- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #39.401
Günümü aldım canım zaten 30 Nisan'da insallah :)Ayy maşallah top ya resmen bence daha var inmemiş
Yardimci olmadin canimin isteginehic sevmem
Sana bir tarif vereyim.cok memnun olucaksin bayilicaksin hattarevani revani revani revani revani revani oyyyşşş revaniiiiiii
Yarın ilk isim bunu yapmak olacak canım çok sağol valla az şekerli en azındanSana bir tarif vereyim.cok memnun olucaksin bayilicaksin hatta
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı sıvı yağ
1su bardağı irmik
1 su bardağı şeker
1 su bardağı un
3 tane yumurta
1 kabartma tozu
1 vanilya
Şerbeti için 2 bardak su 2 bardak şeker
Yap bakalım
Begenicekmisin
Üstünde tercihine kalmış krem şanti yaparsan tadına doyulmaz :))Yarın ilk isim bunu yapmak olacak canım çok sağol valla az şekerli en azındanyarın yapcam valla dayanamıyorum hep aklimda
Yapmam mi kız en sevdiğimÜstünde tercihine kalmış krem şanti yaparsan tadına doyulmaz :))
Afiyet olsun bende yapayım yarin kocacuum istiyodu ne zamandırYapmam mi kız en sevdiğim
yavrum 70 kilo ile hamile kaldım daha ne olsunOh oh maşallah boy da önde. Kafa da öndeyse senin doğumu ondan öne çekmiştir :) benim de koca göbüş ama popo da büyüdü. 14 çok iyi ben gibi 20 lere yaklaşanlar var burda
Evet cnm sezeryandi ama 5 sene oldu. Sağ kasigima doğru bi sızı hissediyordum Kaç gündür. Böyle adet ağrısının incesi gbi. Dikiş acısıymış o. Normal şartlarda sorun olmazdı ama bebek 39+4 gibi olduğundan dayanmaz dedi. Kilo aldıkça baskısı da artacak demek. Incelme oluyormuş kasilma oldukça. Benimde 3 gündür kasilmam agrım var.Canım senin sezeryan mıydı önceki aradı var sanki ben de sıkıntı çekiyorum ama ben 5 ay sonra hamile kaldım demekki hertürlü sıkıntı
Canım bence uzun kalinmasi iyi ya boşver, güzelce kendini toparlar öyle çıkarsın. Evde bir de gelen gidenle kafan meşgul olmaz. Bence süper bi uygulama
Canım soran benim Kubilay eğitim ve araştırma hastanesinde gittim ama sana gün vermem burası ozel hastane mı dedi . Bebek önden gidiyor yine de normal doğum başlasın öyle alırız dedi hadi cok iri oldu ve doğum hızlı başladı. Allah korusun doğum kanalına inip doğum başlasa sezeryan dikisim taze ikimizde riske gireriz o yüzden Aşıkpaşa hastanesini sordum. Orası özel hastane ya gün verir mutlaka orası nasılmış peki cok tesekkuler ilgilendiğin icinKırşehir de Aşıkpaşa hastanesini soran arkadaş vardı şimdi ismini hatırlayamadım orda bulunan arkadaşima sordum çok memnunlar mis. Kubilay diye bir doktor varmış çok iyiymis.
101 den banyo setini almış İstanbuldan kayınvalidem aranızda alan varmı nasıl güzelmi
Kızlar haftalardır midem ekşiyor yemek borum yanıyordu.. Bugün bi hafifleme oldu hiç yok yanma falan.. Dün gece aniden istifra ettim uykudan kalkıp.. Bugün ishaldim.. Bacaklarım ağrıyor ve sol Kasığım ağrıyor.. Çocuğun hareketleri direk vajina üstünde gibi baskılı.. Soldan belime adet ağrısı gibi ağrı girdi bugün bi kaç kez... Değişik hissediyorum yaaa.. İçime şüphe düştü bu hafta doğum olur die.. Ay bilemedimbelki son haftalara girince normal olarak oluyordur böyle.. Ama içim bi garip oldu..
Kizlar bu akşam yine tuttu benim kasılmalar böyle olmuyor neden bu kadar çok oluyor anlamıyorum. Karın etlerim resmen dövülmüş gibi yavrum da hareket edemiyor böyle olunca. Afedersiniz bağırsaklarda sabahtan beri iyi çalışıyor doğuma yakın olurmuş iyice paronayak oldum. Hep kabızlık vardı bugün 3 kez tuvalete çıktım. Ben kalsiyum falan mı istesem dayanamıyorum hiç geçmiyor bu kasılmalar
Ya kizlar belki sacma gelcek ama su lavman olayinda beni bi aydinlatin. Normal dogum diye deliriyorum ama gecenlerde bisi okudum normal dogum sirasinda afedersiniz kakisini yapmis kadin o sanciyla bi de gerilmis falan. Nasi oluyo o isler yani ikinmayla falab illaki biseler firtlar da kakis yapmayiz insallah ya
Ben de bu ara sürekli salata yemek istiyorum ekşi ekşiSAlata yaptim evdeki malzemeyle. Disimin kovuguna yetmedi simdi canim daha cok salata istiyorve disari cikip malzeme alacak enerjim yok.
Doğum yapan herkes memnunmus arkadaşım devlette yapmış ama ikincide mutlaka asikpasada yaparım dedi. Rica ederim ne demekCanım soran benim Kubilay eğitim ve araştırma hastanesinde gittim ama sana gün vermem burası ozel hastane mı dedi . Bebek önden gidiyor yine de normal doğum başlasın öyle alırız dedi hadi cok iri oldu ve doğum hızlı başladı. Allah korusun doğum kanalına inip doğum başlasa sezeryan dikisim taze ikimizde riske gireriz o yüzden Aşıkpaşa hastanesini sordum. Orası özel hastane ya gün verir mutlaka orası nasılmış peki cok tesekkuler ilgilendiğin icin
Kızlar bnde şuan muayeneye geldim nst ye bağlıyım sancı mancı yokbu kız bu hftalarda gelmez bnce benden umudu kesin sıradakiler devam etsin
Kilosu gayet iyi canım ufak değil. Karın küçüklüğü de çok güzel ya keşke benim de küçük olsa. Ben doğum yapınxauda kocaman oluyor ilk zamanlar. Densiz densiZ bebek hala içerde unuttular galiba falan diyorlar. Yani herşeye bir kulp bulurlar boşverYa kızlar kreşten kızımı almaya gittim sınıf ablası karnınız küçük bebek minik olcak galiba dedi çokmu ufak doğarki bebeğim yaa 35.haftada 2600grdı
Aman maşallh canım ben 37 ye girilince bırakılıyor diye biliyorum bakalım doktorun ne diyecekSorayım canım ben normal yapacağım bir sıkıntı olmazsa şuanda normal gözüküyor. Zaten aman aman kramplarım olmadı benim kalça ağrım için devam ediyordum içmeyim ben en iyisi kesilmesin kasılmalar falan anlamam birde doğurduğumu falan.
Evet canım aynen engelliyor çünkü bende de sıfır kasılmaEvet canım ben de içiyorum kramplar için.doktorum geçen gün 1 hafta daha iç sonra bırak dedi.rahim kasılmalarını engellemesin diye.
E güzelmiş işte canım kilosu maşallah çok çok iyi kendini kurtarmış. Erken alması daha iyi zaten 2 hafta var 23 nisana. İyice organları da gelişir canım. 38+ olacaksın erken de değil yani. Benim de dikişler başladı ağrımaya çok farklı bir ağrıymışBaşak hanım doktorum. Figen hanımı da biliyorum ona da çok iyi diyorlar. Iyi mi kötü mü geçti kontrolum anlamdım. Bugün 36+1 im. Kaç gündür agrım kasilmam vardı. Bebek baskı yapıyormuş dikişlere. Yat bol su iç dedi. 30 nisan da alırım demişti. Bugün de 23 nisan a hedef koyalim 30 a beklemez dedi.3700 gr olmuş. 39+4 çıkıyor ultrasonda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?