2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım normal doğumda kesi zorunlu...o kasılmayla bebeğin kuvvetiyle ters bir yerden yırtılma olmaması için kesi yapılıyor...

Canım evet başı çıkmasında zorluk olursa kesi epizyotomi yapılıyor. Ama herkese değil. Kuzene yapılmamış mesela. Hatta uzman doktor varmış ama asistan doktor doğumu yaptırmış. Uzman asistans bak kesiye gerek yok rahat bir doğum şansına demiş.
Onlar son güne kadar ilişkide bulunmuşlardı belki etkisi vardir

ben de dünden önceki gün infilak etmiştim ama akıllanmıyorum kuru fasülye yaptım deli gibi eşim çok seviyor napayım bir de ay ne yemek yapsam diye düşünmekten filozof oldum aklıma ilk bu geliyo
Benimki de hic sevmez ya. Aksi gibi ben de asiri severim sirf arasira cok canim istiyor diye yapip zorla yediriyorum. Kuru fasulye de tek kisilik yapılmıyor ki valla pek lezzetsiz oluyor öz vermiyor su gibi oluyor. Yaptin mi mecbur fazla yapmak gerekiyor canim cok istediginde bime gidip ordaki hazir fasulye pilakiden aliyorum

ay kıyamam kız ben yapınca en az 2 gün yediriyorum valla o yüzden favorim yarın ne yapsam diye düşünmek yok, yanına da yeşil soğan oh mis. hem soğan yiyince fanfini de olmuyor yırtıyorum akıllı kadınım vesselam

Bişey diyimmi bizim komşumuz şuanda hamile kadın 40 yaşında 4. Çocuğu bide istedikten sonra bence olur doktorlara ne yani :) ben şuan 29 yaşındayım olursa 3 ancak 35 te olur kısmet tabi
Kızlar benimde üçüncü çocuğum ve kırk yaşına girdim ama zor geçiyo hamilelik birazda bünye meselesi

Ayy soğan sarımsak deme bayılırım su kokusu olmasa.hergun yerim ben syeyincede adamım yatağa bile.gelmiyo :))

Karnımın indiğini söyleyenler haklimi sizce
Ben anlamiyorum bu inme cikma islerinden. Ama tam dogurdu doguracak 9 aylik duruyorsun :) bence az kalmis.
Bu youtube a sinir oluyorum. Allah sabir versin. Tehtit etmeyin cocugunuzu ama uzuldugunuzu belli edin.
Ben iste ertesi gune kalinca kendim yiyemiyorum ki boyle abidik gubidik huylar edindim hamilelikte sadece corbayi iciyorum o da ertesi gunu oylen. Aksama bile icemiyorum

20 günüm kaldı canım :))

Ayy soğan sarımsak deme bayılırım su kokusu olmasa.hergun yerim ben syeyincede adamım yatağa bile.gelmiyo :))
Benimki de sofraya sogan sorimsak koyum diye gozumun icine bakar allahtan ben de cok severimde fazla rahatsiz olmuyorum. Dün 7 koca dis sarimsakla sarimsakli yogurt yaptim. Benimkine az geldi sarımsağı dusun durumun vahimliginj rahatsiz olmuyorum dedim ama gece kapi acik yattik kokudan

Ay ben halen içiyorum canım içmeyeyim o zaman doktorumda hiç bahsetmedi magnezyum falan bende devam ediyorum demedim. Neden içilmiyormuş ki son ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…