- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #39.421
Canım çocugun çok küçük sen ona hiç yapma söyleme deme inadına söyler dikkatini çekmek için söyler...söyler de söyler...bırak söylesin dursun zamanla unutur üstüne düşmeKızlar yeri diil biliyorum ama duanıza ihtiyacım var oğlum 3.5 yaşında ve youtubeda küfürlü argolu videolardan kötü seyler öğrendi ve 2 kelimesinden biri salak mal yada küfür ediyo kızınca ve bu durum cok canımı sıkıyor.aci biber sürüyorum yok ceza veriyorum yok korkutuyorum yok. Bifa demicem annecim inan bana diyo opuyo ama 5 dk geçmeden yanindakilere olsun kim varsa söyleniyor.duydugumuz andan itibaren telefon ve internet yasakladım
Zaten erken doğum riski var bide oglumun bu durumu kardesi gelmeden duzelsin istiyorum.nazar duası bilende okursa sevinirim lütfen dua edin kimin duası kabul olur bilinmez
Hamilelerin duasi kabul olur derler
Bi fikri olan böyle bi durum yaşayan bilgi vermek isteyen arkadaşları da dinlerim
ALLAH RAZI OLSUN
Ay maşallah ben de güya az ekmek yiyorum ama yemek de kısamıyorum hiç vallayavrum 70 kilo ile hamile kaldım daha ne olsunekmek yeme huyum yok ondan 20 almadım o da olsa olurdu kesin.
Bende oyleyim bu araBen de bu ara sürekli salata yemek istiyorum ekşi ekşi
Canım teyzem sezeryan yapmış iki kuzenimi de ama kızı hiç kesil.eden rahat bir şekilde doğurdu.
Evet canım bende ebeye sormuştum. Asiti çıkarılmış zeytinyağı ile yapabilirsin demişti. Hatta o zeytinyağı mucizedir bebeklerinizde de kullanabilirsiniz dedi. Burada da arkadaşlar belirtmisti nasıl asiti alinicagini falan pisiklerde çok iyi diye
Canım sabah akşam içiyorum mağnezyum bide progestan hap hafifledi kasılmalar ama tam geçmedi arada gene oluyor ne bilim ya korkuyom erken doğumdan bir kaç hafta daha geçse rahatlıcamMaşallah ya çok güzel kilosuz bir hamile :)
Kesildi mi Peki daha iyi misin. Bana çok fayda etmişti
Ben etiketlerini kesmedim. Yikama talimatı vs yaziyor diye. Giydirirken keserim. Daha dogrusu rahatsiz oldugunu hissedrsem keserim. Onun disinda dusuk ayarda kisa programda yikayabilirsin.
Masallah canim duzene girmis
Vakti gelince gelir elbet annesi
Canjm ben kestim etiketleri pisman oldum.
Keske kalsaydi onwmli olarlarinki
En hassasta yikamama ragmen makinem cektrdi oda makinemde sorun var sanirim
Ben ilacı tok karnına içiyorum eczacı tok yazmışAç mı tok mu alıyorsunuz eczacı birşey yazmamış Benim ilaçlara
Bu millet bir türlü karın şekliyle cinsiyetin büyüklüğüyle kilosunun alakası olmadığı anlayamadılar boşver canım benim karnımda su fazlalılığından büyük duruyor ama bebeğim normal
Benim de 2 ydi canım 32 de bire düşürdük. İnşallah olmaz daha doktor anlıyor zaten aşağı inmiş vs diye. 36 yı geçtin mi rahatlarsın inşallahCanım sabah akşam içiyorum mağnezyum bide progestan hap hafifledi kasılmalar ama tam geçmedi arada gene oluyor ne bilim ya korkuyom erken doğumdan bir kaç hafta daha geçse rahatlıcam
Benndogtuktan sonra verecegi tepkiye gore bir yol izlerim. Zibinlarda zaten etiket yok hatirladigim kadariyla. Diger giysilerin etiketi de hep yanda. Zibin ustunden giyecegi icin rahatsiz olacagini dusunmuyorumZKızlar teşekkür ederim cevabınız için
Ben herkes kesiyor diye kesilmesi gerekiyor zannediyordum. Bebek rahatsız olmuyor mu kesilmeyince? Ben de mi kesmesem acaba.
Hiç inanmıyorum 3 gebeliktede yandım tutuştum sonuç tepesi kel yanlardan 2 tutam saç .... İnş bunda azıcık olurda kıza benzerizKızlar mide yanması ve bebişin saçlı olması hakkında ne düşünüyorsunuz
Bugün güzel bir enerji vardı onu da çekimde kullandım. Yorgun hissediyorum su anda yine kasılma modundayim ama bebis çok hareketli maşallah. Yarın doktor ne dicek çok merak ediyorum.Güzel canım ben gördüm
Canım yazmıştım ama belki firmamızsındır. Vücut doğum için hazırlık yaparmış bir kaç gün önceden su anda nasılsınız?
Canım 2015 eylül de doğum yaptım lavman yapılmadı. Kuzenim bu sene yaptı onada yapılmadı. Gebelik okulunda devlet hastanelerinde artık yapmıyoruz çünkü normal doğuma vücut kendisini hazırlıyor ve bi kaç gün önceden ishal oluyorsunuz demişti. Hem biz o durumlara alışkın ve hazirlikliyiz tuvaletimi yapicam diye kasmayın ikinmaniza bakın bizi dinleyin diyede ekledi.
Canım hafifçe isitiyorsun ama tabi kızdırmadan yakmadan. Elin dayanacak kadar isitsan yeter öyle çıkıyor asidiAsiti nasıl çıkarılıyomuş canım
Benim kız mahvetmişti beni ilkinde. Ay bir doğdu simsiyah alnı dolu saçlıHiç inanmıyorum 3 gebeliktede yandım tutuştum sonuç tepesi kel yanlardan 2 tutam saç .... İnş bunda azıcık olurda kıza benzeriz
Bence ilgisi yok kuzum kızımda dra sormuştum o da birbirini etkileyecek ortamlarda değillerki yanma midede bebek rahimde demiştiKızlar mide yanması ve bebişin saçlı olması hakkında ne düşünüyorsunuz
Eğer doğruysa benimki kesin kel olurKızlar mide yanması ve bebişin saçlı olması hakkında ne düşünüyorsunuz
M
Manda yoğurdu günü olanın doğumunu durdurur ... Doğumuna az kalanı doğurtur kızlar iyi araştırın ben çok araştırma yaptım bununla ilgili eminimmmm
Teşekkürler tatlımDoğum yapan herkes memnunmus arkadaşım devlette yapmış ama ikincide mutlaka asikpasada yaparım dedi. Rica ederim ne demek
Canım hafifçe isitiyorsun ama tabi kızdırmadan yakmadan. Elin dayanacak kadar isitsan yeter öyle çıkıyor asidi
Dogruysa yavrucum kel :)) bir iki sefer ciddi yandi sadece o kadar. O da kesin yediklerimle alakalidir.Kızlar mide yanması ve bebişin saçlı olması hakkında ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?