2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Amin insallah cumlemizin bebegim. Gercekten cok icten soyluyorum acisa gercekten soylerdim ama hissetmeyeceksiniz bile. Iciniz rahat olsun bosuna strese sokmayin kendinizi ♡
Gerçekten çok rahatladım ya jel falan suruyormuslar ya bir de. Bu da çok rahatlattı öyle haldir huldur daliyorlar sanıyordum sağol canım benim Allah razı olsun

Gerçekten çok rahatladım ya jel falan suruyormuslar ya bir de. Bu da çok rahatlattı öyle haldir huldur daliyorlar sanıyordum sağol canım benim Allah razı olsun
Kuzum bende oyle stres yapmistim kendime. Hatta doktorun asistani adimi soyleyip iceri girdigimde bacaklarim titrer gibi oldu ama cok icten soyluyorum hic ama hic korkma sifir aci :) allah senden de razi olsun kuzumm

Oku oku anca bitirdim 1 saattir...sabahtan beri fır fır dolandım..önce dışarı işleri, sonra evdeki işler..güya annemle ablam temizliğe gelecek gardolabını, diğer bütün dolapları döktüm..Tek mutfak dolapları kaldı..onuda yapcakmisiz diyor eşim..yok dedim geldiklerine değsin..cam pencere kaldı. Bu hafta onlarda biterse ohhh ondan sonra tek işim kızımı beklemek

Canım oğlumda midem çok yanıyordu gerçekten çok saçlı doğdu ve saçları epey uzundu kendi de büyük olunca bayaa bildiğin 3 aylık bebek falan gibiydi...yine midem yanıyor inşallah kızım da saçlı olur...ama akşamları hiçbir şey yemiyorum karnımı da hiç tıka basa doyurmuyorum yani...

8 martta yemeğe gittiğimiz yerde yemiştim , yani ne olacak şimdi
Bişey olmamış zaten bundan sonrada olmaz canım demek istediğim mesela sancın var ama günün değil çok erken durdururmuş ams günündeysen doğumu kolay hale getiriyormuş akrabam denedi onda oldu gerçekten

Aynı benim ebem cnm cok şükür mesaj attı gel emzirmeyi anlatayım diye ama pek halim olmadı. Allah razı olsun böyle insanlardan

Ay evet banada yazdi kisiyle gorustuk anlayisla karsiladi sizede tesekkur ederim dedi. Bende rica ederim dedim sevindim dedim. Cunku o kdr ilgiliydi ki acikcasi onada acidim kotu reklam olmasin diye. Bu sayede de senin isin gorulmus cok sevindim senin icinde. Ay cok mutlu oldum. :).

İki gündür yıllardır aç kalmışım gibi, kıtlıktan cikmisim gibi yiyorum. Nerdeyse yemekten nefes alamayacam az kaldi.

Civil e gittim bugün bebek eşyalarını yıkamak için sabun tozu aldım eksikleri epey tamamladım...biraz biraz okuya okuya geldim...bi de lohusa pijaması aldım 110Tl ye çok da beğendim kızlar kumaşı falan çok güzel yumuşacık...S beden aldım ben 67 kiloyum şu anda böyle oldu dogumdan sonra da olur inşallah...isteyen bakıp alabilir...

İki gündür yıllardır aç kalmışım gibi, kıtlıktan cikmisim gibi yiyorum. Nerdeyse yemekten nefes alamayacam az kaldi.
Ara ara banada oluyo esim soka giriyo nerene tuketiyosun bu kadar seyi diye. Bazende cok istahsiz oluyorum. Icimizdeki minik canavarlar sagolsun dengemiz sasti :)

Selam teyzoşlar son dönemde büyümesi yavaşlayan karnımla ve içindeki minnoş kızımla herkese iyi akşamlar ilk kızımda da böyle olmuştu karnım hızlıca çıkmıştı ama son haftalar büyümesi durmuştu ilginç neden acaba ? Sizin göbüşlerin maşallahı var bakıyorum da,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…