- 13 Nisan 2009
- 2.692
- 3.128
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #39.061
Üzme kendini arkadaşım. Benimki de aşağı yukarı seninkiyle aynı şeyleri söylüyor. Bir de benim kayinvalidem 3 sene önce vefat etti. Bir de oğlum var, annemin erken gelmesini geçtim artık, yeter ki doğumda yanımda olsun diyorum. Bana babanda gelsin diyor. Gelsin ama sen önden bi gel 10 gün sonra da babam gelsin diyorum. Bakalım ne olacak ne zaman teşrif edecek sevgili annem. Bir de öyle dediklerine bakma, kıyamayıp gelip hallederler herşeyi. Allah yardımcımız olsun. Yavrularımız sağlıkla gelsin de gerisi bir şekilde hallolur sıkma canınıHerkes kayınvalidesinden eşinden şikayet ediyordu. Bende annemden dertliyim. Manevi olarak o kadar kotu hissediyorum ki kendimi. Ne tedavi sürecinde doğru dürüst aradı ne gebelik sürecinde doğuma gelirim dedi amenna. K.pederin k.validengille üst üste durmayalim sırayla gelelim dedi doğuma kadar birimiz doğumdan sonra birimiz dursun yanında dedi tamam dedim eşime söyledim oda k.validemlere onlarda memnun oldular. Daha iyi olur diye. Şimdi anneme diyorum tedirginim korkarak duruyorum ne kadar erken gelirsen o kadar iyi diye verdiği cevaplar
1. Doğuma daha çok var baban burda ne yapacak (calisiyor babam)
2 erkek çocukları 9 ay 10 günü tamamlıyor daha çok
3 maaşı bekleyelim elime para geçsin bı alırız bileti sorun etme yok yok ben kimseye borçlu olmak istemem borç değil anne bizim için geliyorsun sonuçta olsun olsun
4 anne tecrübeli olsam kmseyede gerek yok kendim hallederim sanki ben cokmu şey biliyorum 3 kardeşiz nasıl bilmiyor olabilir doğumu
5 anne yabancıya gelmiyorsun sonuçta kendi evladın için geliyorsun babamda idare eder biraz. Bende biliyorum biri kocam biri evladım bende şaşırdım kaldım nasıl yapacağım diyor sanki sürekli herseyimizde basimizdaymista bunda şaşırmış gibi
Daha ilk kez bir şeyde gelecek binbir tane şey üretti. K.validemler surekli soruyor annen ne zaman gelecek diye onlara karşı beni boynu bükük biraktiriyor resmen. Vallahi eşim şu an evde olmasa hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum. Esimede söylemek istemiyorum. Mahcup olmayım diye.
Haftaya randevum var dogum tarihini konuşucaz inşallah . Ben nasipse 39 bitsin istiyorum ama dr um 38 de alma taraftarı. Kanala girme muhabbeti var ya. Senin dr çok iyiymiş, 40 'in içinde alması çok iyi olur bebeğin gelişimi açısından. Ben dr umu nasil ikna ederim acaba 39 bitince alsin bariBen 33 içindeyken yaptım canım kıyafet olayını bir iki hafta sonra da çantayı hazırladım. Sen de çok geç klmadın 22 si imiş. Sana doktorun sezeryan tarihi verdi mi. Bir tek benim doktor 40 ın içinde alacak sanırım. Herkese 38+larda verilmiş randevu
Canım link verir misin sana zahmet bide cekim mesafesi filan nasılKızlar aliexpresten aldığım kamera geldi kurduk harika gösteriyo isteyenlere tavsiye ederim..
Çörekotu yağını yiyeceğiz değilmi canım
Merak ediyorlarmis.:)))cok gelmek istiyorlarmis.oldum temizlik yapmaktan oysaki sadece yatasim var.Şu ısrarla gelmek isteyen misafirlerin hepsinin ağzına kürekle vurasım geliyo , bitanede bende var iş arkadaşı defalarca kibarca kabul etmedim bahane buldum o ısrarla gelmek istiyo gövbe yarabbim ya doğuracam az kaldı zaten çocuk görmeye gelcen işte
Çatı muayenesi çok korkulacak bir durum değil. Benim oğlumda 38. Haftada bakmıştı. Bir kac saniyelik bir acı oluyor. İlk geceki ilişkiyle kıyaslanamaz bile bence. Bana çatı muayenesinde kemik çıkıntısı var demişti normal doğum olur ama biraz zorlar demişti . 40 hafta bittiği halde oğlum kanala girmedi ve 1 tur kordonla doğdu. Sezeryan olmak zorunda kaldım . Insan 40 haftadan sonra korkuyor zaten. 9 ay karnında taşıyosun ve Allah korusun bisey olur diye sezeryanı kabul ediyosun mecburen. Sezeryanim çok zor geçti ama tabi kişiye göre değişiyor . Inşallah hepimizin hayırlı sağlıklı kolay doğumları olsunOh iyi baribenimkide ayni sebeplerden ötürü birakti. Bu ara laf sokuyorum senin yuzunden dogumum zor gececek diye ama yine orali olmuyor. O zaman korkup kasmamak lazim. Kasmayinca rahat olur. Bana cati muayenesi yapacam demedi zaten. Ama illaki yapilacak gerek dogum aninda gerek oncesinde. Kayganlastirici kullandi mi peki? Kullandigsa eger o da rahatlatiyor olabilir.
Aaa neler var tugrali. Perde askilari, duvar stickerlari. İnternetten bakin.
Kiyamam yaaYe kız afiyet şifa olsun...ooooohhhh sefan olsun....ben de 2 kaşık makarna 2 kepçe taze fasulye ve yağsız salata...5km yürüdüm...şu anda şekerim 89...bir kase de yoğurdum var geceyi noktalamak zorundayım...ben yiyemiyorum oooohhhh sen bari ye
Yaa satici ile beraber link atar misin?Kızlar aliexpresten aldığım kamera geldi kurduk harika gösteriyo isteyenlere tavsiye ederim..
Çatı muayenesi çok korkulacak bir durum değil. Benim oğlumda 38. Haftada bakmıştı. Bir kac saniyelik bir acı oluyor. İlk geceki ilişkiyle kıyaslanamaz bile bence. Bana çatı muayenesinde kemik çıkıntısı var demişti normal doğum olur ama biraz zorlar demişti . 40 hafta bittiği halde oğlum kanala girmedi ve 1 tur kordonla doğdu. Sezeryan olmak zorunda kaldım . Insan 40 haftadan sonra korkuyor zaten. 9 ay karnında taşıyosun ve Allah korusun bisey olur diye sezeryanı kabul ediyosun mecburen. Sezeryanim çok zor geçti ama tabi kişiye göre değişiyor . Inşallah hepimizin hayırlı sağlıklı kolay doğumları olsun
Dur link nasıl vercem bi bakayım hiç denemedim.. gece görüşü falan gayet başarılı seste alıyosun. Sende konuşabiliyosun cocuğun odasıyla..Canım link verir misin sana zahmet bide cekim mesafesi filan nasıl
AliExpress'te ne buldum, inanamazsınCanım link verir misin sana zahmet bide cekim mesafesi filan nasıl
Hayırlısı olsun canım bilmiyorum ki benimki yukarda falan diye mi acaba. Tamam dedi. Ben ilk sorduğumda da 39+0 da alırım demişti. Bu arada senin bebiş dönmüş mü baş aşağı. Benim hep yukarılarda takılıyorHaftaya randevum var dogum tarihini konuşucaz inşallah . Ben nasipse 39 bitsin istiyorum ama dr um 38 de alma taraftarı. Kanala girme muhabbeti var ya. Senin dr çok iyiymiş, 40 'in içinde alması çok iyi olur bebeğin gelişimi açısından. Ben dr umu nasil ikna ederim acaba 39 bitince alsin bari
Rahmetli annem de öyleydi ablamların doğumunda bir hafta zor gider duramazdı, senin annenin kurduğu cümleleri kurardı ama asıl önemli olan şu bak rahmetli annem diyorum. Ne düğünümde yanımda olabildi ne de şimdi olabilir. En azından sesini duyuyorsun mutluluğunu paylaşabilirsin. Annen olmadığında anne olmaya hazırlanmak çok daha zor inan boşver olumlu bakmaya çalış ve korkma.Herkes kayınvalidesinden eşinden şikayet ediyordu. Bende annemden dertliyim. Manevi olarak o kadar kotu hissediyorum ki kendimi. Ne tedavi sürecinde doğru dürüst aradı ne gebelik sürecinde doğuma gelirim dedi amenna. K.pederin k.validengille üst üste durmayalim sırayla gelelim dedi doğuma kadar birimiz doğumdan sonra birimiz dursun yanında dedi tamam dedim eşime söyledim oda k.validemlere onlarda memnun oldular. Daha iyi olur diye. Şimdi anneme diyorum tedirginim korkarak duruyorum ne kadar erken gelirsen o kadar iyi diye verdiği cevaplar
1. Doğuma daha çok var baban burda ne yapacak (calisiyor babam)
2 erkek çocukları 9 ay 10 günü tamamlıyor daha çok
3 maaşı bekleyelim elime para geçsin bı alırız bileti sorun etme yok yok ben kimseye borçlu olmak istemem borç değil anne bizim için geliyorsun sonuçta olsun olsun
4 anne tecrübeli olsam kmseyede gerek yok kendim hallederim sanki ben cokmu şey biliyorum 3 kardeşiz nasıl bilmiyor olabilir doğumu
5 anne yabancıya gelmiyorsun sonuçta kendi evladın için geliyorsun babamda idare eder biraz. Bende biliyorum biri kocam biri evladım bende şaşırdım kaldım nasıl yapacağım diyor sanki sürekli herseyimizde basimizdaymista bunda şaşırmış gibi
Daha ilk kez bir şeyde gelecek binbir tane şey üretti. K.validemler surekli soruyor annen ne zaman gelecek diye onlara karşı beni boynu bükük biraktiriyor resmen. Vallahi eşim şu an evde olmasa hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum. Esimede söylemek istemiyorum. Mahcup olmayım diye.
Tuğra mükemmel bir isim anlamıda güzel tuğra amblemide var ben apartmanımıza kocaman amblemini yaptırdım ışıl ışıl parlıyo ... Rabbim yavruna uzun ömürler versin inş bende Tuğba düşünüyorum başına Zeynep İnşallahSizler böyle tuğra dedikçe sevmeye başladım sanki ismi
Tuğra kolyesini bilmiyordum
Bi bakayım sevenileceğim bir şeyse alsın tabi:)))
Benim 2 hafta geri canım doktor nekadar dursa kar dedi bugun bakalım nasip nolcakSelam kızlar. Bugün dra gittim gelişimi bir hafta geri dedi. Haftaya ilerleme olmazsa alırız dedi. Geç döllenme 35 haftalık sata göre 36 normal giderse de 2 hafta sonra alırız dedi
Cnm sırf geç döllenme diye alınmaz ki hatta hiç alınmaz madem geç döllenme sata göre 41.haftayi bile bekleyebilir o zaman. Başka bir neden mi varSelam kızlar. Bugün dra gittim gelişimi bir hafta geri dedi. Haftaya ilerleme olmazsa alırız dedi. Geç döllenme 35 haftalık sata göre 36 normal giderse de 2 hafta sonra alırız dedi
Canım gözünaydın kuzucuk az da olsun almış en azından. Kaç kilo olmuş kuzu. Hareketleri nasıldı ya sen de az hissediyordun ay taktım bugün iyice pıt pıt yapıp duruyor.Benim 2 hafta geri canım doktor nekadar dursa kar dedi bugun bakalım nasip nolcak
Tuğra mükemmel bir isim anlamıda güzel tuğra amblemide var ben apartmanımıza kocaman amblemini yaptırdım ışıl ışıl parlıyo ... Rabbim yavruna uzun ömürler versin inş bende Tuğba düşünüyorum başına Zeynep İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?