2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Valla 9. Ay hamile olduğumu anladim bende. Sis mi odemmi kilo mu hicbir fikrim yok. Cokk kilolu çıkıyorum tartida sadece onu biliyorm. Bakalm daha kac alicam

Ya kızlar kreşten kızımı almaya gittim sınıf ablası karnınız küçük bebek minik olcak galiba dedi çokmu ufak doğarki bebeğim yaa 35.haftada 2600grdı
Yok canim ya ic karnin genismis
Kızlar mide yanması ve bebişin saçlı olması hakkında ne düşünüyorsunuz
Alakasi yok bnce
Gule gule kullan canim .civile yazliklar gelmismiydi
Ay kizlar cok fena kasiliyorum ben yaa. Semsert karnim. Wcde yanma da oluyo yaparken. Kasiklarim da agriyo. Dogurcam mi acaba:)
Doktorunu ara yada git canim
Masallah canim size .Ic karnin genismis demekki canim.benimki senin iki katin sanirim :)inskalmaz

Valla 9. Ay hamile olduğumu anladim bende. Sis mi odemmi kilo mu hicbir fikrim yok. Cokk kilolu çıkıyorum tartida sadece onu biliyorm. Bakalm daha kac alicam
Daha almasak iyiydi valla, balon gibi oldum kaç aydır yüzümü bile arı sokmuş gibi, hormonların da etkisiyle çok mutsuzum cooook

Daha almasak iyiydi valla, balon gibi oldum kaç aydır yüzümü bile arı sokmuş gibi, hormonların da etkisiyle çok mutsuzum cooook
Ben de kotlarima baktim ic cektim oksadim onlari... Cok ozledim . acaba giymeye calissam nereme kadar cekebilirim acaba tekrar giyebilecek miyim ? Kilo olato cok kotu psikoloji bozuyo gercekten..

Canım.cok ciciymis güle güle giy. Bende dün eminönü ne gittim aklımda yokken danteli olmayan sade hos bir lohusa pijama takımı gördüm s bedenleri kalmış 35 tl aldım ama denemek aklıma gelmedi yarim.bi bakayım nasıl olacak.
Bu arada bende 67 idim 69 olmuşum tekrar 21 günde 2 kilo toplam 6 kilo ama diyette hep bi kaçamak bende yürüyüşten kaytarmak bende

Çok hoş gözüküyorsunuz canım maşallah. Büyümesin dışarıdan içeride bebiş büyüse yeter zaten. Benim gobis de aynı. Toplam kaç kilo aldın ki acep.

ben de hem gülüyorum kendime hem utanıyorum
eşim inşallah dalga geçmez oturur ağlarım valla, adamın yanında gaz çıkarcam diye ödüm kopar senelerdir ben naptım gittim işedim ahahahaa

Öldüm gülmekten..boşver kız iyi yapmisin,kendini iyi hissedeceksen bizde yapalım nolcak...

Ben de kotlarima baktim ic cektim oksadim onlari... Cok ozledim . acaba giymeye calissam nereme kadar cekebilirim acaba tekrar giyebilecek miyim ? Kilo olato cok kotu psikoloji bozuyo gercekten..
Ben sanıyorum ki Doğumdan eve gelirken göbeği hastanede bırakıp gelcez annem altı ayda anca göbeğin gideceğini söyledi, dedim yine hamile kıyafeti mi giyeceğim, eskileri de giyemezsin hemen dedi ben şok

Selam kızlar,sabah 5 e kadar uyuyamayip,yarım saatte bir işeyen biri olarak size sesleniyorum.. kemiklerim oyuluyor gibi ağrıyor,sabah kalktığımda ellerimi kapatamiyorum sislikye ve yataktan herseferinde çok zor kalkiyorum., Çatı ağrısı felaket durumda,eklemlerin i biseyler kemiriyo gibi..Allah beterinden korusun ama son durum bu..

Canım son zamanlarda şişkinlik ödem çok oluyor. Benim dudaklarım incedir normalde oğlumda son dönemde silikonlu gibiydi dudaklarım. Zaten bir tek onu beğenmişti. Şişkinlik ödem doğumla birlikte cok cabuk gidiyor canım merak etme.

Gözlerinden öperim arkadasım, ana olmak kolay değil diyor eşim ağız burun dalasım geliyor, ben de senin gibiyim, fazlam var eksiğim yok.. allah yardımcımız olsun

Ahh kuzum Valla allah tecrübeli arkadaşlardan razı olsun.. sizlerin deneyimleri bize moral oluyor.. ödem işi ne zormuş, allahım sürekli bu rahatsızlıklarla uğraşan kişilere tez vakitte şifa versin inşallah.. bizim en azından geçicek umudumuz oluyor benim dudaklarım zaten kalın, tuhaf oldum, aynaya bakasım yok (

Bat bekleyen listeler yerine aldigimiz kilolari yazan bi liste yapalim. Bu sefer basi ben cekerim :)
Aldığımız kilolardan ziyade kacla başladığımız da önemli bence , 77 olmusun kolayca verirsin 70 düştün mü gerisi gelir ben 73 le kaldım şimdi 93 ü gördüm 5 i gitse nolur of of hala da akillanmadim normalde de yesem hemen alan bir bunyem vardı dikkat ediyodum hamilelikte saldim gitti . Bide bu hamilelik çok uzun ya ,bana mi öyle geldi iki senedir hamileyim gibi geliyor 9 ay ne uzun sureymis 9 çocuk yapanlar ömrünü gebelikte geçiriyor demek ki

bizden de selam. Çişli,ağrılı,kaprisli,duygusal,melankolik bayanlar olarak..aklıma gelenler bunlar isteyen artırsınne huysuz bişeyler olduk biz ya

Ayy inşallah canım çabuk çabuk gitsin tüm kilolar , süt gelsin diye annem bana neler yedirir kimbilir çok korkuyorum
yemekle olsaydı o iş..Bol su ve yeşillik çok güzel süt yapıyormuş..sudan yine kurtulamıyacağız neyseki yaz geliyor

Bende uyuyamiyorummmm
Sabaha karşı uyku geliyor. O sirada eşim gidiyor. WC ihtiyacı çok fena benim için.
Benim evimin şekli bir tuhaf. 4 basamak cikmam gerekiyor. Yakında hasta bezi ile yatarım sanırım . Klozete varana kadar kacirmayayim diye şekilden şekile giriyorum. Zor yetisiyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…