2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim de yok boşver Allah var gerisi lazım değil zaten.
Vallahi eşimin ailesine karşı mahcup olmayacak olsam hiç kimseyi istemem ki k.validrmgil hazırda bekliyor gelmek için. Annem gelsin istedim doğumda ama oda beni öyle bir duruma sokuyor ki şaşırıp kalıyorum

Kızlar nefes alıp verirken öksürürken kaburgalarımın arkası ağrıyo yani sırtımda ağrı oluyo varmı böyle bişey yaşayan
Benim nefes alıp vermem zorlaştı, bazen telde konuşurken koşturuyor musun diyorlar. Bebek yukarda şuanda o sebeple sanırım, bir de oksijen ihtiyacı artıyormuş vücudun bebeğe de gittiği için. Kasılmalar ve sırt ağrıları da başladı galiba karnım semsert oluyor ağrısı sırtıma vuruyor. Acaba braxton hicks kasılmaları dedikleri bu mu ilk hamileliğimde pek anlamamıştım. 34. haftadayım sanki daha erken ama.

Magnet yaptırdı ablam isim belli olmadığı için teslim alamıyor:)
Birkaç günde karar versek iyi olacak
Hayırlısı artık canım

Merak etme doğduğunda o ismini belirliyor zaten için illaki ısınıyor bir isme kontrole gittiğimde 20 Nisan olsa olmazmi derlsene bakalım belki de olur der şansını dene :)

Doktorum Prof canım.Çok yoğun zaten.Proğramını ona göre yapmıştır şimdi.Hem bulduğum yere de 2 saat uzaklıkta.gidip görüşmek lazım ama olmaz bence artık.
Ama özel oda olmazsa 19unda oda boşalana kadar hastanede bekletir bir kaç gün sonra alırım dedi ama ben hastanede beklemek istemiyorum.
Başka özel hastanede de ameliyat yapıyorum dedi.Hangisi olursa artık
Evet canım ismi bellidir zaten Nasip bakalım

Anlamı da çok önemli bence vereceğiniz ismin, bazı isimler tınısı güzel olsa da anlamını bilmiyoruz veya kötü bir anlamı olabiliyor. Hem söylenişi hoşunuza gidecek hem de anlamı güzel bir isim olabilir henüz netleşmediyse.

Hayırlısı canım biz.ne desek boş isminde doğacağı günde saatte belli hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah

Canım aytuğun pek bir anlamı yok tek tek harf analizi güzel ama ismin anlamı önemli
Tuğra Osmanlı da mühür
Of kafam karıştı iyice

hiye canım sıkma canını, söyleyecek lafın oluyor böylece boşver. Allah kimseye muhtaç etmesin, yine de annedir yapacak bisey yok kalbini kırma. Ama yeri geldiğinde söyle güzelce neler hissettiğini. Eşine de anlat rahatlarsin diyemiyorum ilerde bisey olursa "annen de zaten şöyle, annen de zaten böyle" diyebilir yani hic belli olmaz. Ama hamileliğe vur ağla boşalt içini. Stres yapma. Anayi babayı bosvercez artik biz anne oluyoruz. Allah yardımcın olur sen hiç merak etme.

Sanırım ben de bundan alması için baskı yapacağım :) maşallah 2 yıl hergün ben gezsem daha çok yıpranırım, gayet iyi duruyor

Biz oğluma park yatak aldık ama sağolsun bizimle yatıyor hala :) Park yatak da ıvır zıvır yastık battaniye çamaşır koymak için bir sepet görevi görüyor :) Kızım kullanır inşallah diye umut ediyorum. Odasını erkenden ayırma taraftarı da değildim, oğluma yer yatağı yapayım gene dördümüz yatarız diye düşünüyorum. Çocukların anne babalarına çok ihtiyaçları var küçük yaşlarda, ilerde zaten özgürlük isteyecekler bizi bunaltmayın diyecekler :) Şimdi aile olmanın keyfini çıkaralım.

Perine masajı diye bir şey varmış kızlar.o bölgenin esnemesini sağlıyormuş.yırtık olma ihtimali azalıyormuş düzenli yapıldığında.araştırdım biraz ama denemedim
Ben yapamam canım, şişmanım zaten elim yetişmez, eşime söylesem hiç işi olmaz.. o yüzden benim için çok zor

Evet canım benim çok az kaldı, sen nasılsın bu arada? Çok yazmıyorsun, herşey yolunda dimi?

Canım normal doğumda kesi zorunlu...o kasılmayla bebeğin kuvvetiyle ters bir yerden yırtılma olmaması için kesi yapılıyor...
Evet işte hele ki benim oğlanın kafası kocaman, o yüzden epizyo yerine sezeryan olur tercihim yani.. yok üstüne oturamıyorsun, yok dikişler et alıyor, yok pansumanı daha zor falan.. türlü türlü işler.. o yüzden allah hayırlısını versin ne diyeyim

Amiiiiin amiiiin. Aynen o yüzden anlatamıyorum. İçim içimi yiyor. Eşimin ailesine mahcup olamayacagimi bilsem ama işte olmuyor

Aynen canim cocuk olunca daha sik tartisirlar.
Rabbim huzur versin .
Bana olmustu ama iyi birsey degil canim dr a git .
Ben gittigimde istirahat vermisti.
Tek degilim demekki.Bende bazen kiziyorum hamileligi ben yasiyorum depresyona o giriyor diye ama birsey diyemiyorum korkumdan
Aynen benimkide spor salonu bakiyor.
Bizmi hamileyiz onlarmi belli degil ya ...
Yemeklere ben buara direk atliyorum valla canim cekti ayyy falan deyip babasiyla gitcekti.agzim sulanmis gb yaptim benide goturduler.
Dene derim .bebek olunca zaten cikamam.

Benim canim da kimsenin caninin istedigi bisey var mi yardima ihtiyacin var mi vs dememesi.. annem uzakta, insallah gelecek haftaya falan isleri biterse. 20sinden once dogurmam insallah. Kasiklarim fena agriyor regl gibi. Kizlar hindistan cevizi yagi alin. Butun vucudunuza kullanirsiniz. Acilmayi kolaylastiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…