- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #39.041
Kuzum tokluk.icin 89 çöz az değilmi ya bu kadar sıkma kendiniYe kız afiyet şifa olsun...ooooohhhh sefan olsun....ben de 2 kaşık makarna 2 kepçe taze fasulye ve yağsız salata...5km yürüdüm...şu anda şekerim 89...bir kase de yoğurdum var geceyi noktalamak zorundayım...ben yiyemiyorum oooohhhh sen bari ye
Evet ya annem de öyle diyordu bugün, peki söyle bakalım sen mi tembelsin babası mıKız benim ki canım , bide kızlar erkenci olur erkekler 9 ay 10 gün bekler derler
bilmiyorum canm yaaa o kadar uzuldümki çok kızgınım anneme bu kesin.Canım annen belki çekiniyordur eşinden ya da eşinin ailesinden...annem bizim sorunlarımızın 10da 1ini bile bilmiyordu buna rağmen geçen hamileliğimde 38.haftada geldi...o geldikten 5 gün sonra falan doğumum oldu..hep dua ettim tek başımayken bişey olmasın diye...anneme de hak veriyorum...ha o doğumdan sonra türlü türlü laflar kavgalar oldu oglum 6 yaşında...annem bi daha doğuracak falan olursan asla gelmem kocan baksın başınızın çaresine bakın hem hizmet edip hem kötü oluyorum dedi kadın haklı...hamileligimde okul çocuk ve şeker hastalığıyla baş edemedim gelip 2 ay kaldılar bikac haftalığına gittiler haftaya falan geri gelecekler...eşimin onca rezilliğine rağmen yine bana kıyamadılar...sağdan soldan konuşan çok oluyor gitme damadın evinde öyle uzun kalınmaz vs diye saçmalık benim de evim sonuçta...üzülme boşuna dertlenme eşine söyleme anneni de anlamaya çalış...her biri bi taraftan çekiştiriyor napsı
Evet canım hani bimde de satıliyor ya markası bint mı ne öyle bisey 3 lira gibi bisey. Bütün halı lekelerini çıkarıyor mutlaka. Halilarim hep beyaz benim ve çok memnunumSıvı olandan mi
Canım o şaseler çok hafif eğer kan bile geldiyse senin enfeksiyon ileri gibi. Bobreklerde kum falan olmasın? Bence bi tahlil yaptır ona göre doktor ilaç yazarKızlar iyi akşamlar. İki gündür idrarımı yaparken çok zorlanıyorum. Yanma var ve idrarımı zorlayarak çıkarıyorum. Bugün tuvalet kağıdına pembelik geldi. Vajinamdan değil. Sanıyorum idrarım kanlıne yapsam bilemedim. Şu tek kullanımlık idrar yolu enfeksiyonu şaselerinden mi alıp içsem acaba. Doktora zırt pırt yazmaya çekiniyorum.
Yok kuzum tokluk 1 saat sonraki oluyor akşam yemeğini taa 6da yedim şimdi 89 olmuş o...yoğurttan bile bir miktar yükselecek zatenKuzum tokluk.icin 89 çöz az değilmi ya bu kadar sıkma kendini
Canım.kafana göre ilaç alma.sakin bı acile.git tahlil yaparlar mutlakaKızlar iyi akşamlar. İki gündür idrarımı yaparken çok zorlanıyorum. Yanma var ve idrarımı zorlayarak çıkarıyorum. Bugün tuvalet kağıdına pembelik geldi. Vajinamdan değil. Sanıyorum idrarım kanlıne yapsam bilemedim. Şu tek kullanımlık idrar yolu enfeksiyonu şaselerinden mi alıp içsem acaba. Doktora zırt pırt yazmaya çekiniyorum.
Anladım.canim az kaldı yaaa sabır :)Yok kuzum tokluk 1 saat sonraki oluyor akşam yemeğini taa 6da yedim şimdi 89 olmuş o...yoğurttan bile bir miktar yükselecek zaten
Bende aynı durumdayım ama çok erken daha ya inşallah acele etmez bizim yaramazlarBenim nefes alıp vermem zorlaştı, bazen telde konuşurken koşturuyor musun diyorlar. Bebek yukarda şuanda o sebeple sanırım, bir de oksijen ihtiyacı artıyormuş vücudun bebeğe de gittiği için. Kasılmalar ve sırt ağrıları da başladı galiba karnım semsert oluyor ağrısı sırtıma vuruyor. Acaba braxton hicks kasılmaları dedikleri bu mu ilk hamileliğimde pek anlamamıştım. 34. haftadayım sanki daha erken ama.
Yine de incele tavsiye ettim birde memnun kalmazmışsın kulaklarımı çınlatırsın artık bol bolSanırım ben de bundan alması için baskı yapacağım :) maşallah 2 yıl hergün ben gezsem daha çok yıpranırım, gayet iyi duruyor
Canım sirke ve bebek deterjanını sıcak suda karıştırdım. Onunla sildim gerçekten sirke alıyormuş kokusunuKizlar biz bebeğe dolap aldik ama o mobilya kokusu 1 haftadir havalandirmama rağmen çıkmıyor eşyalar kaldi ortada rezil gibi siz nasil hallettiniz acaba
Bence tuğra :)Kızlar oğlumun gelmesine 9 gün kaldı.Halen bir ismi yok
Eşim aytuğ ya da tuğra olabilir dedi
Sizce hangisi daha güzelll
Sizler karar verdiniz mi
Sağol canım şimdi doktoruma yazdım monurol alıp içebilirsin dedi. Geçmezse yarın bi tahlil yaptırayım.Canım o şaseler çok hafif eğer kan bile geldiyse senin enfeksiyon ileri gibi. Bobreklerde kum falan olmasın? Bence bi tahlil yaptır ona göre doktor ilaç yazar
Canım sağol. yazdım doktoruma monural al iç yazmış. Bugün onu içeyim geçmezse sabaha tahlil yaptırayım.Canım.kafana göre ilaç alma.sakin bı acile.git tahlil yaparlar mutlaka
Sizler böyle tuğra dedikçe sevmeye başladım sanki ismi
Tuğra kolyesini bilmiyordum
Bi bakayım sevenileceğim bir şeyse alsın tabi:)))
Nasil kullanacaz ki acilmayi kolaylastirsin diye. Ben catlamamak icin bir tek karnima suruyorum.
Ay ben de yakinda sancilaniyim belirtim olsun diye gezicem tumgun oturmicam yerimeama enerjim yok iste.
Seni çok iyi anlıyorum ilk doğumumda ben de bunları yaşadım. Annem 40+0 da geldi :) sonra da 12 gün durup kaçtı. Okadar ağlamıştım ki. Ama ozaman eşime alışkın değildi eşimin ailesinden çok çekiniyordu. Kala kala alıştırdım zorladım ettim. Şuan gerçekten erken bencr annelerin gelmesi için. Büyük iş vs içinse tabi bilemem ama daha 37 deyiz. Ama yine de çok haklısın insanın çok ihtiyacı oluyor. Hele ilk gebelikte. İçine atma sakın kendini depresyona sokma ve bencr kayınvalidenler iyiyse onlara yanaş. Bazı insanların karakteri bu maalesef değişmezHerkes kayınvalidesinden eşinden şikayet ediyordu. Bende annemden dertliyim. Manevi olarak o kadar kotu hissediyorum ki kendimi. Ne tedavi sürecinde doğru dürüst aradı ne gebelik sürecinde doğuma gelirim dedi amenna. K.pederin k.validengille üst üste durmayalim sırayla gelelim dedi doğuma kadar birimiz doğumdan sonra birimiz dursun yanında dedi tamam dedim eşime söyledim oda k.validemlere onlarda memnun oldular. Daha iyi olur diye. Şimdi anneme diyorum tedirginim korkarak duruyorum ne kadar erken gelirsen o kadar iyi diye verdiği cevaplar
1. Doğuma daha çok var baban burda ne yapacak (calisiyor babam)
2 erkek çocukları 9 ay 10 günü tamamlıyor daha çok
3 maaşı bekleyelim elime para geçsin bı alırız bileti sorun etme yok yok ben kimseye borçlu olmak istemem borç değil anne bizim için geliyorsun sonuçta olsun olsun
4 anne tecrübeli olsam kmseyede gerek yok kendim hallederim sanki ben cokmu şey biliyorum 3 kardeşiz nasıl bilmiyor olabilir doğumu
5 anne yabancıya gelmiyorsun sonuçta kendi evladın için geliyorsun babamda idare eder biraz. Bende biliyorum biri kocam biri evladım bende şaşırdım kaldım nasıl yapacağım diyor sanki sürekli herseyimizde basimizdaymista bunda şaşırmış gibi
Daha ilk kez bir şeyde gelecek binbir tane şey üretti. K.validemler surekli soruyor annen ne zaman gelecek diye onlara karşı beni boynu bükük biraktiriyor resmen. Vallahi eşim şu an evde olmasa hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum. Esimede söylemek istemiyorum. Mahcup olmayım diye.
Evet ya annem de öyle diyordu bugün, peki söyle bakalım sen mi tembelsin babası mıkime çekti bu kızcağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?