2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar oğlumun gelmesine 9 gün kaldı.Halen bir ismi yok
Eşim aytuğ ya da tuğra olabilir dedi
Sizce hangisi daha güzelll
Sizler karar verdiniz mi

Canım bizde daha dün netleştirdik tartışa tartışa en sonunda belli oldu iki isim arasında kalmıştık ikisinide koyuyoruz şuanda en son öyle karar verdik. Bence Aytuğ daha hoş geliyor kulağa. Bizde Ediz Barlas koyuyoruz.

Ay hadi o zaman inşallah canım acımaz benimki de, atlatayim şu muayeneyi kendime güvenim gelecek valla

Ay canım kendine güven ben kabus gibi geçirdiğim bir ilk gece vakasından sonra en çok çatıdan korkuyordum meğersem hiçbir şeymiş. Vücudumuz ona göre yaratılmış zaten o çocuklar ordan çıkacak şekilde bir vücudumuz var yoksa nasıl yapardık öyle düşün. Helede biz kadınlar erkeklere göre daha güçlü ve dayanıklıyız bence hep böyle düşünerek rahatla.

Benim doktorum 27 Nisan dedi sonra bende 30 olmazmi dedim olur tabi dedi hem benim doğum gunum hemde berat kandili :) ve kıZımda bende boğa oluyoruz siz anlasabiliyomusunuz ana kız :)

Ben o ara şokları yaşadığım için doktoruma hiçbir şey diyemedim.1 ay önce verdi bana tarihi
Sen ne güzel akıl etmiş söylemişsin.Aslında sata göre oğlumun Doğum tarihi 2mayıs.Kızımda 2 mayıs doğumlu.Ne güzel olurdu 2 mayısta alabilseydi oğlumu.İkisinin Doğum günümü aynı anda çıkarırdım.Nasip işte

Kızımın huyları bana benziyor.Ama anlaşamadığımız konularda az değilll

Tuğra güzel geliyor kulağa

Tuğra bana da yakın geliyor sma tam olarak istiyormuyum bilmiyorum.Kararsız kaldım çok.Kızımın ismi Rana.Çok içime sinmişti koyarken

Evet ben de ilk gecede çok zorlandım kendimi kasmaktan, hala acıyor ilk geceki gibi en başta sonra açılıyor yavaş yavaş. O yüzden muayeneden de tırsıyorum ama kendimi salınca acimadigini geçenlerde farkettim ilişkide. Bunda da oyle yapmaya caliscam inşallah rahat olurum canım

Yaa baya baya baslamis kasilman ama geçtiğine gore yalanci kasilmaymis. Gecmeseydi zaten dogum baslasinnnnn :).
Canım bunlar artık gerçek kasılmaymış, haftasonu öyle dediler bana hastanede, ay bu ne biçim yalancı sancıymış 75 e çıktı değer dedim, bu gerçek sancı dedi hemşire, sonra doktor da onayladı

Ne güzel isminiz netleşmiş.Sağlıkla gelsin inş.Aytuğu söyleyen bendim zaten ama biraz zor söyleniyor.O düşündürüyor beni..ediz ve uras ismini ben de düşünmüştüm bir ara.Ama karar veremedik işte

Doktorun iyiyse rahat olursun canım benim doktorum önce anlattı sonra ölçtü kasma kendini dedi erkek olduğu halde rahattım ilk bir kastım kendimi sonra saldım gitti. İnsan kendini sıkınca bütün vücudu bile geriliyor bırak kukuyu ben kendimi sıkınca öyle oluyorum sanki dövmüşler gibi.

Kolay Doğum için esmalar var mı acaba, okusak hem kafamız rahatlasa.. ahhh benim canım kukum ben yırtılmasından, saçma sapan kukuya atılan dikişten falan çok korkuyorum
Canım normal doğumda kesi zorunlu...o kasılmayla bebeğin kuvvetiyle ters bir yerden yırtılma olmaması için kesi yapılıyor...

Ben Ediz ismini çok beğeniyorum Ediz i ben istedim Barlas ı eşim istedi. Aytuğ yerine Ediz ve Uras daha güzel. Birde soyadı uyumunada bakabilirsin canım. Hakketten başta belirlediğin bir isim yoksa insan çok zorlanıyor.

Merak etme doğduğunda o ismini belirliyor zaten için illaki ısınıyor bir isme kontrole gittiğimde 20 Nisan olsa olmazmi derlsene bakalım belki de olur der şansını dene :)

101 den banyo setini almış İstanbuldan kayınvalidem aranızda alan varmı nasıl güzelmi

Bence de ya. Kucagimizda olursa icimi daha rahat. Eder :/
Ayy korkutmak istemem ama bazilari asiri yirtikli ve dikisli oluyor. Kuzenim normal dogurmus kizini 3,5 kilo. Ben hep sezeryan yapti zannediyordum iki hafta ayaga kalkamadi dikisi coktu kanamasi coktu. Dikisi cok ayagada kalkamiyor denilince sezeryan yapti zannettim hep. Megersem normal dogurmus. Ama bebeginin elleri yuzunde gelmis o yuzden cok zor olmus dogumu. Hatta en son konustugumuzda gazini tutamiyordu :/ suan duzeldi mi o durumu bilmiyorum.

Kizlarrr aglamak istiyorum. Daha iki hafta once yikamadan gelen beyaz halimin uzerine salgam suyu doktum. Tekrar aradim yikamaciyi. Cikar mi salgam suyu lekesi. Nolur cikar diyin
Canim hemen sil gecer. Yikatmaya vermene bile gerek yok. Ben doguma gidene kadar seemicem halilari. Doguma gittigimde gorumcen gelsin bi eve ceki duzen versin halilari da sersin diye dusunuyorum. Zaten cocuk dogunca her seye karisacak bari isimi kolaylastiracak seyler de yapsin
Kizlar biz bebeğe dolap aldik ama o mobilya kokusu 1 haftadir havalandirmama rağmen çıkmıyor eşyalar kaldi ortada rezil gibi siz nasil hallettiniz acaba
Dolabim yok derdim yok bizim kiyafet dolabinin bir tarafini bebisime ayirdim fazlasiyla yetti.
Kızlar oğlumun gelmesine 9 gün kaldı.Halen bir ismi yok
Eşim aytuğ ya da tuğra olabilir dedi
Sizce hangisi daha güzelll
Sizler karar verdiniz mi
Tuğra daha guzel canim.
Ben ilk geceden sonra 1 ay her iliskide agri cektim ve kanamam oldu. Facia gibiydi benim icin. Ve ben hayatim boyunca bir sefer bile korkmadim ilk iliskiden. Kasmadim da kendimi. Resmen hayal kirikligiydi benim icin. Simdi de dogumdan korkmuyorum insallah ilk iliski gibi beni hayal kirikligina ugratmaz

Herkes kayınvalidesinden eşinden şikayet ediyordu. Bende annemden dertliyim. Manevi olarak o kadar kotu hissediyorum ki kendimi. Ne tedavi sürecinde doğru dürüst aradı ne gebelik sürecinde doğuma gelirim dedi amenna. K.pederin k.validengille üst üste durmayalim sırayla gelelim dedi doğuma kadar birimiz doğumdan sonra birimiz dursun yanında dedi tamam dedim eşime söyledim oda k.validemlere onlarda memnun oldular. Daha iyi olur diye. Şimdi anneme diyorum tedirginim korkarak duruyorum ne kadar erken gelirsen o kadar iyi diye verdiği cevaplar
1. Doğuma daha çok var baban burda ne yapacak (calisiyor babam)
2 erkek çocukları 9 ay 10 günü tamamlıyor daha çok
3 maaşı bekleyelim elime para geçsin bı alırız bileti sorun etme yok yok ben kimseye borçlu olmak istemem borç değil anne bizim için geliyorsun sonuçta olsun olsun
4 anne tecrübeli olsam kmseyede gerek yok kendim hallederim sanki ben cokmu şey biliyorum 3 kardeşiz nasıl bilmiyor olabilir doğumu
5 anne yabancıya gelmiyorsun sonuçta kendi evladın için geliyorsun babamda idare eder biraz. Bende biliyorum biri kocam biri evladım bende şaşırdım kaldım nasıl yapacağım diyor sanki sürekli herseyimizde basimizdaymista bunda şaşırmış gibi
Daha ilk kez bir şeyde gelecek binbir tane şey üretti. K.validemler surekli soruyor annen ne zaman gelecek diye onlara karşı beni boynu bükük biraktiriyor resmen. Vallahi eşim şu an evde olmasa hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum. Esimede söylemek istemiyorum. Mahcup olmayım diye.

Benim strateji belli direk kayinvalideme dalmak olacak bu gidişle. Pazar günü karı koca evde kalmak isterse kalır başkaları gelmek zorunda mı. Kafamda havlu çok kapı açtım onlara hala anlayan yok ya toplamda 2 yıl olmadı evleneli. Kendi hayatları uğraşları amaçları arkadaşları olmayınca anne kardeş gezmesi yapıyorlar hep. Bu arada hava ısındı haftaici de eksik olmaz gelmeleri ama rengim değişir artık. En önemlisi eş ile değil muhatap ile konuşmak çünkü gül gibi eşimden soğudum bu konuda tartıştıkça. Yeni evli ve hamile kavramını yasayamadim arkadaşım. Hele bugünlerde direk ağlama modundayim hiç tartışma yapmadan.

Kızlar nefes alıp verirken öksürürken kaburgalarımın arkası ağrıyo yani sırtımda ağrı oluyo varmı böyle bişey yaşayan

Kizlar biz bebeğe dolap aldik ama o mobilya kokusu 1 haftadir havalandirmama rağmen çıkmıyor eşyalar kaldi ortada rezil gibi siz nasil hallettiniz acaba
Çok az (bir çorba kaşığı) sirke eklediğiniz suyla silebilirsiniz, gene odayı havalandırmak şartıyla, üzerinde talaş toz kalmış olabiliyor görünmese de, biraz karbonat da ekleyebilirsiniz. Güle güle kullanın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…