- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #38.941
Evet yaa gelsin kavuşalım artıksonra bu çocuk niye susmuyor uyumuyor diye bebişleri çekiştiririz
Canım merak etme der zaten mayıs başı seninde nisan sonunda doğururuz gibime geliyor bana. Şurda zaten sıksak bile ne kadar kaldı. 10 güne kadar pıtır pıtır hepimiz başlayacağız doğurmaya bence.
Çok korkuyoruuuuuuuummmmm
Benimki de öyleeDoktor teyzemiz o vakte kadar doğmazsa 19-20 gibi sezeryanla alırız dedi teyzesi o yüzdenahh bu analar beni öldürecek zaten benimki de geldi susmaz, geldiginden beri sadece uyurken sessiz, bunun dışında sürekli bi şeyler anlatıyor, dizi yorumluyor, telefonda konuşuyor, hiç biri yoksa kuşla muhabbet ediyor. Bileklerimi kesiciiiim
Kolay Doğum için esmalar var mı acaba, okusak hem kafamız rahatlasa.. ahhh benim canım kukumKorkmayalım kızlar bu iş öyle de böyle de olacak diye düşünelim. Dualarımızı yapalım telkinlerimizi yapalım rahatlayalım. Bende hiç korku heyecan yok şuanda. Doktorum bile dedi on numara sakın sonradan da heyecanlanma dedi. İnşallah kafa kukuma dayanınca heyecanlanmamBir avazda çıkarıverelim hepimiz.
Bütün gün konuşup, her şeyi herkesi anlatıp bırak artık şu telefonu iki lafın belini kıralım demez miBenimki de öyleedoğurunca gelcek yakınız zaten . Doğumdan sonra en çok korktuğum şey kesin nalet bişey olurum ben annemi nasıl çekicem gözüme batar şimdi yaptığı dediği herşey diye düşünüyorum . Hoş o olmasa yanımda durcak biri de yok
Nazar boncuğu çok tatlıEki Görüntüle 2134937
Kızlar hastane için bu şeker nasıl içine bonibon badem şekeri falan da koyuyorlar bonibonmu koydursam acaba karar veremedim.
Ben de dün baktım siteden beğendim bir model canım onu da bu hafta hllledicem sanırım. Depo var orada durur bişey olmaz zaten. Ah ah benim temizliğim duruyor ben mi yapsam kadın mı çağırsam hiç bilmiyorum. Halıları da vericem ya sanki halıları verince kolay olur temizlik gibi.
Canım maşallah herşeyin çok iyi olmasına çok sevindim. Çatın da müsaitmiş ohh gözünaydın. Rahmin yumuşaması çok önemli bir belirti benim bildiğim. Kanala girince hızlıca ilerler bebişin yumuşaksa haberin olsun. Herşeyini hazır et bekle annesi :)))
Bence bonibondan daha güzel duruyor . Tabi tadı nasıldır onu bilmiyorum .Eki Görüntüle 2134937
Kızlar hastane için bu şeker nasıl içine bonibon badem şekeri falan da koyuyorlar bonibonmu koydursam acaba karar veremedim.
Bende dikişten çok korkuyorum ya acaba şu yağ sürme işini mi yapsak ki nasıl yapılıyordu . Bi de destekte yok arkadaş annem durmuş bana ben normal yapamadım sende yapamazsın hiç kestirme oranı sezeryan yap falan diyorKolay Doğum için esmalar var mı acaba, okusak hem kafamız rahatlasa.. ahhh benim canım kukumben yırtılmasından, saçma sapan kukuya atılan dikişten falan çok korkuyorum
Kolay Doğum için esmalar var mı acaba, okusak hem kafamız rahatlasa.. ahhh benim canım kukumben yırtılmasından, saçma sapan kukuya atılan dikişten falan çok korkuyorum
Nazar boncuğu çok tatlıama gelenler boyalı bunlar falan diyecek kişilerse, badem şekeri daha mantıklı
Bence bonibondan daha güzel duruyor . Tabi tadı nasıldır onu bilmiyorum .
Bencede mavi rengi çok güzelmişTadını bende hiç bilmiyorum canım tropik meyve aroma diye geçiyor. Şeker alacağım renklileri falanda var seçenek çok ama mavi daha güzel duruyor.
Kuzum dün gece ben doğuruyorum sandım, uykumdan titreyerek uyandım nasıl kasılma, 15 sn sürüyor, 5 dk sonra yeniden oluyor, lavaboya gittim su falan geldi mi diye baktım bi şey yok, sonra uyumuşum kasıla kasıla.. sabah geçmişti, hastaneye gitmemişim iyi ki, bu gidişle haftaiçi doğuracağım sanırım ilk defa böyle oldu
Kızlar ben geldim kızım azda olsa almış şükür dedik napalım haftaya çarşamba görüşelim dedi doktor sezeryan gününü Ogün bana bakıp karar verelim dedi... Hadi hayırlısı ama poliklinike değil yatış servisine çağırdı neden bilmiyorum hiç öyle yapmamış sekreteri şaşırdı ... Hayırlısı olsun inşallah
Kuzum dün gece ben doğuruyorum sandım, uykumdan titreyerek uyandım nasıl kasılma, 15 sn sürüyor, 5 dk sonra yeniden oluyor, lavaboya gittim su falan geldi mi diye baktım bi şey yok, sonra uyumuşum kasıla kasıla.. sabah geçmişti, hastaneye gitmemişim iyi ki, bu gidişle haftaiçi doğuracağım sanırım ilk defa böyle oldu
Çıkar canım benim eşim şalgam canavarı kaç defa döküldü bi bilsennnn hiçbirinin izi yokKizlarrr aglamak istiyorum. Daha iki hafta once yikamadan gelen beyaz halimin uzerine salgam suyu doktum. Tekrar aradim yikamaciyi. Cikar mi salgam suyu lekesi. Nolur cikar diyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?