2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Haklısın öyle iyi anlıyorum ki seni yeni evlendigimde dugunumden itibaren bir yılı 22 saatlik mesafeden telefonla zehir ettiler bana ki, bel fıtığı oldum bir yıl topalladm operasyon gecirdm anca toparladm. Sonra baktım geriye 7 yıl konuştuğum çok sevdiğim eşime de kendime de zehir ettim hayatı ,sagligimdan oldum degmedi. Hep eşime ailesini şikayet ediyodm bunaltiyodum adamı da esimde duygusaldir arada kaliyodu hep. Sonra bir karar aldm eşime hiç onları şikayet etmedim telefonda bi kere kayinpedere carladm telefonlarını acmadm mesafe koydum bişey dediklerinde cevaplarını verdim eşim de zamanla gördü. Ben şikayet etmedikçe eşim kendi ailesinin yanlışlarından şikayet ediyordu sesimi cikarmiyodm. Anladı o da haksız olmadığımı.

Anneciğin nur içinde yatsın Allah sana ve yavruna uzun ömür versin

Yok canım benim de öyle olacak muhtemelen ikinci sezaryen olunca doğum başlamadan alınması gerekiyor 38+4 ü falan geçirmiyorlar zaten

Canım drum hem sezeryan hem ikinci doğum olunca daha fazla beklemek risk olur diyor sezeryanla ikinciye doğum yapan arkadaşlarımıda drları 38in içindeyken aldılar
Bizimkiside öyle dedi 39 beklemeyiz ,38 de alırız dedi. Geçen hafta açıklığa bakalım dedi ultrasondan görse alttan bakmayacaktı ama emin olalım diye baktı açıklık Yok ama sancım çıktı dinlen dedi cuma kontrole çağırdı kesin tarihi ozaman konuşalım dedi

Daha bebeğin kıyafetlerini yıkamadım desem, bırak hastane çantasını hazırlamayı 36. Hafta da hazırlarım diyordum ama sanırım artık vakti geldi
Bende bu hafta halletmem gerek süre azaldı strese girdim muayeneden sonra

Ben mevlüdde Yasin ,tesbihler biraz dandik duruyor pleksi ayet düşünüyorum
Hastaneye çikolata lokum . Kolonya boyalı falan bilemedim
Kızlar oğlumun gelmesine 9 gün kaldı.Halen bir ismi yok
Eşim aytuğ ya da tuğra olabilir dedi
Sizce hangisi daha güzelll
Sizler karar verdiniz mi
Bende isim yazılacak hiçbirşeyi yaptıramıom Asil isminde hemfikiriz 2. İsimde anlaşamıoz . Tam şu isim olsun diyorum isim analizine bakıorum yok anacım bulamıyorum.

101 den banyo setini almış İstanbuldan kayınvalidem aranızda alan varmı nasıl güzelmi
Benimde babam aldı ama markette gördüm iyi işte giderli olması iyi benim ilkinde yoktu suyu boşaltmak çok zordu

Nasil kullanacaz ki acilmayi kolaylastirsin diye. Ben catlamamak icin bir tek karnima suruyorum.

Ay ben de yakinda sancilaniyim belirtim olsun diye gezicem tumgun oturmicam yerime ama enerjim yok iste.
Kiz ne guzel iste yat uyu .
Ben ilk gebeligimde ikindide4 te uyanirdim.bebiste hareket etmezdi kolayda dogurdum vaktinde de geldi.seninde oyle olur ins

Kizlar bu akşam yine tuttu benim kasılmalar böyle olmuyor neden bu kadar çok oluyor anlamıyorum. Karın etlerim resmen dövülmüş gibi yavrum da hareket edemiyor böyle olunca. Afedersiniz bağırsaklarda sabahtan beri iyi çalışıyor doğuma yakın olurmuş iyice paronayak oldum. Hep kabızlık vardı bugün 3 kez tuvalete çıktım. Ben kalsiyum falan mı istesem dayanamıyorum hiç geçmiyor bu kasılmalar

Aaa koyun koyun kendimden biliyorum Tuğba iyidir

Kızlar aliexpresten aldığım kamera geldi kurduk harika gösteriyo isteyenlere tavsiye ederim..
Kamerayi cok istiyorum ben ama kizim icin degilcok merak k.validem geldiginde isiklari kapali sekilde salonun arka tarafinda gezinio saatlerce napiyo diye oluyom merakimdan.gizli cekim yapsam bigun
Selam kızlar. Bugün dra gittim gelişimi bir hafta geri dedi. Haftaya ilerleme olmazsa alırız dedi. Geç döllenme 35 haftalık sata göre 36 normal giderse de 2 hafta sonra alırız dedi
1hafta gec olunca aliyolar mimis bekletirler diye biliyordum.

Canim niye oyle oldun sen ishal iyi degil devam ederse doktora gozuk mutlaka
Benim akşamdan beri ağrım çok oluyor ama düzenli değil bir sağ tarafımı acıtıyor bir sol tarafımı acıtıyor bu çovuk yanlamasınamı duruyor anlamadımki
Bndede oluyor bazen .yan duruuor dedgin gb sanki
Sol arka kaburgam iyice acımaya başladı öksüremiyorum derin nefes alamıyorum , burnumda tıkandı , burun bandına rağmen nefes alamıyorum bu nedir ya Allahım sen şifa ver
Rabbim sifa versin canim .son gunler tikandik iyice

101 den banyo setini almış İstanbuldan kayınvalidem aranızda alan varmı nasıl güzelmi
Can'ım ben aldım. Çok beğendim. Yani hemen hemen aynı set internette 74 tl. İçinde ekstra file var bi tek. Yeşili kalmıştı bitek. Ondan aldım.

Can'ım benim üzme kendini. Annen de unutmuştur aradan yıllar geçmiş. Onlarda tecrübesiz sayılırlar. Zaten cahildik biz bişey bilmiyorduk derler sorsan.
Annen de haklı. Baban çalışıyormuş. Onun için zor.
Benim ilk hamileliğimde dr yatacaksın düşük tehliken var dedi. Anneme demiştim. Çıkıp gelmemişti kalmaya. Babam gelmiyordu o zaman bize. Kanamam başlayınca geldi şonra da düşük kürtaj oldum Zaten. Çok kırılmıştım ona. Ama inanki benden daha çok üzüldü. Fenalaştı bayıldı kadın beni öyle üzgün görünce.
Bu hamileliğimde o kadar sık geldi ki. Tecrübe etti sonuçta. Ama bu kez babam da çıkıp geliyor akşamları. İşi bizim eve tek vesait. Annemlere 2-3 vesait. O yüzden gelip rahatlıkla kalıyor. Ama yine de diken üstünde. Kendi evine gitmek istiyor. Ben de onu zor duruma sokmak istemiyorum. Ramazanda ben gidip kalacağım mesela.
Bence annenin şimdiden gelmesinde Doğum sonrası uzun kalması daha önemli. Sen hassassın bugünlerde. Mahçup olacak bir seyde Yok İnan ki. Valla erkekler hiç de mahcup hissetmiyor böyle bişey olunca. Yine de ailelerini haklı çıkarıyor. Sen anneni savun. Gelemiyor babam çalışıyor aklı kalıyor o da haklı falan de. Ki kadıncağız zorunda da değil Zaten.
Can'ım Doğum öncesi ishal olunur derler. Bi arkadaşıma dr ü söylemişti.

Mutlaka doktora görün cok gecmis olsun. Ama hamilelikte enfeksiyon cok riskli. Ve bu anlattigin enfeksiyona benziyor.
Malum ben üşengeçlikler kraliçesi oturduğum yerden heryeri idare etmem lazımdı :)
Kiz bende oyleyim :) yerimden kalkmak istemem. Salata yapacam mesela malzemeleri oturma odasina tasir oturarak yaparim :) hamileyim diye degil ha normalde de oyleyim :) ama her sey cok masrafli oldugu icin erteliyorum sindilik. Bir de ben cok tv falan izleyen birisi degilim. Bebegim yatagindaysa mesela bende gider otururum yatak odasinda :) diye dusunuyorum bakalim. Kangru alacam hem daha. Ona zor butce ayirdim kamera icin simdilik masraf yapamam
Kiz ne guzel iste yat uyu .
Ben ilk gebeligimde ikindide4 te uyanirdim.bebiste hareket etmezdi kolayda dogurdum vaktinde de geldi.seninde oyle olur ins
İnsallah ya. Gerci oglan cocugu icin 9 ay on gun diyorlar. 10 gun beklemese de olur kuzum sabirsizlaniyorum artik :)

Kizlar bu 9 ay 10 gun muhabbeti var ya. Bizim bu tahmini dogum tarihlerimiz o 10 gunu de kapsıyor degil mi?

Ben az önce parol içtim canım, şu an daha iyiyim, ağrıdan yerimde duramıyordum, her yerim ayrı ağrıyordu. Sen de varsa kullan bi tane istersen

Bende duydum cnm ama gelen yok ha bire ağrı sancı var. Beline bıçak giriyor sanki karnım taş oluyo nefes alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…