2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım çocugun çok küçük sen ona hiç yapma söyleme deme inadına söyler dikkatini çekmek için söyler...söyler de söyler...bırak söylesin dursun zamanla unutur üstüne düşme

Asiti nasıl çıkarılıyomuş canım

Maşallah ya çok güzel kilosuz bir hamile :)

Kesildi mi Peki daha iyi misin. Bana çok fayda etmişti
Canım sabah akşam içiyorum mağnezyum bide progestan hap hafifledi kasılmalar ama tam geçmedi arada gene oluyor ne bilim ya korkuyom erken doğumdan bir kaç hafta daha geçse rahatlıcam

Ben etiketlerini kesmedim. Yikama talimatı vs yaziyor diye. Giydirirken keserim. Daha dogrusu rahatsiz oldugunu hissedrsem keserim. Onun disinda dusuk ayarda kisa programda yikayabilirsin.

Masallah canim duzene girmis
Vakti gelince gelir elbet annesi

Canjm ben kestim etiketleri pisman oldum.
Keske kalsaydi onwmli olarlarinki
En hassasta yikamama ragmen makinem cektrdi oda makinemde sorun var sanirim

Kızlar teşekkür ederim cevabınız için
Ben herkes kesiyor diye kesilmesi gerekiyor zannediyordum. Bebek rahatsız olmuyor mu kesilmeyince? Ben de mi kesmesem acaba.

Ben ilacı tok karnına içiyorum eczacı tok yazmış

Canım sabah akşam içiyorum mağnezyum bide progestan hap hafifledi kasılmalar ama tam geçmedi arada gene oluyor ne bilim ya korkuyom erken doğumdan bir kaç hafta daha geçse rahatlıcam
Benim de 2 ydi canım 32 de bire düşürdük. İnşallah olmaz daha doktor anlıyor zaten aşağı inmiş vs diye. 36 yı geçtin mi rahatlarsın inşallah

Kızlar teşekkür ederim cevabınız için
Ben herkes kesiyor diye kesilmesi gerekiyor zannediyordum. Bebek rahatsız olmuyor mu kesilmeyince? Ben de mi kesmesem acaba.
Benndogtuktan sonra verecegi tepkiye gore bir yol izlerim. Zibinlarda zaten etiket yok hatirladigim kadariyla. Diger giysilerin etiketi de hep yanda. Zibin ustunden giyecegi icin rahatsiz olacagini dusunmuyorumZ

Bugün güzel bir enerji vardı onu da çekimde kullandım. Yorgun hissediyorum su anda yine kasılma modundayim ama bebis çok hareketli maşallah. Yarın doktor ne dicek çok merak ediyorum.

Hiç inanmıyorum 3 gebeliktede yandım tutuştum sonuç tepesi kel yanlardan 2 tutam saç .... İnş bunda azıcık olurda kıza benzeriz
Benim kız mahvetmişti beni ilkinde. Ay bir doğdu simsiyah alnı dolu saçlı bunda hiç yanmam olmuyor alakası yoktur bence de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…