- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #39.441
Haklısın kuzum bir dr bebeğin kesesi de var yani onu çevreleyen etkilemesi imkansız. Benim doktor da alakası yok demişti ama çok merak ediyorum. İlk kızımın bu zamanlardaki renkli fotosunda kafası hep siyah bunun varla yok gibi siyah değil yaniBence ilgisi yok kuzum kızımda dra sormuştum o da birbirini etkileyecek ortamlarda değillerki yanma midede bebek rahimde demişti
Ahaha büyüklere göre kesin ondan ama ben de bilemiyorum ki canım. Siz sarışınnya da kumralsanız zaten öyle oluyor sanırım. Ben esmerim bildiğin :))Eğer doğruysa benimki kesin kel olurhiç yanmam olmadı çok şükür
Valla canım ben de ispat yapmaya çalışıyorum. Midem yanmadı saçlı doğdu ya da yandı saçsız doğdu tespitleri bekliyorum tecrübeli annelerdenDogruysa yavrucum kel :)) bir iki sefer ciddi yandi sadece o kadar. O da kesin yediklerimle alakalidir.
1 saat önce beni firma sahibi aradi canım. Belki de senin sayende aradılar teşekkür ederim sana da. Çok mahçup olduklarını ve yoğunluktan gözden kaçmış olabileceğini falan söylediler. Benim istediğim pijamadan kalmamış. Ben sipariş verdiğimde varmış ama şuan tükenmiş. Bu mahçubiyetten ötürü size hediye göndermek istiyoruz dedi. Ben de teşekkür ederim ama kabul edemem dedim. Kadın öyle mi falan dedi. Sonra arkadan eşi olmaz falan demiş .eşim ısrar ediyor hediye için dedi. Durum böyle yani :)loveren pijama firtinasindan memnun olmayan senmiydin. Ya ben yazdim ilgilenmemissiniz fln diye baya kim herkesle ilgileniyoruz fln dedi. Bildigin benle mesajlasiyo suan. Istersen yaz benim forum sitesindeki neden ilgilenmediniz diyee
Yani hala sayfaya guvenebiliriz1 saat önce beni firma sahibi aradi canım. Belki de senin sayende aradılar teşekkür ederim sana da. Çok mahçup olduklarını ve yoğunluktan gözden kaçmış olabileceğini falan söylediler. Benim istediğim pijamadan kalmamış. Ben sipariş verdiğimde varmış ama şuan tükenmiş. Bu mahçubiyetten ötürü size hediye göndermek istiyoruz dedi. Ben de teşekkür ederim ama kabul edemem dedim. Kadın öyle mi falan dedi. Sonra arkadan eşi olmaz falan demiş .eşim ısrar ediyor hediye için dedi. Durum böyle yani :)
O ince sizi bende de var demekki sezeryanin agrisiEvet cnm sezeryandi ama 5 sene oldu. Sağ kasigima doğru bi sızı hissediyordum Kaç gündür. Böyle adet ağrısının incesi gbi. Dikiş acısıymış o. Normal şartlarda sorun olmazdı ama bebek 39+4 gibi olduğundan dayanmaz dedi. Kilo aldıkça baskısı da artacak demek. Incelme oluyormuş kasilma oldukça. Benimde 3 gündür kasilmam agrım var.
inşallah bağlantı yoktur, benimki goril gibi doğar öyleyse. 4. aydan beri yangııınnnnnn vaaaarrrKızlar mide yanması ve bebişin saçlı olması hakkında ne düşünüyorsunuz
Aynen canım sonra sogutup pompalı bi şişeye koy kullan ben de öyle yapcam inşallahSonra soğutup kullanıyorsun öylemi, sağol canım
Ben de çok sevindim canım mağduriyetinin giderilmesine ya valla içim rahatladı1 saat önce beni firma sahibi aradi canım. Belki de senin sayende aradılar teşekkür ederim sana da. Çok mahçup olduklarını ve yoğunluktan gözden kaçmış olabileceğini falan söylediler. Benim istediğim pijamadan kalmamış. Ben sipariş verdiğimde varmış ama şuan tükenmiş. Bu mahçubiyetten ötürü size hediye göndermek istiyoruz dedi. Ben de teşekkür ederim ama kabul edemem dedim. Kadın öyle mi falan dedi. Sonra arkadan eşi olmaz falan demiş .eşim ısrar ediyor hediye için dedi. Durum böyle yani :)
Inanma cnm hic alakasi yok ilk hamileligimde hic mide eksimesi yasamadim oglumda masallah bi sacli dogdu goren sasiriyrdu bundada yok cok sukur ole bisey bakalim kizim sacli olcak miKızlar mide yanması ve bebişin saçlı olması hakkında ne düşünüyorsunuz
Senin epey asagidaymis canim .
Dogururmusun bilmiyorum ama durumun nedir baski hali nedir
3 haftaya kalmazsın bence:) keşke benimde okadar aşağıda olsa
Hahaha yok yok siyah doğarsa da korkma benimki çok saçlı simsiyah doğdu ya. Hepsi döküldü. Şimdi azıcık saçlrı var onlar da bildiğin koyu sarı.inşallah bağlantı yoktur, benimki goril gibi doğar öyleyse. 4. aydan beri yangııınnnnnn vaaaarrr
Ozaman tespiti çürüttük saçsız olacak diye düşünmeme gerek kalmadıInanma cnm hic alakasi yok ilk hamileligimde hic mide eksimesi yasamadim oglumda masallah bi sacli dogdu goren sasiriyrdu bundada yok cok sukur ole bisey bakalim kizim sacli olcak mi
Benim hemşire felaket tellalı. Kilodan giriyor ödemden çıkıyor. Tansiyonuydu şekeriydi sonrasıydı derken çökmüş olarak çıkıyorum ordan. Ne iyi hemşireymiş seninkiBugün sağlıkocağında ebemle randevum vardır.. gittim emzirmeyi falan anlattı sağolsun.. bebeğimi dinletti bi şikayetin var mı diye sordu. Ne kadar güzel yaa benim doktor now.’dan sonra çook iyi geldi :) hiç kilomu sormadı bende hamileyken 30 kilo almıştım takma kafana dedi.. en sevdiğim insan tipi :)
Bırakta biyerden gülsün yüzüm yaa.. bak perşembe doktora gitcem şimdiden stresi sardı beni düşün halimiBenim hemşire felaket tellalı. Kilodan giriyor ödemden çıkıyor. Tansiyonuydu şekeriydi sonrasıydı derken çökmüş olarak çıkıyorum ordan. Ne iyi hemşireymiş seninki
Canım ne güzel yazmissin ya, hadi bakalım sağlıkla gelsin inşallah kuzucugun. Çatı muayenen de ne kolay geçmiş maşallah darısı başımıza aminnnKizlar selam. Bugun cati muayenem vardi. Gittim nst sancim yoktu. Ultrasonla bakti bebegim gayet iyi. Suyu cok iyi. 3 kilo olmus kuzum 50 cm de boyu var sanirim boylu olucak :) dogana kadar ortalama 3 bucuk kilo olur dedi. Cok aktif bir bebek oldugunu soyledi zaten bende emindim buna hic durmuyo sagolsun :) sonra cati muayenesi icin catala cikmami istedi. Size gercekten soyluyorum bunu ASLA KORKMAYIN. Kim cok acidi ay soyle boyle derse inanmayin. 1 saniye surdu. Eldiven takip kayganlastirici surdu parmagini itip cekmesi bi anda oldu asla acimadi hissetmedim desem yeridir. 3 bucuk kiloyu dogurabilcegini dusunuyorum ama doguk secenegi karari aana kalmis bir durum zorlamam seni dedi. Ama ben normalden yanayim dedi ki bende normalden yanayim. Akintim asiri fqzlaydi cataldan kalktigimda sirilsiklam akinti vardi. Doktor korkma suyun degil akintin dedi. Dogumda olmamasi gerekiyo k yuzden fitil vericem dedi onu yapicam. Onun disinda asla acili asla korkulacak birsey degil sakin ama sakin korkmayin. IciniZ rahat olsun gule oynaya cati muayenesine gidebilirsiniz. 37+4 ciktik. Ay sonu gorunuyor dogum. Sezeryan olsa bile 39 dan once almam dedi. Ama tabikide her an dogumun baslama ihtimali varmis. Bizden haberler boyle teyzeler. Tekrar soyluyorum asla ama asla cati muayenesinden korkmayin doktorunuza guvenin ve sakin kendinizi kasmayin. Zaten doktorumda kendini hic kasmadin cok uyumlu bi hastamsin dedi. Doktorunuza guvenip kendinizi ona birakin.. :)
Amin insallah cumlemizin bebegim. Gercekten cok icten soyluyorum acisa gercekten soylerdim ama hissetmeyeceksiniz bile. Iciniz rahat olsun bosuna strese sokmayin kendinizi ♡Canım ne güzel yazmissin ya, hadi bakalım sağlıkla gelsin inşallah kuzucugun. Çatı muayenen de ne kolay geçmiş maşallah darısı başımıza aminnn
İcimi rahatlattin insallah bizimkilerde kolay gecer :)Kizlar selam. Bugun cati muayenem vardi. Gittim nst sancim yoktu. Ultrasonla bakti bebegim gayet iyi. Suyu cok iyi. 3 kilo olmus kuzum 50 cm de boyu var sanirim boylu olucak :) dogana kadar ortalama 3 bucuk kilo olur dedi. Cok aktif bir bebek oldugunu soyledi zaten bende emindim buna hic durmuyo sagolsun :) sonra cati muayenesi icin catala cikmami istedi. Size gercekten soyluyorum bunu ASLA KORKMAYIN. Kim cok acidi ay soyle boyle derse inanmayin. 1 saniye surdu. Eldiven takip kayganlastirici surdu parmagini itip cekmesi bi anda oldu asla acimadi hissetmedim desem yeridir. 3 bucuk kiloyu dogurabilcegini dusunuyorum ama doguk secenegi karari aana kalmis bir durum zorlamam seni dedi. Ama ben normalden yanayim dedi ki bende normalden yanayim. Akintim asiri fqzlaydi cataldan kalktigimda sirilsiklam akinti vardi. Doktor korkma suyun degil akintin dedi. Dogumda olmamasi gerekiyo k yuzden fitil vericem dedi onu yapicam. Onun disinda asla acili asla korkulacak birsey degil sakin ama sakin korkmayin. IciniZ rahat olsun gule oynaya cati muayenesine gidebilirsiniz. 37+4 ciktik. Ay sonu gorunuyor dogum. Sezeryan olsa bile 39 dan once almam dedi. Ama tabikide her an dogumun baslama ihtimali varmis. Bizden haberler boyle teyzeler. Tekrar soyluyorum asla ama asla cati muayenesinden korkmayin doktorunuza guvenin ve sakin kendinizi kasmayin. Zaten doktorumda kendini hic kasmadin cok uyumlu bi hastamsin dedi. Doktorunuza guvenip kendinizi ona birakin.. :)
Gecer gecer kuzum hic korkma inan hic hissetmiyorsun bile 1 saniye icinde bitiyor. A a noldu bumuydu diye kaliyosun hatta.İcimi rahatlattin insallah bizimkilerde kolay gecer :)
İnsallah yaa :)Gecer gecer kuzum hic korkma inan hic hissetmiyorsun bile 1 saniye icinde bitiyor. A a noldu bumuydu diye kaliyosun hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?