2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Evet yaa gelsin kavuşalım artık sonra bu çocuk niye susmuyor uyumuyor diye bebişleri çekiştiririz

Kucağımızda olsun onu bunu bilmem gözümüzün önünde olunca daha iyi olacak gibi geliyor bana. Dün mesela çok az hareket etti hemen başladım telaşlanmaya bugünde nst de hiç durmadı doktor bile dedi çok hareketli. Sağ kasığımda bir ağrı vardı acaba birşeymi oldu diye kafamda kurdum meğerse omzunu dayamış rahim duvarına o acıtıyormuş insan herşeyde telaş yapıyor. Bir de son günler sabırsızlanıyoruz kavuşalım bence de artık kokularını çekelim içimize. Ondan sonra burda sabahlar olmasın

Çok korkuyoruuuuuuuummmmm

Korkmayalım kızlar bu iş öyle de böyle de olacak diye düşünelim. Dualarımızı yapalım telkinlerimizi yapalım rahatlayalım. Bende hiç korku heyecan yok şuanda. Doktorum bile dedi on numara sakın sonradan da heyecanlanma dedi. İnşallah kafa kukuma dayanınca heyecanlanmam Bir avazda çıkarıverelim hepimiz.

Benimki de öylee doğurunca gelcek yakınız zaten . Doğumdan sonra en çok korktuğum şey kesin nalet bişey olurum ben annemi nasıl çekicem gözüme batar şimdi yaptığı dediği herşey diye düşünüyorum . Hoş o olmasa yanımda durcak biri de yok

Kolay Doğum için esmalar var mı acaba, okusak hem kafamız rahatlasa.. ahhh benim canım kukum ben yırtılmasından, saçma sapan kukuya atılan dikişten falan çok korkuyorum

Bütün gün konuşup, her şeyi herkesi anlatıp bırak artık şu telefonu iki lafın belini kıralım demez mi

Ay canım haftaya kadın gelicek ama o kadar cok iş var ki duvarlar perdeler koltuklar filan bi günde bitcek gibi değil annemle bugün yaptık biraz bişeyler resmen yamuldum sağ kalçam batıyo yürürken istediğim gibide hareket edemiyorum temizlik yaparken zor oluyo inanki

Kızlar kucukhanim her gun kıpır kıpır olur bugun sabah uyandığımdan beri o kadar az hareket ediyor ki Panik haldeyim
Bugun sabaha karsi adet sancisi gibi sanci oldu Iki kez Ama bir iki dakikada gecti Doktor dinlenince gecerse ve duzenli degilse normaldir demisti Ama bu sancilarin ustune hareket cok az olunca saglik ocagina gittim orda kalp atışını dinledik gayet normal
Hemsire sen yorgunsan o da az hareket eder falan dedi
Ama hala gareket cok az kizlar ya Hastaneye mi gitsem bilemedim

Kolay Doğum için esmalar var mı acaba, okusak hem kafamız rahatlasa.. ahhh benim canım kukum ben yırtılmasından, saçma sapan kukuya atılan dikişten falan çok korkuyorum
Bende dikişten çok korkuyorum ya acaba şu yağ sürme işini mi yapsak ki nasıl yapılıyordu . Bi de destekte yok arkadaş annem durmuş bana ben normal yapamadım sende yapamazsın hiç kestirme oranı sezeryan yap falan diyor

Canım bende o kadar kasma kendini hareketler falan var onları yap masaj falan yap sen kendini hazırla rahatla sonra biraz. Öyle kafası devasa olmadığı sürece sanırım çok yırtık olmaz benim kayınvalidem 5 er kilo doğurmuş dikişsiz hemde 5 kilo çocuk kafasını sen düşün. Birde vücudunu esnetmeye çalış pilatesle falan. Öyle çok kötü yırtılacağını düşünmüyorum ben. Hiç duymadım ben çok yırtıldı dikişim çoktu diye normal doğum yapan için diyorum. Hep olumlu düşünelim canım inan korktuğun şeyi hep düşünürsen o seni mutlaka buluyor.

Nazar boncuğu çok tatlı ama gelenler boyalı bunlar falan diyecek kişilerse, badem şekeri daha mantıklı

Yok canım öyle boyalı diyecek insanlar değil zaten çok kimse gelmez yakın bir kaç akraba o kadar eve de gelen olur diye 50 tane yaptırcam benim akrabam yok burda eşiminde çok değil. O zaman hiç bozmayım ben bunu şeker koydurayım.

Yaa baya baya baslamis kasilman ama geçtiğine gore yalanci kasilmaymis. Gecmeseydi zaten dogum baslasinnnnn :).

Canum cok sevindim cok sukur. 2 olsun insallah sonrasinda icin rahat olsun. Hadi insallah hayirlisiyla zamaninda gelsin bebis.

Ne güzel senin minnak görevini yerine getiriyo benim kız çok tembel hem ters duruyo hemde hiç belirti vermiyo

Kizlarrr aglamak istiyorum. Daha iki hafta once yikamadan gelen beyaz halimin uzerine salgam suyu doktum. Tekrar aradim yikamaciyi. Cikar mi salgam suyu lekesi. Nolur cikar diyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…