- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #39.361
Aynen öyle canım ben farkettim ki kızım kafasını yukarı dondurdugunde karnım yukarı çıkıyor adaya dönünceye asa iniyor :)) ayy az kaldı daha evim badana olacak çok iş var cokİkinciler böyle oluyo heralde benim basından beri bu hiç cıkmadı gibi sanki asagılardaydı hep bende hareket etmesini özlücem ya doğumdan sonra cok garip oluyo insan hareket bitince
Sagolasin sayfalar o kadar hizli ilerliyoki geriye donemiyorum:)Abese 19-20. Ayetler cnm paylasmistm dun arapcasi ve mealiyle beraber
Kasılmaları kesiyormuş canım. O kasılmalar da aslında faydalı rahimi alıştırıp rahim ağzını yumuşatıyor. Ben sezeryanlıyım diye içiyorum hala. Sen normal düşünüyorsun doktoruna bir sor istersenAy ben halen içiyorum canım içmeyeyim o zaman doktorumda hiç bahsetmedi magnezyum falan bende devam ediyorum demedim. Neden içilmiyormuş ki son ay
Maşllah canım gerçekten aşağıdaCanım benide gören teyzeler aynı seyi diyo ben cok anlamıyorum üç haftaya dogurursun sen dedi biri
3 haftaya kalmazsın bence:) keşke benimde okadar aşağıda olsaCanım benide gören teyzeler aynı seyi diyo ben cok anlamıyorum üç haftaya dogurursun sen dedi biri
İnşallah canım cehalet mutluluk walla şimdi biliyor olmanın yükü var omuzlarımdaİlkinde karambolü geliyoda ikincide bilince ne olduğunu insan biraz tirsmiyo değil inşallah kolaylıkla atlatiriz
Maşallah ya çok güzel kilosuz bir hamile :)Benim erkek böyle sivri ondan dedim bak
Kesildi mi Peki daha iyi misin. Bana çok fayda etmiştiDoğrudur banada doktor sancılarım kesilsin diye verdi günde iki defa içiyorum
Ben heyecandan transa girmişim o anlarda. Şimdi kızımı doya doya izlerim koklarım severim diye umut ediyorum kızlar :)İnşallah canım cehalet mutluluk walla şimdi biliyor olmanın yükü var omuzlarımda
Bugün yorumlar kısmına yazdım. Siparişim gelmedi ve cevapta vermiyorsunuz dedim. Hemen anında yorumumu silmiş ve dm den yazmış buyrun yardımcı olayım. Hemen bakıyorum gözden kaçmıştır falan... ama yine cevap yok bu kadar yazmış. Bi gariplik var anlamadim gitti. Çokta lazım değil pijamasi ama dikkat edin diye yazdım burdanBelki bir saglik durumu cenazesi vs vardir ya:/ herkes memnun acaba sana neden hoyle yapti?
Canim benim de tansiyonum 15/11 olmustu bana da yatis verecekti. Ben de erken dogum icin verecek sandim haftam da erkendi. Sagolsun hic aciklama vs yapmadi. Bende kabul etmedim yatisi eve geldim. Ama sonra ogrendim ki tansiyon takibi icin yatis veriliyormus. Yani 24 saat yatacaksin saat basi tansiyonunu olcecekler. Bende devletteydim allaha sukur hic dogru duzgun aciklama yapmaz ki devletin doktorlari.
Ay insallah dogumun yaklastiginin belirtisidir cunku bende tek belirti bu :/ ishal gibi degilim de iste gunde en kötü 2 sefer cikiyorum ve cok rahat oluyor valla ozlemisim insallah nazar degmez
Onunla hiç ama hiç ilgisi yok. Oğlumda benimde karnım küçüktü ve kaç kişi bebek zayıf doğacak dedi. Dr uma sormuştum. Hiç alakası yok iç karnın geniştir ne güzel işte demişti ve oğlum 3.570 gr doğdu maşallah daha ne olsun. Kimseye kulak asma canım millet boş konuşmayı çok seviyorYa kızlar kreşten kızımı almaya gittim sınıf ablası karnınız küçük bebek minik olcak galiba dedi çokmu ufak doğarki bebeğim yaa 35.haftada 2600grdı
Kadının adı besime demi canım. Bana öyle demişti. Bugün yazdım yorumlar kısmına anında yorumumu sildi ve dm den yardımcı olayım dedi. Yok yine yazmıyor. Hiç hoş değil yaptığı. Bir de ilk yazışmada bana güvenin falan yazmıştıaynen canım ben de memnun kaldım. kadın adını falan da söylemişti, çok şaşırdım arkadaşa böyle yapmasına. benim de yazasım geldi üzüldüm valla. bir de yardımcı olmustu yani. belki de karışıklık mı ne oldu artık bilemedim. inşallah mağdur etmez arkadaşı da
Ay gerçektenmi çok sevindim yaa akşam akşam şom ağızlı konuştu işte zaten sezeryan olacak diye gününden önce alıncak bide böyle diyince üzüldüm açıkçası.Onunla hiç ama hiç ilgisi yok. Oğlumda benimde karnım küçüktü ve kaç kişi bebek zayıf doğacak dedi. Dr uma sormuştum. Hiç alakası yok iç karnın geniştir ne güzel işte demişti ve oğlum 3.570 gr doğdu maşallah daha ne olsun. Kimseye kulak asma canım millet boş konuşmayı çok seviyor
Cok ilginc hercekten. Acaba sizi taniyan, sizin tanımadığınız birisi falan mi? Hani boyle desifre olmak istemiyor gibi bir tavri var suan. Hayir baska ne ilabilir ben de merak ediyorum. Urun elinde yoksa yok dersin. Ne biliyim gecikme olacaksa gecikecek dersin. Acaba farkli sayfalardan mi bahsediyorsunuz burdaki memnun ilanlarla. Ayni isimle birsuru sayfa oluyor.Bugün yorumlar kısmına yazdım. Siparişim gelmedi ve cevapta vermiyorsunuz dedim. Hemen anında yorumumu silmiş ve dm den yazmış buyrun yardımcı olayım. Hemen bakıyorum gözden kaçmıştır falan... ama yine cevap yok bu kadar yazmış. Bi gariplik var anlamadim gitti. Çokta lazım değil pijamasi ama dikkat edin diye yazdım burdan
Ay takma buna bosver. Benim karnimda kucuk. Goren herkes nasil 9 ayliksin diyor. Bazar edecekler diye korkuyorum. Daha eski kiyafetlerim geliyor üstüme. Bence hic alakasi yok annenin aldigi kiloyla, gobeginin buyukluguyle bebegin kilosunun.Ya kızlar kreşten kızımı almaya gittim sınıf ablası karnınız küçük bebek minik olcak galiba dedi çokmu ufak doğarki bebeğim yaa 35.haftada 2600grdı
Sağol canım yaa şu aralar en son ihtiyacım olan şey gereksiz boş can sıkıcı yorumlar ama o da denk geldi işte.Ay takma buna bosver. Benim karnimda kucuk. Goren herkes nasil 9 ayliksin diyor. Bazar edecekler diye korkuyorum. Daha eski kiyafetlerim geliyor üstüme. Bence hic alakasi yok annenin aldigi kiloyla, gobeginin buyukluguyle bebegin kilosunun.
Aynen canım adı besime, bence de hiç hoş değil valla çok üzüldüm böyle yapmasına sana. Müşteri kaybediyor işteKadının adı besime demi canım. Bana öyle demişti. Bugün yazdım yorumlar kısmına anında yorumumu sildi ve dm den yardımcı olayım dedi. Yok yine yazmıyor. Hiç hoş değil yaptığı. Bir de ilk yazışmada bana güvenin falan yazmıştı
Ya kızlar kreşten kızımı almaya gittim sınıf ablası karnınız küçük bebek minik olcak galiba dedi çokmu ufak doğarki bebeğim yaa 35.haftada 2600grdı
Haklısın canım kötü de bence kötü şeyleri düşünmeyelim iyi şeylere odaklanalımAyy ne bilim canim soyle bi hayal edince kotu bi durum yaa
Inşallah unutur gecmez cocuk yetiştirmek zorKızdıkça pekişiyor maalesefsöylediğin kelimelerin bir anlamı yok maalesef başka kelimelerle anlat derdini diyebilirsin. Sen bilirsin ama anlamsız. BU kelimeler gibi. Ayıp yapma dokunma derseniz üstüne gider malum kardeş etkisi bunlar bence. Bir de tam inat yaşı üzülmeyin geçecektir. Aşırı tepki vermediğimiz sürece karakterine geçmez unuturlar
Hormonlar geccek ins canımstres yapma kuzum gelip geçici şeyler inanki. çocuk bu daha neler yapacaklar kim bilir. yavaş yavaş bulacak kendi kişiliğini. kafana takma lütfen
Engellemede yok yada sadece sectim kanalları izlesin gibi seyde yokBen anlamiyorum bu inme cikma islerinden. Ama tam dogurdu doguracak 9 aylik duruyorsun :) bence az kalmis.
Bu youtube a sinir oluyorum. Allah sabir versin. Tehtit etmeyin cocugunuzu ama uzuldugunuzu belli edin.
Ben iste ertesi gune kalinca kendim yiyemiyorum kiboyle abidik gubidik huylar edindim hamilelikte sadece corbayi iciyorum o da ertesi gunu oylen. Aksama bile icemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?