- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #39.021
Canim benim ilkinde hic olmamisti .Kizlar surekli bir belirtiden, agridan sancidan ikinmadan bahsediyorsunuz. Ben de hicbiri yok. Yahu ben dogurmayacak miyim? Aranizda heralde en gec ben doguracam bana oyle geliyor
Normal canim sezeryana oyle diyorlar geneldeBenim doğumda 38+2 oluyo erken değil dimi ya
Banada oldu gecen gece aynisi cok korktum.Kuzum dün gece ben doğuruyorum sandım, uykumdan titreyerek uyandım nasıl kasılma, 15 sn sürüyor, 5 dk sonra yeniden oluyor, lavaboya gittim su falan geldi mi diye baktım bi şey yok, sonra uyumuşum kasıla kasıla.. sabah geçmişti, hastaneye gitmemişim iyi ki, bu gidişle haftaiçi doğuracağım sanırım ilk defa böyle oldu
Canim bn ozel yuruyus spor yapmiyorum.ama mesela 12 de dsari ciktim bugun eve 6 da geldim .hep ayaktaydim az oturdum dogal olarak simdide samcidan geberiyorum.Kasilma yasayan, ikinma hissi gelen, bebegin kafasini hisseden kizlar , size bir sorum olacak. Yuruyus hareket vs yapiyor musunuz? Ben cok hareketsizim acaba bu yuzden mi hicbir sey hissetmiyorum dahayarin 38 e girecem ya bende dogum belirtisi veriyim artik
Bende oyle olmustu canim dr a gozukmeden bilemezsin .Kızlar yakında doğuracak gibi hissediyorum kendimi.sürekli adet ağrısı gibi ağrım var belimde,karnımda,bacaklarımda.bugün daha şiddetli sanki.kasılmalar da oluyor sık sık ama düzenli değil.15 dakikada geldiği de oluyor saatlerce gelmediği de.daha önce normal doğum yapmış olanlar bilir,doğum belirtisi mi bu adet sancısı gibi sancılar?
Dr a sen gittin ben okuyunca cok heyecanlandim cok korktumKızlar randevudan geldim şimdi, oğluşum çok iyi bir sıkıntımız yok 2900 ve 49 cm haftasıyla uyumlu dedi önden gidiyordu ama şuanda tam haftasıyla uyumlu. Çatı muayenesi yaptı çok iyi normal doğurursun dedi zaten rahmin yumuşamış artık doğuma vücut kendini hazırlamış çantan her an hazır olsun dedi. Artık haftalık kontrol edecek. Kafası şuanda tam ortada ama kanalda değil daha yavaş yavaş kanala girer dedi. Çatı muayenesinde ben hiç zorlanmadım acı çok az hissettim sadece ilk kez olduğu için kastım ama onun dışında korkulacak bir durum değil.
Teselli etmek isterdim ama kelin ilacı misali durumdayım su anda.Benim canim da kimsenin caninin istedigi bisey var mi yardima ihtiyacin var mi vs dememesi.. annem uzakta, insallah gelecek haftaya falan isleri biterse. 20sinden once dogurmam insallah. Kasiklarim fena agriyor regl gibi. Kizlar hindistan cevizi yagi alin. Butun vucudunuza kullanirsiniz. Acilmayi kolaylastiriyor.
Ya acaba ikinci dogum icinde gereklimi cati muayenesi .Evet canım iki parmak sokuyor parmakları aşağı ve yukarı hareket ettiriyor. Benim parmağım 4 cm dedi eğer dedi parmaklarımı aşağı yukarı 2 şer cm hareket ettirebilirsem çatın müsait demektir dedi. Öyle çok acımadı çatı muayenesinden sonra kanama olabilir çok normal hiç telaş yapma dedi.
Evet canım benim çok az kaldı, sen nasılsın bu arada? Çok yazmıyorsun, herşey yolunda dimi?
Tugra guzel, sana da bir tugra kolyesi aldi mi esin tamamdir.
Kurbanlık koyun demeyelim şimdi :)) çok şükür ben de idare ediyorum canım, ödem olayı fazla bende de. Ayaklarım davul gibi, ellerim bileklerim agrısından zor duruyorum. Nefes darlığım geçti bebek dönünce.. ben de az uyuyorum, uykumdan el kol uyuşmuş uyanıyorum falan ama az kaldı diye kendimi teselli ediyorum işte.. tüm hazırlığı bitirdim, yaramazın gelmesini bekliyoruz.. Kuzey Utku oldu ismi, utkuyu ben kuzeyi babası koyduKurbanlık koyun gibi bekliyorum canım:))
19unda sezeryanım var işte.
Çok şükür iyi sayılırım.
Nefes darlığı iyice arttı o sıkıntı bende de işte.20.haftadan bu yana çekiyorum
Bi de çok az uyur oldum.
Ara ara giriyorum bazen sadece okuyorum bazen de yazıyorum işte
İsim netleşti mi sizde
Sen ne durumdasın
Ayni seyi yasiyorum bir hafta oldu bugun.montaja gelen 15gun dedi.kizimin esyalari salonun ortasinda duruyor.yikama utuleme isine gecemedim.camasirlik yatak odasinda.gorsen halimizi gocebe gibiyiz.yarinda israrla misafir geliyor.Kizlar biz bebeğe dolap aldik ama o mobilya kokusu 1 haftadir havalandirmama rağmen çıkmıyor eşyalar kaldi ortada rezil gibi siz nasil hallettiniz acaba
Aynen canim mecbur kiyafetleri yerlestirdim.Kizlar biz bebeğe dolap aldik ama o mobilya kokusu 1 haftadir havalandirmama rağmen çıkmıyor eşyalar kaldi ortada rezil gibi siz nasil hallettiniz acaba
Tugra canimKızlar oğlumun gelmesine 9 gün kaldı.Halen bir ismi yok
Eşim aytuğ ya da tuğra olabilir dedi
Sizce hangisi daha güzelll
Sizler karar verdiniz mi
Var canim bnKızlar nefes alıp verirken öksürürken kaburgalarımın arkası ağrıyo yani sırtımda ağrı oluyo varmı böyle bişey yaşayan
Canim maalesef bnde oyleyim isin kotusu hic olmadik zamandada gelip kostek olacaklar.Benim canim da kimsenin caninin istedigi bisey var mi yardima ihtiyacin var mi vs dememesi.. annem uzakta, insallah gelecek haftaya falan isleri biterse. 20sinden once dogurmam insallah. Kasiklarim fena agriyor regl gibi. Kizlar hindistan cevizi yagi alin. Butun vucudunuza kullanirsiniz. Acilmayi kolaylastiriyor.
Kızlar rezene çayı çok güzel süt arttırır.Biraz da anason atıyordum içine.
Şimdi bi de İbrahim s.oğlunun sitesinden soğuk sıkım çörek otu yağı sipariş vereceğim.Süt için çok faydalıymış.Süt dışında da çok faydası var.
öıkar inşallah, ben de çaydanlığın üst kısmını devirmiştim sadece dem yani, çıkardılar.Kizlarrr aglamak istiyorum. Daha iki hafta once yikamadan gelen beyaz halimin uzerine salgam suyu doktum. Tekrar aradim yikamaciyi. Cikar mi salgam suyu lekesi. Nolur cikar diyin
Ayni seyi yasiyorum bir hafta oldu bugun.montaja gelen 15gun dedi.kizimin esyalari salonun ortasinda duruyor.yikama utuleme isine gecemedim.camasirlik yatak odasinda.gorsen halimizi gocebe gibiyiz.yarinda israrla misafir geliyor.
Aynen canim mecbur kiyafetleri yerlestirdim.
Tugra canim
Var canim bn
Canim maalesef bnde oyleyim isin kotusu hic olmadik zamandada gelip kostek olacaklar.
Faydalari yok zararli olmasa bari
Bende de hicbisi yokKizlar surekli bir belirtiden, agridan sancidan ikinmadan bahsediyorsunuz. Ben de hicbiri yok. Yahu ben dogurmayacak miyim? Aranizda heralde en gec ben doguracam bana oyle geliyor
Canım annen belki çekiniyordur eşinden ya da eşinin ailesinden...annem bizim sorunlarımızın 10da 1ini bile bilmiyordu buna rağmen geçen hamileliğimde 38.haftada geldi...o geldikten 5 gün sonra falan doğumum oldu..hep dua ettim tek başımayken bişey olmasın diye...anneme de hak veriyorum...ha o doğumdan sonra türlü türlü laflar kavgalar oldu oglum 6 yaşında...annem bi daha doğuracak falan olursan asla gelmem kocan baksın başınızın çaresine bakın hem hizmet edip hem kötü oluyorum dedi kadın haklı...hamileligimde okul çocuk ve şeker hastalığıyla baş edemedim gelip 2 ay kaldılar bikac haftalığına gittiler haftaya falan geri gelecekler...eşimin onca rezilliğine rağmen yine bana kıyamadılar...sağdan soldan konuşan çok oluyor gitme damadın evinde öyle uzun kalınmaz vs diye saçmalık benim de evim sonuçta...üzülme boşuna dertlenme eşine söyleme anneni de anlamaya çalış...her biri bi taraftan çekiştiriyor napsın kadınlar...Amiiiiin amiiiin. Aynen o yüzden anlatamıyorum. İçim içimi yiyor. Eşimin ailesine mahcup olamayacagimi bilsem ama işte olmuyor
Bence seninki de Coşar yakında, aynı günlerimiz, kız mıydı yoksa seninki unutuyorum ben
Sıvı olandan miB Berenimo877 canım geçen 1 tencere sarmayi yağlı salçalı sosuyla beraber mutfakta halima devirdim ve bulasik makinesi parlaticisiyla 2 dkda cikardim canım deneyebilirsin. O şekilde şarap lekesi de çıkarmıştım
Nasil kullanacaz ki acilmayi kolaylastirsin diye. Ben catlamamak icin bir tek karnima suruyorum.Benim canim da kimsenin caninin istedigi bisey var mi yardima ihtiyacin var mi vs dememesi.. annem uzakta, insallah gelecek haftaya falan isleri biterse. 20sinden once dogurmam insallah. Kasiklarim fena agriyor regl gibi. Kizlar hindistan cevizi yagi alin. Butun vucudunuza kullanirsiniz. Acilmayi kolaylastiriyor.
Ay ben de yakinda sancilaniyim belirtim olsun diye gezicem tumgun oturmicam yerimeCanim benim ilkinde hic olmamisti .
Direk doguma gitmistim telas etme eninde sonunda cikacak
Normal canim sezeryana oyle diyorlar genelde
Banada oldu gecen gece aynisi cok korktum.
Canim bn ozel yuruyus spor yapmiyorum.ama mesela 12 de dsari ciktim bugun eve 6 da geldim .hep ayaktaydim az oturdum dogal olarak simdide samcidan geberiyorum.
Kendim ettim kendim buldum sarkisini soyluyorum
Bende oyle olmustu canim dr a gozukmeden bilemezsin .
Dr a sen gittin ben okuyunca cok heyecanlandim cok korktum
Ye kız afiyet şifa olsun...ooooohhhh sefan olsun....ben de 2 kaşık makarna 2 kepçe taze fasulye ve yağsız salata...5km yürüdüm...şu anda şekerim 89...bir kase de yoğurdum var geceyi noktalamak zorundayım...ben yiyemiyorum oooohhhh sen bari yeKizlar allah affetsin yarim kutu cikolata yedim ekmege simite süre sürehem de hic aç degildim aksam yemegini de cok fazla yemistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?