- 30 Kasım 2008
- 2.276
- 1.534
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #39.541
Seninle kilolarımiz bir ara aynıydı . 63 kilo hamile kaldım. Şimdi 74 oldum.Canım.cok ciciymis güle güle giy. Bende dün eminönü ne gittim aklımda yokken danteli olmayan sade hos bir lohusa pijama takımı gördüm s bedenleri kalmış 35 tl aldım ama denemek aklıma gelmedi yarim.bi bakayım nasıl olacak.
Bu arada bende 67 idim 69 olmuşum tekrar 21 günde 2 kilo toplam 6 kilo ama diyette hep bi kaçamak bende yürüyüşten kaytarmak bende
Çok hoş gözüküyorsunuz canım maşallah. Büyümesin dışarıdan içeride bebiş büyüse yeter zaten. Benim gobis de aynı. Toplam kaç kilo aldın ki acep.
Ben çok beğendim, güle güle giy canım benimEki Görüntüle 2135560 kızlar yarın çekim için kullanacağım nasıl duruyor..almayım masraf olmasın dedim ama olmadı..Ne denediysem tuhaf durdu
Bence gayet güzel olmuş.. benim içine girebildigim yoktu n11 den melek kollli elbise aldım 46 beden veve yanları parça ekleyip 56 beden yaptim onuEki Görüntüle 2135560 kızlar yarın çekim için kullanacağım nasıl duruyor..almayım masraf olmasın dedim ama olmadı..Ne denediysem tuhaf durdu
Yanlış anlamayın normalde hiç sevmiyorum bu hamile cekimlerini . Ozellikle ellerini kasıginda tutupta karinini çıkarıyorlar daha da meydana. çok kotu geliyor bana. Ama bu elbise guzel. Fiziğinde güzel. Guzel anilarin olur insinşalEki Görüntüle 2135560 kızlar yarın çekim için kullanacağım nasıl duruyor..almayım masraf olmasın dedim ama olmadı..Ne denediysem tuhaf durdu
Sağol cnm benim..ben bu elbiseyi yine değerlendiririm nasılsa kiloları verince bir tadilat al sana düğün kıyafeti..şu resim işine baştan beri heves etmiştim...resmen son dakikaya kadar almadım.bugün halloldu sonunda..Artık eşimde rahat bir nefes alır..1 haftadır onu dene bunu dene yıldı da sanki belli etmiyor..Ben çok beğendim, güle güle giy canım benim
Oyy babası da kıyamamış kuzusuyla sana, sağlık içinde güzel anılarınız olsun inşallah canım, ben dış çekim olayını dügünde bitirdim valla, çok yorucuydu.. şimdi de hiç gözüm kesmedi.. azcık büyüsün ben biraz toparlanayım o zamana artık..Sağol cnm benim..ben bu elbiseyi yine değerlendiririm nasılsa kiloları verince bir tadilat al sana düğün kıyafeti..şu resim işine baştan beri heves etmiştim...resmen son dakikaya kadar almadım.bugün halloldu sonunda..Artık eşimde rahat bir nefes alır..1 haftadır onu dene bunu dene yıldı da sanki belli etmiyor..kiyamam ya soruyorum yordum seni dimi diyorum..siz iyi olun başka bişey istemiyorum diyor
sen mi yaptın..eğer öyleyse bravo..oralarda baktım ama olur mu olmaz mı güvenmedim canm..Güle güle kullan cnmBence gayet güzel olmuş.. benim içine girebildigim yoktu n11 den melek kollli elbise aldım 46 beden veve yanları parça ekleyip 56 beden yaptim onu, cok mutlu oldum ve inan seninkinden kötü durdu
..inşallah canım hepimizin güzel anıları olsun......herkesin kendi fikri tabiki cnm.saygı duyarım..zaten sadece eşim ve bana özel birşey olacak..hatta fotoğrafçı ķüçük iki albüm de veriyor ailelere verilmek üzere...ben kesinlikle istemedim ne işi var onlarda...Yanlış anlamayın normalde hiç sevmiyorum bu hamile cekimlerini . Ozellikle ellerini kasıginda tutupta karinini çıkarıyorlar daha da meydana. çok kotu geliyor bana. Ama bu elbise guzel. Fiziğinde güzel. Guzel anilarin olur insinşal
Yok kiz ben yapmadım..terziye götürdüm beni buna sok dedim..sen mi yaptın..eğer öyleyse bravo..oralarda baktım ama olur mu olmaz mı güvenmedim canm..Güle güle kullan cnm
..inşallah canım hepimizin güzel anıları olsun......herkesin kendi fikri tabiki cnm.saygı duyarım..zaten sadece eşim ve bana özel birşey olacak..hatta fotoğrafçı ķüçük iki albüm de veriyor ailelere verilmek üzere...ben kesinlikle istemedim ne işi var onlarda...
İnşallah canım inşallah..Şuan benimde kesmiyor inan iyice tısır tısır oldum..bir kere ayarlamış bulunduk..odadan odaya gitmeye erinen ben taaaaa ... Kızılaya gittim bugünOyy babası da kıyamamış kuzusuyla sana, sağlık içinde güzel anılarınız olsun inşallah canım, ben dış çekim olayını dügünde bitirdim valla, çok yorucuydu.. şimdi de hiç gözüm kesmedi.. azcık büyüsün ben biraz toparlanayım o zamana artık..
Evet canım bir ara aynıydık ama bende gebelik şekeri çıkınca 2 kilo verdim. Şimdi yine almışım. Oğlumda 70 veya 71 dim doğuma gittiğimde encok gördüğüm kilo oydu. Inşallah kalan zamanda en fazla 2 kilo alırım. Çünkü rejim diyet vs ile uğraşmak istemiyorum doğum sonrasiSeninle kilolarımiz bir ara aynıydı . 63 kilo hamile kaldım. Şimdi 74 oldum.
Canım sen böyle yazınca kadına M beden olsun diye mesaj attım. Valla kadını bıktırmasam iyiYa ben hamilelikte 20 kilo aldim ve coguda kalcamda 77 kiloyum l beden aldim boyum 1.64. Cok rahat oldu. Sana m beden olur diye dusunuyorum. Iatersen m beden iste kucuk olursa degisim yaptırırsin
Kız öyle bir yazmışın ki öyle anlaşılıyorYok kiz ben yapmadım..terziye götürdüm beni buna sok dedim....
İnşallah daha fazla almadan doguma gideriz.Evet canım bir ara aynıydık ama bende gebelik şekeri çıkınca 2 kilo verdim. Şimdi yine almışım. Oğlumda 70 veya 71 dim doğuma gittiğimde encok gördüğüm kilo oydu. Inşallah kalan zamanda en fazla 2 kilo alırım. Çünkü rejim diyet vs ile uğraşmak istemiyorum doğum sonrasi
Sende fazla almamışsın aslında Bu arada dün bir makale okudum hamilelikte normal olarak 11-12 kg alınabilirmiş. Bundan fazlası size kilo olarak dönebilir yazıyordu.
hiç günüm günümü tutmuyor ki benimde..ama 3_4 gündür var bir tuhaflık..enerji geldi bana..doğum yaklaşınca fln oluyor yazmışlardı kızlar bilemedimEnerjinize hayran kaldim. Degil cekim yataktan koltuga gececek enerjim yok. Ramazandada boyle oluyodum. Koltuktan kalkip oturma pozisyonuna gececk enerjim olmuyodu :). Bnde sadece evde bebek cekimi yaptrmk istiyorum
Çok güzel olmuşsun arkadaşım ve de hiç kilo almamissin ne güzel sadece göbek. Resim atan herkes çok fit bi ben mi bu kadar kilo aldm of ofEki Görüntüle 2135560 kızlar yarın çekim için kullanacağım nasıl duruyor..almayım masraf olmasın dedim ama olmadı..Ne denediysem tuhaf durdu
Haklısın,bende kendi yazdigimi okuyunca kendime hayran kaldım..takdir ettim..nerdeyse yaptığıma bende inanıyodum..Kız öyle bir yazmışın ki öyle anlaşılıyorparça ekledim..şu bedene çevirdim diyince ben böyle kaldım ..hoş gör bu hamilelikten hep algılar değişiyor...hep bu hormonların suçü
Ben bu gazla 1 hafta idare ederimÇok güzel olmuşsun arkadaşım ve de hiç kilo almamissin ne güzel sadece göbek. Resim atan herkes çok fit bi ben mi bu kadar kilo aldm of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?