- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #39.341
İlkinde karambolü geliyoda ikincide bilince ne olduğunu insan biraz tirsmiyo değil inşallah kolaylıkla atlatirizTahmini 13 yada -15 günde benim var perşembe kontrolde kesin tarihi berir herhalde heyecan korku endişe hepsi bir arada
Benim erkek böyle sivri ondan dedim bakHeheheheyyy yok.kuzzum kız :)
amin canım benim inşallah Allah sağlıklı sahatli kucağımıza almayı nasip etsin yatıp yuvarlanıyom başka bişe yaptığım yokAllah kolaylık versin canım her güzel şeyin bir zorluğu olmasa nasıl varicazki tadına öyle degilmi
canım Allah gönlüne göre versin otuzlu yaşlar iyiBende 29 um 3. Yü 30 lu yaşlarda istiyorum hayırlısiyla :) darısı bana
Ben etiketlerini kesmedim. Yikama talimatı vs yaziyor diye. Giydirirken keserim. Daha dogrusu rahatsiz oldugunu hissedrsem keserim. Onun disinda dusuk ayarda kisa programda yikayabilirsin.Merhaba kızlar, uzun zamandır yazamıyorum ama okuyabildiğim kadarıyla yazdıklarınızı okudum. Malum bu ara yazışmalara yetişmek pek mümkün değil
Evde tadilat ve badana işleri vardı. Hâlâ da bitmedi, temizliğin yarısı duruyor
35. Haftadayım daha bebişin kıyafetleri yıkanmadıkıyafetleri yıkarken dikkat etmem gereken bir şey var mı, etiket kesimi vs. konusunda?
Ay masallah cok tatli ..Karnımın indiğini söyleyenler haklimi sizce
Doğrudur banada doktor sancılarım kesilsin diye verdi günde iki defa içiyorumKızlar bu magnezyum kasılmaları yok edip rahimi rahatlatıyormuş benim bebiş ondan rahat sanırım ya. Hergün birtane alıyorum valla. Evde hiç oturamıyorum çünkü malum ilk çocuk hareketli. Normal doğum istiyenlerin son ay içmemesi gerekiyormuş sanırım bilginiz olsun :)
Masallah canim duzene girmisKızlar bnm de muayenem gayet iyi geçti . Bebişim hala baş aşağı ters dönmemiş çok şükür kaç gündür korkuyodmsuyum normale dönmüş . Bebiş geçen hafta 3100 gr gzüktü bu hafta 3000 gr yüksek çıkmasından daha çok korkuyodum az çıkması işime geldi nst de sancı yok . Çatı muayenesini sordum önümüzdeki hafta suyunun durumuna göre yaparız dedi eğer suyum iyi olursa 39. Hafta yapcakmış bizden hberler böyle henüz kızımın gelmeye niyeti yok gibi
Canjm ben kestim etiketleri pisman oldum.Merhaba kızlar, uzun zamandır yazamıyorum ama okuyabildiğim kadarıyla yazdıklarınızı okudum. Malum bu ara yazışmalara yetişmek pek mümkün değil
Evde tadilat ve badana işleri vardı. Hâlâ da bitmedi, temizliğin yarısı duruyor
35. Haftadayım daha bebişin kıyafetleri yıkanmadıkıyafetleri yıkarken dikkat etmem gereken bir şey var mı, etiket kesimi vs. konusunda?
Aannam maşallah sadece gobus varBenim erkek böyle sivri ondan dedim bak
Hayir istemiyorum diye bise yok yapilmasi daha iyi de neyi nasi yapicaklar onu bilmiyormSen lahman istemiyormusun. cok utanc verici ama normal dogum yapacaksan zaten bebegi rahat it diye sani ayarlamislar catala ikinmanda gerekicek ben sezeryan oldum mesela ama iyiki yapmslar o acilarla nasil tuvalet gidip basarirdim 4 gun cok rahat ettim ben hemde iyilesmis oldum birazdaha
Canım benide gören teyzeler aynı seyi diyo ben cok anlamıyorum üç haftaya dogurursun sen dedi biriKarnımın indiğini söyleyenler haklimi sizce
Evet :)Aannam maşallah sadece gobus var
Seninki de aynı benim gibi yaa ozlicem.bu hallerimi :) biraz inmiş demekki ikimizinkideCanım benide gören teyzeler aynı seyi diyo ben cok anlamıyorum üç haftaya dogurursun sen dedi biri
Ayy ne bilim canim soyle bi hayal edince kotu bi durum yaaCanım doğum öncesi lavman yapılıyor.bağırsakların tamamen boşalmış oluyor.doğum esnasında bebeğe filan temas edip enfeksiyon riski olmasın diye.ama bazen çok nadir de olsa lavman tam etkili yapılamadığında doğum sırasında ıkınmayla biraz yapan oluyor.onu düşünme ama gerilme.doktorlar alışık zaten öyle bir şey olsa bile tiksinmiyorlar :)
Ne güzel bilgiler verdin Can'ım yaa. Bu okul baya işe yarıyormuş. Dr a sordum bi sıkıntı Yok. Normal bunlar son ay dedi Zaten.Kızlar cevap verdiler mi bilmiyorum malum arkalardan koşturarak geliyorum o dediğiniz acilma değil bebeğin kemikleri ve serviks kanalını esneme egzersizleri. Hani bu geçeceği bir kanal vardiya ayrıntılı ultrasonda falan ölculmustu. O kanalı yavas yavaş zorluyor bebek dogumda rahat geçiş yapabilsin. Kemikleri doğuma hazırlıyor. Gebelik okulundan bilgilerle.
Birde artık lavman yapılmıyor dediler normal doğumda. Çünkü vücudumu doğum öncesi bağırsakları zaten boşalıyormuş yani ıstaka yakın oluyormuşuz. Oglum da oldum mu hatırlamıyorum ama ben tuvaletimi yapıyorum gibi hissetmiştim ebe hayır birşey yapmadın rahat ol sen ikin gelirsede okunmayı kesme demişti.
Hem kalite hem ödeme Can'ım. Türkiye'deki gibi geri iade de kolay olmaz. Ben buralarda bakıcam inş bulabilirsem. Acelem Yok Zaten.Canım eğer kalitesinden dolayı diyorsan ali esxpress den başka bir topik de arkadaş almıştı memnun kalmıştı istersen linkini de bulurum. Eğer gelmez param kalır mevzusu ise zaten elinize geçtiğinde siteden onay veriyorsun para eline geçiyor satıcının kargo takipten bakabilirsin nerede ürünün diye. Benim keçeler yola çıktı gözüktü sonra iptal gözüktü benden geri ödeme istedim param geri ödendi.
İkinciler böyle oluyo heralde benim basından beri bu hiç cıkmadı gibi sanki asagılardaydı hep bende hareket etmesini özlücem ya doğumdan sonra cok garip oluyo insan hareket bitinceSeninki de aynı benim gibi yaa ozlicem.bu hallerimi :) biraz inmiş demekki ikimizinkide
Senin epey asagidaymis canim .Canım benide gören teyzeler aynı seyi diyo ben cok anlamıyorum üç haftaya dogurursun sen dedi biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?