2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar surekli bir belirtiden, agridan sancidan ikinmadan bahsediyorsunuz. Ben de hicbiri yok. Yahu ben dogurmayacak miyim? Aranizda heralde en gec ben doguracam bana oyle geliyor
Canim benim ilkinde hic olmamisti .
Direk doguma gitmistim telas etme eninde sonunda cikacak
Benim doğumda 38+2 oluyo erken değil dimi ya
Normal canim sezeryana oyle diyorlar genelde
Banada oldu gecen gece aynisi cok korktum.
Canim bn ozel yuruyus spor yapmiyorum.ama mesela 12 de dsari ciktim bugun eve 6 da geldim .hep ayaktaydim az oturdum dogal olarak simdide samcidan geberiyorum.
Kendim ettim kendim buldum sarkisini soyluyorum
Bende oyle olmustu canim dr a gozukmeden bilemezsin .

Dr a sen gittin ben okuyunca cok heyecanlandim cok korktum

Teselli etmek isterdim ama kelin ilacı misali durumdayım su anda.

Ya acaba ikinci dogum icinde gereklimi cati muayenesi .
Ilki normal yaptim bu yetmezmi onlara

Evet canım benim çok az kaldı, sen nasılsın bu arada? Çok yazmıyorsun, herşey yolunda dimi?

Kurbanlık koyun gibi bekliyorum canım:))
19unda sezeryanım var işte.
Çok şükür iyi sayılırım.
Nefes darlığı iyice arttı o sıkıntı bende de işte.20.haftadan bu yana çekiyorum
Bi de çok az uyur oldum.
Ara ara giriyorum bazen sadece okuyorum bazen de yazıyorum işte
İsim netleşti mi sizde
Sen ne durumdasın

Kurbanlık koyun demeyelim şimdi :)) çok şükür ben de idare ediyorum canım, ödem olayı fazla bende de. Ayaklarım davul gibi, ellerim bileklerim agrısından zor duruyorum. Nefes darlığım geçti bebek dönünce.. ben de az uyuyorum, uykumdan el kol uyuşmuş uyanıyorum falan ama az kaldı diye kendimi teselli ediyorum işte.. tüm hazırlığı bitirdim, yaramazın gelmesini bekliyoruz.. Kuzey Utku oldu ismi, utkuyu ben kuzeyi babası koydu

Kizlar biz bebeğe dolap aldik ama o mobilya kokusu 1 haftadir havalandirmama rağmen çıkmıyor eşyalar kaldi ortada rezil gibi siz nasil hallettiniz acaba
Ayni seyi yasiyorum bir hafta oldu bugun.montaja gelen 15gun dedi.kizimin esyalari salonun ortasinda duruyor.yikama utuleme isine gecemedim.camasirlik yatak odasinda.gorsen halimizi gocebe gibiyiz.yarinda israrla misafir geliyor.

Kizlar biz bebeğe dolap aldik ama o mobilya kokusu 1 haftadir havalandirmama rağmen çıkmıyor eşyalar kaldi ortada rezil gibi siz nasil hallettiniz acaba
Aynen canim mecbur kiyafetleri yerlestirdim.
Kızlar oğlumun gelmesine 9 gün kaldı.Halen bir ismi yok
Eşim aytuğ ya da tuğra olabilir dedi
Sizce hangisi daha güzelll
Sizler karar verdiniz mi
Tugra canim
Kızlar nefes alıp verirken öksürürken kaburgalarımın arkası ağrıyo yani sırtımda ağrı oluyo varmı böyle bişey yaşayan
Var canim bn
Canim maalesef bnde oyleyim isin kotusu hic olmadik zamandada gelip kostek olacaklar.
Faydalari yok zararli olmasa bari

Çörekotu yağını yiyeceğiz değilmi canım

Kizlarrr aglamak istiyorum. Daha iki hafta once yikamadan gelen beyaz halimin uzerine salgam suyu doktum. Tekrar aradim yikamaciyi. Cikar mi salgam suyu lekesi. Nolur cikar diyin
öıkar inşallah, ben de çaydanlığın üst kısmını devirmiştim sadece dem yani, çıkardılar.

B Berenimo877 canım geçen 1 tencere sarmayi yağlı salçalı sosuyla beraber mutfakta halima devirdim ve bulasik makinesi parlaticisiyla 2 dkda cikardim canım deneyebilirsin. O şekilde şarap lekesi de çıkarmıştım

Ayni seyi yasiyorum bir hafta oldu bugun.montaja gelen 15gun dedi.kizimin esyalari salonun ortasinda duruyor.yikama utuleme isine gecemedim.camasirlik yatak odasinda.gorsen halimizi gocebe gibiyiz.yarinda israrla misafir geliyor.

Şu ısrarla gelmek isteyen misafirlerin hepsinin ağzına kürekle vurasım geliyo , bitanede bende var iş arkadaşı defalarca kibarca kabul etmedim bahane buldum o ısrarla gelmek istiyo gövbe yarabbim ya doğuracam az kaldı zaten çocuk görmeye gelcen işte

Aynen canim mecbur kiyafetleri yerlestirdim.

Tugra canim

Var canim bn

Canim maalesef bnde oyleyim isin kotusu hic olmadik zamandada gelip kostek olacaklar.
Faydalari yok zararli olmasa bari

Çok ilginç değilmi canım ya kaburgalarımızın arkası niye ağrır ki öksürürken bi an kalp mi acaba dedim sırta vurur falan derler ya

Amiiiiin amiiiin. Aynen o yüzden anlatamıyorum. İçim içimi yiyor. Eşimin ailesine mahcup olamayacagimi bilsem ama işte olmuyor
Canım annen belki çekiniyordur eşinden ya da eşinin ailesinden...annem bizim sorunlarımızın 10da 1ini bile bilmiyordu buna rağmen geçen hamileliğimde 38.haftada geldi...o geldikten 5 gün sonra falan doğumum oldu..hep dua ettim tek başımayken bişey olmasın diye...anneme de hak veriyorum...ha o doğumdan sonra türlü türlü laflar kavgalar oldu oglum 6 yaşında...annem bi daha doğuracak falan olursan asla gelmem kocan baksın başınızın çaresine bakın hem hizmet edip hem kötü oluyorum dedi kadın haklı...hamileligimde okul çocuk ve şeker hastalığıyla baş edemedim gelip 2 ay kaldılar bikac haftalığına gittiler haftaya falan geri gelecekler...eşimin onca rezilliğine rağmen yine bana kıyamadılar...sağdan soldan konuşan çok oluyor gitme damadın evinde öyle uzun kalınmaz vs diye saçmalık benim de evim sonuçta...üzülme boşuna dertlenme eşine söyleme anneni de anlamaya çalış...her biri bi taraftan çekiştiriyor napsın kadınlar...

Nasil kullanacaz ki acilmayi kolaylastirsin diye. Ben catlamamak icin bir tek karnima suruyorum.
Ay ben de yakinda sancilaniyim belirtim olsun diye gezicem tumgun oturmicam yerime ama enerjim yok iste.

Kizlar allah affetsin yarim kutu cikolata yedim ekmege simite süre süre hem de hic aç degildim aksam yemegini de cok fazla yemistim.
Ye kız afiyet şifa olsun...ooooohhhh sefan olsun....ben de 2 kaşık makarna 2 kepçe taze fasulye ve yağsız salata...5km yürüdüm...şu anda şekerim 89...bir kase de yoğurdum var geceyi noktalamak zorundayım...ben yiyemiyorum oooohhhh sen bari ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…