- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #39.321
Evet canım ama insan bı stres olmuyo değil hani yaklaştıkça :)Maşallah canım n güzel heycan bu böyle dimi
Ayın 10 da da ben alcam elifimi ins
Canım normal doğumda kesi zorunlu...o kasılmayla bebeğin kuvvetiyle ters bir yerden yırtılma olmaması için kesi yapılıyor...
Kızh
hoş geldin canım, sen de hayırlısıyla al kucağına inşallah bebişini. kız mı erkek mi
Hangi ayet acabaInsallah kolay olur buda cnm sezeryandada ise yarar da agrim az olur bu arada ezberlemeye calisma bence surekli oku baka baka farkinda olmadan ezberlemis olursun zaten
Benimki de hic sevmez ya. Aksi gibi ben de asiri severimben de dünden önceki gün infilak etmiştim ama akıllanmıyorum kuru fasülye yaptım deli gibieşim çok seviyor napayım bir de ay ne yemek yapsam diye düşünmekten filozof oldum aklıma ilk bu geliyo
ay kıyamam kız ben yapınca en az 2 gün yediriyorum valla o yüzden favorimBenimki de hic sevmez ya. Aksi gibi ben de asiri severimsirf arasira cok canim istiyor diye yapip zorla yediriyorum. Kuru fasulye de tek kisilik yapılmıyor ki valla pek lezzetsiz oluyor öz vermiyor su gibi oluyor. Yaptin mi mecbur fazla yapmak gerekiyor canim cok istediginde bime gidip ordaki hazir fasulye pilakiden aliyorum
Kızlar benimde üçüncü çocuğum ve kırk yaşına girdim ama zor geçiyo hamilelik birazda bünye meselesiBişey diyimmi bizim komşumuz şuanda hamile kadın 40 yaşında 4. Çocuğu bide istedikten sonra bence olur doktorlara ne yani :) ben şuan 29 yaşındayım olursa 3 ancak 35 te olur kısmet tabi
Ayy soğan sarımsak deme bayılırım su kokusu olmasa.hergun yerim ben syeyincede adamım yatağa bile.gelmiyo :))ay kıyamam kız ben yapınca en az 2 gün yediriyorum valla o yüzden favorimyarın ne yapsam diye düşünmek yok, yanına da yeşil soğan oh mis. hem soğan yiyince fanfini de olmuyor yırtıyorum akıllı kadınım vesselam
Ben anlamiyorum bu inme cikma islerinden. Ama tam dogurdu doguracak 9 aylik duruyorsun :) bence az kalmis.Karnımın indiğini söyleyenler haklimi sizce
Bu youtube a sinir oluyorum. Allah sabir versin. Tehtit etmeyin cocugunuzu ama uzuldugunuzu belli edin.Kızlar yeri diil biliyorum ama duanıza ihtiyacım var oğlum 3.5 yaşında ve youtubeda küfürlü argolu videolardan kötü seyler öğrendi ve 2 kelimesinden biri salak mal yada küfür ediyo kızınca ve bu durum cok canımı sıkıyor.aci biber sürüyorum yok ceza veriyorum yok korkutuyorum yok. Bifa demicem annecim inan bana diyo opuyo ama 5 dk geçmeden yanindakilere olsun kim varsa söyleniyor.duydugumuz andan itibaren telefon ve internet yasakladım
Zaten erken doğum riski var bide oglumun bu durumu kardesi gelmeden duzelsin istiyorum.nazar duası bilende okursa sevinirim lütfen dua edin kimin duası kabul olur bilinmez
Hamilelerin duasi kabul olur derler
Bi fikri olan böyle bi durum yaşayan bilgi vermek isteyen arkadaşları da dinlerim
ALLAH RAZI OLSUN
Ben iste ertesi gune kalinca kendim yiyemiyorum kiay kıyamam kız ben yapınca en az 2 gün yediriyorum valla o yüzden favorimyarın ne yapsam diye düşünmek yok, yanına da yeşil soğan oh mis. hem soğan yiyince fanfini de olmuyor yırtıyorum akıllı kadınım vesselam
Allah kolaylık versin canım her güzel şeyin bir zorluğu olmasa nasıl varicazki tadına öyle degilmiKızlar benimde üçüncü çocuğum ve kırk yaşına girdim ama zor geçiyo hamilelik birazda bünye meselesi
ben de çok yemiyorum eşim çok yiyor, sonra bana yaklaşmaya utanıyor benim için soğan 'kocasavar' canımAyy soğan sarımsak deme bayılırım su kokusu olmasa.hergun yerim ben syeyincede adamım yatağa bile.gelmiyo :))
Ben anlamiyorum bu inme cikma islerinden. Ama tam dogurdu doguracak 9 aylik duruyorsun :) bence az kalmis.
Bu youtube a sinir oluyorum. Allah sabir versin. Tehtit etmeyin cocugunuzu ama uzuldugunuzu belli edin.
Ben iste ertesi gune kalinca kendim yiyemiyorum kiboyle abidik gubidik huylar edindim hamilelikte sadece corbayi iciyorum o da ertesi gunu oylen. Aksama bile icemiyorum
Benimki de sofraya sogan sorimsak koyum diye gozumun icine bakarAyy soğan sarımsak deme bayılırım su kokusu olmasa.hergun yerim ben syeyincede adamım yatağa bile.gelmiyo :))
Yaa belli olmasi ne guzel artik bende istiyorum20 günüm kaldı canım :))
Ayy ne kadar sivri çok tatlı duruyor erkek mi ?Karnımın indiğini söyleyenler haklimi sizce
Ay ben halen içiyorum canım içmeyeyim o zaman doktorumda hiç bahsetmedi magnezyum falan bende devam ediyorum demedim. Neden içilmiyormuş ki son ayKızlar bu magnezyum kasılmaları yok edip rahimi rahatlatıyormuş benim bebiş ondan rahat sanırım ya. Hergün birtane alıyorum valla. Evde hiç oturamıyorum çünkü malum ilk çocuk hareketli. Normal doğum istiyenlerin son ay içmemesi gerekiyormuş sanırım bilginiz olsun :)
Bende 29 um 3. Yü 30 lu yaşlarda istiyorum hayırlısiyla :) darısı banaKızlar benimde üçüncü çocuğum ve kırk yaşına girdim ama zor geçiyo hamilelik birazda bünye meselesi
Abese 19-20. Ayetler cnm paylasmistm dun arapcasi ve mealiyle beraberIki sorum olcak .An
Hangi ayet acaba
Heheheheyyy yok.kuzzum kız :)Ayy ne kadar sivri çok tatlı duruyor erkek mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?