- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #39.001
Vallahi eşimin ailesine karşı mahcup olmayacak olsam hiç kimseyi istemem ki k.validrmgil hazırda bekliyor gelmek için. Annem gelsin istedim doğumda ama oda beni öyle bir duruma sokuyor ki şaşırıp kalıyorumBenim de yok boşver Allah var gerisi lazım değil zaten.
Benim nefes alıp vermem zorlaştı, bazen telde konuşurken koşturuyor musun diyorlar. Bebek yukarda şuanda o sebeple sanırım, bir de oksijen ihtiyacı artıyormuş vücudun bebeğe de gittiği için. Kasılmalar ve sırt ağrıları da başladı galiba karnım semsert oluyor ağrısı sırtıma vuruyor. Acaba braxton hicks kasılmaları dedikleri bu mu ilk hamileliğimde pek anlamamıştım. 34. haftadayım sanki daha erken ama.Kızlar nefes alıp verirken öksürürken kaburgalarımın arkası ağrıyo yani sırtımda ağrı oluyo varmı böyle bişey yaşayan
Ben Ediz ismini çok beğeniyorum Ediz i ben istedim Barlas ı eşim istedi. Aytuğ yerine Ediz ve Uras daha güzel. Birde soyadı uyumunada bakabilirsin canım. Hakketten başta belirlediğin bir isim yoksa insan çok zorlanıyor.
Merak etme doğduğunda o ismini belirliyor zaten için illaki ısınıyor bir isme kontrole gittiğimde 20 Nisan olsa olmazmi derlsene bakalım belki de olur der şansını dene :)
Anlamı da çok önemli bence vereceğiniz ismin, bazı isimler tınısı güzel olsa da anlamını bilmiyoruz veya kötü bir anlamı olabiliyor. Hem söylenişi hoşunuza gidecek hem de anlamı güzel bir isim olabilir henüz netleşmediyse.Ne güzel isminiz netleşmiş.Sağlıkla gelsin inş.Aytuğu söyleyen bendim zaten ama biraz zor söyleniyor.O düşündürüyor beni..ediz ve uras ismini ben de düşünmüştüm bir ara.Ama karar veremedik işte
Hayırlısı canım biz.ne desek boş isminde doğacağı günde saatte belli hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallahDoktorum Prof canım.Çok yoğun zaten.Proğramını ona göre yapmıştır şimdi.Hem bulduğum yere de 2 saat uzaklıkta.gidip görüşmek lazım ama olmaz bence artık.
Ama özel oda olmazsa 19unda oda boşalana kadar hastanede bekletir bir kaç gün sonra alırım dedi ama ben hastanede beklemek istemiyorum.
Başka özel hastanede de ameliyat yapıyorum dedi.Hangisi olursa artık
Evet canım ismi bellidir zaten Nasip bakalım
Anlamı da çok önemli bence vereceğiniz ismin, bazı isimler tınısı güzel olsa da anlamını bilmiyoruz veya kötü bir anlamı olabiliyor. Hem söylenişi hoşunuza gidecek hem de anlamı güzel bir isim olabilir henüz netleşmediyse.
Bence seninki de Coşar yakında, aynı günlerimiz, kız mıydı yoksa seninki unutuyorum benNe güzel senin minnak görevini yerine getiriyo benim kız çok tembel hem ters duruyo hemde hiç belirti vermiyo
Sanırım ben de bundan alması için baskı yapacağım :) maşallah 2 yıl hergün ben gezsem daha çok yıpranırım, gayet iyi duruyorCanım ben kızım da okiedog almıştım ama dağ tepe kullandım ve hala taş gibi verdiğin parayı hak ediyor resmini ekliyorum resmini bak bu 2 yıl neredeyse hergün kullanılmış kaç şehir gezmiş bir çanta :)
Biz oğluma park yatak aldık ama sağolsun bizimle yatıyor hala :) Park yatak da ıvır zıvır yastık battaniye çamaşır koymak için bir sepet görevi görüyor :) Kızım kullanır inşallah diye umut ediyorum. Odasını erkenden ayırma taraftarı da değildim, oğluma yer yatağı yapayım gene dördümüz yatarız diye düşünüyorum. Çocukların anne babalarına çok ihtiyaçları var küçük yaşlarda, ilerde zaten özgürlük isteyecekler bizi bunaltmayın diyecekler :) Şimdi aile olmanın keyfini çıkaralım.kizlar daha once konusuldu mu hatirlamiyorum, konusulduysa da ben kacirmisim o kismi. ama bana bi yardim edinbebis icin yatak ne aldiniz ?
dogumdan 3-4 yasina kadar kullanabilecegim birsey olsun istiyorum. ahsap besik alsam hem hantal hem de fiyati 700-800 tl en az. park yatak alsam (sekilleri sevimsiz gibi ama) o daha rahat hareket edebilir ama fiyati onun da icindeki yatagi ile birlikte 700 tl civariaz para degil ikisi de. alip da pisman olmak istemiyorum, bi akil verin bana
Ben yapamam canım, şişmanım zaten elim yetişmez, eşime söylesem hiç işi olmaz.. o yüzden benim için çok zorPerine masajı diye bir şey varmış kızlar.o bölgenin esnemesini sağlıyormuş.yırtık olma ihtimali azalıyormuş düzenli yapıldığında.araştırdım biraz ama denemedim
Evet canım benim çok az kaldı, sen nasılsın bu arada? Çok yazmıyorsun, herşey yolunda dimi?Bizim yavrular aynı gün doğumlu olacaklar o zaman.Benim doktorum da 19u sezeryan demişti.keşke 20si olsun deseydim.peygamber efendimizin Doğum günü olurdu.hem de boğa burcu olurdu.19u koç oluyor.kızım ve ben boğa burcuyuz:)
Ayyy çok az kaldıııııı
Ya bence buyukler seker yemiyor, bunlar dogumgunleri icin daha uygun. cikolata daha mantikli. Badem sekeri de olabilir.Eki Görüntüle 2134937
Kızlar hastane için bu şeker nasıl içine bonibon badem şekeri falan da koyuyorlar bonibonmu koydursam acaba karar veremedim.
Evet işte hele ki benim oğlanın kafası kocaman, o yüzden epizyo yerine sezeryan olur tercihim yani.. yok üstüne oturamıyorsun, yok dikişler et alıyor, yok pansumanı daha zor falan.. türlü türlü işler.. o yüzden allah hayırlısını versin ne diyeyimCanım normal doğumda kesi zorunlu...o kasılmayla bebeğin kuvvetiyle ters bir yerden yırtılma olmaması için kesi yapılıyor...
Amiiiiin amiiiin. Aynen o yüzden anlatamıyorum. İçim içimi yiyor. Eşimin ailesine mahcup olamayacagimi bilsem ama işte olmuyorhiye canım sıkma canını, söyleyecek lafın oluyor böylece boşver. Allah kimseye muhtaç etmesin, yine de annedir yapacak bisey yok kalbini kırma. Ama yeri geldiğinde söyle güzelce neler hissettiğini. Eşine de anlat rahatlarsin diyemiyorum ilerde bisey olursa "annen de zaten şöyle, annen de zaten böyle" diyebilir yani hic belli olmaz. Ama hamileliğe vur ağla boşalt içini. Stres yapma. Anayi babayı bosvercez artik biz anne oluyoruz. Allah yardımcın olur sen hiç merak etme.
Tugra guzel, sana da bir tugra kolyesi aldi mi esin tamamdir.Kızlar oğlumun gelmesine 9 gün kaldı.Halen bir ismi yok
Eşim aytuğ ya da tuğra olabilir dedi
Sizce hangisi daha güzelll
Sizler karar verdiniz mi
Aynen canim cocuk olunca daha sik tartisirlar.@ginerva canim biz park yatak aldik. Ben de cirkin goruntusunden dolayi istemiyordum basta ama mantikli dusununce dogru karar verdigime inaniyorum. Cok rahat ordan oraya saniyeler icinde tasiyorsun. Cocugunda kafasini vurma veya ayaklandiginda devrilme riski vs yok. Biz 360 a aldik e bebekten. Biz aldiktan sonra 250 ye dustu suan ki fiyatini bilmiyorum ama yine uygundur. Hatta jokerdeydi sanirim 200 liraya da park yatak vardi. Bir de alip odaya koyunca gozun alisiyor cirkin gelmiyor. Tahta besikler cok hantal. Cocuk buyudukten sonra nereye koyacaksin belli degil en azindan parki katlar kaldirirsin.
Ben de ayni durumdayim
Ben cikarim disari ya tabi gorumcem ve kendi akrabalarim bizi yalniz birakirsa. Simdiden kaynanam ve kayinbabam doguma ben gidecem yarisina girmisler( koyde yasadiklarindan ikisi bir gelemiyor hayvanlara bakacak kimse yok) geyzemler gelecek, halam gelecek gorumcem zaten dibimde. Oyy oy. Her kafadan bir ses
Sabah 6 da kavga seslerine uyandim yinegercekten her problem bir yana eşle yasanan problem bir yana. Allahim kimseye yasatmasin.
Canim ona fazla takilma. Benimki de en son 33 lu haftalarda 3,5 ustuydu. En son gittigimde farkli bir doktor 2600 olctu. Doktordan doktora cihazdan cihaza cok fark ediyor takma kafana.
Bana olmustu ama iyi birsey degil canim dr a git .Hanimlar nasiliz dun gece ritmik bebek ıkınma geldi bana oluyomu sizdede cati agrimda var bu boyle baya giderken kizim dustu dudani yardi onu bak derken agrilarla uyudum bu gunde odama kapandim dinlenmek icin aksam doktor gidim diuorum ama kaynanam sana oyle geliyor diyo sizce normalmi bu
Tek degilim demekki.Bende bazen kiziyorum hamileligi ben yasiyorum depresyona o giriyor diye ama birsey diyemiyorum korkumdanEvet evli canım ikide çocuğu var ve gerçekten gelinimiz senin gibi çok güçlü ama zaman zaman o da yoruluyor çoğu şeyi söylemiyor bile kuzenime yinekafasına takacak diye en son iki hafta önce konuştuk gelinimizle oğlunun sınav sonucu çok düşük gelmiş ders çalışmak istemiyormuş önce ben gidip rehber öğretmenle konuşcam babasına söylemeyeceğim hemen yine bunuda bahane edip depresyon takılır diyordu
Aynen benimkide spor salonu bakiyor.peri masali Canım kolay gelsin bitmez bu adamların sorunları...bizimki de dün diyor ki ben bu ara kilo aldım spor salonuna yazılcam...sitenin her yeri spor yürüyüş alanı git yap...ayda 1000 küsürler verilecek beyefendi yağ yaksın diye...ben napayım bedenim enkaz olacak çocuklara bak da esas ben bi havuza falan gideyim madem öyle imkanımız varsa...dün kardeşi kahvaltıya çağırdı gitmedik haftaiçi baş başa çıkarız boşver şimdi evde misafir var yazmış kardeşine...kudurdum tabi ki...ben her zaman gelin hanımın her akrabasını ağırladım bayram yemeğine kadar...biz niye gitmiyoruz da akşam serseri gibi erkek erkeğe çıkılıyor senin bi ailen var...kızı göresi yokmuş sevmiyormuş sana ne ya kardeşin sevmiş...bizi buraya onlar var diye getirdi ama uzak tutuyor...çeşit ceşit huylar...bu da 2.bebek en anlayışlı en iyi hali yani...ailemden birileri olunca iyice boşluyor bizi...gelmesinler o zaman sen bak bana da çocuklara da böyle değişik hallere gireceksen sinirimden uyuyamadım
Yok yavrum zorlama kendini cam falan silmeye kalkma esin yapsin. Allah korusun.Yavas yavas yaparim diyorum ya benim camlar kolay siliniyor zaten esimde becerir kendim yapamazsam oda yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?