- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #39.521
Valla 9. Ay hamile olduğumu anladim bende. Sis mi odemmi kilo mu hicbir fikrim yok. Cokk kilolu çıkıyorum tartida sadece onu biliyorm. Bakalm daha kac alicamYok kuZucum henüz doguma değilvücudum o kadar şiş ki, bileklerim falan da çok ağrıyor, çok yazamıyorum o yüzden.. patlamaya hazır bomba gibiyim okuyorum ama arkadan arkadan, takipteyim sen nasılsın canım?
Yok canim ya ic karnin genismisYa kızlar kreşten kızımı almaya gittim sınıf ablası karnınız küçük bebek minik olcak galiba dedi çokmu ufak doğarki bebeğim yaa 35.haftada 2600grdı
Alakasi yok bnceKızlar mide yanması ve bebişin saçlı olması hakkında ne düşünüyorsunuz
Gule gule kullan canim .civile yazliklar gelmismiydiCivil e gittim bugün bebek eşyalarını yıkamak için sabun tozu aldım eksikleri epey tamamladım...biraz biraz okuya okuya geldim...bi de lohusa pijaması aldım 110Tl ye çok da beğendim kızlar kumaşı falan çok güzel yumuşacık...S beden aldım ben 67 kiloyum şu anda böyle oldu dogumdan sonra da olur inşallah...isteyen bakıp alabilir...Eki Görüntüle 2135529
Doktorunu ara yada git canimAy kizlar cok fena kasiliyorum ben yaa. Semsert karnim. Wcde yanma da oluyo yaparken. Kasiklarim da agriyo. Dogurcam mi acaba:)
Masallah canim size .Ic karnin genismis demekki canim.benimki senin iki katin sanirim :)inskalmazEki Görüntüle 2135526
Selam teyzoşlar son dönemde büyümesi yavaşlayan karnımla ve içindeki minnoş kızımla herkese iyi akşamlarilk kızımda da böyle olmuştu karnım hızlıca çıkmıştı ama son haftalar büyümesi durmuştu ilginç neden acaba ? Sizin göbüşlerin maşallahı var bakıyorum da,
Daha almasak iyiydi valla, balon gibi oldum kaç aydırValla 9. Ay hamile olduğumu anladim bende. Sis mi odemmi kilo mu hicbir fikrim yok. Cokk kilolu çıkıyorum tartida sadece onu biliyorm. Bakalm daha kac alicam
İkinciye beni yaz canımBat bekleyen listeler yerine aldigimiz kilolari yazan bi liste yapalim. Bu sefer basi ben cekerim :)
Ben de kotlarima baktim ic cektim oksadim onlari... Cok ozledim . acaba giymeye calissam nereme kadar cekebilirim acaba tekrar giyebilecek miyim ? Kilo olato cok kotu psikoloji bozuyo gercekten..Daha almasak iyiydi valla, balon gibi oldum kaç aydıryüzümü bile arı sokmuş gibi, hormonların da etkisiyle çok mutsuzum cooook
Civil e gittim bugün bebek eşyalarını yıkamak için sabun tozu aldım eksikleri epey tamamladım...biraz biraz okuya okuya geldim...bi de lohusa pijaması aldım 110Tl ye çok da beğendim kızlar kumaşı falan çok güzel yumuşacık...S beden aldım ben 67 kiloyum şu anda böyle oldu dogumdan sonra da olur inşallah...isteyen bakıp alabilir...Eki Görüntüle 2135529
Eki Görüntüle 2135526
Selam teyzoşlar son dönemde büyümesi yavaşlayan karnımla ve içindeki minnoş kızımla herkese iyi akşamlarilk kızımda da böyle olmuştu karnım hızlıca çıkmıştı ama son haftalar büyümesi durmuştu ilginç neden acaba ? Sizin göbüşlerin maşallahı var bakıyorum da,
ben de hem gülüyorum kendime hem utanıyorum
eşim inşallah dalga geçmez oturur ağlarım valla, adamın yanında gaz çıkarcam diye ödüm kopar senelerdir ben naptım gittim işedim ahahahaa
Ben sanıyorum ki Doğumdan eve gelirken göbeği hastanede bırakıp gelcezBen de kotlarima baktim ic cektim oksadim onlari... Cok ozledim . acaba giymeye calissam nereme kadar cekebilirim acaba tekrar giyebilecek miyim ? Kilo olato cok kotu psikoloji bozuyo gercekten..
Oo bu saatte bisey mi ben 3e kadar buralardayim gel beklerim her gece. Canim benim cok akintim var demistim 20. Haftada doktorum vajinal kultur yapti. B sinifi streptekok cikti evet. Antibiyotikte kullandim. Neyse bu bakteri normalde bile olabiliyomus hic gecmeyebiliyomus yani o yuzden doktorum surekli testi tekrarlamaya grek yok dogum aninda onlemimizi alicaz. Sezeryan olursa zaten hicbir onemi yok dedi. Mutlaka bakilmali. Bebekte zaturre gibi onemli hastaliklara sebep olabiliyo[/QUOTE
Gelmem mi, uyku gelmeyince ya burayı okuyorum bata birikiyor ya da bebek bakim kitabı zaten. Evet haklısın canım, doktorun ne güzel ilgilenip bilgilendirmis ben hep okuyup doktora ben teklif ediyorum suna bakabilir miyiz diye bide iki doktora gidiyorum ikisi de özelde aynı yoğun.
Gider muhakkak cnm..tabi zamanla toparlayaak ama...Ben sanıyorum ki Doğumdan eve gelirken göbeği hastanede bırakıp gelcezannem altı ayda anca göbeğin gideceğini söyledi, dedim yine hamile kıyafeti mi giyeceğim, eskileri de giyemezsin hemen dedi ben şok
Ayy inşallah canım çabuk çabuk gitsin tüm kilolar , süt gelsin diye annem bana neler yedirir kimbilirGider muhakkak cnm..tabi zamanla toparlayaak ama...
Daha almasak iyiydi valla, balon gibi oldum kaç aydıryüzümü bile arı sokmuş gibi, hormonların da etkisiyle çok mutsuzum cooook
Gözlerinden öperim arkadasım, ana olmak kolay değil diyor eşimSelam kızlar,sabah 5 e kadar uyuyamayip,yarım saatte bir işeyen biri olarak size sesleniyorum.. kemiklerim oyuluyor gibi ağrıyor,sabah kalktığımda ellerimi kapatamiyorum sislikye ve yataktan herseferinde çok zor kalkiyorum., Çatı ağrısı felaket durumda,eklemlerin i biseyler kemiriyo gibi..Allah beterinden korusun ama son durum bu..
Ahh kuzum Valla allah tecrübeli arkadaşlardan razı olsun.. sizlerin deneyimleri bize moral oluyor.. ödem işi ne zormuş, allahım sürekli bu rahatsızlıklarla uğraşan kişilere tez vakitte şifa versin inşallah.. bizim en azından geçicek umudumuz oluyorCanım son zamanlarda şişkinlik ödem çok oluyor. Benim dudaklarım incedir normalde oğlumda son dönemde silikonlu gibiydi dudaklarım. Zaten bir tek onu beğenmişti. Şişkinlik ödem doğumla birlikte cok cabuk gidiyor canım merak etme.
Aldığımız kilolardan ziyade kacla başladığımız da önemli bence , 77 olmusun kolayca verirsin 70 düştün mü gerisi gelir ben 73 le kaldım şimdi 93 ü gördüm 5 i gitse nolur of of hala da akillanmadim normalde de yesem hemen alan bir bunyem vardı dikkat ediyodum hamilelikte saldim gitti . Bide bu hamilelik çok uzun ya ,bana mi öyle geldi iki senedir hamileyim gibi geliyor 9 ay ne uzun sureymis 9 çocuk yapanlar ömrünü gebelikte geçiriyor demek kiBat bekleyen listeler yerine aldigimiz kilolari yazan bi liste yapalim. Bu sefer basi ben cekerim :)
bizden de selam. Çişli,ağrılı,kaprisli,duygusal,melankolik bayanlar olarak..aklıma gelenler bunlar isteyen artırsınSelam kızlar,sabah 5 e kadar uyuyamayip,yarım saatte bir işeyen biri olarak size sesleniyorum.. kemiklerim oyuluyor gibi ağrıyor,sabah kalktığımda ellerimi kapatamiyorum sislikye ve yataktan herseferinde çok zor kalkiyorum., Çatı ağrısı felaket durumda,eklemlerin i biseyler kemiriyo gibi..Allah beterinden korusun ama son durum bu..
yemekle olsaydı o iş..Bol su ve yeşillik çok güzel süt yapıyormuş..sudan yine kurtulamıyacağız neyseki yaz geliyorAyy inşallah canım çabuk çabuk gitsin tüm kilolar , süt gelsin diye annem bana neler yedirir kimbilirçok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?