- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #39.501
Yaninsn de yürüyorsun her gün değil mi...diyete de dikkat ediyorsan fazla almaman lazım sanki...o doğum iznine yeni ayrılıp evde yatmaya başlayınca aldığım 500gr geri gitmiş benim...şeker ölçümlerin nasıl kimisi fazla alıyor kimisi veriyor...az kaldı canım amaaan boşver artık napalım elimizden geleni yaptık...ben de üzülüyorum valla bu çocuk besleniyor mu noluyor...mide yanmasından ben akşamki ara öğünü falan komple bıraktım...karnımı doyurursam facia...hep boşluk olmalı midemde...kahvaltıda yersem anca yarım dilim tam buğday ekmeği...her şey dokunuyorTabi ki almışımama evde ki tartıma göre almışım sağlıkocağı tartısında 3 kilo eksik cıkıyorum..
Canım tartı çok seviyorum onu :)
Aynen bazen cok istahsiz oluyorum hicbir sey yiyesim gelmiyor. Bazen de gözüm dönüyor.Ara ara banada oluyo esim soka giriyo nerene tuketiyosun bu kadar seyi diye. Bazende cok istahsiz oluyorum. Icimizdeki minik canavarlar sagolsun dengemiz sasti :)
Masallah cok tatlisniz :)) sen hala calisiyor musun? Hic dinlenmedin o yuzden bizim gibi gobek buyutmuyorsun :) boylesi daha iyi.Eki Görüntüle 2135526
Selam teyzoşlar son dönemde büyümesi yavaşlayan karnımla ve içindeki minnoş kızımla herkese iyi akşamlarilk kızımda da böyle olmuştu karnım hızlıca çıkmıştı ama son haftalar büyümesi durmuştu ilginç neden acaba ? Sizin göbüşlerin maşallahı var bakıyorum da,
Hic amator durmuyor bence cok guzel olmus :)@Deli mavi prenses Canım biraz beklettim seni kusura bakma. Anca aldım dün malzemeleri. Bugün de yapabildim. Dikişim amatördür benim. Sen daha güzel dikersin. Ben böyle bişey yaptım
Ya ben hamilelikte 20 kilo aldim ve coguda kalcamda 77 kiloyum l beden aldim boyum 1.64. Cok rahat oldu. Sana m beden olur diye dusunuyorum. Iatersen m beden iste kucuk olursa degisim yaptırırsinCanım çok sağol ilgilenlemelerinde seninde payın büyük. Üşenmeyip benim için yazmışsın onlaraaz önce tekrar yazıştık bayanla. Beden konusunda karar veremedik. Ellerinde çok seçenekte kalmamış. Düz siyah olsun dedim M beden var dedi. O da Düz gri L beden göndereyim garanti olsun falan dedi. Benim Boyum 1.67 normal kilom 63. Hangi beden olur bilemedim açıkçası . Sen hangi beden aldın. Kalıpları nasıl ?
Bu bugün performansım.. diyet harici 3-5 tane etli yaprak dolması yedim o kadar.. o da bana yarın kesin bi 500 gr olarak döner! Bezdim artık inan ki. Metabolizmamla ilgili bişey oldu sanırım. Çünkü yemiyorum, deli gibi yürüyorum ama kilo almaya devam ediyorum gerçekten çok enteresan tek tesellim oğlum sağlıklı.. inşallah doğumdan sonra da aynı hızla giderler benden..Yaninsn de yürüyorsun her gün değil mi...diyete de dikkat ediyorsan fazla almaman lazım sanki...o doğum iznine yeni ayrılıp evde yatmaya başlayınca aldığım 500gr geri gitmiş benim...şeker ölçümlerin nasıl kimisi fazla alıyor kimisi veriyor...az kaldı canım amaaan boşver artık napalım elimizden geleni yaptık...ben de üzülüyorum valla bu çocuk besleniyor mu noluyor...mide yanmasından ben akşamki ara öğünü falan komple bıraktım...karnımı doyurursam facia...hep boşluk olmalı midemde...kahvaltıda yersem anca yarım dilim tam buğday ekmeği...her şey dokunuyor
Ya milletin ağzı torba değil ki büzesin...kuzenimin kızı 28 haftalık hamile korkutmuşlar karnın aşağıda falan diye bunlar bi panik bi korku her şeyi hazır etmiş oturmuşlar beni arıyorlar eee sen daha niye yıkamıyon ütülemiyon...yavrum 29 haftalık doğursan Allah korusun giydirip süsleyebilecen mi eve getirebilecen mi öyle durumda bebek küvozde olur sen de eksiğini öyle böyle tamamlarsın...tövbe ya Rabbim...yani her önüne gelene aynı şeyi söyluyorlar...senin zaten 36 bitiyor e 15-20 güne doğar yani normal zamanı...olması gerektiği gibi...bizimkiler anormal esas benim oğlumda sancıyla doğum başlamışken bile karnım tepedeydi inemiyordu sezaryen olmak zorunda kaldım...sen ve bebiş doğru yoldasınız maşallah
Insallah kolay olur buda cnm sezeryandada ise yarar da agrim az olur bu arada ezberlemeye calisma bence surekli oku baka baka farkinda olmadan ezberlemis olursun zaten
Ayy soğan sarımsak deme bayılırım su kokusu olmasa.hergun yerim ben syeyincede adamım yatağa bile.gelmiyo :))
Senin gittiğin yerde yapılmıyor olabilir Can'ım
İkinciler böyle oluyo heralde benim basından beri bu hiç cıkmadı gibi sanki asagılardaydı hep bende hareket etmesini özlücem ya doğumdan sonra cok garip oluyo insan hareket bitince
Ya kızlar kreşten kızımı almaya gittim sınıf ablası karnınız küçük bebek minik olcak galiba dedi çokmu ufak doğarki bebeğim yaa 35.haftada 2600grdı
M
Manda yoğurdu günü olanın doğumunu durdurur ... Doğumuna az kalanı doğurtur kızlar iyi araştırın ben çok araştırma yaptım bununla ilgili eminimmmm
Merhaba gececiler, ben iyi alıştım ya 4 e kadar oturup oglen 1 e kadar uyuyorum. Ama yarın sağlık ocağında 8.30 da kan vericem tiroid için nasıl uyanicam onu düşünüyorum. Bir sorum var: aranızda streptokok b grubu testini yaptıran var mi ? Doğum öncesi bakiliyormus doktorum istemedi ama dalgın ve yoğun unutmuştur. Vajina da bir çeşit bakteriymis normal doğumda bebeğe gecebiliyomus varsa doğumda antibiyotik veriliyormuş anneye. Sağlık ocağına sordum geçen yıla kadar yapıyorlarmış bu yıl kalkmış hastanede yaptırmayı düşünüyorum ben de
Asiti nasıl çıkarılıyomuş canım
Kızlar mide yanması ve bebişin saçlı olması hakkında ne düşünüyorsunuz
Çok sağol canım valla mutlu oldum siz beğenince. Malum ucuza mal olduAynen bazen cok istahsiz oluyorum hicbir sey yiyesim gelmiyor. Bazen de gözüm dönüyor.
Masallah cok tatlisniz :)) sen hala calisiyor musun? Hic dinlenmedin o yuzden bizim gibi gobek buyutmuyorsun :) boylesi daha iyi.
Hic amator durmuyor bence cok guzel olmus :)
Canım vücudun depo yapıyor bozma moralini artık. Hızlı kilo veren her vücut hamilelikte alarma geçiyormuş. Yağ depoları özellikle doluyor. Emzirirken hepsi gidecek. Ben de 24 kiloyu hızlıca vermiştim. Bişey kalmadı vucütta kesin. Şimdi yine depo modundayım.Bu bugün performansım.. diyet harici 3-5 tane etli yaprak dolması yedim o kadar.. o da bana yarın kesin bi 500 gr olarak döner! Bezdim artık inan ki. Metabolizmamla ilgili bişey oldu sanırım. Çünkü yemiyorum, deli gibi yürüyorum ama kilo almaya devam ediyorum gerçekten çok enteresan tek tesellim oğlum sağlıklı.. inşallah doğumdan sonra da aynı hızla giderler benden..
:) ense traşı demek. Ben de çok merak ediyorum ama alakası yok sanırım.Canım belki cevap vermişlerdir daha sona gelmedim az kaldı ama bende söyleyeyim. tavada yağı yakmadan ısıtıyormuşsun gece yapin sabah da bir sprey şişesine bosaltin hem kendinizi için perine masajı göbek göğüs sürebilirsiniz hemde bebise pişik yada yag olarak kullanabilirsiniz demişti.
Oglum da çok yandı ve ense tras vakti gelmiş bir şekilde saçlı doğdu. Kızımda da yanıyor ama oğlum kadar değil.
Yok kuZucum henüz doguma değil
Ben de bir gecede 1500 gr almışım umarım ödemdirBu bugün performansım.. diyet harici 3-5 tane etli yaprak dolması yedim o kadar.. o da bana yarın kesin bi 500 gr olarak döner! Bezdim artık inan ki. Metabolizmamla ilgili bişey oldu sanırım. Çünkü yemiyorum, deli gibi yürüyorum ama kilo almaya devam ediyorum gerçekten çok enteresan tek tesellim oğlum sağlıklı.. inşallah doğumdan sonra da aynı hızla giderler benden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?