2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
revani revani revani revani revani revani oyyyşşş revaniiiiiii
Sana bir tarif vereyim.cok memnun olucaksin bayilicaksin hatta
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı sıvı yağ
1su bardağı irmik
1 su bardağı şeker
1 su bardağı un
3 tane yumurta
1 kabartma tozu
1 vanilya

Şerbeti için 2 bardak su 2 bardak şeker
Yap bakalım
Begenicekmisin

Yarın ilk isim bunu yapmak olacak canım çok sağol valla az şekerli en azından yarın yapcam valla dayanamıyorum hep aklimda

SAlata yaptim evdeki malzemeyle. Disimin kovuguna yetmedi simdi canim daha cok salata istiyor ve disari cikip malzeme alacak enerjim yok.

loveren pijama firtinasindan memnun olmayan senmiydin. Ya ben yazdim ilgilenmemissiniz fln diye baya kim herkesle ilgileniyoruz fln dedi. Bildigin benle mesajlasiyo suan. Istersen yaz benim forum sitesindeki neden ilgilenmediniz diyee

Oh oh maşallah boy da önde. Kafa da öndeyse senin doğumu ondan öne çekmiştir :) benim de koca göbüş ama popo da büyüdü. 14 çok iyi ben gibi 20 lere yaklaşanlar var burda
yavrum 70 kilo ile hamile kaldım daha ne olsun ekmek yeme huyum yok ondan 20 almadım o da olsa olurdu kesin.

Canım senin sezeryan mıydı önceki aradı var sanki ben de sıkıntı çekiyorum ama ben 5 ay sonra hamile kaldım demekki hertürlü sıkıntı
Evet cnm sezeryandi ama 5 sene oldu. Sağ kasigima doğru bi sızı hissediyordum Kaç gündür. Böyle adet ağrısının incesi gbi. Dikiş acısıymış o. Normal şartlarda sorun olmazdı ama bebek 39+4 gibi olduğundan dayanmaz dedi. Kilo aldıkça baskısı da artacak demek. Incelme oluyormuş kasilma oldukça. Benimde 3 gündür kasilmam agrım var.

Canım bence uzun kalinmasi iyi ya boşver, güzelce kendini toparlar öyle çıkarsın. Evde bir de gelen gidenle kafan meşgul olmaz. Bence süper bi uygulama

Bencede güzelmiş , bizde çıkarıyolarda noluyo herşey yarım yamalak sonrada bebekle kontrole gide gide çocuğu hastane yollarında hasta ediyoruz

Kırşehir de Aşıkpaşa hastanesini soran arkadaş vardı şimdi ismini hatırlayamadım orda bulunan arkadaşima sordum çok memnunlar mis. Kubilay diye bir doktor varmış çok iyiymis.
Canım soran benim Kubilay eğitim ve araştırma hastanesinde gittim ama sana gün vermem burası ozel hastane mı dedi . Bebek önden gidiyor yine de normal doğum başlasın öyle alırız dedi hadi cok iri oldu ve doğum hızlı başladı. Allah korusun doğum kanalına inip doğum başlasa sezeryan dikisim taze ikimizde riske gireriz o yüzden Aşıkpaşa hastanesini sordum. Orası özel hastane ya gün verir mutlaka orası nasılmış peki cok tesekkuler ilgilendiğin icin

101 den banyo setini almış İstanbuldan kayınvalidem aranızda alan varmı nasıl güzelmi

Güzel canım ben gördüm

Canım yazmıştım ama belki firmamızsındır. Vücut doğum için hazırlık yaparmış bir kaç gün önceden su anda nasılsınız?

Canım 2015 eylül de doğum yaptım lavman yapılmadı. Kuzenim bu sene yaptı onada yapılmadı. Gebelik okulunda devlet hastanelerinde artık yapmıyoruz çünkü normal doğuma vücut kendisini hazırlıyor ve bi kaç gün önceden ishal oluyorsunuz demişti. Hem biz o durumlara alışkın ve hazirlikliyiz tuvaletimi yapicam diye kasmayın ikinmaniza bakın bizi dinleyin diyede ekledi.

Doğum yapan herkes memnunmus arkadaşım devlette yapmış ama ikincide mutlaka asikpasada yaparım dedi. Rica ederim ne demek

Ya kızlar kreşten kızımı almaya gittim sınıf ablası karnınız küçük bebek minik olcak galiba dedi çokmu ufak doğarki bebeğim yaa 35.haftada 2600grdı
Kilosu gayet iyi canım ufak değil. Karın küçüklüğü de çok güzel ya keşke benim de küçük olsa. Ben doğum yapınxauda kocaman oluyor ilk zamanlar. Densiz densiZ bebek hala içerde unuttular galiba falan diyorlar. Yani herşeye bir kulp bulurlar boşver
Aman maşallh canım ben 37 ye girilince bırakılıyor diye biliyorum bakalım doktorun ne diyecek

Evet canım ben de içiyorum kramplar için.doktorum geçen gün 1 hafta daha iç sonra bırak dedi.rahim kasılmalarını engellemesin diye.
Evet canım aynen engelliyor çünkü bende de sıfır kasılma

E güzelmiş işte canım kilosu maşallah çok çok iyi kendini kurtarmış. Erken alması daha iyi zaten 2 hafta var 23 nisana. İyice organları da gelişir canım. 38+ olacaksın erken de değil yani. Benim de dikişler başladı ağrımaya çok farklı bir ağrıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…