- Konu Sahibi kardelen384
-
- #39.481
Ben hiç civil mağazası görmedim pijama çok güzelmiş bende gecelik aldım ama pijama aklıma gelmemişti 2 tane alsam yeter dimi?Civil e gittim bugün bebek eşyalarını yıkamak için sabun tozu aldım eksikleri epey tamamladım...biraz biraz okuya okuya geldim...bi de lohusa pijaması aldım 110Tl ye çok da beğendim kızlar kumaşı falan çok güzel yumuşacık...S beden aldım ben 67 kiloyum şu anda böyle oldu dogumdan sonra da olur inşallah...isteyen bakıp alabilir...Eki Görüntüle 2135529
Ben bunu Dr bir sorayım en iyisiCanım benim magnezyumun üstünde "yemeğin ortasinda 1 bardak suda eriterek icin" yazıyor
Mideden hiçbir şikayet yaşamadım ilk hamileliğinde kızım da saçın maşallahı vardıValla canım ben de ispat yapmaya çalışıyorum. Midem yanmadı saçlı doğdu ya da yandı saçsız doğdu tespitleri bekliyorum tecrübeli annelerdenbenim çok yanmıştı kızım simsiyah doğdu alnı bile kıllıydı
Maşallah bebeğine akıntın için mi fitil verdi bende geçen şikayeti mü söyledim muayene etmeden yazdı kullanıp kullanmamakta kararsızın ismi nedir fitilinKizlar selam. Bugun cati muayenem vardi. Gittim nst sancim yoktu. Ultrasonla bakti bebegim gayet iyi. Suyu cok iyi. 3 kilo olmus kuzum 50 cm de boyu var sanirim boylu olucak :) dogana kadar ortalama 3 bucuk kilo olur dedi. Cok aktif bir bebek oldugunu soyledi zaten bende emindim buna hic durmuyo sagolsun :) sonra cati muayenesi icin catala cikmami istedi. Size gercekten soyluyorum bunu ASLA KORKMAYIN. Kim cok acidi ay soyle boyle derse inanmayin. 1 saniye surdu. Eldiven takip kayganlastirici surdu parmagini itip cekmesi bi anda oldu asla acimadi hissetmedim desem yeridir. 3 bucuk kiloyu dogurabilcegini dusunuyorum ama doguk secenegi karari aana kalmis bir durum zorlamam seni dedi. Ama ben normalden yanayim dedi ki bende normalden yanayim. Akintim asiri fqzlaydi cataldan kalktigimda sirilsiklam akinti vardi. Doktor korkma suyun degil akintin dedi. Dogumda olmamasi gerekiyo k yuzden fitil vericem dedi onu yapicam. Onun disinda asla acili asla korkulacak birsey degil sakin ama sakin korkmayin. IciniZ rahat olsun gule oynaya cati muayenesine gidebilirsiniz. 37+4 ciktik. Ay sonu gorunuyor dogum. Sezeryan olsa bile 39 dan once almam dedi. Ama tabikide her an dogumun baslama ihtimali varmis. Bizden haberler boyle teyzeler. Tekrar soyluyorum asla ama asla cati muayenesinden korkmayin doktorunuza guvenin ve sakin kendinizi kasmayin. Zaten doktorumda kendini hic kasmadin cok uyumlu bi hastamsin dedi. Doktorunuza guvenip kendinizi ona birakin.. :)
Yeter bence...ben hiç almayı düşünmuyordum oglumdan maviş uzun kollu bitane vardı annem o zaman 100 liraya almıştı onu; ama bunu görünce dayanamadım doğrusu alasım geldi...hem kısa kollu hem sabahlıklı kumaşı çok güzel...nerde oturuyorsun Civil genelde her yerde var merkezi İstanbul ben Kilis teyken Gaziantep tekine gidiyordum annemlere gidince Kayseri dekine şimdi Bursa dayız burda da 2 tane var...Pierre Cardin gecelikler falan da vardı ama onlar uzun kolluydu hep...bence bi bakınBen hiç civil mağazası görmedim pijama çok güzelmiş bende gecelik aldım ama pijama aklıma gelmemişti 2 tane alsam yeter dimi?
Aynen 38 i görsem iyide. Pek olumlu konuşmadı yani inşallah görürüz şeklindeydi hep konuşması. Bu 1 hafta hep dinlenmemi istedi. Bakalım hayırlısıE güzelmiş işte canım kilosu maşallah çok çok iyi kendini kurtarmış. Erken alması daha iyi zaten 2 hafta var 23 nisana. İyice organları da gelişir canım. 38+ olacaksın erken de değil yani. Benim de dikişler başladı ağrımaya çok farklı bir ağrıymış
Canim bu zamana kadar akintim icin verdigi ilaclari bende kullanmadim ama zamanla artti. Akintinin ozelliklede dogumdda cok onemi varmis. Fitili kesin kullanicam. Adi da "gyno-lomexin 600 mg canim. Icinde 2 tane var.Ben bunu Dr bir sorayım en iyisi
Mideden hiçbir şikayet yaşamadım ilk hamileliğinde kızım da saçın maşallahı vardı
Maşallah bebeğine akıntın için mi fitil verdi bende geçen şikayeti mü söyledim muayene etmeden yazdı kullanıp kullanmamakta kararsızın ismi nedir fitilin
Aynen bende bugün öğrendim. Tam yerini gösterip burda agrin oluyormu dedi. Tarif etmemi istedi. Dikiş ağrısıymış o.O ince sizi bende de var demekki sezeryanin agrisi
Çok güzelmiş canım güle güle kullan...MaşallahCivil e gittim bugün bebek eşyalarını yıkamak için sabun tozu aldım eksikleri epey tamamladım...biraz biraz okuya okuya geldim...bi de lohusa pijaması aldım 110Tl ye çok da beğendim kızlar kumaşı falan çok güzel yumuşacık...S beden aldım ben 67 kiloyum şu anda böyle oldu dogumdan sonra da olur inşallah...isteyen bakıp alabilir...Eki Görüntüle 2135529
Ahahah hahha hahhEki Görüntüle 2135526
Selam teyzoşlar son dönemde büyümesi yavaşlayan karnımla ve içindeki minnoş kızımla herkese iyi akşamlarilk kızımda da böyle olmuştu karnım hızlıca çıkmıştı ama son haftalar büyümesi durmuştu ilginç neden acaba ? Sizin göbüşlerin maşallahı var bakıyorum da,
Mutlaka vardır ben dikkat etmemişimdir. Bulcam internetten bakıp istanbuldayım ben kesin bulurum istanbul merkezse.. pijama daha rahat olur alayım bendeYeter bence...ben hiç almayı düşünmuyordum oglumdan maviş uzun kollu bitane vardı annem o zaman 100 liraya almıştı onu; ama bunu görünce dayanamadım doğrusu alasım geldi...hem kısa kollu hem sabahlıklı kumaşı çok güzel...nerde oturuyorsun Civil genelde her yerde var merkezi İstanbul ben Kilis teyken Gaziantep tekine gidiyordum annemlere gidince Kayseri dekine şimdi Bursa dayız burda da 2 tane var...Pierre Cardin gecelikler falan da vardı ama onlar uzun kolluydu hep...bence bi bakın
Canım çok sağol ilgilenlemelerinde seninde payın büyük. Üşenmeyip benim için yazmışsın onlaraAy evet banada yazdi kisiyle gorustuk anlayisla karsiladi sizede tesekkur ederim dedi. Bende rica ederim dedim sevindim dedim. Cunku o kdr ilgiliydi ki acikcasi onada acidim kotu reklam olmasin diye. Bu sayede de senin isin gorulmus cok sevindim senin icinde. Ay cok mutlu oldum. :).
Afiyet olsun canım
Almış mısın kilo tartın ne diyor :)Bırakta biyerden gülsün yüzüm yaa.. bak perşembe doktora gitcem şimdiden stresi sardı beni düşün halimi
Karnı yukarda olanların yanarmış güya canım. Baskıdan dolayı. Ay ne biliyim benimki de inemedi ya aşağı hiç kordondan dolayı. Ondan mı acaba diyorum.Canım oğlumda midem çok yanıyordu gerçekten çok saçlı doğdu ve saçları epey uzundu kendi de büyük olunca bayaa bildiğin 3 aylık bebek falan gibiydi...yine midem yanıyor inşallah kızım da saçlı olur...ama akşamları hiçbir şey yemiyorum karnımı da hiç tıka basa doyurmuyorum yani...
Ben de dikkat ediyorum bir tek salata yiyince yanıyor canım. Berbat bir his anlayabiliyorumBenim.su biksc gündür yanmaya başladı ki yakacak birşey yemememe rağmen kızım oglumda yanmamisti sadece ensesinde vardi saci
Istanbul fatihte var civilMutlaka vardır ben dikkat etmemişimdir. Bulcam internetten bakıp istanbuldayım ben kesin bulurum istanbul merkezse.. pijama daha rahat olur alayım bende
Eki Görüntüle 2135526
Selam teyzoşlar son dönemde büyümesi yavaşlayan karnımla ve içindeki minnoş kızımla herkese iyi akşamlarilk kızımda da böyle olmuştu karnım hızlıca çıkmıştı ama son haftalar büyümesi durmuştu ilginç neden acaba ? Sizin göbüşlerin maşallahı var bakıyorum da,
Çok güzel olmuş eline sağlık...keşke ben de yapabilsem hiç uğraşamam çok sıkılırın...el becerisi ne güzel şey...düğme dikmek bile epeyce bir iş bana göre...hiç sevmemD Deli mavi prenses Canım biraz beklettim seni kusura bakma. Anca aldım dün malzemeleri. Bugün de yapabildim. Dikişim amatördür benim. Sen daha güzel dikersin. Ben böyle bişey yaptım
Sağol canım ama ben de hiç bilmem inan. Şişelerimi yapınca hoşuma gitti gaza geldim heves ettim niyeyse şunlara bu sefer. İlk bebişte hiç yapmamıştım. Yoksa dikiş işi hiç bana göre değil aynenÇok güzel olmuş eline sağlık...keşke ben de yapabilsem hiç uğraşamam çok sıkılırın...el becerisi ne güzel şey...düğme dikmek bile epeyce bir iş bana göre...hiç sevmem
Ya milletin ağzı torba değil ki büzesin...kuzenimin kızı 28 haftalık hamile korkutmuşlar karnın aşağıda falan diye bunlar bi panik bi korku her şeyi hazır etmiş oturmuşlar beni arıyorlar eee sen daha niye yıkamıyon ütülemiyon...yavrum 29 haftalık doğursan Allah korusun giydirip süsleyebilecen mi eve getirebilecen mi öyle durumda bebek küvozde olur sen de eksiğini öyle böyle tamamlarsın...tövbe ya Rabbim...yani her önüne gelene aynı şeyi söyluyorlar...senin zaten 36 bitiyor e 15-20 güne doğar yani normal zamanı...olması gerektiği gibi...bizimkiler anormal esas benim oğlumda sancıyla doğum başlamışken bile karnım tepedeydi inemiyordu sezaryen olmak zorunda kaldım...sen ve bebiş doğru yoldasınız maşallahAy demeben haftaya temizliği halledeyim cantayıda kapatayım artık kontrolüm 19 unda bide kanala girmiş filan derse doktorcum tırstım suan
Tabi ki almışımAlmış mısın kilo tartın ne diyor :)
Karnı yukarda olanların yanarmış güya canım. Baskıdan dolayı. Ay ne biliyim benimki de inemedi ya aşağı hiç kordondan dolayı. Ondan mı acaba diyorum.
Ben de dikkat ediyorum bir tek salata yiyince yanıyor canım. Berbat bir his anlayabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?