- 30 Kasım 2008
- 2.276
- 1.534
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #39.561
Ya bak sende sen yaptın sandınHaklısın,bende kendi yazdigimi okuyunca kendime hayran kaldım..takdir ettim..nerdeyse yaptığıma bende inanıyodum..
Canım belki cevap vermişlerdir daha sona gelmedim az kaldı ama bende söyleyeyim. tavada yağı yakmadan ısıtıyormuşsun gece yapin sabah da bir sprey şişesine bosaltin hem kendinizi için perine masajı göbek göğüs sürebilirsiniz hemde bebise pişik yada yag olarak kullanabilirsiniz demişti.
Oglum da çok yandı ve ense tras vakti gelmiş bir şekilde saçlı doğdu. Kızımda da yanıyor ama oğlum kadar değil.
Hayırlısıyla bi doğuralım sonra hepsi gidicek inşallah şuan öyle inanamak istiyorum..Ben de bir gecede 1500 gr almışım umarım ödemdirson zamanlarda kilo alımı durur demişlerdi, benle dalga mı geçiyorlar bilmiyorum.. dogru dürüst bi şey yedigim de yok, ne yesem istifra halindeyim şu on gün geçeydi hayırlısıyla
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş hiç de amatör dikiş olmamış benim performans da bu kadar olsa yeter çok sağol fotograf içinD Deli mavi prenses Canım biraz beklettim seni kusura bakma. Anca aldım dün malzemeleri. Bugün de yapabildim. Dikişim amatördür benim. Sen daha güzel dikersin. Ben böyle bişey yaptım
Hayir istemiyorum diye bise yok yapilmasi daha iyi de neyi nasi yapicaklar onu
Bunlari dusunup sitrese girne belki bizim anlattiklarimiz seni urkutur. o gun geldinde her turlu duyguyu ayni anda yasiyorsn zaten hersey cok hizli gelisiyor sadece doguma alinana kadarki surec belki yavas gecer o sonra lavman isi degil yano dogum sirasi olarak diyorum ondadaa surekli nst baglaniyorsn zaten bebegin kalp atislari en buyuk sakinlestirici zaten dusunsene bunlarin ardindan kucuk minnagina kavusacaksn onu gordunmu hersey deger diyeceksin.
Bnm ust bedenim alta gore bariz 1 beden kucuk. Omuzlardan eski kiyafetlerim oluyo sadece gobek kapanmiyo. O yuzden ust bedeni biraz buyuk. Ama kalcam aldi basini gitti ve 8 aylik gobekle L beden cok rahat oldu alt kismida. Smdi 10 kilo fark olunca m size olur diye dusunuyorim. Insallah sorun cikmaz :). L bide buyuk olabilir.Canım sen böyle yazınca kadına M beden olsun diye mesaj attım. Valla kadını bıktırmasam iyiinşallah boyu kısa gelmez. Bir de benim omuzlar kaldırıyor genelde. Onu da geçtim küçük gelse de değiştirmem artık yüzüm yok valla L bedenin boyu sana tam mı oldu. M kısa gelmese bari bana
Bende var böbrek büyümesi . Sağ tarafımda . Benim bazen ağrısı ön tarafıma bazen de arka tarafıma vuruyordu .Kızlar kimde böbrek büyümesi vardı bizim topikte ondaki ağrıda bendeki gibi arka kaburgadamıydı
Cok guzel duruyor canim bayildim.Eki Görüntüle 2135560 kızlar yarın çekim için kullanacağım nasıl duruyor..almayım masraf olmasın dedim ama olmadı..Ne denediysem tuhaf durdu
Canım hiç kullanmadım ben, ama sabah gelen akıntı normal fitilin parcalaridir muhtemelen. Ben progestan ı fitil olarak kullanırken de öyle oluyorduHanimlar gunaydin. Dun doktorum akintim oldugu icin fitil vermisti. Su gyno lomexin denen fitili kullanan var mi aranizda? Prospektusunde 3 gun arayla yaziyo ama benim doktorum sali gecesi ve persembe gecesi olarak soyledi. Bir de dun gece fitili attim sabah kalktigimda ara ara ufalanmis peynir gibi akinti geliyo islaniyo camasirim. Normal bir durummudur?
Haklisin kuzum. Son gunlere geldim artik bir skinti olmadan dogum olsun istiyorum en ufak.birsey takiliyor kafama. :)Canım hiç kullanmadım ben, ama sabah gelen akıntı normal fitilin parcalaridir muhtemelen. Ben progestan ı fitil olarak kullanırken de öyle oluyordu
yani muhtemelen öyle galiba,büyümeye başlayınca kendine ilerleyecek içerde başka yerler bulduysa deemkkiCanımm maşallahh, benimkide aynı seninki gibi hatta bende çok erken çıktı diye devasa bir karnım olur diye bekliyordum ama seninkiyle hemen hemen aynı. Yapısal demekki iç karın genişliği diyorlar sanırım. Bakıyorum diğer kızların almış başını gitmiş hepinize maşallahh
ya evet hala ve hala çalışıyorum,evde de eşim sağolsun kendisinin bana hiç faydası yok,ona kızmıyorum çünkü öyle alıştırdımMasallah cok tatlisniz :)) sen hala calisiyor musun? Hic dinlenmedin o yuzden bizim gibi gobek buyutmuyorsun :) boylesi daha iyi.
Cok guzel duruyor canim bayildim.
Bana da gyno-max xl yazmış nette pek hamilelikte tavsiye edilmemiş kararsız kaldım 3 taneCanim bu zamana kadar akintim icin verdigi ilaclari bende kullanmadim ama zamanla artti. Akintinin ozelliklede dogumdda cok onemi varmis. Fitili kesin kullanicam. Adi da "gyno-lomexin 600 mg canim. Icinde 2 tane var.
52 ile kalmıştım tedavi sırasında 2kilo aldım,gebe kaldıgımı öğrendiğimde 54tüm şimdi 66yı gördüm toplamda 14 kilo yapıyor maximum aldıgım ki bu benim için 4 kilo almak gibiÇok hoş gözüküyorsunuz canım maşallah. Büyümesin dışarıdan içeride bebiş büyüse yeter zaten. Benim gobis de aynı. Toplam kaç kilo aldın ki acep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?