2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İkinciler böyle oluyo heralde benim basından beri bu hiç cıkmadı gibi sanki asagılardaydı hep bende hareket etmesini özlücem ya doğumdan sonra cok garip oluyo insan hareket bitince
Aynen öyle canım ben farkettim ki kızım kafasını yukarı dondurdugunde karnım yukarı çıkıyor adaya dönünceye asa iniyor :)) ayy az kaldı daha evim badana olacak çok iş var cok

Ay ben halen içiyorum canım içmeyeyim o zaman doktorumda hiç bahsetmedi magnezyum falan bende devam ediyorum demedim. Neden içilmiyormuş ki son ay
Kasılmaları kesiyormuş canım. O kasılmalar da aslında faydalı rahimi alıştırıp rahim ağzını yumuşatıyor. Ben sezeryanlıyım diye içiyorum hala. Sen normal düşünüyorsun doktoruna bir sor istersen

Bugün yorumlar kısmına yazdım. Siparişim gelmedi ve cevapta vermiyorsunuz dedim. Hemen anında yorumumu silmiş ve dm den yazmış buyrun yardımcı olayım. Hemen bakıyorum gözden kaçmıştır falan... ama yine cevap yok bu kadar yazmış. Bi gariplik var anlamadim gitti. Çokta lazım değil pijamasi ama dikkat edin diye yazdım burdan

Ya kızlar kreşten kızımı almaya gittim sınıf ablası karnınız küçük bebek minik olcak galiba dedi çokmu ufak doğarki bebeğim yaa 35.haftada 2600grdı
Onunla hiç ama hiç ilgisi yok. Oğlumda benimde karnım küçüktü ve kaç kişi bebek zayıf doğacak dedi. Dr uma sormuştum. Hiç alakası yok iç karnın geniştir ne güzel işte demişti ve oğlum 3.570 gr doğdu maşallah daha ne olsun. Kimseye kulak asma canım millet boş konuşmayı çok seviyor

Kadının adı besime demi canım. Bana öyle demişti. Bugün yazdım yorumlar kısmına anında yorumumu sildi ve dm den yardımcı olayım dedi. Yok yine yazmıyor. Hiç hoş değil yaptığı. Bir de ilk yazışmada bana güvenin falan yazmıştı

Ay gerçektenmi çok sevindim yaa akşam akşam şom ağızlı konuştu işte zaten sezeryan olacak diye gününden önce alıncak bide böyle diyince üzüldüm açıkçası.

Cok ilginc hercekten. Acaba sizi taniyan, sizin tanımadığınız birisi falan mi? Hani boyle desifre olmak istemiyor gibi bir tavri var suan. Hayir baska ne ilabilir ben de merak ediyorum. Urun elinde yoksa yok dersin. Ne biliyim gecikme olacaksa gecikecek dersin. Acaba farkli sayfalardan mi bahsediyorsunuz burdaki memnun ilanlarla. Ayni isimle birsuru sayfa oluyor.

Ya kızlar kreşten kızımı almaya gittim sınıf ablası karnınız küçük bebek minik olcak galiba dedi çokmu ufak doğarki bebeğim yaa 35.haftada 2600grdı
Ay takma buna bosver. Benim karnimda kucuk. Goren herkes nasil 9 ayliksin diyor. Bazar edecekler diye korkuyorum. Daha eski kiyafetlerim geliyor üstüme. Bence hic alakasi yok annenin aldigi kiloyla, gobeginin buyukluguyle bebegin kilosunun.

Ay takma buna bosver. Benim karnimda kucuk. Goren herkes nasil 9 ayliksin diyor. Bazar edecekler diye korkuyorum. Daha eski kiyafetlerim geliyor üstüme. Bence hic alakasi yok annenin aldigi kiloyla, gobeginin buyukluguyle bebegin kilosunun.
Sağol canım yaa şu aralar en son ihtiyacım olan şey gereksiz boş can sıkıcı yorumlar ama o da denk geldi işte.

Aynen canım adı besime, bence de hiç hoş değil valla çok üzüldüm böyle yapmasına sana. Müşteri kaybediyor işte

Canım onla alakası yok benim dün randevumda 2900 çıktı ve karnım burdaki fotoğraflardaki gibi çok değil. Karnım çok çabuk çıktı ama çok büyümedi bence yapısal bir durum eşim bile diyor ablamınki kocamandı seninki minicik diye. Tamamen yapısal bence. Dün gittiğimde 36+3 düm ben seninkide gayet normal.

Inşallah unutur gecmez cocuk yetiştirmek zor

stres yapma kuzum gelip geçici şeyler inanki. çocuk bu daha neler yapacaklar kim bilir. yavaş yavaş bulacak kendi kişiliğini. kafana takma lütfen
Hormonlar geccek ins canım
Engellemede yok yada sadece sectim kanalları izlesin gibi seyde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…