2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ayy inşallah canım çabuk çabuk gitsin tüm kilolar , süt gelsin diye annem bana neler yedirir kimbilir çok korkuyorum

Yeme canım yeme özellikle tatlıdan uzak dur ben o hatayı yaptım ilkinde ne bulsam yedim sonrada kaldı o kiloyla ikinciye hamile kaldım bunda o hatayı yapmıcam insallah koycan yanına 3 lt suyu süt yapan sey su,uyku bide kafan rahat olucak bu kadar bol yeşillikte tavsiye ederim sütün kalitesi icinde badem fındık fıstık ceviz

Şuan Zahide Yetişi izliyorum hiç dibide mi çıkmıyor ..Hala sap sarı saçları...eee tabi boyuyordur mutlaka..
Boyuyordur canım ya ben zaten kokusuna maruz kalmadıkça boyaya olumsuz bakmıyorum. Hoş ben hiç boyamadim ama hamilelikten önce birakmistim kendi rengim tekrar iyice çıktı doğal oldum diye ama üşenmesem tekrar boyatcam, dogurayim da bi kendimi toplama asamasinda bi boyatir yenilenirim inşallah

Dahiliyeye geldim böbrek bu kadar yukarıda olmaz dedi göğüs dr na yönlendirdi , benim ağrı göğsümün arkasına denk geliyo sol arkada , senin böbrek boşluklardamı
Benimde bir kere o dediğin yerde oldu . Karaciğer enzimlerim yükselmişti . Böbrek daha aşağıda tutuyor . Karaciğer enzimin mi Yükseldi acaba seninde ?

maalesef 20 yaşından beri ırsi beyazların var cnm...Bir müddet hint kınasıyla idare ettim..ama tam renk olmuyor tabi ..doktorum a 20.haftadan sonra rahatlıkla boyabilirsin demişti.ama yinede boyamamıstım.doğuma 1 hafta kala boyuyacağım Valla

Amonyak içermeyen bitkisel boya ile 3 aylikken bı boyattim bir de geçen hafta boyattim çok fazla beyazim olduğu için. Doktora sordum araştırdim ama beyazim olmasa hiç boyatmazdim tebeşir boyalar falan var günlük kullanılıyor zararı yoksa belki onu kullanan olur diplere ama onu da bilmiyorum cnm. UykucuSirine

toist galiba benimde depolar doluyo +20 oldum ilk gebelik hic boyle olacagimi dusunmemistim. 77yim dogumda max 7si gitse 70 olurum. Ne kdr surede veririm hemen diyet yapmalimiyum.
Benim de hayallerim böyle değildi. Okadar zayıfımki normalde. Top gibi minik karnım olur sanıyordum kendim dubaya benzedim :)
Eğer emzirebilirsek zaten paso su içiyoruz canım. Ekmeği azaltıp süt yapacak diye saçma sapan şeyler yemezsek hemen gidiyor. Hep protein baklagil bulgur sebze yemeği yedim hrrm de çok yerdim ama ekmek tatlı şekerli şeyler hamur işleri yemedim 40 günlük mevlüdünde korseyle 40 bedene rahat rahat girmiştim. Herkes çok şaşırmıştı.

Benim arkadaşım defalarca bırak boyatmayi simsiyah saçı açtırdı sarı yaptı ordan kızıla döndü vs.hamileyken.Doktoru da bu kadar önemseme demiş onun üzerine yaptırmıştı zaten. Ben çok takilmamasi gerektiği kanisindayim tabi herkesin kendi fikri, ama çok dikkat etmem böyle seylere

Kızlar birşey sormak istiyorum.. Bu chicco next2me yatağı aldık.. Alanlar var ise icerisine nevresim olarak ne kullanacaksınız? Standart nevresimler büyük geliyor.. Birde baharda bebise yorgan örtmek pisik yapmaz mi.. Üstüne uyurken ne örtmeyi planlıyorsunuz beşiği aldım içinde kararsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…