2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Birde böyle suya doymuyorum ya içiyorum içiyorum ama halen deli gibi susuz gibi hissediyorum. 3 şişe soda içtim banamısın demedi, üstüne kaç bardak su yine dilim damağım kuru. Varmı böyle olan

Tabi ki almışım ama evde ki tartıma göre almışım sağlıkocağı tartısında 3 kilo eksik cıkıyorum..
Canım tartı çok seviyorum onu :)
Yaninsn de yürüyorsun her gün değil mi...diyete de dikkat ediyorsan fazla almaman lazım sanki...o doğum iznine yeni ayrılıp evde yatmaya başlayınca aldığım 500gr geri gitmiş benim...şeker ölçümlerin nasıl kimisi fazla alıyor kimisi veriyor...az kaldı canım amaaan boşver artık napalım elimizden geleni yaptık...ben de üzülüyorum valla bu çocuk besleniyor mu noluyor...mide yanmasından ben akşamki ara öğünü falan komple bıraktım...karnımı doyurursam facia...hep boşluk olmalı midemde...kahvaltıda yersem anca yarım dilim tam buğday ekmeği...her şey dokunuyor

Ara ara banada oluyo esim soka giriyo nerene tuketiyosun bu kadar seyi diye. Bazende cok istahsiz oluyorum. Icimizdeki minik canavarlar sagolsun dengemiz sasti :)
Aynen bazen cok istahsiz oluyorum hicbir sey yiyesim gelmiyor. Bazen de gözüm dönüyor.
Masallah cok tatlisniz :)) sen hala calisiyor musun? Hic dinlenmedin o yuzden bizim gibi gobek buyutmuyorsun :) boylesi daha iyi.
@Deli mavi prenses Canım biraz beklettim seni kusura bakma. Anca aldım dün malzemeleri. Bugün de yapabildim. Dikişim amatördür benim. Sen daha güzel dikersin. Ben böyle bişey yaptım
Hic amator durmuyor bence cok guzel olmus :)

Ya ben hamilelikte 20 kilo aldim ve coguda kalcamda 77 kiloyum l beden aldim boyum 1.64. Cok rahat oldu. Sana m beden olur diye dusunuyorum. Iatersen m beden iste kucuk olursa degisim yaptırırsin

Bu bugün performansım.. diyet harici 3-5 tane etli yaprak dolması yedim o kadar.. o da bana yarın kesin bi 500 gr olarak döner! Bezdim artık inan ki. Metabolizmamla ilgili bişey oldu sanırım. Çünkü yemiyorum, deli gibi yürüyorum ama kilo almaya devam ediyorum gerçekten çok enteresan tek tesellim oğlum sağlıklı.. inşallah doğumdan sonra da aynı hızla giderler benden..

Eklentiler

• D96AD47F-5239-4F29-BC0C-883957CD19B1.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 48
Bugün cok agrım var kizlar dayanamiyorum belim cok sancı yapiyo çatı agrım arttı oglumun üstünü bile ortemedm ilk defa agladm bugun inşallah bebis gelmez daha cok erken

Canım benimde sezeryan olcak ilk oğlumda benimde tepedeydi ne sancım vardı ne acılmam yalancısı bile yoktu catında dar deyince dr hiç denemedim normali ama sezeryanımda gayet rahattı şükür buda basından beri böyle sanki kafası ne zamandan beri aşağıda ondanda olabilir diye düşünüyorum ama catı agrım filan var bunda bakalım haftaya tarihi konuscaz insallah doktorda tamam derse 8 mayıs istiyorum

Insallah kolay olur buda cnm sezeryandada ise yarar da agrim az olur bu arada ezberlemeye calisma bence surekli oku baka baka farkinda olmadan ezberlemis olursun zaten

Canım zaten hep öyle ezberlerim baka baka okurum bir bakarım ezberimde :) ama burada takildim hayırlısı. Mesela tevbe suresi 129. Ayeti çok rahat ezberlemiştim. Sabah akşam her aklıma geldiğinde okurum

Ayy soğan sarımsak deme bayılırım su kokusu olmasa.hergun yerim ben syeyincede adamım yatağa bile.gelmiyo :))

Bizde de ben yaklaşmam yiyemem. Ama yiyenlere imreniyorum. Benim midemi hep rahatsız etmiştir halbuki ne kadar faydalı keşke yiyebilsem

Senin gittiğin yerde yapılmıyor olabilir Can'ım

Canım ben eğitim araştıma hastanesine gidiyorum hem kartal hemde zeynep kamil. Ikisi de gebelik okuluna çağırmıştı kartal yakın diye oraya karar verdim. Oradaki ebe zaten ortak hareket ediyoruz dedi. Ona dayanarak devlet hastanelerinde lavman yapılmıyor diye ilan ettim
Birde ben 2 sene önce doğum yaptım bana yapmadılar kuzenim kasım ayında doğum yaptı onada yapmadılar ikimizde devlet hastanesinde yaptik bakalım artık şansımıza

İkinciler böyle oluyo heralde benim basından beri bu hiç cıkmadı gibi sanki asagılardaydı hep bende hareket etmesini özlücem ya doğumdan sonra cok garip oluyo insan hareket bitince

Aynen benimde hep aşağıya doğruydu doktora sordum ikinci çocukta rahim sarkabiliyor ondan dedi. Hatta biraz içeriden çıkan var sanki. Acep bu bana özel mı doktor muayene etti normal dedi ama sonradan toparlanır mı diye sormak aklıma gelmedi

Merhaba gececiler, ben iyi alıştım ya 4 e kadar oturup oglen 1 e kadar uyuyorum. Ama yarın sağlık ocağında 8.30 da kan vericem tiroid için nasıl uyanicam onu düşünüyorum. Bir sorum var: aranızda streptokok b grubu testini yaptıran var mi ? Doğum öncesi bakiliyormus doktorum istemedi ama dalgın ve yoğun unutmuştur. Vajina da bir çeşit bakteriymis normal doğumda bebeğe gecebiliyomus varsa doğumda antibiyotik veriliyormuş anneye. Sağlık ocağına sordum geçen yıla kadar yapıyorlarmış bu yıl kalkmış hastanede yaptırmayı düşünüyorum ben de

Ya kızlar kreşten kızımı almaya gittim sınıf ablası karnınız küçük bebek minik olcak galiba dedi çokmu ufak doğarki bebeğim yaa 35.haftada 2600grdı

Canım hep bebeğin gelişimi bir değildir ki.
Biz bile bir değiliz kısa olanlar var yada uzun kilolu yada zayıf. Takma boyle söyleyenleri hatta bana diyenleri tersliyorum. Bi sonraki kontrolde sana geleyim ultrason gibi gözlerin var falan diyorum. Ayrıca kilosu haftasına gore fazla bile bak ekte hafta hafta tahmini kilolar mevcut için rahat olsun canım

M

Manda yoğurdu günü olanın doğumunu durdurur ... Doğumuna az kalanı doğurtur kızlar iyi araştırın ben çok araştırma yaptım bununla ilgili eminimmmm

Canım ben boğa burcu olsun istiyorum 18 gibi doğurayım yani. O zaman 15 i gibi yersen dogururmuyum. Benim hep duyduğum manda yoğurdu tuketen gec dogurur diyeydi hatta manda inek sütü karışık kaymak var her sabah yalanarak bakıyorum. Masada benden öteye koyuyorum.

Oo bu saatte bisey mi ben 3e kadar buralardayim gel beklerim her gece . Canim benim cok akintim var demistim 20. Haftada doktorum vajinal kultur yapti. B sinifi streptekok cikti evet. Antibiyotikte kullandim. Neyse bu bakteri normalde bile olabiliyomus hic gecmeyebiliyomus yani o yuzden doktorum surekli testi tekrarlamaya grek yok dogum aninda onlemimizi alicaz. Sezeryan olursa zaten hicbir onemi yok dedi. Mutlaka bakilmali. Bebekte zaturre gibi onemli hastaliklara sebep olabiliyo

Asiti nasıl çıkarılıyomuş canım

Canım belki cevap vermişlerdir daha sona gelmedim az kaldı ama bende söyleyeyim. tavada yağı yakmadan ısıtıyormuşsun gece yapin sabah da bir sprey şişesine bosaltin hem kendinizi için perine masajı göbek göğüs sürebilirsiniz hemde bebise pişik yada yag olarak kullanabilirsiniz demişti.

Kızlar mide yanması ve bebişin saçlı olması hakkında ne düşünüyorsunuz

Oglum da çok yandı ve ense tras vakti gelmiş bir şekilde saçlı doğdu. Kızımda da yanıyor ama oğlum kadar değil.

Çok sağol canım valla mutlu oldum siz beğenince. Malum ucuza mal oldu

Canım vücudun depo yapıyor bozma moralini artık. Hızlı kilo veren her vücut hamilelikte alarma geçiyormuş. Yağ depoları özellikle doluyor. Emzirirken hepsi gidecek. Ben de 24 kiloyu hızlıca vermiştim. Bişey kalmadı vucütta kesin. Şimdi yine depo modundayım.
:) ense traşı demek. Ben de çok merak ediyorum ama alakası yok sanırım.

Ben de bir gecede 1500 gr almışım umarım ödemdir son zamanlarda kilo alımı durur demişlerdi, benle dalga mı geçiyorlar bilmiyorum.. dogru dürüst bi şey yedigim de yok, ne yesem istifra halindeyim şu on gün geçeydi hayırlısıyla

toist galiba benimde depolar doluyo +20 oldum ilk gebelik hic boyle olacagimi dusunmemistim. 77yim dogumda max 7si gitse 70 olurum. Ne kdr surede veririm hemen diyet yapmalimiyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…