2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Sağol canım

Hayırlısıyla bi doğuralım sonra hepsi gidicek inşallah şuan öyle inanamak istiyorum..

D Deli mavi prenses Canım biraz beklettim seni kusura bakma. Anca aldım dün malzemeleri. Bugün de yapabildim. Dikişim amatördür benim. Sen daha güzel dikersin. Ben böyle bişey yaptım
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş hiç de amatör dikiş olmamış benim performans da bu kadar olsa yeter çok sağol fotograf için

Günaydın kizlarrr gececiymissiniz maşallah kesin şimdi horulduyorsunuzdur valla ben dün sivri sinekten uyuyamayinca bu gece uyumusum mışıl mışıl. Ama sabahın köründe karga kahvaltisini yapmadan uyandım yine mok var gibi daha eşim bile uyanip da işe gitmedi

Bnm ust bedenim alta gore bariz 1 beden kucuk. Omuzlardan eski kiyafetlerim oluyo sadece gobek kapanmiyo. O yuzden ust bedeni biraz buyuk. Ama kalcam aldi basini gitti ve 8 aylik gobekle L beden cok rahat oldu alt kismida. Smdi 10 kilo fark olunca m size olur diye dusunuyorim. Insallah sorun cikmaz :). L bide buyuk olabilir.

Hanimlar gunaydin. Dun doktorum akintim oldugu icin fitil vermisti. Su gyno lomexin denen fitili kullanan var mi aranizda? Prospektusunde 3 gun arayla yaziyo ama benim doktorum sali gecesi ve persembe gecesi olarak soyledi. Bir de dun gece fitili attim sabah kalktigimda ara ara ufalanmis peynir gibi akinti geliyo islaniyo camasirim. Normal bir durummudur?

Canım hiç kullanmadım ben, ama sabah gelen akıntı normal fitilin parcalaridir muhtemelen. Ben progestan ı fitil olarak kullanırken de öyle oluyordu

Canım hiç kullanmadım ben, ama sabah gelen akıntı normal fitilin parcalaridir muhtemelen. Ben progestan ı fitil olarak kullanırken de öyle oluyordu
Haklisin kuzum. Son gunlere geldim artik bir skinti olmadan dogum olsun istiyorum en ufak.birsey takiliyor kafama. :)

yani muhtemelen öyle galiba,büyümeye başlayınca kendine ilerleyecek içerde başka yerler bulduysa deemkki bebekte gelişimsel olarak bir sıkıntı yok çünkü,32.haftada gittiğim de 1900 gr civarydı,yine ortalama 3000 kilo bir yavru dogururum sanıyorum matematiksel olarak,eh yeter

Masallah cok tatlisniz :)) sen hala calisiyor musun? Hic dinlenmedin o yuzden bizim gibi gobek buyutmuyorsun :) boylesi daha iyi.
ya evet hala ve hala çalışıyorum,evde de eşim sağolsun kendisinin bana hiç faydası yok,ona kızmıyorum çünkü öyle alıştırdım non-stop çalışmaya devam. neyse bakalım iş için enazından az kaldı nisan sonu 37 doluyor ben de mecburen ayrılıyorum hahaha yoksa işyerindekiler beni burda bi sedyede dogurturlar onlara kalsa

Canim bu zamana kadar akintim icin verdigi ilaclari bende kullanmadim ama zamanla artti. Akintinin ozelliklede dogumdda cok onemi varmis. Fitili kesin kullanicam. Adi da "gyno-lomexin 600 mg canim. Icinde 2 tane var.
Bana da gyno-max xl yazmış nette pek hamilelikte tavsiye edilmemiş kararsız kaldım 3 tane

Çok hoş gözüküyorsunuz canım maşallah. Büyümesin dışarıdan içeride bebiş büyüse yeter zaten. Benim gobis de aynı. Toplam kaç kilo aldın ki acep.
52 ile kalmıştım tedavi sırasında 2kilo aldım,gebe kaldıgımı öğrendiğimde 54tüm şimdi 66yı gördüm toplamda 14 kilo yapıyor maximum aldıgım ki bu benim için 4 kilo almak gibi ilk kızımda 35 kilo aldıgım için,bunda herkes arkamdan itekliyor yesene yesene diye. gebeliğin başında kilo alacam diye korkan eşim bile bilerek yemiyorum diye vicdan azabı çekiyordu. 14 kilo almış olmak benim iiçin lütufff ama çok şişliğim var balon gibiyim.fotografta nasıl olmuşsa ince çıkmışım ama suratım yanii poğaça gibi yusyuvrlak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…