2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kuzum tokluk.icin 89 çöz az değilmi ya bu kadar sıkma kendini

bilmiyorum canm yaaa o kadar uzuldümki çok kızgınım anneme bu kesin.

Kızlar iyi akşamlar. İki gündür idrarımı yaparken çok zorlanıyorum. Yanma var ve idrarımı zorlayarak çıkarıyorum. Bugün tuvalet kağıdına pembelik geldi. Vajinamdan değil. Sanıyorum idrarım kanlı ne yapsam bilemedim. Şu tek kullanımlık idrar yolu enfeksiyonu şaselerinden mi alıp içsem acaba. Doktora zırt pırt yazmaya çekiniyorum.

Canım o şaseler çok hafif eğer kan bile geldiyse senin enfeksiyon ileri gibi. Bobreklerde kum falan olmasın? Bence bi tahlil yaptır ona göre doktor ilaç yazar

Canım.kafana göre ilaç alma.sakin bı acile.git tahlil yaparlar mutlaka

Bende aynı durumdayım ama çok erken daha ya inşallah acele etmez bizim yaramazlar

Sanırım ben de bundan alması için baskı yapacağım :) maşallah 2 yıl hergün ben gezsem daha çok yıpranırım, gayet iyi duruyor
Yine de incele tavsiye ettim birde memnun kalmazmışsın kulaklarımı çınlatırsın artık bol bol :))

Kizlar biz bebeğe dolap aldik ama o mobilya kokusu 1 haftadir havalandirmama rağmen çıkmıyor eşyalar kaldi ortada rezil gibi siz nasil hallettiniz acaba
Canım sirke ve bebek deterjanını sıcak suda karıştırdım. Onunla sildim gerçekten sirke alıyormuş kokusunu
Kızlar oğlumun gelmesine 9 gün kaldı.Halen bir ismi yok
Eşim aytuğ ya da tuğra olabilir dedi
Sizce hangisi daha güzelll
Sizler karar verdiniz mi
Bence tuğra :)

Canım o şaseler çok hafif eğer kan bile geldiyse senin enfeksiyon ileri gibi. Bobreklerde kum falan olmasın? Bence bi tahlil yaptır ona göre doktor ilaç yazar
Sağol canım şimdi doktoruma yazdım monurol alıp içebilirsin dedi. Geçmezse yarın bi tahlil yaptırayım.

Nasil kullanacaz ki acilmayi kolaylastirsin diye. Ben catlamamak icin bir tek karnima suruyorum.

Ay ben de yakinda sancilaniyim belirtim olsun diye gezicem tumgun oturmicam yerime ama enerjim yok iste.

Ben butun vucuduma suruyorum sadece karinda catlak olmayabilir her yerde olabilir goguste, belde, kasikta. Kilo alip vermekten. İliskiye girerken de kolaylastiriyor. Perine masajini da onla yapicam. Dogumda da surcem.

Seni çok iyi anlıyorum ilk doğumumda ben de bunları yaşadım. Annem 40+0 da geldi :) sonra da 12 gün durup kaçtı. Okadar ağlamıştım ki. Ama ozaman eşime alışkın değildi eşimin ailesinden çok çekiniyordu. Kala kala alıştırdım zorladım ettim. Şuan gerçekten erken bencr annelerin gelmesi için. Büyük iş vs içinse tabi bilemem ama daha 37 deyiz. Ama yine de çok haklısın insanın çok ihtiyacı oluyor. Hele ilk gebelikte. İçine atma sakın kendini depresyona sokma ve bencr kayınvalidenler iyiyse onlara yanaş. Bazı insanların karakteri bu maalesef değişmez

Selam kızlar. Bugün dra gittim gelişimi bir hafta geri dedi. Haftaya ilerleme olmazsa alırız dedi. Geç döllenme 35 haftalık sata göre 36 normal giderse de 2 hafta sonra alırız dedi

Kızlar haftalardır midem ekşiyor yemek borum yanıyordu.. Bugün bi hafifleme oldu hiç yok yanma falan.. Dün gece aniden istifra ettim uykudan kalkıp.. Bugün ishaldim.. Bacaklarım ağrıyor ve sol Kasığım ağrıyor.. Çocuğun hareketleri direk vajina üstünde gibi baskılı.. Soldan belime adet ağrısı gibi ağrı girdi bugün bi kaç kez... Değişik hissediyorum yaaa.. İçime şüphe düştü bu hafta doğum olur die.. Ay bilemedim belki son haftalara girince normal olarak oluyordur böyle.. Ama içim bi garip oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…