2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Sorayım canım ben normal yapacağım bir sıkıntı olmazsa şuanda normal gözüküyor. Zaten aman aman kramplarım olmadı benim kalça ağrım için devam ediyordum içmeyim ben en iyisi kesilmesin kasılmalar falan anlamam birde doğurduğumu falan.

Evet canım ben de içiyorum kramplar için.doktorum geçen gün 1 hafta daha iç sonra bırak dedi.rahim kasılmalarını engellemesin diye.

Sağol canım yaa şu aralar en son ihtiyacım olan şey gereksiz boş can sıkıcı yorumlar ama o da denk geldi işte.
Bence hamile kadinlar son zamanlarinda ve cocugu dokduktan sonraki 5-6 ayi kaplayacak sekilde yalniz birakilmali
Inşallah unutur gecmez cocuk yetiştirmek zor

Hormonlar geccek ins canım

Engellemede yok yada sadece sectim kanalları izlesin gibi seyde yok
En iyisi teknolojik seyleri kesfetmesine engel olanildigimiz kadar olmak.

Aynen canım adı besime, bence de hiç hoş değil valla çok üzüldüm böyle yapmasına sana. Müşteri kaybediyor işte
Aynen canım müşteri kaybetti. Sen neden üzülüyorsun kıyamam arkadaşım boşversene. Insanlar da memnun ama genelde. Kadın arada fotoğraflı teşekkür mesajları ekliyor aksilik bana denk geldi. 3 pijama almıştım bu 4. Olacaktı belki de gerek yoktu vardır bi hayır .

Kırşehir de Aşıkpaşa hastanesini soran arkadaş vardı şimdi ismini hatırlayamadım orda bulunan arkadaşima sordum çok memnunlar mis. Kubilay diye bir doktor varmış çok iyiymis.

Bugun yine doymuyorum. Canim turlu turlu seyler cekiyor. Ne cektigini de bilmiyorum. Bilsem yapacam.

evet canım benim. Figen hanıma gidiyorum senin doktorun kimdi? 1 e çok az kalmış hayırlı güzel şeyler duy inşallah :)
Başak hanım doktorum. Figen hanımı da biliyorum ona da çok iyi diyorlar. Iyi mi kötü mü geçti kontrolum anlamdım. Bugün 36+1 im. Kaç gündür agrım kasilmam vardı. Bebek baskı yapıyormuş dikişlere. Yat bol su iç dedi. 30 nisan da alırım demişti. Bugün de 23 nisan a hedef koyalim 30 a beklemez dedi.3700 gr olmuş. 39+4 çıkıyor ultrasonda.

Doğrudur banada doktor sancılarım kesilsin diye verdi günde iki defa içiyorum
Aç mı tok mu alıyorsunuz eczacı birşey yazmamış Benim ilaçlara

Ya kızlar kreşten kızımı almaya gittim sınıf ablası karnınız küçük bebek minik olcak galiba dedi çokmu ufak doğarki bebeğim yaa 35.haftada 2600grdı
Bu millet bir türlü karın şekliyle cinsiyetin büyüklüğüyle kilosunun alakası olmadığı anlayamadılar boşver canım benim karnımda su fazlalılığından büyük duruyor ama bebeğim normal

Canım benim magnezyumun üstünde "yemeğin ortasinda 1 bardak suda eriterek icin" yazıyor

M
Canım ondan diyorum zaten ben geç doğururum diye, bilmiyordum manda yoğurdu hikayesini yedim, şimdide hiç doğum belirtisi yok
Manda yoğurdu günü olanın doğumunu durdurur ... Doğumuna az kalanı doğurtur kızlar iyi araştırın ben çok araştırma yaptım bununla ilgili eminimmmm

Canım senin sezeryan mıydı önceki aradı var sanki ben de sıkıntı çekiyorum ama ben 5 ay sonra hamile kaldım demekki hertürlü sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…