- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #38.961
Bizim.bi kız bı erkek yinede 3 diyo işte :)) dedigin gibi zaman ve rabbim ne gösterirse o :)Benim eşim de 3. Çocuk diyor yaBelki kızımız olur diyor. Allah bunlara sağlıklı hayırlı ömür versin de ben bu zaman da 2 çocuk iyidir diyorum. Tabi Rabbim ne gösterir bilemeyiz. Hayırlısı diyelim
Sen hiç şu döndürmek için bazı hareketler var onları yapıyomusun ? Bu haftalarda bile işe yarayanlar var . Gerçi senin bebişte tombikti dimi bzimki gibi . Ama yinede bi deneyebilirsinNe güzel senin minnak görevini yerine getiriyo benim kız çok tembel hem ters duruyo hemde hiç belirti vermiyo
Maşallah canım gözün aydınKızlar dr dan geldim. Bizim tosuncuk 1 hafta ileriydi normale dönmüş. 2750 gr 47 cm.
Başaşağı. Ama Doğum kanalında değil. En az 2 hafta daha var dedi dr. Nst de sancı görünmedi.
35+2 yiz artık :)) haftaya tekrar kontrol
İnsallah yumruklama olayi 10 yil oncesinden kalmistirSanmıyorum canım benim ablam doğuralı 10 sene oldu. Nettende baktım hep parmak diyor parmaktır büyük ihtimal hiç yumruk duymadım ablamdan başka ben.
Canım ben kızım da okiedog almıştım ama dağ tepe kullandım ve hala taş gibi verdiğin parayı hak ediyor resmini ekliyorum resmini bak bu 2 yıl neredeyse hergün kullanılmış kaç şehir gezmiş bir çanta :)Ben de begenemedim kuzum, bir tek çantamız kaldıhemen sokağa çıkacak değiliz Ya denk gelir alırız bir yerden diyorum ama nasıl olacak bilmem
Haftalarımız yakınmış bende aynı durumdayım ::Daha bebeğin kıyafetlerini yıkamadım desem, bırak hastane çantasını hazırlamayı36. Hafta da hazırlarım diyordum ama sanırım artık vakti geldi
Kızlar ben geldim kızım azda olsa almış şükür dedik napalım haftaya çarşamba görüşelim dedi doktor sezeryan gününü Ogün bana bakıp karar verelim dedi... Hadi hayırlısı ama poliklinike değil yatış servisine çağırdı neden bilmiyorum hiç öyle yapmamış sekreteri şaşırdı ... Hayırlısı olsun inşallah
Sen hiç şu döndürmek için bazı hareketler var onları yapıyomusun ? Bu haftalarda bile işe yarayanlar var . Gerçi senin bebişte tombikti dimi bzimki gibi . Ama yinede bi deneyebilirsin
Perine masajı diye bir şey varmış kızlar.o bölgenin esnemesini sağlıyormuş.yırtık olma ihtimali azalıyormuş düzenli yapıldığında.araştırdım biraz ama denemedimKolay Doğum için esmalar var mı acaba, okusak hem kafamız rahatlasa.. ahhh benim canım kukumben yırtılmasından, saçma sapan kukuya atılan dikişten falan çok korkuyorum
Yaa hayırlısı tabi ki Can'ım. Nasibimiz neyse o olur. İlla normal olsun diye bi derdim Yok. Ama sadece sezaryenden daha çok tırsıyorum. Beni kan falan tutuyor. Düşüncesi bile ürkütüyor sadece.Maşallah bizimki de o civar olacak herhalde erken gelmezse. İnşallah sağlıklıca doğurursun canım benimki bulmasa da olur malum sezeryan olacağım erken gelmesin mümkünse
Ben de suyumla sancı çektim o da 40+1 di. O
güne kadar ha geldi ha gelecek bekleyip durdum :)
Elinden geleni yapmışsın zaten . Zaten bir çoğumuzda normal görünümlü sezeryan oluruz illakiEvet canım yaptım ama işe yaramadı, ışıkta tuttum yine olmadı bende bıraktım artık hayırlısını dileyerek
İnsallah yumruklama olayi 10 yil oncesinden kalmistir
Kızlar çok afedersiniz de ben ilişkide de en başta acı çekiyorum yavaş yavaş olmasına rağmen. Çatı muayesinde haldir huldur dalacak yani adam napsin ilişkideki gibi yapamazhapı yuttum yani çok acıyacak o zaman kendimi teskin edip kasmamaya çalışmaktan ve dayanmaktan başka çarem yok
Doktor teyzemiz o vakte kadar doğmazsa 19-20 gibi sezeryanla alırız dedi teyzesi o yüzdenahh bu analar beni öldürecek zaten benimki de geldi susmaz, geldiginden beri sadece uyurken sessiz, bunun dışında sürekli bi şeyler anlatıyor, dizi yorumluyor, telefonda konuşuyor, hiç biri yoksa kuşla muhabbet ediyor. Bileklerimi kesiciiiim
Benimde öyle ne kadar sık olursa olsun yine de acıyor . Gerçi bnm rahmim tersmiş ondan acı oluyomuş doktor öyle demişti . Çok ilginç bişey bu rahim ya bak hamileyken düzeliyomuş ters rahim . Doğumdan sonra bi daha ters halini alıyomuş :)Kızlar çok afedersiniz de ben ilişkide de en başta acı çekiyorum yavaş yavaş olmasına rağmen. Çatı muayesinde haldir huldur dalacak yani adam napsin ilişkideki gibi yapamazhapı yuttum yani çok acıyacak o zaman kendimi teskin edip kasmamaya çalışmaktan ve dayanmaktan başka çarem yok
Benim iki ay oldu alaşı hala kokusu var maalesef . Eşyalarıda çoktan yerleştirdim . Artık giydirceğim şeyleri bi kaç saat öncesinden çıkartıp havalandırcamKizlar biz bebeğe dolap aldik ama o mobilya kokusu 1 haftadir havalandirmama rağmen çıkmıyor eşyalar kaldi ortada rezil gibi siz nasil hallettiniz acaba
Insallah dediğin gibi olur canımCanım iki parmak kalınlığı çok birşey değil bence acı çekmezsin o kadar kasma kendini. Rahat olup bırakırsan kendini hiç sıkıntı olmaz. Zaten 1 dk bile sürmüyor emin ol.
Vay canına allah ne güzel yaratmış ya biziBenimde öyle ne kadar sık olursa olsun yine de acıyor . Gerçi bnm rahmim tersmiş ondan acı oluyomuş doktor öyle demişti . Çok ilginç bişey bu rahim ya bak hamileyken düzeliyomuş ters rahim . Doğumdan sonra bi daha ters halini alıyomuş :)
Benim doktorum 27 Nisan dedi sonra bende 30 olmazmi dedim olur tabi dedi hem benim doğum gunum hemde berat kandili :) ve kıZımda bende boğa oluyoruz siz anlasabiliyomusunuz ana kız :)Bizim yavrular aynı gün doğumlu olacaklar o zaman.Benim doktorum da 19u sezeryan demişti.keşke 20si olsun deseydim.peygamber efendimizin Doğum günü olurdu.hem de boğa burcu olurdu.19u koç oluyor.kızım ve ben boğa burcuyuz:)
Ayyy çok az kaldıııııı
Tuğra güzel geliyor kulağaKızlar oğlumun gelmesine 9 gün kaldı.Halen bir ismi yok
Eşim aytuğ ya da tuğra olabilir dedi
Sizce hangisi daha güzelll
Sizler karar verdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?