayım ::

Gözün Aydın canım inşallah haftaya daha çok alır

Eklentiler

• 4C881AA4-4115-4B93-BC4E-2793F3DD686F.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 75
Sen hiç şu döndürmek için bazı hareketler var onları yapıyomusun ? Bu haftalarda bile işe yarayanlar var . Gerçi senin bebişte tombikti dimi bzimki gibi . Ama yinede bi deneyebilirsin

Evet canım yaptım ama işe yaramadı, ışıkta tuttum yine olmadı bende bıraktım artık hayırlısını dileyerek

Kolay Doğum için esmalar var mı acaba, okusak hem kafamız rahatlasa.. ahhh benim canım kukum ben yırtılmasından, saçma sapan kukuya atılan dikişten falan çok korkuyorum
Perine masajı diye bir şey varmış kızlar.o bölgenin esnemesini sağlıyormuş.yırtık olma ihtimali azalıyormuş düzenli yapıldığında.araştırdım biraz ama denemedim

Yaa hayırlısı tabi ki Can'ım. Nasibimiz neyse o olur. İlla normal olsun diye bi derdim Yok. Ama sadece sezaryenden daha çok tırsıyorum. Beni kan falan tutuyor. Düşüncesi bile ürkütüyor sadece.
Sırf normal olsun diye de erken gelsin istemem ben de. Gerekirse son güne kadar dursun sezaryen olayım razıyım. Yavrucaklar iyi olsun.

Kızlar çok afedersiniz de ben ilişkide de en başta acı çekiyorum yavaş yavaş olmasına rağmen. Çatı muayesinde haldir huldur dalacak yani adam napsin ilişkideki gibi yapamaz hapı yuttum yani çok acıyacak o zaman kendimi teskin edip kasmamaya çalışmaktan ve dayanmaktan başka çarem yok

Canım iki parmak kalınlığı çok birşey değil bence acı çekmezsin o kadar kasma kendini. Rahat olup bırakırsan kendini hiç sıkıntı olmaz. Zaten 1 dk bile sürmüyor emin ol.

Kizlar biz bebeğe dolap aldik ama o mobilya kokusu 1 haftadir havalandirmama rağmen çıkmıyor eşyalar kaldi ortada rezil gibi siz nasil hallettiniz acaba

Bizim yavrular aynı gün doğumlu olacaklar o zaman.Benim doktorum da 19u sezeryan demişti.keşke 20si olsun deseydim.peygamber efendimizin Doğum günü olurdu.hem de boğa burcu olurdu.19u koç oluyor.kızım ve ben boğa burcuyuz:)
Ayyy çok az kaldıııııı

Benimde öyle ne kadar sık olursa olsun yine de acıyor . Gerçi bnm rahmim tersmiş ondan acı oluyomuş doktor öyle demişti . Çok ilginç bişey bu rahim ya bak hamileyken düzeliyomuş ters rahim . Doğumdan sonra bi daha ters halini alıyomuş :)

Kizlar biz bebeğe dolap aldik ama o mobilya kokusu 1 haftadir havalandirmama rağmen çıkmıyor eşyalar kaldi ortada rezil gibi siz nasil hallettiniz acaba
Benim iki ay oldu alaşı hala kokusu var maalesef . Eşyalarıda çoktan yerleştirdim . Artık giydirceğim şeyleri bi kaç saat öncesinden çıkartıp havalandırcam

Kızlar oğlumun gelmesine 9 gün kaldı.Halen bir ismi yok
Eşim aytuğ ya da tuğra olabilir dedi
Sizce hangisi daha güzelll
Sizler karar verdiniz mi

Canım iki parmak kalınlığı çok birşey değil bence acı çekmezsin o kadar kasma kendini. Rahat olup bırakırsan kendini hiç sıkıntı olmaz. Zaten 1 dk bile sürmüyor emin ol.
Insallah dediğin gibi olur canım eşime dedim çatı muayenesine gitmeden önce fanfini yapcaz diye işe yarar bari

Vay canına allah ne güzel yaratmış ya bizi

Son düzenleme:
Benim doktorum 27 Nisan dedi sonra bende 30 olmazmi dedim olur tabi dedi hem benim doğum gunum hemde berat kandili :) ve kıZımda bende boğa oluyoruz siz anlasabiliyomusunuz ana kız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…