2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Üzme kendini arkadaşım. Benimki de aşağı yukarı seninkiyle aynı şeyleri söylüyor. Bir de benim kayinvalidem 3 sene önce vefat etti. Bir de oğlum var, annemin erken gelmesini geçtim artık, yeter ki doğumda yanımda olsun diyorum. Bana babanda gelsin diyor. Gelsin ama sen önden bi gel 10 gün sonra da babam gelsin diyorum. Bakalım ne olacak ne zaman teşrif edecek sevgili annem. Bir de öyle dediklerine bakma, kıyamayıp gelip hallederler herşeyi. Allah yardımcımız olsun. Yavrularımız sağlıkla gelsin de gerisi bir şekilde hallolur sıkma canını

Haftaya randevum var dogum tarihini konuşucaz inşallah . Ben nasipse 39 bitsin istiyorum ama dr um 38 de alma taraftarı. Kanala girme muhabbeti var ya. Senin dr çok iyiymiş, 40 'in içinde alması çok iyi olur bebeğin gelişimi açısından. Ben dr umu nasil ikna ederim acaba 39 bitince alsin bari

Merak ediyorlarmis.:)))cok gelmek istiyorlarmis.oldum temizlik yapmaktan oysaki sadece yatasim var.

Çatı muayenesi çok korkulacak bir durum değil. Benim oğlumda 38. Haftada bakmıştı. Bir kac saniyelik bir acı oluyor. İlk geceki ilişkiyle kıyaslanamaz bile bence. Bana çatı muayenesinde kemik çıkıntısı var demişti normal doğum olur ama biraz zorlar demişti . 40 hafta bittiği halde oğlum kanala girmedi ve 1 tur kordonla doğdu. Sezeryan olmak zorunda kaldım . Insan 40 haftadan sonra korkuyor zaten. 9 ay karnında taşıyosun ve Allah korusun bisey olur diye sezeryanı kabul ediyosun mecburen. Sezeryanim çok zor geçti ama tabi kişiye göre değişiyor . Inşallah hepimizin hayırlı sağlıklı kolay doğumları olsun

Kiyamam yaa sabret az kaldi.
Kızlar aliexpresten aldığım kamera geldi kurduk harika gösteriyo isteyenlere tavsiye ederim..
Yaa satici ile beraber link atar misin?

Aminn insallah

Canım link verir misin sana zahmet bide cekim mesafesi filan nasıl
Dur link nasıl vercem bi bakayım hiç denemedim.. gece görüşü falan gayet başarılı seste alıyosun. Sende konuşabiliyosun cocuğun odasıyla..

Eklentiler

• 30627C5B-E58E-4840-B065-F3604EE5B6E9.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 73
Hayırlısı olsun canım bilmiyorum ki benimki yukarda falan diye mi acaba. Tamam dedi. Ben ilk sorduğumda da 39+0 da alırım demişti. Bu arada senin bebiş dönmüş mü baş aşağı. Benim hep yukarılarda takılıyor

Çok teşekkür ederim cevaplariniz için gün geçtikçe agirlasiyoruz. Çıktığı kadar madem yerleştireyim artık

Rahmetli annem de öyleydi ablamların doğumunda bir hafta zor gider duramazdı, senin annenin kurduğu cümleleri kurardı ama asıl önemli olan şu bak rahmetli annem diyorum. Ne düğünümde yanımda olabildi ne de şimdi olabilir. En azından sesini duyuyorsun mutluluğunu paylaşabilirsin. Annen olmadığında anne olmaya hazırlanmak çok daha zor inan boşver olumlu bakmaya çalış ve korkma.

Sizler böyle tuğra dedikçe sevmeye başladım sanki ismi
Tuğra kolyesini bilmiyordum
Bi bakayım sevenileceğim bir şeyse alsın tabi:)))
Tuğra mükemmel bir isim anlamıda güzel tuğra amblemide var ben apartmanımıza kocaman amblemini yaptırdım ışıl ışıl parlıyo ... Rabbim yavruna uzun ömürler versin inş bende Tuğba düşünüyorum başına Zeynep İnşallah

Selam kızlar. Bugün dra gittim gelişimi bir hafta geri dedi. Haftaya ilerleme olmazsa alırız dedi. Geç döllenme 35 haftalık sata göre 36 normal giderse de 2 hafta sonra alırız dedi
Benim 2 hafta geri canım doktor nekadar dursa kar dedi bugun bakalım nasip nolcak

Selam kızlar. Bugün dra gittim gelişimi bir hafta geri dedi. Haftaya ilerleme olmazsa alırız dedi. Geç döllenme 35 haftalık sata göre 36 normal giderse de 2 hafta sonra alırız dedi
Cnm sırf geç döllenme diye alınmaz ki hatta hiç alınmaz madem geç döllenme sata göre 41.haftayi bile bekleyebilir o zaman. Başka bir neden mi var

Benim 2 hafta geri canım doktor nekadar dursa kar dedi bugun bakalım nasip nolcak
Canım gözünaydın kuzucuk az da olsun almış en azından. Kaç kilo olmuş kuzu. Hareketleri nasıldı ya sen de az hissediyordun ay taktım bugün iyice pıt pıt yapıp duruyor.

Benim akşamdan beri ağrım çok oluyor ama düzenli değil bir sağ tarafımı acıtıyor bir sol tarafımı acıtıyor bu çovuk yanlamasınamı duruyor anlamadımki

Tuğra oğlunun ismimi.Benimde hoşuma gidiyor ama emin olamıyorum işte
Nasipte varsa tuğra olacak zaten
Zeynep Tuğba çok güzel
Rabbim cümlemizin yavrularına sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inş.

Sol arka kaburgam iyice acımaya başladı öksüremiyorum derin nefes alamıyorum , burnumda tıkandı , burun bandına rağmen nefes alamıyorum bu nedir ya Allahım sen şifa ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…