2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben az önce parol içtim canım, şu an daha iyiyim, ağrıdan yerimde duramıyordum, her yerim ayrı ağrıyordu. Sen de varsa kullan bi tane istersen
Yok cnm ya hiç içmedim hamilelikte ilaç. Allah yardım etsin inşallah hepimize.

Dahil değil desem kalbine iner değil mi dahil dahil 280 gün :)
Ahaha ben küt giderim kesin alın alın diye tutturum Ama benim doktorum beklenen tarihi 25 Nisan falan diye konuşuyordu öncedene hatta ayrıntılı da öyle demişti gelişime göre mi yorum yaptılar acaba o zaman. Şimdi her an gelebilir diyorlar zaten tahmini olarak gün yok

bilmiyorum kızlar çok hassasim o yüzden mi. Yoksa annem 6 yıla yakın yatalak anneanneme baktı hicbirsryimizde yanımızda olamadı. Teyzemi çağır o baksın biraz dedik sen de biraz bana ablama git gel yok dedi kimseye güvenip bırakmadı. Hep mahrum kaldık e şimdide böyle diyor. Tamam oda hakli ama buruluyor insan bir yerde artık. Neyse Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah. Allah kimsenin sağlığını elinden almasın.

En son gittiğimde dönmemişti sanırım sezeryan olacak diye dr da pek önemsemedi. Midemin o kadar yanması ve ekşimesi kafa yukarıda olduğu için mi dedim. O da evet dedi. Bir de kaburga kemiklerim ağrıyor kafa yukarıda olunca daha çok baskı olurmuş

Kızlar ınstagramdan pijamafırtınası diye bisayfadan önden komple düğmeli bir pijama takımı sipariş vermiştim . Kadınla geçen hafta gayet güzel yazıştık . Sözde pijama geçen hafta gelecekti yok gelmedi. Şimdi kadın cevap vermiyor yazdıklarıma. Allahtan kapıda ödemeliydi. Sizden sanki bu sayfadan alışveriş yapan olmuştu diye kalmış aklımda. Hangi arkadaştı acaba

Aman Can'ım iyi ki kapıda ödemeymiş.
Bence bu saatten sonra gelse de güvenip teslim alma kargoyu.

Haklısınız ya 40 hafta artı bir 10 gün daha mı aman allahım
Hergün sancınız var vs nereye kadar dayanabileceksiniz haklısınız. Senin kilo boy kafa hepsi birden önde mi acaba. Öyle olunca doğumu da öne çekiyorlar. Biz de mesela sadece kilo önde ya da sadece boy. Sizinki komple önde sanırım yanlışsam düzelt :)

Bugun kontrolum vardi benimde bebek iyiymis ama ben iui degilmisim tansiyonim arka 15 /10 cikinca dogumhaneye sevk edildim yatis yapolicakti ama ben hem bebeklerime bakicak kimsem olmadigi hem hazirligim olmafigi hem kuafore gidemeigim icin hastaneden kactim. Ilaclarimi ictim iyimi oldum bilmiyorum ama kendi doktorumu bekliycem peraembe gunu gun vericek kendi doktorum. Bu arada bugunde kendi doktorumdan almiatim bi vaktim baska bolumde karisiklik oldu heraldehastaneden kacma nedenimin coguda korku. Nereye kadar kacicam acaba allah bana akil fiir versin.

Aman Can'ım iyi ki kapıda ödemeymiş.
Bence bu saatten sonra gelse de güvenip teslim alma kargoyu.
Sorma ya ben de öyle düşündüm. Bir de ınstagramdan sürekli fotoğraf ekliyor müşteri memnuniyeti diye yazışmaları falan koyuyor. Var bi düzen bu işte

Güzelce doyur karnını öyle git hastaneye canım nst yanlış çıkmasın sonra. Birşey yoktur allahın izniyle ama kalbin rahat eder plasentanın durumunu öğrenirsin en azından

Malesef gitmek nasip olmadi bana esim aksam onda eve geldi babamda yatiya kaynanam derken nasip olmadi ama ben hazirlikliyim bin sukur bu gun iyi bi dinlenmis oldum ikkez evde bu kadar bos kaldim ama yine kizimi baktim yemekleri pisirdim. Ama anladimki evde bu aralar hic iyi beslenmiyorum

Canım bir yakınım öyle çok yakın doğum yaptı. Okadar üzgündü ki hamileliği eziyet etmekle geçti kendine. Gel gör ki doğumu da sonrası da harika geçti. Şimdi büyüdü bir yaşında olacak en küçüğü. Allah yardım etti de ortanca çok uslu kendine yetebilen bir bebişti. Senin de öyle olacak çok stres yapmamaya çalış. Sen tecrübelisin vücut kendini ne kadar çabuk toparlıyor biliyorsun. Verdiyse allah vardır bir hayır bir bildiği. Yardımını da esirgemeyecektir. Stres yapıyorsan tansiyonunu da etkiler. Bir de idrarda protein kaçağı var mı diye bakıyorlar öyle yüksek olunca

Benimki cogu sitresden evden dinlenmem gerek olmadi persembeden beri evdede yoruldum. Bi bu gun daha iyiydi. Ama ritmik boyle dansozlerin karni nasil oymatir asa dogru onum gibi birsey oldu bebek asa inme calisiyorda icinden ikinmak gelir gibi birsey

Valla canım benim ilk kız 32 de döndğ aşağı bir daha da çıkmamştı ama midem hep yanmıştı inan. Bu da sabah yukarıdaydı şimdi aşağıdan hıçkırıyor ama hiç midem yanmıyor diyebilirim. Sadece salata yiyince yanıyır farkettim. Ben kafa aşağıdayken nefessiz kalıyorum yukardayken daha rahatım. Bir cinslik var bende cidden herkesin tam tersi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…