2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar bnm de muayenem gayet iyi geçti . Bebişim hala baş aşağı ters dönmemiş çok şükür kaç gündür korkuyodm suyum normale dönmüş . Bebiş geçen hafta 3100 gr gzüktü bu hafta 3000 gr yüksek çıkmasından daha çok korkuyodum az çıkması işime geldi nst de sancı yok . Çatı muayenesini sordum önümüzdeki hafta suyunun durumuna göre yaparız dedi eğer suyum iyi olursa 39. Hafta yapcakmış bizden hberler böyle henüz kızımın gelmeye niyeti yok gibi

Merhaba kızlar, uzun zamandır yazamıyorum ama okuyabildiğim kadarıyla yazdıklarınızı okudum. Malum bu ara yazışmalara yetişmek pek mümkün değil
Evde tadilat ve badana işleri vardı. Hâlâ da bitmedi, temizliğin yarısı duruyor
35. Haftadayım daha bebişin kıyafetleri yıkanmadı kıyafetleri yıkarken dikkat etmem gereken bir şey var mı, etiket kesimi vs. konusunda?

Ben etiketlerini kesmedim. Yikama talimatı vs yaziyor diye. Giydirirken keserim. Daha dogrusu rahatsiz oldugunu hissedrsem keserim. Onun disinda dusuk ayarda kisa programda yikayabilirsin.

Doğrudur banada doktor sancılarım kesilsin diye verdi günde iki defa içiyorum

Masallah canim duzene girmis
Vakti gelince gelir elbet annesi
Canjm ben kestim etiketleri pisman oldum.
Keske kalsaydi onwmli olarlarinki
En hassasta yikamama ragmen makinem cektrdi oda makinemde sorun var sanirim

Kizlar bu magnezyumu iki hafta sonra kesecekmis doktor.
Diger ilaclarida kesermi acaba .
Magnezyumu kesince kasilmalarimiz artarma acaba aklimda deli sorular

Hayir istemiyorum diye bise yok yapilmasi daha iyi de neyi nasi yapicaklar onu bilmiyorm

Ayy ne bilim canim soyle bi hayal edince kotu bi durum yaa

Ne güzel bilgiler verdin Can'ım yaa. Bu okul baya işe yarıyormuş. Dr a sordum bi sıkıntı Yok. Normal bunlar son ay dedi Zaten.
Lavman yapılıyor diye duydum Can'ım.
Senin gittiğin yerde yapılmıyor olabilir Can'ım.

Hem kalite hem ödeme Can'ım. Türkiye'deki gibi geri iade de kolay olmaz. Ben buralarda bakıcam inş bulabilirsem. Acelem Yok Zaten.

Seninki de aynı benim gibi yaa ozlicem.bu hallerimi :) biraz inmiş demekki ikimizinkide
İkinciler böyle oluyo heralde benim basından beri bu hiç cıkmadı gibi sanki asagılardaydı hep bende hareket etmesini özlücem ya doğumdan sonra cok garip oluyo insan hareket bitince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…